Jännää kisailua?

Heipä hei Hanski.

Niinpä, tuo kiva pikku sanailusi on aika raakaa luettavaa. Välillä juu epämiellyttävää, jopa alentavaa käytöstä, mutta taustalla on lämmin huumori ja se välittyy kyllä. Naiselle on annettava hieman pähkinää purtavaksi, muuten mies ei ole mielenkiintoinen! Naisena koen ainoastaan ahdistavaksi miehet, jotka nöyrtyvät naisen toivomuksiin ja ovat tosiaan valmiita tarjoamaan naiselle mitä vaan keksii pyytää. Itseasiassa tätä pidän jollain tavalla alentavana käytöksenä, kun kuvitellaan, että naisen kiinnostus olisi ostettavissa. Mies ei saa pitää naista hölmönä, muutoin nainen tekee samoin miehelle. Herrasmiesmäisyys on toki ihanaa ja imartelevaa, mutta pitää sitä nyt herranjumala ihmisellä olla oma tahto! Molemmat sukupuolet nauttivat pienestä kisailusta ja kinailusta, se on se joka hommasta jännän tekee.

T: Hellu

”DeittiTohtori” vastaa:

Oma tahtopa hyvinkin. Jos mies haluaa tehdä naiseen vaikutuksen olemalla esim. kohtelias, sillä ei valitettavasti ole mitään tekemistä miehen itsevarmuuden tai tahdottomuuden kanssa, saati sen että hän haluasi ostaa naisen kiinnostuksen. Pois se meistä miehistä.

Kun mies haluaa tehdä naiseen vaikutuksen, hän toimii samalla tulos- ja tavoitehakuisuuden periaatteella kuin missä tahansa muussakin (työ)asiassaan. Jos ei tule tulosta, se johtuu joko siitä ettei mies ponnistele riittävästi tai ettei hän tee ”oikeita” asioita. Ellei mies itse saavuta haluamaansa tulosta nopeasti, hän joko kysyy neuvoa muilta tai ponnistelee entistä kovemmin. Tuloksen lopulta täyttyessä hän saa palautteen onnistumisestaan, joka motivoi häntä jatkaamaan ponnistelujaan. Näin asiat toimivat miesten maailmassa.

Miehen yrittäessä miellyttää naista hän kysyy viimekädessä naiselta neuvoa mitä tämä haluaa. Kun nainen haluaa lisää ”oikeita” asioita, eli huomiota, kohteliaisuuksia, yms. ja pahimmillaan testaa onko miehellä kanttia sanoa edes joskus ”ei” ja olla MIES, mies saakin ristiriitaisen viestin ettei hän edelleenkään tee riittävästi tai tekee asiat väärin. Hän ei tiedä, että hän tekee todennäköisemmin jo liikaa, eikä hän tiedä sitäkään etteivät naiset pidä siitä että joutuvat opettamaan miehelle naisten maailman itsestäänselviä ”oikeita” asioita. Nainen haluaa että mies tietää nämä asiat jo ennestään tai selvittää ne itse. Kuunnellessaan naisen yltiöpäistyviä toiveita ja tehdessään niitä lisää hän onkin siten tahdoton Nössö. Miehestä tämä on hyvin ristiriitaista eikä hän voi mitenkään ymmärtää miksi tämä toimintatapa ei toimi naisten kanssa ollenkaan, kun se toimii täysin miesten maailmassa.

Toisaalta, jos mies käyttäytyy raakasti, epämiellyttävästi tai jopa alentavasti ja sekoittaa siihen riittävästi huumoria, hän muuttuukin naisen näkökulmasta mielenkiintoiseksi, omatahtoiseksi, itsevarmaksi ja haastavaksi mieheksi! Tämäkin on ristiriitaista. Miesten maailmassa tälläinen käytös tulkittaisiin röyhkeäksi kukkoiluksi, jonka tuloksena syntyisi välitön valtataistelu, eikä mies luonnollisesti halua ryhtyä siihen naisen kanssa. Ristiriitaisuutta lisää se että naiset sanovat ettei heihin pure aroganttisuus. Mutta kun he todellisuudessa kohtaavat arogantin JA huumorintajuisen miehen, he toimivat täsmälleen päinvastaisella tavalla, eli siis ihastuvat häneen todella voimakkaasti. Miten tähän ristiriitaisuuteen saadaan järkeä? Palaan tähän kohta.

Kun opastan ihmisiä kursseillani ja livenä, saan joskus kommentteja siitä että vinkkini ohjaavat heidät käyttäytymään tavalla, joka saa heidät tuntemaan etteivät he ole omia itsejään. Totuus omana itsenään olemisesta on hyvin moniselitteinen. Ihmisten ja erityisesti naisten pitää oivaltaa että he saavat esille toisen omimmat piirteet esille vain ilmentämällä itse omia ”oikeita” piirteitään. Jos nainen alkaa testata onko mies tahdoton Nössö ja pyytää ”mitä-vaan-keksii”, silloin hän ei ole oma naisellinen itsensä. Silloin nainen ottaa miehisen pomon roolin, eikä ymmärrä pilaavansa täysin mahdollisuutensa olla miesten silmissä viehättävä nainen. Hän muistuttaa silloin enemmän pikkupoikaa komentavaa (iso)äitiä kuin miestään kunnioittavaa naista.

Muutaman kerran olen vierestä seurannut, kun nainen ”opastaa” miestä kampaamaan tukkansa tietyllä tavalla, valitsemaan sopivat kengät ja sovittamaan sopivampaa takkia. Se on karmeata katsottavaa! Kysykää vaikka keneltä mieheltä pitävätkö he siitä että naiset neuvovat heitä. Naiset ovat useimmiten kyllä oikeassa miesten pukeutumisen suhteen, mutta siitäkin huolimatta miehet vihaavat että heitä neuvotaan, elleivät he sitä erikseen pyydä. Naisten pitäisi suhtautua miesten tekemisiin myötämielisesti ja miehen toimiessa väärin naisen tulisi pidättäytyä kritisoimasta miestä. Silloin nainen saa mieheltä pisteitä.

Miesten puolestaan pitää lakata kuuntelemasta naisia ja katsoa kuinka he toimivat. Jos nainen nauraa, virnistelee ja läpsii samalla miestä sanoen: ”Sä oot sitten ihan hirvee!”, se on merkki paitsi ristiriitaisesta kommunikoinnista, myös siitä että hän pitää miehestä. Mitä voimakkaammin tuo ristiriita ilmenee, sitä voimakkaammasta ihastumisesta on kyse. Jos sekä naisen sanat että elekieli osoittavat kumpikin vihaa ja inhoa, silloin hän on tosissaan vihainen. Toisaalta, silloinkin hän voi laittaa miehen entistä kovempaan Nössö-testiin ja katsoa mitä mies on valmis tekemään miellyttääkseen naista… Yhtäkaikki, testit ovat aina osoitus naisen kiinnostuksesta.

Kuten aiemmin kerroin, miehen maailmassa tämä on ristiriitaista ja täysin käsittämätöntä. Pelimiehet osaavat käyttää tätä hyväkseen, koska he osaavat tunnistaa nämä ristiriitaiset naisen osoittamat merkit. He vievät naisen ihastuksensa huipulle ja lopulta sänkyyn, ja jättävät hänet seuraavana aamuna; hyvä jos nyt malttavat odottaa edes sinne asti! Monet kiltit ja tavalliset miehet saavat sitten olla näiden pelimiesten jättämien naisten olkapäitä ja kuunnella miten hirveitä sikoja nuo pelimiehet ovat ja ihmetellä miksi nainen valitsi (ja valitsee toistamiseen) pelimiehen eikä heitä. Hehän eivät koskaan tekisi mitään epäkohteliasta naiselle! Tämä jos mikä on todella raakaa.

Miten nämä kaksi niin kaukana toisistaan olevaa maailmaa sitten saadaan sovitettua yhteen ja kuinka naisen ja miehen tulisi toimia saadakseen toimivan suhteen? Miehen pitää osoittaa naiselle haasteellista ja humoristista miehisyyttä, ja naisen pitää osoittaa miehelle naisellista viehättävyyttä. Miehen tulee ”viedä” naista ns. tule tänne – mene pois eli kissa-hiiri-leikillä ja naisen puolestaan tulee seurata miestä ns. tykkään susta – tykkääthän säkin musta -leikillä. Näistä elämän jännäksi tekevistä kisailuista kerron menetelmässäni Human Mating Dance, johon voit tutustua osoitteessa http://www.matingdance.fi

Kerron pomminvarmasti toimivista flirttikeinoista Suomen ensimmäisellä DVD-flirttikurssilla Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage. Opastan sillä kuinka flirttailet niin naisen kuin miehenkin kanssa ja luot häneen ennennäkemättömän voimakkaan vetovoiman ja ilmennät omaa sisintäsi viehättävällä tavalla.

Näytän flirttikeinoja, joista et taatusti ole missään ennemmin kuullut. Kerron myös miten sinun kannattaa toimia vetääksesi puoleesi sinulle sopivan ihmisen ja miten pidät kiinnostuksen yllä niin, ettei hän livistä karkuun. Tutustu DVD:hen tästä.

Vinkkejä erityisesti miehen lähestymispelkojen voittamiseen löydät haastattelustani Jani ”Romeo” Päivärinnan kanssa, kts. esittely.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Tältä pohjalta toivotan flirttirikasta pikkujoulukauden loppua,

T:
Hanski, ”DeittiTohtori”

P.S. Jos sinulla on parisuhteen muodostamiseen liittyviä kysymyksiä ja/tai kommentteja, niin lähetä ihmeessä ne minulle! Osoite on email@matingdance.fi

PPS. Jos sinulla on ystävä, jota arvelet tämän aiheen kiinnostavan, niin ole ystävällinen ja kehoita häntä tutustumaan sivun http://www.matingdance.fi sisältöön.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: