Lukijoiden kirjeitä ”DeittiTohtorille”

Mies kirjoittaa:

…Olen n. parikymppinen ja itsevarmuuteni ja taitoni naisten kanssa kaipaa hieman vahvistusta – ajattelin että nyt on oiva paikka kokeilla ja alkaa treenaamaan taitoja.

Olin ennen (varsinkin kouluaikoina) erittäin ujo ja vielä nykyäänkin monien naisten kanssa menen välistä täysin ”lukkoon”. Olen päässyt eroon pahimmasta ujoudestani myyntiammatin avulla, puhelinmyynnin kautta sain kontaktia täysin tuntemattomiin ihmisiin. Myöhemmin toimin myyntiedustajana, joten tapasin työssäni paljon uusia ihmisiä, niin miehiä kuin naisia. Sain paljon itsevarmuutta. Silti naisten kanssa olen vielä monesti aika heikoilla, aina tuntuu olevan jonkinlainen kynnys mennä tekemään aloitetta ja jos saan aloitteen tehtyä niin se tyssää sitten johonkin muuhun.

Terveisin
H.H.

DeittiTohtori vastaa:

Miehillä tosiaan on joskus vaikeuksia lähestyä tuntematonta naista, varsinkin jos hän on hyvin puoleensavetävä. Kyseessä on itseasiassa menettämisen pelko. Jos vastassa on nainen, joka ei kiinnosta pätkääkään, ei tämän menettämistä tarvitse pelätä ja siten niistä kohtaamisista muodostuu luontevia. Usein käy myös niin että tuo nainen kiinnostuu miehestä, juuri tuosta syystä. Mutta kun vastassa on nainen kuin ”Kymppi”, niin käy kuten Irwin Goodman laulaa laulussa Poing Poing:

”Kun istun samaan pöytään niin, tuo sydän pomppaa melkein kiduksiin.”

”Mä jatkuvasti nieleskellä saan. Tai sydän hyppää ulos paikoiltaan”

”Kun sydän kurkkuun pomppii joka yö, se hullun lailla epätahtiin lyö.”

Tällöin mies ja vastaavassa tilanteessa oleva nainenkin menee paniikkiin, eikä pysty käyttäytymään niin että olisi ”Oma Itsensä”. Pelätessään menettämistä aletaan usein käyttäytyä tuon pelon mukaisesti ja siitähän sitten seuraa se että joko ollaan liian innokkaita tai liian jäykkiä ja molemmilla tavoilla kiinnostuksen kohde lähes poikkeuksetta kaikkoaa tiehensä.

Miten sitten olla oma itsensä? Olen kirjoittanut siitä oman juttunsa.

https://matingdance.wordpress.com/2006/08/07/kuinka-olla-oma-itsensa/

Innokkaimille suosittelen tutustumista kurssimateriaaliini, jossa käyn läpi mm. lähestymistekniikoita ja muita keinoja voittaa oma pelkonsa ja olla siis ”Oma Itsensä”.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kurssit03.html

 

 

 

Nainen kirjoittaa:

Olen löytänyt parisieluni mutta hän on naimisissa hyvän ystäväni kanssa ja 3 lapsen isä. Tahdon hänet omakseni että voin tehdä paremmin henkistä työtä kun olen kokonainen. Seksi oman mieheni kanssa inhottaa kun tahdon vain häntä.

Deittikurssin käynneet kertokaa kokemuksianne saanko AIVAN VARMASTI hänet. Kurssilla luvataan 100% takuu tai rahat takaisin. Onko joku pyytänyt rahat takaisin koskaan? Montako paria on syntynyt? Nyt on vihdoin minun aikani rakastaa 😉

 

DeittiTohtori vastaa:

Kuulen tuskasi. On varmasti hankalaa tuntea voimakkaasti toisen ja vieläpä hyvän ystävän omaa kohtaan, kun näkee hänet usein ja tietää ettei häntä voi saada. Eikä omankaan kumppanin kanssa ole kivaa, kun on muuta mielessä. Lievityksenä pahimpaan tuskaan, voisitko ajatella tekeväsi henkistä työtä hänen kanssaan tai avustuksellaan ilman että kenenkään suhde tai ystävyys siitä kärsisi? Tämähän ei toisaalta ole se varsinainen ongelma…

Et siis koe olevasi ”kokonainen” ilman parisieluasi? Vaikka parisielu sinua täydentääkin, niin kokonainen voit olla vain itseksesi. Jos sisimpäsi on riekaleina, on sen parsiminen aina SINUN tehtäväsi, olit sitten suhteessa tai et. Voit kyllä saada toisilta apua ja tukea, mutta et voi käyttää heitä ja heidän energiaansa omien vajavaisuuksiesi täyttämiseen. Silloin hekään eivät koe tilannetta ja sitä myötä sinua ja suhdettanne miellyttäväksi.

Sen sijaan että toivot lievitystä tuskaasi ulkopuolelta, katso sisääsi. Selvitä mitä sinulta puuttuu SISÄLTÄ. Kurssillani AHMD Pro annan sinulle keinoja menneen käsittelemiselle ja terveen pohjan luomiseksi uudelle suhteelle. AHMD Masterilla opetan puolestaan ammattitaitoisten apuluennoitsijoiden kanssa kuinka rakastat itseäsi. Kun olet ensin ”kasannut itsesi”, sinulla on aivan toisenlaiset valmiudet muodostaa suhde, josta ei muodostu uutta läheisriippuvuutta, vaan terve kahden aikuisen liitto.

Tutustu em. kursseihin osoitteissa

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kurssit03.html#AHMD_Pro_anchor

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kurssit03.html#AHMD_Master_anchor

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: