Käyksä täällä usein?

Terve!

Olin hiljattain Egyptissä lomamatkalla ja siellä minulle valkeni konkreettisesti, miksi niin monet suhtautuvat toisen lähestymiseen ja ”perinteisiin” iskurepliikkeihin joskus kovin negatiivisesti.

Tulimme taksilla kauppa-alueen reunalle ja kävelimme siitä n. 250 metriä kävelykatua pitkin rantaan. Tuona aikana kaikkien kauppojen, ravintoloiden, taksien yms. sisäänheittäjät lähestyivät täsmälleen samalla repliikillä seuraavasti:

Sisäänheittäjä: ”Hello, excuse me, my fiend! Where are you from?” (Anteeksi, ystävä! Mistä olet kotoisin?”)

Minä: ”I’m from Finland.” (Olen Suomesta)

Sisäänheittäjä: ”Aahh, Finlaand. Nookiaa! Please, come into my shop. Just one minute, please, excuse me, just one minute! You don’t have to buy anything… (Aaaii, Suomesta. Nookiaa! Tule käymään kaupassani. Vain yksi minuutti, ole hyvä, vain yksi minuutti. Sinun ei tarvitse ostaa mitään…)

Kun tätä oli jatkunut jo toistakymmentä kertaa peräjälkeen, olin totaalisen kypsä kuulemaan muka kiinnostusta kotimaatani kohtaan, kommentteja Nokiasta ja ihmisten rauhallisen päiväkävelyn häiritsemisestä tuputtamisineen. Myöhemmin taksikuskit tarjosivat kyytiä noustuamme 10 sekuntia aiemmin edellisestä taksista ja ravintolan sisäänheittäjät esittelivät herkullisiä annoksiaan juuri kun tulimme viereisestä syömäpaikasta maha ratkeamaisillaan… Tuskissani yritin opettaa paria tuputtajaa sanomaan Nokian tilalla Kimi Räikkönen, mutta se oli liikaa vaadittu. Eihän nämä edes tienneet mitä tarkoittaa Formula 1!

Kun en halunnut ruveta epäkohteliaaksikaan ystävällisiä egyptiläisiä kohtaan, päätin keksiä jonkin toisen vastauksen kysymykseen kansalaisuudesta ja tehdä vuoropuhelusta paitsi lyhyen ja siis minua vähän rasittavan, niin myös toiselle hauskan. Suunnittelin ääneen että vastaisin jotain hyvin epätavallista, kuten esim. olevani eskimo. Seuralaiseni ei tästä innostunut, koska piti sitä sikailuna ja epäkohteliaisuutena, josta seuraisi pelkästään jotain negatiivista. Meinasin alkaa ensin nössöillä (ARGH!!), olla hänelle mieliksi ja vastata kuten aiemminkin olevani Suomesta kiukkuni niellen. Mutta, kuten monesti olen miehiä opastanut, miehen ei pidä kuunnella MITÄ nainen sanoo, saati toimia juuri sen mukaan, vaan niin että saa aikaan positiivisia tuloksia, keinolla millä hyvänsä. Sanoi nainen siihen sitten mitä tahansa. Oikeasti.

Kun seuraava ”tunkeilija” kysyi minulta mistä olen (Where are you from?”), vastasin hänelle. ”Can’t you see? I’m from China!” (Etkö näe? Olen Kiinasta!”) Äijä alkoi hetken ällistyksen jälkeen nauraa hervottomasti ja huuti kaverilleen jotain paikallisella kielellä. Siitä seurasi kaverinkin naurunpyrskähdys. Lisäsin vettä myllyyn sanomalla muka yllättyneenä: ”What? You don’t believe me??? Look!” (Siis MITÄ? Etkö sä usko mua? Katso vaikka!”) ja vedin sormilla silmäkulmani taaksepäin, kuten ala-asteella oli tapana pelleillä Kiinalaista. Miesten nauru senkun lisääntyi. Jatkoin samaa rataa: ”I used to be a female sumo-wrestler, but then I went to a sex change surgery to become a handsome European man..…” (Olin ennen naissumopainija, mutta menin sukupuolenvaihtoleikkaukseen tullakseni komeaksi eurooppalaiseksi mieheksi…). Tässä vaiheessa molemmat äijät nauroivat selällään ja vedet silmistään tirskuen… “Crazy white man…” (Hullu valkoinen mies”. ) Joo, tiedetään…

Sain koko keskustelusta hyvän syyn kiusoitella seuralaistani: ”Kato nyt! Jätkät nauraa selällään. Missä vaiheessa niiden pitikään suuttua, HÄ? 😉 Sää vaan haluut alistaa mua olemaan äidin kiltti pikkupoika! Kohta viet mun varmaan pissalle ja kakalle? Tuutsä sit kans pyyhkii? Viimeisen kommentin jälkeen minun piti ottaa muutama juoksuaskel väistäessäni virnistyksen ja huudon säestyksellä tullutta huitaisua: ”***ttu että sä oot HULLU!”. ”Niin, musta sä oot tosi ihana, mutta toisaalta meistä voi jompikumpi olla tässäkin tosi pahasti väärässä…” Ja jälleen vaadittiin muutama juoksuaskel… 😉 Miehet vie ja naiset vikisee, MOT.

Saatan hyvin ymmärtää, miten paljon naisia ärsyttää miesten onnettomat iskuyritykset. Jos he kuulevat kymmenettä kertaa repliikit: ”Käyksä täällä usein?”, ”Voinks mä tarjota jotain juotavaa?” tai ”Ollaanks me tavattu jossain?” yrittäessään oikeasti päästä baaritiskiltä vessaan tyhjennykselle eikä vain karkuillakseen liian innokkaita miehiä, niin kyllä minäkin jo siitä suuttuisin!

Jos miehet vain ymmärtäisivät ettei heidän pidä tehdä kuten nainen sanoo ja esittää niin paljon puhuttua kohteliasta Nössö-herrasmiestä, niin heillä kävisi niin hirveä flaksi ettei heillä olisi aikaa enää nukkua… 😉

Vaikka edellisessä esimerkissä vastapuoli olikin mies, toimii tuo sama humoristinen ja sinänsä täyttä puppua oleva ”tekniikka” takuuvarmasti naisiin ja mitä kauniimmasta on kysymys niin sitä paremmin.

Ja sikäli kun olet nainen, sinun tulee suhtautua tylsäänkin lähestyjään positiivisesti ja huumorilla. Silloin kohtaaminen on molemminpuolisesti miellyttävä, eikä sen tarvitse joka kerta johtaa minuutin parin keskustelua kummaisempaan kontaktiin. Siitä seuraa automaattisesti molempien hyvä mieli ja energinen olotila, joka tarttuu automaattisesti kaikkiin läsnäolijoihin. Se on varsinainen magneetti vetämään puoleensa Sinulle sopivia kumppaneita ja silloin voit todellakin olla Oma Itsesi.

Kuinka siis olla oma itsensä humoristisesti? Kerron siitä lisää DVD-flirttikurssillani Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage. Se on Suomen ensimmäinen DVD:llä ilmestyvä flirttikurssi, ja opastan sillä flirttikeinoja, joista et taatusti ole missään ennemmin kuullut. Kerron kurssilla miten sinun kannattaa toimia vetääksesi puoleesi sinulle sopivan ihmisen ja miten pidät kiinnostuksen yllä niin, ettei hän livistä karkuun. Löydät DVD:n esittelyn tästä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: