”Pelimiehiä” ja ”Tuijottajia”

Tämä uutiskirje sisältää pääasiassa vinkkejä naisille, mutta miehillekin on arvokasta tietoa siitä, miten naiset meidät miehet näkevät.

Olen syksyn mittaan kuullut useiden naisten suusta, että he kohtaavat usein kumppania etsiessään ”potaskanpuhujia” tai ”tuijottajia”. Potaskanpuhujat ovat joko sormus taskussa kulkevia kolmen lapsen seikkailua ja syrjähyppyä etsiviä isiä tai sen yhden perässä epätoivoisesti ryntäileviä ja naisia siirappimaisesti ylimielesteleviä totaaliääliö-limanuljaskoita. Siinäpä vasta kuvaava kategorisointi, ha! Tuijottajat puolestaan vain tuijottavat ja ”kyttäävät”, eivätkä koskaan tee aloitteita, paitsi ehkä toivottomassa kännissä loppuillan viimeisten hitaiden soidessa. Kunnolliset miehet eivät lähesty naisia ollenkaan. Missä siis vika???

Ongelma juontaa juurensa aiemmin mainitsemiini syihin, eli mm. ”Kylmä Nainen – Ääliömies” -syndroomaan. Tämä on sikäli hankala ongelma, koska koko tilanne on itseään voimistava syy-seuraus-ketju. Molemmat sukupuolet syyttävät toisiaan, eivätkä ymmärrä omaa osuuttaan ja siten tilanne vain pahenee korjaantumisen sijaan.

Kun nainen näkee ympärillään vain tuijottajia ja potaskanpuhujia, se huokuu hänestä ulospäin. Hän pyrkii olemaan etäinen pitääkseen nämä epämääräiset miehet kaukana ja samalla hän karkottaa kaikki loputkin miehet tiehensä. Zorry vaan naiset, näin vain valitettavasti on. 😦

Jos sinulla on yllä kuvatun kaltainen tilanne, sinulla on joitakin vaihtoehtoja:

 1. Jäät odottamaan että ”Se Oikea” hakee sinut kotoasi kiikkustuolista istumasta (kissa ja kudin sylissäsi) ja vie sinulta jalat alta kantaen sinut upeaan pilvilinnaansa.
 2. Kovetat itseäsi entisestään pitääksesi epämääräiset tyypit ja pelimiehet loitolla.
 3. Toteat että kaikki vapaat miehet ovat sikoja, ja kaikki hyvät miehet varattuja tai homoja.
 4. Valitat ikisinkku-nunna-kohtaloasi kaikille kavereillesi ja suret kohtaloasi.
 5. Lankeat ”Pelimiehen” pauloihin (jälleen kerran) toivoen että hän olisi tällä kertaa erilainen kuin kaikki ne aiemmat, mutta tulet kaikesta huolimatta pettymään syvästi.
 6. Otat itseäsi niskasta kiinni ja myönnät että SINUN tulee itse tehdä asialle jotain. Otat selvää kuinka vältät epämääräiset tyypit, löydät sinulle sopivan miehen ja valloitat hänet itsellesi pysyvästi.

Mikäli valitsit viimeisen vaihtoehdon, haluan auttaa sinua, koska silloin ja vain silloin sinulla on toivoa päästä eteenpäin. Itsestään vastuunottava menestyy ja toisia omista puutteellisuuksistaan syyttävä ei pitkälle pötki.

Tässä vinkkejä kuinka löytää SINULLE sopiva mies:

 1. Tee lista niistä miehen ominaisuuksista, joita pidät SINULLE tärkeinä. Jos mieleesi tulee ajatus ”eihän sitä nyt voi tietää”, niin pyyhi tuo yhteiskuntahypnoosin aiheuttama harha pois ja tee se lista. Ellet nimittäin tiedä mitä haluat, saat juuri sen mitä ET halua, eli esim.”potaskapuhujan” tai ”tuijottajan”. Eli, jos et missään nimessä halua esim. väkivaltaista alkoholistia, kirjoita listaan ”raitis” tms.Lista on sinun henkilökohtainen, eikä sitä tule näyttää kenellekään, ei edes parhaimmalle ystävällesi. Se on SINUN listasi, eikä sen sisältö kuulu kenellekään muulle. Yksittäisiä asioita voit kertoa, mutta kokonaisuus tulee olla vain sinun tiedossa. Silloin lista alkaa toteuttaa itseään; muille kertomalla listan ”teho” hälvenee.

 2. Kun näet listasi ominaisuudet täyttävän miehen, tee hänelle tiettäväksi että olet hänestä kiinnostunut. Miehet eivät pidä siitä pätkääkään, että olet heti alussa salaperäinen ”ota minusta selvää” –tyyppi tai itseään aliarvostava ”minä-nyt-olen-vaan-tämmönen-tavallinen” -tyyppi. Osoita että pidät itsestäsi ja että hän voi tehdä sinut tyytyväiseksi.Katso siis häntä silmiin ja HYMYILE. Käännä sitten katseesi hetkeksi alas. Sekin riittää että vilkaiset miehen kenkiä ja katsot takaisin silmiin leveästi hymyillen. Se on sanaton viesti: ”Olen sinusta kiinnostunut ja toivoisin että tulet pian juttelemaan.” Tällöin mies ymmärtää että hänen on turvallista lähestyä, eikä hänen tarvitse pelätä pakkeja NIIN paljoa. Jos odotat miehen lähestyvän, koska se on miesten homma ja esität siis vaikeasti tavoiteltavaa (et hymyile, käännät selkäsi, jne.), niin miehet kokevat ettet ole saatavilla. He eivät halua ottaa riskiä pakeista tai luulevat ettet ole kiinnostunut. Ja tästähän seuraa se, että vain ne ääliöt uskaltavat lähestyä! Siitäpä tulee lisää syitä olla etäinen vaikeasti tavoiteltava ja kierre on valmis!

  Jos mies ei lähesty, hän ei ehkä huomannut sinua; hymyile hänelle siis uudestaan. Ellei mies edelleenkään vastaa hymyysi, hän ei ole joko kiinnostunut tai on liian ujo ja sinun tulee valita toinen kohde.

 3. Jos em. keinot eivät miehiin toimi, sinun tulee lähestyä miestä. NIIN JUURI. Se on ihan hirveetä, eikö olekin? 😉 Joudut alueelle, jolla et ole ennen ollut. Pelkäätkö ehkä yhtäkkiä olevasi liian tyrkyllä? Niin, sehän olisi varmaan miehestäkin ihan hirveetä, jos joku nainen olisi hänestä kiinnostunut ja tulisi juttelemaan!Pelkäätkö ehkä saavasi pakit? Tervetuloa miesten joukkoon, sillä he joutuvat kohtaamaan tuon pelon joka ikinen kerta naista lähestyessään! Ehkä nyt ymmärrät millaista on lähestyä tuntematonta ihmistä, saati sellaista joka vaikuttaa ulospäin kylmältä olematta sitä oikeasti. Silti sinun on lähestyttävä miehiä mikäli aiot menestyä, koska muutoin sinulla on taas joukko ”potaskanpuhujia” ja ”tuijottajia” kimpussasi. Voit välttyä heiltä siis olemalla heitä nopeampi. 🙂

  Kuinka sinun siis tulee lähestyä miestä? Kerron tästä lisää piakkoin ilmestyvällä Suomen ensimmäisellä DVD:llä saatavalla flirttikurssilla: ”Flirting Bodylanguage”. Käy katso sen esittelyvideo osoitteesta:
  http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/video/hmd-fbl-intro.wmv

  Kommentteja itse kurssin käyneiltä löydät osoitteesta:
  http://www.matingdance.fi/suomi/referenssit.html#ref03


 4. Kun tapaat mielenkiintoisen ja ”Sen Oikean” tuntuisen miehen, älä kuvittele että hän tietäisi välittömästi kaikki tarpeesi, ellet kerro niitä hänelle. Miehet vihaavat sitä että heitä pidetään ajatustenlukijana. Jos haluat hänen ”vievän”, sinun tulee antaa hänen viedä. Ettäkö miten? No, jos mies ehdottaa menoa ruokaravintolaan, sinun tulee suostua. Jos et pidä ensin ehdotetusta ravintolasta, ehdota itse jotain toista tilalle, sen sijaan että vain kieltäytyisit miehen toistuvista ehdotuksista. Silloin sinä ”viet” ja mies turhautuu, kun ”mikään ei kelpaa”.

Lisää aiheeseen liittyvää materialia löydät kirjastani Successful Human Mating Dance: http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

Löydät kirjasta useita keinoja flirttailla miehen ja naisenkin kanssa, pitää yllä keskustelua, pyytää häneltä puhelinnumeroa, olla viehättävä HÄNEN silmissään ja paljon muuta, mitä et ole koskaan tullut ajatelleeksi edes mahdolliseksi.

Lisää apuja erityisesti miehen lähestymispelkojen voittamiseen löydät haastattelustani Jani ”Romeo” Päivärinnan kanssa, kts. esittely. Nyt saat tämän haastattelu-CD:n entistä edullisempaan hintaan!
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Kun mies ”vie” ja nainen ”seuraa”, he kokevat toisensa viehättäviksi ja molemmat saavat sen mitä tarvitsevat, eli antoisan ja yhdenvertaisen suhteen.

Käy tutustumassa myös ilmaismateriaaliin ja varsinkin ILMAISVIDEOIHIN osoitteessa: http://www.matingdance.fi/suomi/ilmaistuotteet.html

T:
Hanski, ”DeittiTohtori”

P.S. Jos sinulla on parisuhteen muodostamiseen liittyviä kysymyksiä ja/tai kommentteja, niin lähetä ihmeessä ne minulle! Osoite on email@matingdance.fi

PPS. Jos sinulla on ystävä, jota arvelet tämän aiheen kiinnostavan, niin ole ystävällinen ja kehoita häntä tutustumaan sivun http://www.matingdance.fi sisältöön.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: