Mitä naiset TODELLA tarkoittavat ja haluavat?

Sitähän monet… siis KAIKKI miehet usein miettivät. Mutta miesten ja naisten kommunikoinnissa on tiettyjä eroja, joita toinen sukupuoli harvoin jos koskaan ymmärtää ja sen vuoksi menestyminen suhteissa ja niiden muodostamisessa on heikkoa.

Ero on siinä mitä sanotaan ja mitä sillä OIKEASTI tarkoitetaan.

Naisethan usein sanovat:

Haluan miehen, joka on hyvä keskustelija.

Haluan herkän miehen.

Haluan miehen, joka kertoo tunteistaan.

Haluan miehen, joka on vahva.

Olet kuullut nämä varmasti hyvin usein, näitähän naiset SANOVAT mieheltä toivovansa.

Edellisten lisäksi naiset haluavat ”TOSI MIEHEN”, ehkä jopa ”VARSINAISEN ÄIJÄN”.

Ongelmana näissä ”termeissä” vain on se, että ne tarkoittavat miehelle aivan toista mitä ne tarkoittavat naiselle.

Kuinka ihmeessä? Annapa kun kerron.

Jos mies sanoo: “Mullon tänään veto poissa. Meen himaan ja otan loppupäivän iisisti”, hän todennäköisimmin menee kotiinsa ja katsoo TV:stä urheilua tai vuokraa uusimman toimintaleffan, pesee itikanraadot prätkästä, vahaa sen kiiltäväksi ja heittää lenkin ”kylillä”, katsoo netistä vähäpukeisten naisten kuvia, ottaa saunan päälle pari kaljaa ja tilaa pizzan.

Jos NAINEN puolestaan sanoo: “Mullon tänään veto poissa. Meen himaan ja otan loppupäivän iisisti”, hän tuskin tekee yhtään edellämäinituista asioista!

HUOMIO! Jos luet tätä juuri nyt, olet nainen ja teet kaikkia edellämainittuja asioita, niin ota minuun VÄLITTÖMÄSTI yhteyttä allaolevalla sähköpostiosoitteella. Muista liittää valokuvasi mukaan… 😉

Takaisin asiaan…

Kuten mainitsin, naiset ovat erilaisia ja heidän käyttämänsä sanat eivät tarkoita miesten maailmassa sitä mitä ne KUULLOSTAVAT tarkoittavan. Miehen on siis taottava päähänsä, että mitä tahansa nainen SANOO, se EI välttämättä tarkoita samaa mitä mies LUULEE sen tarkoittavan.

SUURI SALAISUUS MITÄ NAINEN EI KERRO?

Edellämainittuihin naisten toiveisiin kätkeytyy salaisuus, jota naiset eivät miehille kerro, koska se on naisten maailmassa itsestäänselvyys.

Valitettavasti kaikille meille miehille, jotka haluavat olla sinnikkäitä ja yrittävät tehdä naiselle mieliksi olemalla edelläkuvatun kaltainen ”ihannemies” ja toivovat naisen siten pitävän meistä, tulee tuon salaisuuden takia käymään köpelösti.

Tuo salaisuus on se että edelläkuvatun listan LISÄKSI naiset odottavat miehellä olevan 156 muuta ominaisuutta, joita he eivät koskaan kerro.

Toisinsanoen, jos nainen sanoo haluavansa miehen joka on hyvä keskustelija, hän TODELLISUUDESSA tarkoittaa: ”Haluan miehen, jolla on elämä kunnossa, joka on mielenkiintoinen persoona, on hiukan salaperäinen, hauska ja huumorintajuinen, hallitsee ja hillitsee itsensä joka tilanteessa, on uskollinen… ja on niiden LISÄKSI hyvä keskustelija.

Todellisuudessa siis naisen sanoessa mitä tahansa ”Haluan miehen, joka…” hänellä on oma ideaalinen miehen malli mielessään, jonka LISÄKSI hän on siis hyvä keskustelija.

Ja hän tuskin kuvittelee Apuva-Ukkoa sohvalleen lukemassa keskustelutaidon kirjaa!

Todellisuudessa nainen haluaa miehen, joka saa hänet TUNTEMAAN itsensä NAISEKSI, haluttavaksi naiseksi.

Useimmat naiset eivät osaa kuvailla, miten tuo tapahtuu ja vaikka osaisivatkin, he haluavat että mies tietää kuinka pitää toimia ilman että heidän se miehille pitäisi kertoa.

Ajatteleppa sitä!

Jos olisit palkkaamassa talosi rakentajaa tai kynekologia, haluaisitko hänen sanovan: ”Joo kyl mä tän osaan, mut en vielä kovin hyvin.” Vai haluaisitko hänen mieluummin jo tietävän miten ”homma hoidetaan”, ilman että sinun täytyisi sitä hänelle opettaa?

Niinpä.

Naiset eivät halua miestä, jota heidän täytyy opettaa. Heistä on ehkä mukavaa ajatella että he VOISIVAT KOULUTTAA miestä, mutta todellisuudessa mitä enemmän mies jo osaa ja tietää, sen parempi.

Jos miehellä ei ole käsitystä mikä naisiin TODELLA vetoaa, niin mikään määrä keskustelulutaitoa, herkkyyttä yms. ei tule häntä auttamaan.

Mikä sitten on TOSI MIES?

Mitä se TODELLA tarkoittaa ja onko se edes tärkeää? Eikö ole parempi vain ”olla-oma-itsensä”?

No, uskon että TOSI MIES on kaikkea mitä nainen SANOO haluavansa (herkkä, keskutelutaitoinen, yms.) JA SEN LISÄKSI vielä omaavan muitakin tärkeitä ominaisuuksia. Tässä muutamia:

– korkea status

– itsevarmuus

– korkea vaatimustaso

– kokemus / näkemys

– huumorintaju

– salaperäisyys

– johtajuus

– haasteellisuus

…ja lista jatkuu… 😉

Ei todellakaan ole helppoa kuvata TOSI MIESTÄ muutamalla lauseella, mutta nainen tunnistaa sellaisen VÄLITTÖMÄSTI hänet kohdatessaan.

Virhe, jonka miehet useimmiten tekevät on se, että he kuuntelevat sitä mitä nainen SANOO ja tekevät JUURI SITÄ ja LIIKAA, ajatellen että jos vähän on hyvä, niin paljon täytyy olla vielä parempi.

Esimerkiksi: nainen sanoo pitävänsä siitä että mies tuo kukkia. Niinpä mies vie naiselle kukkia ja toivoo hänen olevan siitä hyvillään ja suostuvan esim. treffeille. Jos tuo ei tehoa, niin mies ajattelee että hän ei yritä riittävästi ja että isompi kimppu ja suklaarasia toimii varmaan paremmin…

Mitä tapahtuu? Nainen kokee pakokauhua ja pyrkii mahdollisimman kauas selitellen työkiireitään yms. Ehkä hän palaa takaisin sen k***pää-poikaystävänsä luo.

Voin vain muistella kun minulle kävi niin… Argh!

Jos siis mies kuuntelee liian kirjaimellisesti mitä nainen haluaa ja tekee sitten JUURI SITÄ ja LIIKAA, menee koko homma kiville.

Mitä nainen sitten TODELLA tarkoittaa?

Annas kun ”dekoodaan”.

Kun nainen sanoo:

”Haluan herkän miehen”, hän tarkoittaa sillä:

Haluan miehen, jolla on elämässään intohimoinen määränpää ja josta hän on ylpeä. Kun olemme yhdessä, hän on aina hiukan salaperäinen, enkä koskaan tiedä mitä jännää hän tällä kertaa on keksinyt. Hän on haastava, mielenkiintoinen ja saa minut nauramaan. Sen lisäksi haluaisin hänen olevan sen verran herkkä reagoimaan minuun, että hän tietäisi milloin minusta olisi mukava että hän halaisi minua ja että milloin haluan häntä, ilman että minun tarvitsee sitä hänelle kertoa.

Kuulostaako järkevältä?

Nainen siis EI kuvittele mielessään tylsää, ennalta-arvattavaa, selkärangatonta Nössöä, joka kertoo hänestä tuntuvan ”niin-kamalan-pahalta” kun ei ole varma pitääkö nainen hänestä ja ettei voi nähdä naista riittävästi ja siis näyttää ”herkkyytensä”.

Iso ero.

Kun nainen sanoo: “Tahdon vahvan miehen, joka kertoo tunteistaan”, hän tarkoittaa sillä:

“Tahdon miehen, joka on vahvatahtoinen, eikä ole moksiskaan pikku oikuistani ja tunnepurkauksistani. Hän kuuntelee valitustani ottamatta siitä itseensä ja jos suutuksissani haukun hänet pystyyn, hän ottaa rauhallisesti ja kiusoittelee minua virnistellen: Sää musta NIIN tykkäät!”

Nainen siis EI näe mielessään miestä, joka soittaa ja lähettää tekstareita hänelle joka päivä useita kertoja kertoen miten paljon hän pitää naisesta ja että haluaisi viettää naisen kanssa enemmän aikaa. Hän ei myöskään halua bodarimiestä, joka tarjoutuu kantamaan naisen jokaisen lammikon yli ettei nainen vain kastele pieniä jalkojaan, saati miestä, joka haastaa riitaa jatkuvasti muiden miesten kanssa ja pistää heidät ”halki-poikki-ja-pinoon”.

Nainen ei yksinkertaisesti TUNNE miestä kohtaan riittävän voimakkasta vetoa. Hän kokee ettei ole miehen kanssa ”samalla aaltopituudella”, ettei mies ymmärrä hänen tarpeitaan ja että mies on paremminkin hoivattava reppana, tai epävarmuutensa väkivallalla peittävä lihaskimppu.

Miten sitten miehen ja naisenkin tulisi toimia, jotta he voisivat TUNTEA toisiinsa vetoa? Siitä kerron kirjassani Successful Human Mating Dance,

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

samoin kuin syksyn kurssillani Advanced Human Mating Dance Basic. Käyn kurssillani läpi tehokkaita keinoja niin miehille kuin naisillekin luoda toisiinsa ”yhteys” ja muodostaa hyvin toimiva suhde. Voit tutustua kurssiin tästä.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kurssit-ahmd01.html


HUOM! Kurssi on siirretty poikkeuksellisesti Hämeenlinnaan, kysy tarkemmat tiedot puhelimella, kts. Yhteystiedot.

Mainokset

2 vastausta to “Mitä naiset TODELLA tarkoittavat ja haluavat?”

  1. nuori nainen Says:

    oli todella mielen kiintoisaa lukea tätä, hienoo ja faktaa tuli kun vettä hanasta 😉

    haha

    unohdit laittaa sähköpostiasi,

  2. Nainen Says:

    en ooo kyllä ihan samaa mieltä asioista…. en itte osaa ottaa vaa iisisti ja olla vaan aina pitää olla jotain jännää tekemistä, vaikka sitte pestä auto jos ei oo muuta. 🙂 mutta ehk oon sit erilainen ku muut 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: