Mies testaa naista

Nainen, onko sinulle käynyt miehen kanssa jotain seuraavista:

 

1) Kiinnostava mies katsoo sinua pitkään – joskus jopa tuijottaa – muttei koskaan tule juttelemaan kanssasi.

2) Kiinnostava mies on pitkään jahkailtuaan – ja ehkä lisää juotuaan – lopulta tulossa juttelemaan kanssasi, mutta kääntyy viime metreillä pois tai kävelee ohitsesi.

3) Jutellessanne mies yrittää sinun huomaamatta silmäillä rintojasi ja muita ”muotojasi”.

4) Oltuanne treffeillä ja sovittuanne uudet, mies ei lupauksestaan huolimatta soita. Soittaessasi miehelle tämä ihmettelee miksi soitit ja kertoo hänellä olevan juuri nyt kiireitä. Ehkä hän lupaa soittaa sinulle, muttei tee niin. Seuraavan kerran nähdessänne hän välttelee sinua.

Kuulostaako tutulta?

 

TIEDOTUS: Sinua on testattu!

 

Kaikki miehet testaavat naisia, vaikkeivät he pysty salaamaan sitä kovin tehokkaasti.

 

Miksi naisia sitten testataan? Ihan siitä samasta syystä kuin miehiäkin, eli halutaan etsiä hyvä kumppani eikä tyydytä ”toiseksi parhaaseen”.

 

Kumppaninvalinnan perimmäisenä vaikuttimena on sekä miehellä että naisella evoluution näkökulmasta: ”Kuinka minun geenit säilyvät ja selviävät?”

 

Tämä toteutuu mm. seuraavien kriteereiden täyttyessä:

 

1) Hyvät resurssit (ruoka, pesä/koti, ym. perusturva)

2) Ei-aktiivisen vanhemman (eli miehen) osallistuminen lastenhoitoon

3) Hyvät geenit

 

Näistä mies tarjoaa naiselle kaikki kolme ja nainen miehelle vain viimeisen eli hyvät geenit – evoluution näkökulmasta. Nämä seikat vaikuttavat nykyäänkin kumppaninvalintaan, vaikka niitä ei ensimmäisenä ehkä tulekaan ajateltua.

 

Naiset testaavat miehen kyvykkyyttä täyttää kaikki em. kolme kriteeriä ja koska tänä päivänä nainen pystyy huolehtimaan lapsestaan itsenäisesti, hän testaa lisäksi miehen luonnetta olla MIES eikä Nössö. Tästä kertoo blogi

 

https://matingdance.wordpress.com/2006/07/15/nainen-testaa-miesta/

 

 

Miten sitten mies vuorostaan testaa naista?

 

Ensinnäkin, kun mies testaa naista, hän osoittaa olevansa kiinnostunut naisesta. Tämän nainen lähes poikkeuksetta huomaa – jopa liiaksikin 😉

 

Toiseksi, testauksen kohteena on naisen kyvykkyys tuottaa elinkelpoisia jälkeläisiä miehelle, keskittyen tässä tapauksessa naisen geenien ”hyvyyteen”. Evoluution näkökulmasta muilla tekojöillä ei liiemmin ole merkitystä, mutta palataan tähän kohta.

 

 

Miten naisen geenien hyvyys sitten testastaan?

 

Lyhyesti: suorilla ja näköaistiin perustuvilla tavoilla, jottei nainen voi huijata ja että hän TODELLA on hyvä kumppani geeniensä puolesta.

 

Geenien hyvyys on havaittavissa mm. seuraavista tekijöistä: vyötärö-lantio –suhde (myös vyötärö-rinnanympärys –suhde), kasvojen ja vartalon symmetrisyys, ihon sileys ja väri, hiusten kunto ja väri, naisen fyysinen koko, kunto, jne. Yleisesti nuorekkuus on viehättävä seikka ja myös hedelmällisyyden tae.

 

Nämä ”testitulokset” mies saa naista katsomalla muutamassa sekunnissa täysin tiedostamattaan. Nainen on hänestä hyvännäköinen, vaikka todellisuudessa hän vain havaitsee hyvien geenien edellytykset. Kaikki eivät ehkä tätä tunnusta, mutta tästä lopulta on kysymys. Toisaalta naisilla on hyvät ”huijauskeinot” em. ominaisuuksien keinotekoiseen parantamiseen esim. vaatetuksella, ehostuksella, yms.

 

Myös ihmisen tuoksu kertoo geenien yhteensopivuudesta ja senkin selvittäminen on TAYSIN alitajuinen prosessi. Yleisesti voidaan sanoa että yhteensopivat geenit tuoksuvat toisilleen hyvältä.

 

Mies tekee valintansa siis pääasiassa visuaalisilla keinoilla ja tästä johtuen sopivan naisen valinta on nopea muutaman sekunnin kestävä ”prosessi”. Jos nainen ei ole miehestä riittävän viehättävä, hänestä ei silloin ole miehen suvunjatkajaksi, vaikka hänen luonteensa olisi kuinka ihana.

 

Painotan jälleen evoluution näkökulmaa. Koska naisten kumppaninvalintaprosessi on TÄYSIN toinen, he eivät useimmiten ole tietoisia miesten erilaisista vaikuttimista, saati sitten hyväksy niitä. Molempien tavoite on silti sama omien geenien säilyminen.

 

 

 

Mitä ongelmia perinteinen naisen testaus aiheuttaa?

 

Monet miehet sabotoivat omat mahdollisuutensa suhteeseen, koska naisen ollessa heidän mielestään riittävän kaunis ja mukavaluonteinen, ovat he silloin heti valmiita suhteeseen. Naisen kannalta tämä tapahtuu monesti liian aikaisin. Nainen ei vielä ole muodostanut selkeää käsitystä miehen kelpoisuudesta ja säikähtää tämän pikaista rakkaudentunnustusta ja halukkuutta muuttaa yhteen tms. ”Eihän se mies tunne minua vielä ollenkaan!”

 

Jos mies vuorostaan EI ole vakavissaan kiinnostunut naisesta, hän saattaa pitää tätä puhtaasti seksisuhteessa, ja pitää samalla naisen luulossa että hän voisi olla kiinnostunut tästä vakavasti. Naisen lopulta rakastuessa mieheen ja halutessa hänen kanssaan suhteeseen, mies luikkiikin karkuun ja nainen jää arvailemaan mikä meni pieleen.

 

Jotta mies (ja nainen) löytäisi itselleen sopivan pitkäaikaisen kumppanin, pitää hänen kehittää itselleen uudet ”testausmenetelmät” ja ”-taidot”. Näillä uusilla taidoilla mies testaa yhtä aikaa naisen luonnetta JA ilmaisee oman maskuliinisuutensa olematta liian hätäinen valinnassaan, mikä puolestaan viehättää naista. Näin molemmat saavat varmuuden toistensa sopivuudesta tai sopimattomuudesta.

 

 

 

Miten tämä sitten tapahtuu?

 

Miehen tarvitsemat UUDET taidot ovat lyhykäisyydessään kuvailtavissa niin että miehen pitää ”viedä” naista heti ensikohtaamisesta lähtien niillä samoilla keinoilla, millä nainen testaa ja yrittää viedä miestä. Tästä kerrotaan blogissa:

 

https://matingdance.wordpress.com/2006/07/15/nainen-testaa-miesta/

 

Vaikka ”vieminen” on miehen tekemänä pintapuolisesti puhdasta pelleilyä ja huumorin yhteensopivuuden hakemista, on sen pohjimmainen tarkoitus testata naisen luonnetta ja sopivuutta suhteeseen ja antaa hänelle aikaa tutustua mieheen. Koska naiset ovat tottuneita heidän ulkonäköään tuijottaviin eli ”perinteisellä” tavalla heitä testaaviin miehiin, on heidän luonnettaan testaava mies siihen verrattuna HUOMATTAVASTI kiinnostavampi.

 

Seuraavassa on muutama esimerkki ja painotan edelleen että kyse EI ole yhtä vakavamielisestä härnäämisestä kuin em. blogissa naisen testatessa miestä:

1) Kritisoiminen, neuvominen tai käskeminen miten asioiden pitäisi olla

a) Naisen kysyessä onko hän miehen mielestä liian laiha, lihava, pieni- tai isorintainen, tms., mies vastaa: ”Tiätsä musta jotenkin tuntuu ettet sä oo omaan kroppaas kovin tyytyväinen. Musta tuntuu etten mä voi alkaa olla sun kaa, jos mun pitää joka päivä kehua miten kaunis ja ihqu prinsessa sä oot. Ethän säkään koskaan kehu yhtään miten hieno auto mulla on!” 😀

b) Asunnon kommentointi mm. sisustuksen osalta: ”Onks noi verhot susta OIKEESTI tähän kämpään sopivat:..?” Musta toi matto ei sovi OLLENKAAN noiden sohvakalusteiden kanssa…!” ;-D

2) Haastaminen

Myöhästytään tarkoituksella treffeiltä n. 15 min ja jos nainen valittaa tästä vähääkään, niin teeskennellään [virnuillen] liioiteltua loukkaantumista naisen epäinhimillisistä ja kohtuuttomista aikatauluvaatimuksista. Lisäksi hän on hyvää vauhtia pilaamassa mahdollisuutensa olemalla JO NYT pikkutarkka nipottaja ja nalkuttava akka. Mitä se sitten myöhemmin tulisi olemaan…? 😉

3) ”Vieminen”

Palveluksen (esim. niska-hartiahieronnan) ja/tai kehujen vaatiminen vastapalveluksena johonkin miehen tekemään asiaan.

04 ”Muka-väkivalta”

a) Teeskennellään suuttumusta / pahastumista, eli esim. loukkaannutaan siitä ettei nainen välitä miehen tunteista ja hänelle tärkeistä asioista, jos tämä ei muista kuinka monta hevosvoimaa miehen autossa on.

b) Syytetään naista miehen alistamisesta ja esineellistämisestä, jos tämä puhuu miehen autosta elimenjatkeena tai viittaa puheissaan miehen ja prinssinakin yhtäläisyyteen.

Vielä kerran painotan että kyse on pelleilystä ja ehkä rankasta huumorista, jota EI tule ottaa tosissaan. Toisinhan on kun mies laitetaan testipenkkiin, vrt. em. blog.

 

 

Nainen floppaa testit, jos hän:

1) suuttuu ja alkaa huutaa, komennella tai osoittaa muulla tavalla olevansa pahoillaan miehen käyttäytymisestä. => vie miestä => ”Komentava Akka”

2) sietää miehen epäasiallista käyttäytymistä ja pitää sitä jopa omana syynään, koska kokee ettei ole käyttäytynyt ”oikein”. => seuraa miestä liikaa => ”Seinäruusu”

 

 

Kun nainen ”seuraa” sopivasti eli tekee alla mainitut asiat, hän läpäisee testit. Silloin hän on siis NAINEN, josta mies kiinnostuu entistä enemmän:

1) Nauraa pelleilyille ja kommentoi miestä ”ihan mahdottomaksi” tms.

2) Pitää omat mielipiteensä ja tarpeensa mutta suhtautuu silti miehen tarpeisiin ja tekemisiin myötäilevästi ja joustavasti.

3) Jos ei itse osaa tai pysty, kysyy mieheltä neuvoja ja apua. Osoittaa tyytyväisyytensä miehen TEKOIHIN ja kertoo miltä ne hänestä tuntuvat..

4) Ei siedä miehen epäasiallista käyttäytymistä. Kertoo miltä miehen käyttäytyminen hänestä tuntuu (kts. ed) ja ettei mahdollisesti halua olla miehen kanssa, mikäli tämä jatkaa käyttäytymistään. Ei ala itse käyttäytyä epäasiallisesti.

Lisää keinoja oikeaoppiseen testaamiseen ja muihin tärkeisiin parisuhteen muodostamisen asioihin löytyy kirjasta Successfull Human Mating Dance

 

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

 

ja entisiltä ja myös UUSILTA Human Mating Dance –kursseilta

 

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kurssit.html

 

kts. myös ilmaistuotteet

 

http://www.matingdance.fi/suomi/ilmaistuotteet.html

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: