Ujoutta

Hei!

Kaipaisin hiukan neuvoja gurulta 🙂 Olen ihastunut mieheen. Olimme samassa työpaikassa ja tuttavuutemme alkoi sieltä….

…Lopetin työt pari kuukautta sitten ja mies jatkoi samassa paikassa. Olimme yhteyksissä tekstaillen. Myöhemmin sain kuulla miehen olevan sinkkuna jälleen. Soittelimme, ja ehdotin hänelle näkemistä. Myöhemmin hän pyysikin minua leffaan. Olin siitä mielissäni, mutta samalla mietin, oliko hänellä edes tarkoitus pyytää minua treffeille.

No leffassa oltiin, ja kivaa oli. Kävimme kahvillakin leffan jälkeen hänen ehdotuksesta. Juttelimme ihan arkipäiväisistä asioista. Minun teki mieli osoittaa hänelle kiintymykseni, kun hän heitti autolla minut kotiin, mutta en kehdannut. Olen ujo, enkä uskalla lähestyä häntä oikeasti. Eipä kai hänkään. Haluasin päästä tilanteessa eteenpäin. Mies kyllä haluaa tavat minua edelleenkin, sen tiedän. En vain tiedä, miten tekisin hienostuneen lähestymisyrityksen…? Pystyistkö hieman auttamaan minua? Kiitos!

T.K.

DeittiTohtori vastaa

Njoo, tuttu juttu, ei uskalleta tehdä aloitetta, vaikka olette MOLEMMAT kiinnostuneita. Sinulla on todella ihan hirveä ongelma! ;-D No, teillä ei ole kerrassaan mitään hätää, kunhan ette liikaa kiirehdi tai hidastele.

Miehen tulee viedä ja naisen seurata tai siis vikistä, kuten sanonnassa sanotaan. Kun mies seuraavan kerran soittaa sinulle tai näette jossain, sinun tulee osoittaa olevasi iloinen siitä että hän soitti tai näit hänet. Siispä HYMYILE. Hän kuulee sen äänestäsi, vaikkei sinua näkisikään. Sano hänelle ehkä hivenen pahastuneellakin äänellä että sinulla on ollut häntä vähän ikävä ja olet odottanut hänen soittavan tai näkeväsi hänet, koska halusit että hän pyytäisi sinut kahville. Teillähän oli niin mukavaa leffassa ja sen jälkeisillä kahveilla, ja sinua harmitti kun et uskaltanut pyytää häntä luoksesi tms.

Huomaa siis että sinun ei tarvitse lähestyä häntä, vaan suhtautua myönteisesti häneen ja hänen tekemisiinsä. Koska hän on sinusta aivan selvästi kiinnostunut ja arastelee sen julkituomista, hän odottaa sinulta merkkiä siitä että hänen on turvallista edetä. Hän kaipaa siis pientä rohkaisua. Jos hän epäilee vähänkin sitä ettei hänen lähestymisyrityksensä tuota myönteistä tulosta, hän on mieluummin tekemättä yhtään mitään kuin ottaa riskin saada pakit. Häntä helpottaa suunnattomasti se että tietää sinunkin olevan hänestä kiinnostunut. Se antaa hänelle potkua ”viedä”, eli pyytää kahville yms. Muista että sinun tulee suhtautua hänen tekemisiinsä myönteisesti ja tuoda esiin se että olet hänestä kiinnostunut. Ja kohtuus tässäkin kunniaan. Ethän sinäkään halua itsellesi 50 kertaa päivässä soittelevaa ”takiaista”. Rohkeasti sitten vain tarinaa iskemään! Kerrothan sitten minulle kuinka onnistuit?

**************************************************

Auttaakseni ihmisiä juuri näissä suhteen alun ongelmissa, pidin hiljattain vie-seuraa-ideaan perustuvan täysin uudentyyppisen flirttikurssin. Opetin mm. miten miesten ja naisten flirttieleet poikkeavat toisistaan ja kuinka suhteen muodostamisen alkuvaiheissa tulee toimia. Tuosta kurssista tulee piakkoin kahden tunnin mittainen Suomen ensimmäinen DVD-flirttikurssi: ”Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage”. Kommentteja kurssin osallistujilta löydät osoitteesta:
http://www.matingdance.fi/suomi/referenssit.html#ref03

DVD-kurssin esittelyvideon voit ladata täältä:
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/video/hmd-fbl-intro.wmv

Vinkkejä erityisesti miehen lähestymispelkojen voittamiseen löydät haastattelustani Jani ”Romeo” Päivärinnan kanssa, kts. esittely. Nyt saat tämän haastattelu-CD:n alle puoleen hintaan! http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Käy tutustumassa myös ilmaismateriaaliin ja ILMAISVIDEOIHIN osoitteessa: http://www.matingdance.fi/suomi/ilmaistuotteet.html

T:
Hanski, ”DeittiTohtori”

P.S. Jos sinulla on parisuhteen muodostamiseen liittyviä kysymyksiä ja/tai kommentteja, niin lähetä ihmeessä ne minulle! Osoite on email@matingdance.fi

PPS. Jos sinulla on ystävä, jota arvelet tämän aiheen kiinnostavan, niin ole ystävällinen ja kehoita häntä tutustumaan sivun http://www.matingdance.fi sisältöön.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: