Miten pyytää naista treffeillle?

Olen tuntenut tämän viehättävän naisen seitsemän vuotta. Ihastuin häneen silloin, mutta hän oli juuri eronnut suhteesta, jossa mies oli pettänyt. Silloin ei ollut oikea aika suhteelle. Näiden seitsemän vuoden aikana olemme pitäneet jonkin verran yhteyttä, soitelleet, käyneet joskus syömässä tai kahvilla. Molemmilla on ollut suhteita tahollaan.

Nyt olen itse eronnut avoliitosta, naisella on suhde katkolla omalla tahollaan. Olen lähestynyt häntä romanttisessa mielessä nyt viimeisen kahden kuukauden aikana. Olemme käyneet syömässä, olen antanut hänelle kukkia.

Olen ilmeisestikin tuonut liikaa esille sen seikan, että olen todella kiinnostunut hänestä. Eli sitä mukaa kun lähestyn häntä, hän juoksee karkuun.

Miten tämän tilanteen voi vielä korjata ja saada hänet kiinnostumaan itsestäni?

Terveisin
”Tomppa”

 

”DeittiTohtori” vastaa:

Kuullostaapa tutulta,eikä voi muuta sanoa kuin että on se vaan niin kumma juttu! Ensin teet kaikki juuri niinkuin naiset kertovat haluavansa heitä kohdeltavan ja kuten kaikissa deitti- ja flirttiopuksissakin opetetaan, ja sitten naiset juoksevat karkuun!

Lopulta nainen ehkä sanoo:

– Minulla on juuri nyt kovasti työkiireitä eikä minun aikatauluuni yksinkertaisesti mahdu ketään miestä.
– Haluan olla toistaiseksi sinkkuna, enkä ole vielä valmis vakituiseen suhteeseen.
– Olet kiva kaveri ja mulla on ollu sun kanssa tosi mukavaa, mutta haluaisin että oltas vain ystäviä.

Parhaimmillaan näet pian tuon saman naisen jonkun toisen miehen käsipuolessa NIIN onnellisen näköisenä. Jutellessanne hän sopertaa jotain: ”En mä tiedä miten tässä näin kävi, se on vain NIIN ihana mies!”

Voisiko vakavissaan naisesta kiinnostunutta miestä pahemmin lyödä?

Ehkä nainen ottaa yhteyttä jonkun ajan kuluttua ja kertoo miten tuo mies joko petti häntä tai oli jopa väkivaltainen toivoen ymmärtävää ”ystävän” olkapäätä. Vaikka häntä kuuntelet ja autat, niin silti hän vain ei ole halukas suhteeseen kanssasi.

Näin se vaan useimmiten menee. MUTTA MIKSI?????

No, teit juuri ne samat virheet mitä lähes kaikki naisesta oikeasti kiinnostuneet miehet tekevät.

Osoitit kyllä kaikkien opusten neuvojen mukaisesti kaikella olemuksellasi elein, puhein, yms. olevasi kiinnostunut naisesta, mutta teit sen ENNEN kuin nainen oli osoittanut sinua kohtaan yhtään mitään. Kun nainen ei osoittanut kiinnostustaan, epätoivoissasi osoitit kiinnostustasi LISÄÄ. Yritit miellyttää häntä viemällä kukkia, pyytämällä häntä kahville ja kertomalla olevasi tästä vakavasti kiinnostunut.

Ongelmahan on siis se, että nainen ei ehtinyt tuntea sinua kohtaan vielä mitään, kun olit jo valmis antamaan hänelle kaikkesi.

Jos joku haluaisi antaa SINULLE kaikkensa ennenkuin on saanut sinulta mitään, eikö se olisi sinustakin hyvin epäilyttävää? Jos hän antaa kaikkensa, hän varmaan haluaa sinultakin kaikki…? Eihän hän edes tunne sinua, miten hän voi haluta sellaista…? Mitähän tähän oikein on haudattuna…?

Sen sijaan että kerrot naiselle omat halusi, tulee sinun ensin saada nainen ihastumaan itseesi ja kertomaan mitä HÄN haluaa SINULTA. Tällöin sinä ”viet” ja nainen seuraa.

Muutoin nainen luulee että olet liian kiinnostunut, mikä useimmiten ei kylläkään pidä paikkaansa, mutta niin nainen joka tapauksessa luulee ja juoksee karkuun. Hän ei vielä tunne sinua kohtaan riittävästi. Hän ei myöskään halua loukata sinua ja siksi hän selittelee kiireitään tai haluaa olla ”vain kaveri”.

Miesten maailmassahan tuo on törkeä valhe, koska se ei ole todellinen syy naisen haluttomuuteen. Naisille se puolestaan on vain kohteliaisuutta olla loukkaamatta miehen tunteita olemalla hienovarainen. Silti mies siitä loukkaantuu, koska kokee ettei häntä pidetty edes sen arvoisena MIEHENÄ että hänelle olisi kerrottu totuus.

Miten sitten tästä päästään eteenpäin?

Miehen pitää pysyä tilanteen herrana ja paljastaa tunteensa vasta sitten kun nainen on näyttänyt ensin vihreää valoa.

Miehen tulee olla itsevarma ja olla osoittamatta tarvitsevuuttaan naisesta. Hänen tulee olla haaste naiselle, eikä myydä itseään halvalla tarjoamalla naiselle kaiken mitä tämä pyytää tai odottaa.

Tähän löydät apuja uusimmasta haastattelustani Jani ”Romeo” Päivärinnan kanssa, kts. esittely.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html


Miehen tulee esim. kutsua nainen seurakseen kertomalla menevänsä johonkin yleiseen tapahtumaan (asuntomessut, urheilukilpailu, tms.), johon kaverukset normaalisti menisivät. ”Olen menossa ensi lauantaina [piip] tapahtumaan ja olet tervetullut mukaan.”

Jos nainen alkaa selitellä ettei jouda, sanot että ”Kyllä sä sinne Elma mummon luo kerkeet myöhemminkin. Tulet messiin vaan niin Elma-mummokin on hyvillään! Ellei nainen suostu, niin pyydät jotain toista naista.

Kun nainen suostuu, kysyt millä todennäköisyydellä hän aikoo tulla paikalle. Jos hän epäröi VÄHÄÄKÄÄN, sanot että aikasi on arvokasta, etkä aio tuhlata sitä siihen että muut eivät pidä lupauksiaan. Jos hän edelleen epäröi, sanot että taisi olla virhe pyytää häntä mukaan ja että pyydät mieluummin sellaista joka on sanojensa takana. Jos hän sanoo tulevansa koska lupasi ja ihmettelee miksi edes kysyit, sanot että inhoat valehtelua etkä voi sietää lupauksiaan pitämättömiä ihmisiä, koska sinun aikasi ja seurasi ei ole heitä varten.

Kun nainen lopulta suostuu, lähetät hänelle tekstiviestin muutamaa tuntia ennen tapaamistanne: ”Vaikka nämä nyt vaikuttavatkin treffeiltä, niin sun ei kannata odottaa että pääsisit mun viereen ensi yöksi ;-)”

Jos nainen vastaa tyyliin että: ”Hyi häpeä, miten sä sellasta ees ajatteli?”, niin vastaat: ”Musta siinä ei oo MITÄÄN häpeämistä etten ole liian helppo. Halusin vain sanoa että meistä voi tulla hyvät kaverit enkä halua pilata sitä millään yhdenyön jutulla!”

Naisen ihmetellessä miten saatoit edes epäilä sellaista sanot: ”Niin, enhän mä tunne sua vielä. Mistä mä tiedän ettet sä oo joku hirwee sarjadeittaaja, joka vain käyttää miehiä hyväkseen ja kohtelee niitä kuin lihakimpaleita.”

Naisen edelleen ihmetellessä sanot vain että ”Mä tiedän ettet sä oo nukkunu viime yönä ollenkaan ja oot muutenkin ihan hermona, kun oot tapaamassa MIESTÄ, mut koita nyt siitä huolimatta ottaa ihan rennosti… [virnistys] Nähdään klo (xx.xx).”

Kun lopulta tapaatte, ”tarkastat” hänen asunsa päästä varpaisiin kriittisin ilmein. ”Emmää nyt oikein tiedä… Onks noi kengät susta nyt OIKEESTI sopivat ton käsilaukun kanssa…??? [virnistys] No, kai sun kanssa kehtaa sit [piip tapahtuma]:aan lähtee.

Jos nainen kummastelee käytöstäsi, sanot vain virnuillen että olet tarkka seurastasi, ei muuta. Hän saattaa sanoa että tuo ”tekniikka” ei häneen pure ja/tai on törkeää, ja niin varmasti kaikki tämänkin uutis kirjeen naislukijat sanovat. Tähän tuumaat vain että sekin on törkeetä että Matti Nykänen muka osaa laulaa, eikä sinulla ole sen asian kanssa mitään tekemistä.

Jos nainen ottaa tuosta vitsistä OIKEASTI nokkiinsa, hän ei ehkä ole paras mahdollinen kumppani. Tärkeää onkin seurata hänen eleitään, ei missään tapauksessa puheitaan, ja päätellä siitä miten viesti meni perille. Jos eleet ovat virnistystä, hymyä yms. niin homma meni putkeen, sanoi hän mitä tahansa. Tämä on juuri niitä naisten testejä, joihin miehet lankeavat, elleivät tiedä miten toimia. Lue naisen testeistä tarkemmin:
https://matingdance.wordpress.com/2006/07/15/nainen-testaa-miesta/

 

Miten treffejä jatketaan tästä, siitä löydät apuja kurssiltani Advanced Human Mating Dance.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kurssit.html

Ja myös kirjastani Successful Human Mating Dance:
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

UUTTA! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä AHMD-kurssille ILMAISEKSI! Lue eteenpäin.

Ilmoittaudu kurssilleni ja houkuttele kaverisikin mukaan. Saat alennusta jokaisesta sitovasta ilmottautumisesta -25% / kaveri (max -100%). Jos siis saat neljä kaveriasi mukaan, ET MAKSA MITÄÄN! Jos kaverisikin tekevät saman, myös he tulevat ilmaiseksi.

Aikaa kaverin ilmoittamiseen ja siten alennuksen hankkimiseen on kunkin kurssin ilmoittautumisajan loppuun ja aikaa alennuksen käyttämiseen sinulla on sitä seuraavan kurssin ilmoittautumisajan loppuun. Etu ei koske Flirting Bodylanguage –kursseja.

Mainokset

Yksi vastaus to “Miten pyytää naista treffeillle?”

  1. ok Says:

    hyvä idea

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: