Kuinka voittaa lähestymispelko?

Kirje mieheltä:

…Olen aika ujo ja kun naisista on useita huonoja kokemuksia niin ne syö lisäksi itseluottamusta. Jos nyt lähden uuteen yritykseen rinta rottingilla, alfaurosta esittäen etc. niin se on vastoin minun perusluonnetta, kokemuksia ja rohkeuskapasiteettia. Rima tuntuu aika korkealta. Joten olisko sinulla heittää muutama neuvo näin vähän ujommalle yrittäjälle?

J.K. (Helsinki)

 

DeittiTohtori vastaa:

Ehdottomasti on. Kerrottakoon ensin naisille että tämäntyyppinen lähestymispelko estää teitä saamasta sitä huomiota, jota haluaisitte miehiltä saada. Sen vuoksi on äärimmäisen tärkeää että miehen lähestyessä teitä suhtaudutte häneen positiivisesti ja kohteliaasti, vaikka hän ei olisikaan teidän ihannetyyppiänne. Muutoin aran miehen vähäinen itsevarmuus karisee olemattomiin ja sen kasaamisessa hänellä voi mennä jopa kuukausia. Oikeasti. Samalla teidän mahdollisuudet kohdata ”Se Oikea” vähenevät ja saatte pahimmillaan lisänimen ”Kylmä Nainen”, jota rohkeammatkaan miehet eivät halua lähestyä, vaikka rohkeaisivatkin. Ääliöt yleensä tuppaavat niin tekemään, josta naisen kylmyys vaan lisääntyy ja kierre on valmis.

Nähdessänne mielenkiintoisen miehen, katsokaa häntä silmiin, HYMYILKÄÄ ja kääntäkää sitten katseenne hetkeksi alas. Sekin riittää että vilkaisette miehen kenkiä ja katsotte takaisin silmiin leveästi hymyillen. Sen on sanaton viesti: ”Olen sinusta kiinnostunut ja toivoisin että tulet pian juttelemaan.” Tällöin mies ymmärtää että hänen on turvallista lähestyä, eikä hänen tarvitse pelätä pakkeja NIIN paljoa. Jos odotat miehen lähestyvän, koska se on miesten homma ja esität siis vaikeasti tavoiteltavaa (et hymyile, käännät selkäsi, jne.), niin miehet kokevat ettet ole saatavilla. Silloin vain ne ääliöt uskaltavat lähestyä. Siitäpä tulee lisää syitä olla vaikeasti tavoiteltava ja taas on kierre valmis.

Mutta niihin vinkkeihin miehille:

 1. Ota tavoitteeksesi pelkästään lähestymisen opettelu, eli flirttailu ja hauskanpito ihmisten kanssa, ei pariutumistarkoitusta. Tällöin et ole riippuvainen saamastasi tuloksesta. Huomaat ettei ole kyse sinusta ja puutteistasi (ujous, yms.), vaan siitä toisesta ja hänen maailmankatsomuksestaan. Et ole riippuvainen hänestä tai hänen käytöksestään; sinun on luotava oma maailmakatsomuksesi ja luottaa itseesi.Valitse kohteeksesi helppoja tapauksia eli sellaisia,

 2. joilta edellytetään tai heille jopa maksetaan siitä että he ottavat sinut vastaan kohteliaasti. Tälläisiä ovat kaupan kassat, kirjastonhoitajat, tarjoilijat, vastaanottovirkailijat, asiakaspalvelijat ja ylipäätään ketkä tahansa, joiden pitää palvella ihmisiä ansaitakseen palkkansa. Todennäköisyys saada heiltä kylmää kohtelua on olematon.

 3. joita et tule 100% varmuudella tapaamaan koskaan uudelleen. Hyviä paikkoja tähän ovat lentokentät, varsinkin ulkomailla. Esim. Amsterdamin kentällä on päivisin takuulla useita tuhansia ellei kymmeniätuhansia ihmisiä ja olisi aika ihme, jos samaan ihmiseen vielä törmäisit. Suurkaupunkien ostarit ja yleensä vieraat kaupungit ovat myös hyviä.

 4. joista et ole kiinnostunut. Sinulla ole mitään menetettävää, joten mahdolliset pakit saadessasi voit ajatella REHELLISESTI ettet ollut hänestä edes kiinnostunut. Tässä vaiheessahan tavoitteesi on vain opetella lähestymistä, eikä vielä ”Sen Oikean” lähestymistä.

 5. joiden kanssa suhteesta tulisi ”mahdoton”. Naisten perusluonteeseen kuuluu odotus miehen aloitteellisuudesta ja he ovat otettuja siitä että heitä yleensä lähestyttiin; olivat he sitten vapaita tai varattuja. Varatut 30+ naiset (ja varsinkin ne, joilla on lapsia) suhtautuvat yleensä positiivisemmin tuntemattomiin miehiin, koska heillä ei ole mitään menetettävää. Sinkuilla ja yleensä haku päällä olevilla on aina menetettävää (mm. riski saada huono kumppani), joten he ovat kriittisempiä. Vanhin nainen kenen kanssa olen itse flirttaillut oli päälle 70v mummeli ja nuorin jotain 9v. Tuo pikku vintiö vielä osasi pistää miehen todelliseen miehisyystestiin… oli oppinut takuulla äidiltään! Pointtina on siis flirttailu sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa minkään tason fyysinen tuttavuus (=seksi) ei ole mahdollista (lapsi) tai suotavaa (varattu) tai muodostuva suhde on muutoin ”mahdoton” suuren ikäeron takia.

 6. Kun lähestyt sitten sitä mielenkiintoista naista, muista ns. kolmen sekunnin sääntö. Kun näet hänet, sinulla on kolme sekuntia aikaa avata keskustelu tai yleensä kommunikointiyhteys esim. sanattomalla ”silmäpelillä”. Muutoin sinulle tulee paniikki ja menet lukkoon. Nainen puolestaan joko huomaa tämän ja ajattelee että olet epävarma Nössö tai ettei hän itse ole riittävän kiinnostava, kun et lähesty heti. Odotellessasi liian kauan hän tuntee itsensä halvaksi, koska luulee että kiersit kapakan kaikki muut naiset läpi ensin ja loppuillan epätoivossa yrität muilta pakit saatuasi iskeä häntä. Jokainen nainen haluaa olla kuningatar oman miehensä silmissä ja muita naisia ei suvaita.Minusta tuo ”sääntö” ei ihan pidä paikkaansa, mutta pointti on se ettei saa jäädä aikailemaan liian pitkäksi aikaa. Tuon säännön puolesta jo se että ehtii miettiä lähestymistä vie liian kauan. Vanha taktiikka onkin siis toimivin: ”Eikun heti kimppuun!”

Näillä keinoilla tulet 100%:lla varmuudella saamaan lisää flirttimenestystä ja sitämyötä itsevarmuutta, mistä puolestaan seuraa lisää flirttimenetystä. Kun taitosi kasvavat, voit lisätä vaatimustasoasi koko ajan ja lopulta lähestyä jumalaisen kaunista (vapaata) naista TIETÄEN, että hän tulee pitämään sinusta. Ajattelepa sitä. Sen sijaan että täriset ja epäilet mennä juttelemaan jonkun kanssa, menet hänen luokseen ja esiintyessäsi uusien taitojesi rohkaisemana se onkin HÄN, joka tärisee ja epäilee onko HÄN riittävän hyvä SINULLE! Tietäessäsi kaiken tämän olet automaattisesti itsevarmempi ja voit lähestyä häntä ”Sillä ei ole väliä” –asenteella. Sen sijaan että yrität miellyttää häntä drinkkien ostamisella yms. huomioilla, HÄN joutuu miellyttämään sinua!

Kun taitosi kehittyvät, tulet huomaamaan ettei sinun tarvitse lähestyä enää ketään. Naiset lähestyvät sinua! Silloin vasta elämä meneekin mielenkiintoiseksi, kun useammat naiset alkavat kisailla siitä kuka saa SINUN huomiosi! Näin TULEE käymään ennemmin tai myöhemmin… 🙂

Mistä siis alkaa? Jotta sinulla on lähestyessäsi jotain sanottavaa, valmistaudu siihen etukäteen:

Kysy esim. kaupan kassalta kassalta: [vakava naama] ”Montako kertaa sua on yritetty iskeä tänään?” Jos hän vastaa ”Ei yhtään.”, vastaat hänelle: [kauhistuneena, eteenpäin nojautuen] ”Eiks ookin h-i-r-w-e-e-t-ä? [nojaudu taakse, pieni tauko] ”Ei muakaan! Aattele! [pieni tauko, virnistys] ”Kyllä tässä menee hyvä mies ihan hukkaan, kun naiset vaan kulkee onnensa ohitse! Mmmm. [huokaus] On se vaan semmosta. [pieni tauko, itsevarmana] ”Mut ei se mitään kun on vielä nuori ja komee! [virnistys]”

Jos hän vastaa jotain muuta eli esim. ”Kolmesti.”, vastaat: [kauhistuneena, eteenpäin nojautuen] ”Eiks ookin h-i-r… w-e-e… t-ä? [nojaudu taakse, pieni tauko, mukamas tuohtuneena] ”On se kumma kun ei saa ihminen edes töitään-tehdä-rauhassa!” [pieni tauko, mukamas tuohtuneena] ”Muakin riisutaan katseilla joka päivä ja ehdotellaan kaiken näköistä. Ihan kuin olisin muka kaikkien saatavilla! [pieni tauko] Mut minkäs teet kun oot vielä nuori ja komee! [virnistys]”

Nämä kommentit osoittavat mieheltä itsensä arvostusta, huumorintajua, itsevarmuutta, riippumattomuutta yms. eli juuri niitä asioita, mitä naiset pitävät miehellä tärkeänä. Ja jos nuo kommentit eivät naista huvita, niin sitten olet törmännyt varsinaiseen tosikkoon!

Lisää apuja erityisesti lähestymispelkojen voittamiseen löydät haastattelustani Jani ”Romeo” Päivärinnan kanssa, kts. esittely.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Kun mies ”vie” ja nainen ”seuraa”, he kokevat toisensa viehättäviksi ja molemmat saavat sen mitä tarvitsevat, eli antoisan ja yhdenvertaisen suhteen.

Kuinka siis tanssia tätä Ihmisen Soidintanssia? Kerron siitä lisää kirjasssani Successful Human Mating Dance (eli vapaasti suomennettuna Menestyksellinen Ihmisen Soidintanssi): http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

Löydät kirjasta useita keinoja flirttailla naisen ja miehen kanssa, pitää yllä keskustelua, pyytää häneltä puhelinnumeroa, olla viehättävä HÄNEN silmissään ja paljon muuta, mitä et ole koskaan tullut ajatelleeksi edes mahdolliseksi.

Käy tutustumassa myös ilmaismateriaaliin ja varsinkin ILMAISVIDEOON osoitteessa: http://www.matingdance.fi/suomi/ilmaistuotteet.html

T:
Hanski, ”DeittiTohtori”

P.S. Jos sinulla on parisuhteen muodostamiseen liittyviä kysymyksiä ja/tai kommentteja, niin lähetä ihmeessä ne minulle! Erityisesti toivon kysymyksiä NAISTEN ONGELMISTA. Osoite on email@matingdance.fi

PPS. Jos sinulla on ystävä, jota arvelet tämän aiheen kiinnostavan, niin ole ystävällinen ja kehoita häntä tutustumaan sivun http://www.matingdance.fi sisältöön.

Advertisements

9 vastausta to “Kuinka voittaa lähestymispelko?”

 1. Santa Says:

  Olen lukenut mielelläni ja uteliaana näitä uutiskirjeitä, mutta tämänkertaisen alku meni vähän överiksi. Olen vain todella kyllästynyt siihen että suomalaiset miehet pitävät naisia kylminä ja kalseina -syytös on hyvin yleinen ja sillä tämäkin uutiskirje alkoi. En todellakaan näkisi että naiset ovat tähän kierteeseen syyllisiä -asia nyt vain on niin että suomalaiset miehet ovat todella tökeröitä lähestyessään ja törpöt vielä tökerömpiä. Tällä hetkellä myös huomaa, että ujot miehet todella yrittävät liikaa ja lukevat tämäntyyppisiä juttuja…kokeillakseen niitä sitten aluksi menestyksellisesti mutta kun keskustelua pitäisi jatkaa itseluottamus jossain välissä katoaa kuin tuhka tuuleen. Aloitusrepliikit voivat vielä sujua mutta sitten tilanne etenee hyvää päivää kirvesvartta-tyyliin.
  Olen asunut viimeisen 10 vuoden aikana enimmäkseen ulkomailla ja suomalaisten kommunikaatiokulttuuri ihmetyttää minua aina vaan enemmän. Olen ollut nyt noin puoli vuotta Helsingissä ja ulkona käydessäni olen huomannut että minua kohtaan aloitteen tekevät ja kiinnostavat miehet ovat aina ulkomaalaisia! Ei siinä mitään sillä nämä tilanteet ovat aina mielenkiintoisia sillä he eivät yleensä pelkää tehdä aloitteita ja keskustelut ovat luontevia ja yllättäviä. Toisaalta olen alkanut miettiä mistä asia johtuu, sillä suomalaiset pysyvät tiukasti katseluetäisyydellä -niin että tuijottelu saa nopeasti ainakin minut vaihtamaan paikkaa. Toinen vaihtoehto on tietysti vahvasti pohjaa ottaneiden tuppautuminen juttuseuraksi tai mukaan – tosin siinä vaiheessa järkevästä tutustumisesta ei tule mitään! Lisäksi tämä suomalaismiesten käyttäytyminen naurattaa niitä ulkomaalaisia, jotka luontevasti alkavat keskustella kanssani esim. baarissa. Varsinkin miehet ihmettelevät sitä, mikseivät suomalaismiehet osaa osoittaa luontevaa kiinnostusta atraktiiviseen naiseen vaan vain tuijottelevat tai sitten käyvät ohikulkiessaan suorasukaisesti käsiksi. Ei-suomalaisten miesten mielestä ainut oikea reaktio naiselta on tuolloin käyttäytyvä riittävän kylmästi..mikä edelleen johtaa naisten syyllistämiseen ja syyttämiseen miesten ujouden aiheuttamisesta.
  En itse usko että odotan miehiltä liikaa, sillä mielestäni luonnollisen kanssakäymisen ei pitäisi olla niin vaikeaa. Toistaiseksi en ole valitettavasti tavannut Helsingissä yhtäkään todella mielenkiinstoista suomalaista miestä -tosin roppakaupalla vaikutuksen tehneitä ei-suomalaisia miehiä, jotka ovat suomalaismiehiä ravintoloissa seuratessaan todenneet että ei taida minulla olla kovin mielenkiintoiset miesmarkkinat täälläpäin. Asia on aika kiusallinen, sillä myös Suomessa vierailevat ulkomaalaiset naiset tuntevat olonsa ”arvottomaksi” koska vastakkainen sukupuoli ei osoita heihin mitään kiinnostusta. Vai mitä pitäisi sanoa useita vuosia sitten tapaamistani kahdesta upeasta ranskalaisnaisesta, jotka puolenvuoden Suomessa olon jälkeen kysyivät minulta josko heissä on jotain ulkoisesti havaittavaa vikaa. Yksikään suomalainen mies ei nimittäin ollut kertaakaan katsonut heitä kunnolla silmiin, sanonut mitään kaunista tai kohtelista tai vain avoimesti mutta säädyllisesti katsellaan flirtannut heidän kanssaa. Tämän kokemuksen jälkeen ranskattaret olivat enemmän kuin valmiita palaamaan oman kulttuurinsa pariin, jossa naiset vielä tuntevat itsensä arvokkaiksi ja huomioiduiksi naisina.

 2. matingdance Says:

  Tämä kommentti kuvastaa mielestäni erittäin hyvin vallitsevaa epäsuhtaista tilannetta miesten ja naisten pariutumisessa. Ongelman korjaamiseksi niin miesten kuin naistenkin syyttely sopimattomasta käyttäytymisestä ei todellakaan ole hedelmällistä. Sitä puolestaan on se, että ihmiset ymmärtävät vastakkaisen sukupuolen odotukset ja osaavat toimia sen mukaan ”oikein”. Tämän vuoksi olen tämän blogin ja koko Human Mating Dance -menetelmän luonut.

  HMD-menetelmä yhdistää miesten ja naisten maailmat helposti ymmärrettäväksi ja sovellettavaksi kokonaisuudeksi siltä osin kuin hyvin toimivan parisuhteen muodostumisen kannalta on suotuisaa.

  t:
  Hanski, ”DeittiTohtori”

 3. Elli Says:

  Hei! Olen lueskellut tätä blogia ja olen täysin samaa mieltä esim. siitä, että naisten tulisi rohkaista miehiä lähestymään. Eli pyrkiä viestittämään toiselle, että jos nyt ehdottaisit minulle jotain, et tule torjutuksi. Yhtä asiaa en kuitenkaan ymmärrä kohdassa Mies testaa naista; miksi ehdotat, että mies testaa, kuinka nainen suhtautuu idiootteihin? Eikö riski sille, että nainen oikeasti luulee miehen olevan idiootti ole aika suuri? Miksi pitää testata sietääkö nainen huonoa käytöstä, jos ei aio häntä jatkossa kuitenkaan sillä tavalla kohdella?

  Entä mikä ajatus on esimerkki-iskurepliikkien / -keskusteluiden takana? Onko ajatus se, että nainen järjellisesti ja näin ruudun ääressä ei lämpeä esimerkkiesi sika-öykkäri-miehille, mutta oikeasti haluaakin juuri sen kaltaista käytöstä mieheltä tutustumistilanteessa? Ja että vaikka nainen järjellisesti saisikin miehestä vaikutelman, että tämä on huonoitsetuntoinen pullistelija, niin jotenkin alitajuisesti nainen kuitenkin tuntee, että mies on ihana? Viittaan tässä blogissa esitettyihin iskudialogeihin, joissa mies viittaa, että naisia saa katsella toisin kuin ihmisiä ja vakuuttelee kuinka epätoivoiset naiset käyvät hänen kimppuunsa tanssilattialla.

 4. "DeittiTohtori" Says:

  Terve vaan Elli!
  Jos esimerkissä kertomani nainen ei olisi ymmärtänyt juttujani vitsiksi ja olisi pitänyt minua oikeasti idioottina, olisin itse joko muuttanut taktiikkaani tai poistunut paikalta todeten etteivät huumorintajumme sovi yhteen. Tämä on syy sille miksi naista pitää testata, eli siis sovimmeko yhteen ja jokainen soveltakoon itselleen sopivaa huumorintajua.

  Kuten monesti olen todennut, naiset testaavat miehiä ja pyrkivät siten erottamaan Nössöt Miehistä. Varsinkaan silloin he eivät toimi mies-loogisesti. Siksi monesti naiset SANOVAT että jotkut kertomani esimerkit ovat sika-öykkärikäytöstä, mutta niitä käytännössä soveltaessani heidän TOIMINTA osoittaa päinvastaista. Siksi miehet eivät saa uskoa mitä naiset SANOVAT, vaan katsoa miten he miesten juttuihin REAGOIVAT.

  T:
  ”DeittiTohtori”

  PS. Siltä varalta että kysymyksen takana piileskelee nimimerkki EeTee, sanottakoon hänelle: ”Nice try!” 😉

 5. Elli Says:

  Ok, nyt ymmärrän ja täytyy sanoa, että tässä toden totta on järkeä! Eli erittäin hyvä että tuot esille oman huumorintajusi heti kättelyssä, jolloin vastakkaisen naissukupuolen edustajat voivat heti tehdä omat johtopäätöksensä ja toimia sen mukaisesti. Itse esimerkiksi en uskoakseni missään tilanteissa päästäisi suustani esimerkkiesi naisten repliikkejä, ylipäätään mitään keskustelua ei syntyisi.

  Mielestäni kannattaisi ehkä hieman painottaa näillä sivuilla sitä, minkä vastauksessasi sanoitkin eli että jokainen soveltakoon _omaa_ huumorintajuaan. Etteivät nyt arat, ujot ja kunnolliset miehen rupea ottamaan mallia näistä Sinun kommenteistasi, vaan uskaltaisivat soveltaa omaa huumoriaan iskurepliikissään, jolloin ne uppoavat sellaisiin naisiin, jotka oikeasti tykkäävät heidän huumoristaan. Viljelemällä Sinun huumoriasia he mahdollisesti onnistuisivat iskemään aivan vääräntyyppisiä naisia ja heidän oikeaa tyyppiään olevat naiset juoksisivat huutaen vuorille.

  Ja ei, minä en ole EeTee, enkä myöskään ymmärrä minkä suhteen kysymykseni olisi nice try?

 6. Elli Says:

  Jatkokommentti vielä: Oletko testannut juttujasi niihin naisiin, jotka ovat sanoneet, etteivät moisille jutuille lämpeä? Vai niputatko kaikki naiset kategoriaan ”Naiset”? Eli kun yksi sanoo, että kuulostaapa sika-öykkärin käytökseltä ja sisar diggaileekin, niin tämä on osoitus naisten epäloogisuudesta? Vai ryhmän ”Naiset” sisällä vallitsevista eroavista mieltymyksistä?

 7. matingdance Says:

  Olen testannut juttujani moniin naisiin ja ne toimivat hyvin sanoivat naiset mitä tahansa. Useimmiten he väittävät sinun tavoin etteivät ne toimi; käytäntö on toinen asia.

  Jokaisen oma asia on etsiä itselleen sopiva kumppani ja ellei se omin avuin onnistu, tulee heidän tehdä se esim. hyödyntämällä vinkkejäni itselleen sopivalla tavalla.

 8. Ole mies, ole nainen « Human Mating Dance Says:

  […] https://matingdance.wordpress.com/2006/10/25/kuinka-voittaa-lahestymispelko […]

 9. Miestä pelottaa lähestyä naista « Human Mating Dance Says:

  […] https://matingdance.wordpress.com/2006/10/25/kuinka-voittaa-lahestymispelko/ […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: