Nainen testaa miestä

Mies, onko sinulle käynyt naisen kanssa jotain seuraavista:

 

1) Nainen peruu treffit kahta tuntia ennen h-hetkeä ihan uskottavalla syyllä. Silti joku hänen jutussaan herättää epäilyksiä perumisen todellisista vaikuttimista. ”Tiätkö hei mun veli tuli just käymään, enkä nyt millään pääse sun kans kahville kun se käy niin harvoin kaupungissa.”

 

2) Nainen pyrkii jatkamaan puhelua / treffejä suhteettoman kauan eikä päästä miestä askareisiinsa, vaikka mies on jo tehnyt selväksi että hänellä on muuta menoa / tekemistä.

 

3) Miehen ottaessa taskustaan nenäliinan sieltä lennähtää ulos myös kondomi ja nainen ja sanoo miehelle että: ”Ai jaa. Sä tulit siis treffeille näissä aikeissa? Musta on hei ihan liian aikaista ees ajatella mitään tällästä. Mä en tuu ekoilla treffeillä miehen luo yöksi.”

 

4) Muutamien treffien jälkeen nainen pyytää mieheltä ”pientä palvelusta”, jonka toteuttamisen tietää olevan miehelle suhteettoman vaikeaa. Seuraavaksi hän (muka) suuttuu siitä ettei mies voi sitä toteuttaa, vaikka todellisuudessa kyse on testistä, eli siitä miten mies suhtautuu:

Nainen: ”Hei, voisitsä ottaa ja viedä nää xyz-tavarat mun mutsille?”
Mies: ”Eihän ne sovi mun prätkän laukkuun kun siellä on jo treenikamat!”
Nainen: ”Nää kamat pitää saada tänään mutsille, kun se lähtee huomenna!”
Mies: ”Mun pitäs käydä sillon kaks keikkaa, eikä mulla oo nyt aikaa!”
Nainen: ”Sä ja sun treenikamas! Sä et ajattele mitään muuta kun ittees!!! Jos sä vielä haluut olla mun kanssa, niin sä viet nää kamat nyt!”

 

Kuulostaako tutulta?

 

TIEDOTUS: Sinua on testattu!

 

Vaikka harvat naiset myöntävät testaavansa miehiä, KAIKKI naiset tekevät sitä tavalla tai toisella ja hyvä niin.

 

Miksi miehiä sitten testataan? Ensinnäkin, kun nainen testaa miestä, hän yrittää osoittaa sillä miehelle olevansa tästä kiinnostunut. Tätä ei mies valitettavasti yleensä edes tajua saati pyri vastaamaan testiin ”oikein”. Hän kuvittelee että hänen pitää tehdä jotain lisää saadakseen naisen joko kiinnostumaan itsestään, hyväksymään hänet tai hänen käytöksensä.

 

Toinen syy testaukseen on miehen (epä)luotettavuuden ja ”miehisyyden” selvittäminen. Miehet nimittäin valehtelevat tekeytymällä paremmiksi kuin yleensä ovat. He voivat myös miellytämishalussaan olla täysin naisen vietävissä ja tallottavissa, eli siis Nössöjä. Myös pintapuolisesti vahva ja väkivaltainen alistaja on pohjimmiltaan Nössö.

 

Kolmanneksi naista kiinnostaa kuinka pitkään suhteeseen mies on kyvykäs tai halukas, eli onko hänestä vain yhden yön seksihuumaan vai pystyykö hän luomaan pitkän ja kestävän parisuhteen.

 

Neljänneksi testauksen kohteena on miehen kyvykkyys huolehtia naisesta ja hänen jälkikasvunsa mahdollisista (ja varsinkin mahdottomista, heh heh!) tarpeista. Tämän testaaminen tulee tietysti kyseeseen vain, mikäli nainen haluaa pidempää suhdetta. Sama koskee seuraavaakin kohtaa.

 

Viidenneksi, vaikka testaus ajanmittaan kevenee, se jatkuu silti ikuisesti, koska nainen haluaan olla täysin varma siitä että mies edelleenkin on MIES, eikä ole yllättäen muuttunut Nössöksi.

 

 

Miten miestä sitten testataan?

Lyhyesti: Epäsuorilla ja ennalta-arvaamattomilla tavoilla, jottei mies voi valehdella tai huijata ja että lopputulos osoittaa onko hän TODELLA em. kriteerit täyttävä MIES vai ei.

 

Esimerkkejä eri testauskeinoista:

 

1) Kritisoiminen, neuvominen tai käskeminen miten asioiden pitäisi olla

 

Olemus:
Vaatteet / kengät / kampaus / ym. ulkonäköön liittyvä.

 

 

Mielipiteet:
Arvostaa materiaa (autoja, rahaa, yms.), ei ihmissuhteita tai tunteita
Ei piittaa merkkipäivistä tai muista naiselle tärkeistä asioista

Tekemiset:
Takapuolien, rintojen ja yleensäkin ulkonäön eikä sisäisen kauneuden arvostaminen
Musiikki-, ym. makuasiat
Ei saa kiroilla, puhua ”rumilla” sanoilla
Ei saa kouria haaroväliä (omaansa, eikä varsinkaan muiden naisten), röyhtäillä, niistää kangas- vaan paperinenäliinaan
Tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin… 😉

 

Omaisuus:
Auton kritisointi saastuttavaksi teinipoikien elimenjatkepeltiläjäksi, varsinkin jos kyseessä on kaksipaikkainen suurimoottorinen urheiluauto. Ainoastaan lapsien ja tavaran kuljettamiseen sopiva turvallinen ja taloudellinen ”tilaihme” on OK.

 

Asunnon kommentointi mm. sisustuksen osalta. kukat puuttuu, verhot on hirveet, maton väri ei käy kalusteisiin, yms.

 

 

2) Miehen haastaminen, myös muiden läsnäollessa

Kättely ”pihtiotteella”, alistuuko mies vai ei
Silmiin tiukasti katsominen, kääntääkö mies katseensa pois vai ei
Keskeyttäminen miehen puhuessa, ei pyydetä anteeksi
Kavereiden tarpeiden miehen edelle laittaminen
Kehutaan omaisuudella ja kritisoidaan miestä pienituloisemmaksi
”Standardikysymysten” esittäminen ja vastausten kritisointi: työpaikka, koulutus, ammatti, harrastukset, (auto), viimeisin suhde, pisimmät suhteet, sinkkuusaika, naissuhteiden määrä

 

Oharit:
Treffien viimehetkellä peruminen (tai ehdottaminen)
Treffeiltä myöhästyminen / liian ajoissa tuleminen
Ei tulla treffeillle tai soiteta ollenkaan, vaikka on sovittu
Lähdetään pois kesken treffien.
Toiseen puhelun välillä vastaaminen palaamatta takaisin
Treffien / puhelun väkisin pitkittäminen (=käänteisoharit)
Ei vastata puhelimeen eikä soiteta takaisin

 

3) Miehen ”vieminen”

Palvelusten vaatiminen

 

Juomapaukut, ruoka, tupakka, (taksi)kyyti, kaupassa käynti, selän hierominen, seuran pitäminen, vitsin kertominen yms.

Kohteliaisuuksien vaatiminen

Ovien aukaiseminen, tuolin ojentaminen, kiitoksen sanominen, kukkien, suklaan yms. pienien lahjojen (matkoilta) tuominen ym. Painotus on sanalla vaatiminen.

 

Tarjotaan ruokaa tms. syötävää, josko mies ”syö kädestä” (=kesy)

Valitus omasta ex-suhteesta, pomosta, työkavereista (= toisaalta myös luottamuksen osoitus)

Puhutaan ”puutaheinää” ja katsotaan ampuuko mies ne alas.

 

 

 

4) Väkivalta

Fyysinen
a) Aletaan purra, läpsiä, potkia, tukistaa yms. ensin kevyesti muka ”vahingossa” tai pilailumielessä, ja sitten kovempaa tahallaan ja katsotaan miten pitkään mies sitä sietää, saati muuttuuko hän väkivaltaiseksi.

b) Pyydetään jotakin toista ”apuun”, kun mies yrittää puolustaa itseään esim. ottamalla naista käsistä kiinni ja estää tätä raapimasta.

c) Suututaan jostakin miehelle ja kostetaan se häntä lyömällä, koska sehän oli hänen vika ja hänen siis pitää saada siitä oikeutettu rangaistus.

 

Henkinen
a) Teeskennellään suuttumusta / pahastumista (=itku) ja katsotaan miten mies reagoi.

b) Vaaditaan huomiota ja ollaan mustasukkaisia kaikelle (autonkorjaus, jääkaapilla käynti, kaverit, formuloiden katsominen, yms.) mikä on pois naisen vieressä sohvalla käsikädessä istumisesta.

c) Väitetään miehen kohdelleen alistavasti / väkivaltaisesti, vaikkei tämä olekaan.

d) Muistellaan vanhoja ehkä jo selvitettyjäkin riitoja ja revitään ”haavat auki”.

 

Kaikki edelämainitut ovat pahimmillaan äärimmäisiä kärjistyksiä, eivätkä ne aina sovellu jokapäiväiseen arkeen. Silti niitä esiintyy ja ne soveltuvat aivan täysin myös niin että mies tekee ne naiselle. Jokainen em. on myös omakohtaisesti koettu joko itselle tai (mies)kaverille vierestä seurattuna tehty, eivätkä ne siis ole keksittyjä ja kuvitteellisia.

 

Nämä tilanteet eivät välttämättä joka kerta tarkoita automaattisesti testiä. Siinä piileekin testin juju, eli mies ei pysty juuri koskaan olemaan varma onko kyse testistä vai ei. Silloin hänen tulee olla itsensä kanssa todella sinut pystyäkseen suhtautumaan testiin oikein ja aina samalla tavalla. Siitä hetken päästä lisää.

 

Kun kyse ON testistä ja mies tekee mitä tahansa seuraavista, hän floppaa eli ei läpäise testiä.

 

1) Mies suuttuu ja alkaa huutaa, mököttää, tai osoittaa muulla tavalla olevansa pahoillaan naisen käyttäytymisestä.

2) Antaa periksi ja muuttaa käytöstään (sanomisiaan, tekemisiään, pukeutumistaan yms.) naisen pyytämään tai vaatimaan suuntaan.

3) Kysyy naiselta mitä / miten hänen pitäisi tehdä, että nainen olisi tyytyväinen.

4) Sietää naisen epäasiallista käyttäytymistä ja pitää sitä jopa omana syynään, koska kokee ettei ole käyttäytynyt ”oikein”.

5) Hylkää omat tarpeensa ja laittaa naisen tarpeet niiden edelle.

 

Kun mies floppaa, nainen todennäköisemmin testaa entistä kovemmin saadakseen ongittua MIEHEN esiin. Hänhän oli kiinnostunut miehestä. Jos mies toistuvasti floppaa koventuneet testit, nainen saattaa käyttää miestä jollain tavalla hyväkseen ja lopulta jättää miehen, koska tämä ei ollutkaan MIES vaan Nössö.

 

 

Miten nämä testit sitten läpäistään?

 

Kun mies tuntee naisten testaustavat ja tyypillisimmät miesten reagoinnit niihin, hän pystyy valmistautumaan testeihin ja läpäisemään ne. Parhaimillaan mies voi vastatestata naista niin, ettei nainen ehdi laittaa miestä alunperinkään testipenkkiin, vaan hän joutuu siihen itse. Lopputuloksena tässä on se että naisen pitää todistella miehelle olevansa kyvykäs vastaamaan miehen tarpeisiin ja toiveisiin, toisin kuin alunperin olisi käynyt. Ehkä huvittavinta on se että miehen testatessa naista nainenkin saa tarvitsemansa hyväksyttävät ”testitulokset” miehen miehisyydestä, vieläpä hauskalla tavalla ja yhteensopiva pari on muodostunut. Tästä kohta lisää.

 

Kun mies tekee seuraavat asiat täysin riippumatta siitä miten nainen niihin suhtautuu, hän läpäisee testit. Nainen todennäköisimmin SANOO ettei näillä keinoilla tulla testejä läpäisemään tai pääsemään naisen suosioon, mutta tämäkin on edelleen vain testi siitä onko mies todella, todella, TODELLA oman itsensä herra, vaiko ulkopuolisen (naisen) palautteen ja hyväksynnän varassa elävä Nössö. Mies siis:

 

1) Säilyttää mielenrauhansa ja tyyneytensä kaikissa tilanteissa.

2) Pitää oman päänsä ja käytöksensä eikä muuta sitä naisen pyynnöstä saati vaatimuksesta, vaan omasta kehittymishalustaan.

3) Kertoo naiselle miten asiat tehdään ja seuraa naisen tyytyväisyyttä hänen ei-verbaalisesta eli elekielisestä kommunikaatiosta. Jos nainen on tyytymätön, mies keksii jotain muuta OMASTA halustaan, jonka tulee mielellään perustua naisen osoittamaan suuntaan.

4) Ei siedä naisen epäasiallista käyttäytymistä ja vaatii tätä muuttamaan tapansa, jos tämä aikoo viettää aikaansa miehen kanssa. Ei myöskään ala itse käyttäytyä epäasiallisesti.

5) Pitää omat tarpeensa, eikä anna naisen ajaa niiden yli. Ottaa silti huomioon myös naisen tarpeet.

 

Kun mies läpäisee testit, nainen kiinnostuu miehestä lisää ja lopulta alkaa ”seurata” miehen vientiä, joka puolestaan on miehen testi naiselle. Siitä kohta lisää.

 

Käytännön esimerkkejä testien läpäisystä:

 

Ns. ”standardikysymyksiin” tulee vastata ennalta-arvaamattomasti ja humoristisella tavalla.

Nainen: ”Mikä sun ammatti on?”
Mies: ”Mä oon ammattilaisjalkapalloilija”
Nainen: ”Ai missä joukkueessa muka?”
Mies: ”No viimeksi pelasin Arsenalissa?”
Nainen: ?!?!?
Mies: ”No, mä pelaan poikien kanssa jalitsua Pleikkarilla.”
Nainen: ”Ai jaa. No etsä sit mikään OIKEE pelaaja olekaan!”
Mies: ”Jaa en vai? Kuule ne pelit on tosi pitkiä ja rankkoja! Ja entäs ne jälkipelit!”

 

Oharit tulee ampua alas välittömästi. Kun nainen peruu treffit, hän saattaa ehdottaa että ”Soita mulle ylihuomenna, niin katotaan kerkeenkö mä sillon.” Tähän lankaan ei tule mennä, vaan tulee ehdottaa uusi miehelle käyvä aika, johon naisen tulee kohtuudella sopeutua. Samalla miehen tulee tehdä vastatesti ja vaatia humoristisesti naista korvaamaan ohareilla aiheuttamansa mielipaha. ”Kerta teit mulle oharin, niin saat sit tehä mulle korvaukses jotain hyvää ruokaa ja viiniä. Mä oon yleensä tottunu vähintään kolmen ruokalajin illallisiin ja niska-hartiahierontaan, joten sun on syytä pistää parastas, jos meinaat tehä muhun vaikutuksen.”

 

Jos nainen todella haluaa nähdä miehen, hän sopeutuu miehen ehdotukseen eli seuraa miehen vientiä. Ellei, on peli jo menetetty, eikä miehen tule antaa retkuttaa itseään enempää, vaan päästää irti naisesta ja etsiä itselleen sopivampi.

 

Kattava lista kaikkiin em. testeihin ja ”oikeisiin” suhtautumistapoihin löytyy kirjasta Successfull Human Mating Dance http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

ja Advanced Human Mating Dance –kursseilta http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kurssit.html

 

Muusta HMD-materiaalista löydät tietoa pääsivulta: www.matingdance.fi

 

Mainokset

7 vastausta to “Nainen testaa miestä”

 1. ipa Says:

  ”Kerta teit mulle oharin, niin saat sit tehä mulle korvaukses jotain hyvää ruokaa ja viiniä. Mä oon yleensä tottunu vähintään kolmen ruokalajin illallisiin ja niska-hartiahierontaan, joten sun on syytä pistää parastas, jos meinaat tehä muhun vaikutuksen.”

  eieieieiii! kamalaa ylimielistä sontaa, ei näin, ikinä! mutta tuohon suuntaan juu =)

 2. Turbo Says:

  jep pitää omien kokemusten perusteella suuntaa antavasti paikkansa nää jutut 🙂

 3. Varmoja keinoja karkottaa nainen « Human Mating Dance Says:

  […] https://matingdance.wordpress.com/2006/07/15/nainen-testaa-miesta […]

 4. kokenut Says:

  mulla melkein räjähti pää kun tyttö-ystävä ”testas” mua… sitkun pissi nous mull päähän nii tajus sekin et mitä meni tekee ja se oli sadu loppu….

 5. Mies Says:

  Kyllä testaamisellakin tulee olla jokin raja. Normaali elämä on tavallisella ihmisellä sen verran vaikeata, että ei sitä tarvitse juuri vaikeammaksi tehdä mm. miehenkin pitää pystyä skrappaamaan opiskeluissa ja töissä, joita turhat riidat häiritsevät.

  Tapasin kerran erään psyko opiskelijan ja rakastuin häneen valtavasti. Hyvän alun jälkeen alkoi hänen testaamisensa tapaamiset muuttuivat vaikeaksi (voisitko vielä pyytää enemmän tyyliin) ja hän sanoi mitä ei tarkoittanut. Valitettavasti testaaminen jatkui ja jatkui, että katsoin parhaimmaksi vain heittäytyä passiiviseksi. Tajusin, että en voi hoitaa lopulta omia asioita jos jatkan suhdetta tai puhumattakaan voivani rakentaa tulevaisuutta kyseisen naisen kanssa.

  Jälkeenpäin kuulin naisen itkeskeli kavereillensa, soitteli ja pyyteli minua soittelemaan hänelle. Pahinta, että yritti selittellä vieltä omat mokansa joita oli tehnyt testatessa minua vielä minun syyksi. Vuosia suhteemme jälkeen asia oli kyseiselle naikkoselle vaikea pala nieltäväksi mm. näin kun hän poistui eräästä paikasta itku silmästä vielä 4 vuotta suhteemme jälkeen kun törmättiin. Minun oli tehtävä päätös, että annan hänelle pakit kuukausia kestäneiden testailujen jälkeen. Tuon suhteen jälkeen tapasin tulevan vaimoni joka myöskin testasi, mutta niitten pienten testien kanssa olen voinut elää.

  • matingdance Says:

   Onhan se niin, että talon kuntotestaajakin tekee vain yhden testauksen ja sen jälkeen pitää pystyä tekemään päätös ottaako vaiko jättääkö. Jos ottaa, niin täytyy ottaa huomioon se, että uudessakin talossa on ajan mittaan aina jotain fiksaamista ja paranneltavaa, niinkuin parisuhteessakin. Jos taas ilmenee, että testeistä huolimatta talossa on vaikkapa homeongelma, niin sitten on asiaa lakimiehelle, kuten homehtuneessa parisuhteessakin. Kokopäivätoimisen kuntotestaajan palkaaminen tulee paljon kalliimmaksi – ja rasittavammaksi.

 6. Pleieri Says:

  Tässä Pleieri blogin näkökulma miten toimia, jos nainen perui treffit

  http://pleieri.blogspot.com/2013/04/nainen-perui-treffit.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: