Kuinka tehdä aloite?

Hei Deitti-tohtori!

Sulle sai kai lähettää kysymyksiäkin? Niin, mulla on sellainen ongelma, että miten saisin erään nuoren miehen vakuuttumaan siitä, että olen hänestä kiinnostunut. En ole osannut sitä hänelle osoittaa eleilläni, vaan päinvastoin olen ”juossut” tilanteista pois, kun on ollut niin epävarma olo. Mies on siis vain lähestynyt jonkun kerran lähipiiriini, mutta ei ole hänkään tullut suoraan mulle juttelemaan. Eli hän on jutellut samassa ringissä olevien kanssa, ja muutenkin ”vahingossa” ilmestynyt parin metrin läheisyyteen, kun olen ollut samoissa paikoissa/tilaisuuksissa hänen kanssaan. Olen vain toivonut, että hän tekisi aloitteen, koska minä en ole niin rohkea, mutta näyttää siltä, että jos en pian toimi, asia ei tule etenemään milläänlailla. Kuinka siis tekisin aloitteen? Tosin, koska olen ollut niin ujo, että olen lähtenyt tilanteista pois (en hetipaikalla kuitenkaan, kun hän on ilmestynyt) niin mikään tosi rohkea aloitteenteko ei multa onnistu. Oon kiitollinen pienestäkin kommentistasi, hyvä Deitti-tohtori ;D

terveisin Anja

 

”DeittiTohtori” vastaa:

Tämä sama ongelma on useimmiten myös meillä miehillä. Meillä on lisäksi vielä yleiset paineet lähestymisestä, koska meidän oletetaan AINA tekevän aloite ja ottavan siis kaikki riskit torjunnasta. Miehiä ”vaivaa” vielä senkin lisäksi kohtalaisen voimakas puhekyvyttömyys, jos vastassa on miehen mielestä erityisen kaunis nainen. Paneudun tähän probleemaan tämän uutiskirjeen lopussa, mutta nyt siis ensin naisen lähestymisongelmaan.

Toimivin eikä paljoa rohkeuttakaan vaativa keino naiselle aloitteen tekemiseksi on hyvin yksinkertainen, hymyile. Silloin mies tietää että pidät hänestä ja hänen on helppo tulla juttelemaan, kun hänen ei tarvitse pelätä torjutuksi tulemista. Sinun siis tulee tehdä hänelle tiettäväksi, että hän on tervetullut juttelemaan kanssasi. Jos hän on ujo ja/tai hänellä on pieninkin epäilys että hän saa pakit, hän mieluummin jättää edes yrittämättä, koska se on vähemmän tuskaista kuin pakkien saaminen.

Mitä siis naisen tulisi tehdä? Katso miestä ja odota että hän huomaa sinut. Sitten hymyile ja jatka hänen katsomistaan hivenen liian pitkään että kysymyksessä olisi vain ”normaali” katse. Se kestää siis ehkä noin viisi – seitsemän sekuntia. Tämän jälkeen siirrä katseesi alas, eli tuijottelet varpaitasi hetken kuin ujo pikkutyttö ja sitten katsot häntä uudestaan ja hymyilet edelleen. Jos mies ei hymyile takaisin ja/tai tule juttelemaan, hän ei joko ole kiinnostunut sinusta tai pelkää saavansa pakit. Tämän jälkeen sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Joko valitset rohkeamman miehen, tai menet juttelemaan hänen kanssaan. Jos jäät odottelemaan, tilanne valuu käsistäsi ja olet jälleen alkupisteessä.

Menet siis pitkän katsekontaktin ja hymyn jälkeen juttelemaan miehelle ja sanot hänelle esim: ”Mua ujostuttaa siis ihan hirveesti tulla jutteleen miehelle, kun mun mielestä miehen pitäs aina tehdä aloite. Mut tällä kertaa en malttanut odotella. Mä oon (nimesi), kuka sä oot?” Tilaisuudesta riippuen alat puhua jotain siihen liittyen, eli siis jos olette harrasteporukalla jossain illanvietossa, alat puhua siitä harrasteesta, et liikavarpaistasi tai muista vaivoista, etkä MISSÄÄN TAPAUKSESSA MISTÄÄN IHMISSUHDEONGELMISTA, omistasi tai muiden! Miehet inhoavat draamaa, koska he eivät sitä ymmärrä ja heillä on muita miehisempiä ongelmiakin ratkottavaksi. Ja ongelmiaan valittava nainen ei ole mieluisa, hymyilevä ja iloinen sensijaan on.

Sen vuoksi anna miehen myös katsella itseäsi, koska miehiä kiinostaa ensin kuinka viehättävä olet ulkoisesti. Miehet EIVÄT ole pinnallisia ja VAIN ulkokuoreen huomiotaan kiinnittäviä, heidän kiinnostuksen kohteiden JÄRJESTYS vain poikkeaa naisten järjestyksestä. Älä siis välitä, vaikka mies tuijottelisi sinua pinnallisesti eikä vielä osaisi kysellä sinun mielestäsi ”oikeita” asioita. Anna hänen ”mittailla” sinua hänen katseitaan kritisoimatta ja muista pysyä hyvällä tuulella, sekä myös näyttää se.

Jos mies on sinusta kovin kiinnostunut, hän saattaa menettää puhekykynsä ja pelätessään sanovansa jotain idioottimaista hän voi mennä kokonaan lukkoon. Sen vuoksi on parempi että sinä naisena ja siten verbalisesti lahjakkaampana hoidat puhumisen ALOITUKSEN. Kun mies tokenee ensijärkytyksestään, hän kyllä ottaa ohjakset käsiinsä… 😉  Ja ellei ota, niin aina voit jututtaa muita rohkeampia miehiä.

Mitä sitten seuraavaksi pitäisi tehdä? Näistä ja paljosta muusta kerron kirjassani Successful Human Mating Dance. Kuvaan siinä hyvin tarkasti kuinka jo ennen edelläkuvattua keskustelunavausta luot flirttailulla ja elekielen keinoin hyvän sanattoman kontaktin toiseen ja kuinka jatkat siitä eteenpäin aina parisuhteeseen asti, olitpa sitten mies tai nainen. Voit tutustua kirjaani tarkemmin seuraavasta linkistä

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

Pidän myös syksyllä 2006 Advanced Human Mating Dance kursseja, joilla käsittelen näitä samoja asioita entistä tarkemmin käytännön esimerkeillä. Näihin kursseihin voit tutustua tästä:

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kurssit.html

Miten sitten MIEHEN pitäisi toimia että saisi naisen hymyilemään ja voittamaan oman ujoutensa, jotta häntä olisi helppo lähestyä? Tämän ongelman ratkaisuja löydät yhtälailla em. kirjastani ja kursseiltani, mutta nyt on niiden lisäksi jotain vieläkin parempaa. Olen nimittäin haastatellut suomalaista ”deittigurua” Jani ”Romeo” Päivärintaa ja tehnyt siitä tunnin mittaisen CD:n nimeltään Deittitohtorin Tenttipenkki – Haastattelussa ”Romeo”. Siinä kerrotaan vinkkejä miehelle, eli kuinka lähestyä naista, kuinka päästä eroon lähestymispelosta, mitä puhua naisten kanssa, jne.

Halutessasi tutustua tarkemmin tähän haastattelu-CD:hen, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen email@matingdance.fi. Lähetän sinulle paluupostissa pienen koosteen ”Romeon” haastattelusta äänitiedostona.

Mainokset

2 vastausta to “Kuinka tehdä aloite?”

 1. style_ Says:

  tosiaanki aloitteen tekeminen..siinäpä vasta probleema meille miehille. Antamasi vinkit tuntuvat hyviltä tilanteissa jossa keskustelun aloittaminen on ikään kuin sosiaalisesti hyväksyttyä mutta ongelmani koskee tilanteita jossa aloittaminen ei ole. Esim. kuntosalilla minulla on ollut silmäpeliä erään viehättävän naisen kanssa mutta miten siinäki tulisi edetä ikään kuin kaikkien sääntöjen mukaan? Toinen tapaus on että olen törmännyt rapussani viehättävään naapuriini muutamia kertoja ja olemme vaihtaneet muutaman sanan kun olemme kerenneet mutta ongelma on se että jompi kumpi on aina menossa jolloin keskusteluun ei oikein jää mahdollisuutta. miten hänen kanssaan tulisi sitten soveltaa näitä antamiasi vinkkejä?

  • matingdance Says:

   Miten niin keskustelun aloitaminen salilla ei ole ”sosiaalisesti hyväksyttävää”???? Rappukäytävässäkin olet sen jo aloittanut! Sovellat vain niitä konsteja ihan siinä missä muuallakin, tilanteeseen sopivasti.

   Salilla sitä vasta riittää mahdollisuuksia vääntää tikusta asiaa yhteisen harrasteen ”ominaisuuksista”. Menet vaikkapa auttamaan naista jossain liikkeessä ja autettuasi pyydät häntä tarjoamaan vastapalvelukseksi palautusjuoman ja pari energiapatukkaa treenin jälkeen, tms. pientä hyväntahtoista härnyytystä. Jos hän ei suostu, niin korotat panoksia, ja pidät kieltäytymistä selvänä ehdotuksena tarjota sinulle unelmaillallinen HÄNEN luonaan. Se on sinusta tietenkin tässä vaiheessa ihan liikaa, mutta tyydyt alkajaisiksi siihen pirtelöön mielelläsi. Jos nainen suostuu ensimmäiseen pyyntöösi, sanot ettei tämä sitten tarkoita että olisitte kihloissa, tms…

   Naapurin tytöltä voit pyytää lainaksi vehnäjauhoja pullanleivontaan, ja hänen suostuttuaan pyydät häntä itseäänkin mukaan tekemään sitä pullaa, jota sitten porukalla syötte. Ei se ole siis todellakaan vaikeaa! Ja eikun hommiin! 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: