Human Mating Dance

Tervehdys!

Tämä blogi on luotu Human Mating Dance -menetelmän esittelyä, kysymyksiä ja kommentointia varten. Täällä tullaan käymään läpi mm. polttavimpiin deittailuongelmiin liittyviä vinkkejä ja kertomaan kuinka voisit ymmärtää paremmin vastakkaista sukupuolta.

Nettisaitilla www.matingdance.fi esitellään tarkemmin Human Mating Dance -menetelmän sisältöä.

t:

Hanski, ”DeittiTohtori”

PS. Heitä kommentilla tai kysymyksellä liittyen kumppanin etsimiseen ja löytämiseen!

Mainokset

2 vastausta to “Human Mating Dance”

 1. jäätävää Says:

  Terve,

  Olen tässä lukenut useampia neuvoistasi ja saanut paikallistettua ongelmani että olen n.s ”supernössö”. Kysymykseni silti liittyy siihen että nainen jota tapailen sanoi suoraan että intohimo on kadoksissa mutta haluaa löytää sen uudestaan kanssani. Uskoako tähän vai? Hän on myöskin kovin etäinen ja vastaavaa, eli ovatko nämä niitä testejä vai onko se mielenkiinto jo kadonnut?

  • matingdance Says:

   Olisi aika outoa, jos nainen sanoo kipinän olevan kadoksissa ja että haluaisi löytää sen uudelleen ja että siitä huolimatta hän ei näin haluaisikaan. Hän on tympääntynyt sinun nössöyteesi, mutta haluaisi silti löytää sinusta MIEHEN. Lakkaa siis nössöilemästä ja OLE MIES!

   Vaikka kyse olisikin naisen testistä, niin aina kannattaa olla MIES. Käytä neuvomiani konsteja vastatestata naista ja pidä kiinni päätöksestäsi olla MIES. Itsevarma ja päättäväinen mies on luotettava; siitä naiset pitävät. Mutta muista, että nainen testaa AINA. Hän ei ole siitä välttämättä itse tietoinen, mutta näin se vain on.

   Vaikka et kyseistä naista enää saisikaan, odottaa sinua monta muuta kuumeisesti. He eivät sitä vain vielä tiedä. Mutta tiedä sinä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: