Mistä tietää onko naisella ”luurankoja kaapissa”?

On kolme seikkaa, jotka ovat mielestäni merkkejä naisen huonosta soveltuvuudesta terveeseen suhteeseen. Mitä useampi näistä kohdista ilmenee, sitä hankalampi suhteesta todennäköisimmin tulee. Nämä seikat ovat lisäksi nopeasti havaittavissa / testattavissa ja ne ovat:

1) Salainen puhelinnumero

Naisella on salainen puhelinnumero kokemukseni mukaan kahdesta syystä. Muitakin kuin seuraavassa mainittuja syitä varmasti on, mutta näistä kahdesta mainitusta jälkimmäisen olemassolo indikoi ”luurankoja kaapissa”.

Ensimmäinen on se että hänen työnsä on sellaisella alalla, jolla työskentely laitapuolen kulkijoiden tai psyykkisesti häiriintyneiden kanssa on jokapäiväistä. Näitä ammatteja ovat esim. sosiaalityöntekijät, lakimiehet, poliisit ja psykologit. Tämä puhtaasti työhön liittyvä syy pitää salaista numeroa ei siis välttämättä indikoi mitenkään naisen kyseenalaista luonnetta.

Toinen ja minusta olennaisempi syy salaiseen numeroon ja epäilyksiin on häiriköivät ja ahdistelevat ex-miehet. Miehen häiriköintiinkin on tietysti aina joku syy ja kokemukseni mukaan sellainen on jokin naisen ja miehen edesmenneen suhteen selvittämätön (risti)riita tai useampi sellainen.

En puolustele miesten häiriköivää toimintaa millään tavalla; terrori puhelimella tai muillakaan keinoin ei ole oikein. Silti se että häiriköintiä esiintyy on selvä oire siitä ettei edellisen suhteen aikana ole osattu eikä edelleenkään osata hoitaa riitoja ”nätisti”. Varsinkin pitkäaikaisten riitojen olemassaoloon ja hoitamattomuuteen on naisessa aivan yhtä paljon syytä kuin miehessäkin. Suhteen purkautuminen tietysti on viimeinen keino estää suhteen muuttumista liian hankalaksi; väkisin ei kannata olla missään suhteessa.

Jos riidat ovat olleet erityisen pahoja ja mies on henkisesti heikko, hän todennäköisimmin on kokenut jääneensä naisen jalkoihin, ja verbaalisen kyvykkyyden puolesta hän useimmiten on myös jäänyt. Siitä seuraa lähes poikkeuksetta väkivaltaisuus, eli seuraava kriteeri.

2) Väkivaltaiset ex-miehet

Jos naisella on ollut yksi väkivaltainen mies, joka on lyönyt häntä kerran, ei tämä vielä ole kriteeri sille että nainen olisi luonteeltaan terveeseen suhteeseen kyvytön. Sen sijaan, jos näitä miehiä on ollut useita ja he kaikki ovat olleet väkivaltaisia vieläpä usein, se kertoo siitä ettei naisellakaan ole homma hallussa. Naisilla on verbaliikan puolesta ylivertaiset mahdollisuudet loukata miestä tahtomattaan, saati tarkoituksella, ja kun heikolta mieheltä loppuvat sanat, hän lyö.

Jälleenkään en millään tavoin puolustele miesten väkivaltaista käyttäytymistä. Ruumillinen koskemattomuus on jokaisen perusoikeus eikä sitä tule rikkoa ilman toisen lupaa millään tavoin.

3) Negatiivisuus

”Kovasuiset” ja hyvin suorapuheiset naiset ovat kokemukseni mukaan usein miestensä / isiensä alistamia ja/tai hyväksikäyttämiä herkkiä ja haavoittuneita pikkutyttöjä. He ovat löytäneet sisäisen mutta kylläkin valheellisen vahvuutensa ja haluavat joko pitää puolensa kovassa miesten maailmassa tai kostaa saamansa huonon kohtelun. He tulevat miesmäisen kommunikointitapansa ansiosta hyvin toimeen miesten kanssa työelämässä ja ymmärtävät toisiansa hyvin. Siitä huolimatta useat heistä, vaikkakaan eivät kaikki, kommentoivat kärkkäästi (kaikkien) miesten olevan tyhmiä, ajattelemattomia, sikoja yms. negatiivista ja kuitenkin tarkoittavat vain niitä miehiä, joiden kanssa he ovat olleet. Naisellinen herkkyys loistaa poissaolollaan ja tilalle on astunut ”äijä” tai ”kova jätkä”. Valitusta riittää ex-miesten huonoista ominaisuuksista, varsinkin nössöydestä, häiriköinnistä ja väkivaltaisuudesta, mutta muutkin valituksen kohteet käyvät. Naisessa itsessään ei vikaa tietenkään ole, hänellä on vain käynyt huono säkä.

Em. seikkoja naisessa havaitsevan miehen tulisi miettiä nopeasti kannattaako hänen kanssaan aloittaa suhdetta. Oman kokemukseni mukaan niin kauan kuin nainen ei halua myöntää omaa osallisuuttaan miesten käyttäytymiseen saati muuttaa käyttäytymistään ja negatiivista suhtautumistaan kehoituksista huolimatta (ja useimmiten ei haluakaan), niin hänen kanssaan ei terve ihmissuhde tule onnistumaan.

******************************************************

Lisää em. kuvioista:

Kun tämä nainen tapaa uuden miesehdokkaan, hän laittaa miehen välittömästi soveltuvuustestiin. Esim. treffeiltä myöhästyminen tai niiden viimehetkellä peruminen, miehen / miehien kevytmielinen pilkkaaminen tai mikä tahansa miestä tarkoituksellisesti ärsyttävät kommentit kelpaa hyvin ”testiksi”. Sen tavoitteena on katsoa onko mies ”vietävissä”, vai laittaako hän hanttiin. Näiden testien perimmäinen tavoite on naisen loukatun pikkutytön jopa äärimmäisyyksiin menevä suojeleminen, ja lopputuloksena lähes poikkeuksetta on se että mies ei tule testejä läpäisemään. Taisipa joku kehoittaa juottaamaan miehen känniin, haastamaan riitaa ja seuraamaan miehen reaktioita. Jos mies tämän seurauksena lyö, kertoo se miehen heikkoudesta aika paljon, mutta niin se kertoo naisestakin, varsinkin jos tilanne jatkuu. Testit ovat toisaalta suotavia miehen soveltuvuuden testaamiseksi, mutta jos mies ei KOHTUULLISIA testejä läpäise, häntä ei saa ruveta alistamaankaan. Sama tietysti pätee naisten suhteen.

Erityisen kovia testaajia ovat ulkoisesti hyvin kauniit naiset. Koska he saavat suunnattomasti huomiota miehiltä, heitä ärsyttää miehissä se että useimmat antavat talloa itsensä jalkoihin. Miehet yrittävät miellyttää naisen jokaista pyyntöä ja mitä älyttömämmiksi naisen pyynnöt menevät, sitä enemmänhäntä ärsyttää, jos mies ne nurkumatta täyttää. Nainen käyttää pahimmillaan miehen miellyttämishalua hyväkseen ja lopulta jättää miehen, koska tämä ei kykene vastaamaan haasteeseen. Mies tuntee tehneensä kaikki ”oikein” ja naisen pyyntöjen mukaisesti; silti hänet jätetetään. On varsin ymmärrettävää että tästä seuraa katkeruus ja kostonhalu. Usein mies tässä vaiheessa aloittaa joko puhelinterrorin tai sitten väkivaltaisuuden, ellei sitten ole jo aloittanut. Tai sitten hän menee kotiinsa nuolemaan haavojaan ja surkuttelee mielessään että mitähän-minä-taas-tein-väärin, kun tästäkään ei mitään tullut. Seuraavan suhteen aloitukseen voi mennä pitkä aika, koska miehen vähäinenkin itsetunto on murusina.

Jos mies lankeaa näihin soveltuvuustesteihin, ja useimiten näin käy, nainen nauraa itsekseen että ”taas yksi Nössö”. Jos mies puolestaan älyää olevansa narutusyrityksen kohteena, hän pistää aikansa hanttiin ja seuraa huvittuneena naisen touhuja. Lopulta hän ymmärtää ettei tämä nainen edes halua miestä, vaan isää joka suojelee / kurittaa pikkutyttöään, kuten ehkä hänen oma isänsäkin teki. Tälläinen nainen ei halua tai uskalla kohdata omaa heikkouttaan ja kasvaa aikuiseksi naiseksi, vaan suojelee itseään käytännössä aikuistumiselta. Hän ei halua myöntää että tarvitsee miehen perheen pääksi ja kumppanikseen, vaan haluaa todistella muille ja eritoten itselleen että on riittävän vahva ja osaava pärjätäkseen omillaan vieläpä lapsikatraan kanssa.

Kun tälläinen nössöihin loputtoman kyllästynyt nainen törmää ”Pahaan Poikaan”, hän tuntee löytäneensä kaipaamansa ”vahvan ja itsevarman miehen”, jota ei niin vain alistetakaan. Havaitessaan ettei pysty alistamaan miestä nainen tuntee että häneltä lähtee ”jalat alta”. Samalla hänen käyttäytyminen muuttuu miehiä testaavasta vampista kiltiksi pikkutytöksi, joka kaipaa isin suojaa. Olenpa useita kertoja kuullut tälläisten naisten itsensä suusta heidän haluavan saada joskus ”oikein kunnolla isän kädestä”… Tämä tietysti ei aina tarkoita ”Pahan Pojan” selkäsaunaa… 😉

”Paha Poika” huomaa tämän alistuvuuden naisessa välittömästi ja koska hänkin haluaa naisesta vertaistaan vastusta hän alkaa alistaa naista siinä toivossa että hänestä tuo vastus heräisi. Vaikka hälytyskellot miehen pimeästä puolesta mahdollisesti naisella soivatkin, on tuon miehen jännittävyys ja vetovoima niin suuri ettei nainen kellojen sointia hurmiossaan kuule.

Kun ”Pahan Pojan” todellinen luonne lopulta astuu kunnolla esiin esim. väkivaltaisen tai pettäjän roolinsa ominaisuudessa, siitä seuraa lopulta ero ja nainen on entistä katkerampi siitä ettei löydä ”sitä oikeaa”. Todennäköisimmin hän muuttuu vieläkin negatiivisemmaksi itsensä ja miesten suhteen. Nainen valitsee seuraavaksi kohteekseen sellaisen miehen, josta jo alunperin näkee ettei miehestä ole vastusta ja siten suojelee itseään tiedostamatta edellisen kaltaiselta alistajalta. Samalla hän usein alkaa alistaa itse. Hän saa hyvän syyn haukkua miehiä nössöiksi ja/tai sioiksi, eikä hänen sisäinen pikkutyttönsä pääse koskaan aikuistumaan ja huomaamaan että on olemassa myös sellaisia miehiä, jotka eivät yritä miellyttää häntä liikaa tai käyttää häntä hyväkseen.

Periaatteessa naisten pitäisi olla halukkaampia keskustelemaan ja hoitamaan (pari)suhdetta kuin työkeskeisten miesten. Sen vuoksi onkin erittäin mielenkiintoista huomata että miehet ovatkin paljon naisia halukkaampia muuttumaan ja laittamaan itsensä peliin mm. TV:ssä olevissa suhdeohjelmissa, kuten Dr. Phil, Lapsiterroristit (Super Nanny) ja Pikku Julmurit (Nanny). Niissä ammatti-ihmisillä on todella kova työ saada naiset muuttamaan näkökantaansa ja käyttäytymistään. Miehet ovat paljon halukkaampia, vaikkeivät hekään muutostaan erityisesti nais-expertin kehotuksesta kovin halukkaasti tee.

Lisää aiheesta: http://www.matingdance.fi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: