Mustasukkaisuuttako?

Moi,

Olen vasta-alkanut pokaaja ja naisasiat luistaa paremmin kuin koskaan, mutta nyt minulla on mielenkiintoinen ongelma edessä, nimittäin olen tuntenut kyseisen tytön pari vuotta, kaveri mielessä, sillä hän seurusteli parhaan kaveripoikani kanssa sen ajan, mutta nyt he ovat eronneet, ja olen alkanut olemaan kovasti tekemisissä tämän tytön kanssa, päivittäin. Nyt pikkuhiljaa olen huomannut, että olen alkanut ihastumaan tähän tyttöön, ja esim. kun olimme yhdessä kiertelemässä kauppoja, niin kun hän kertoi baarireissustaan jossa tapasi pojan jolle antoi numeronsa, huomasin itsessäni mustasukkaisuutta, vaikka en oikeastaan ole mustasukkainen kaveri. Olen tosin aika varma siitä, että myös tämä kyseinen tyttö on ihastunut tai rakastunut minuun, sillä merkkejä tästä on enemmän kuin tarpeeksi. Nyt tämä poika jolle hän antoi numeronsa soitti hänelle, ja aloin tuntea pelkoa, että hän alkaa seurustelemaan tämän soittajan kanssa, joten kysymys kuuluukin, että kuinka pystyn estämään tämän tapahtumasta tyylillä, missä minulla on silti mahdollisuus saada tämä tyttö. Tämä kuulostaa epätoivoiselta kirjoitettuna, mutta todellisuudessa asiat ovat toisin. Soittaja ei käsittääkseni ole kovin varakas jne. kun taas tämä tyttö on hyvin pärjäävä ja ei yleensä liiku soittajan tyylisissä piireissä ja rehellisesti sanottuna, kuulostaa siltä, että tämä soittaja on vain käyttämässä hyväkseen tyttöä, koska on kaksi vuotta vanhempi, käyttää samoja metodeja kuin pokaajatkin, mitä kuulin tytöltä kuinka hän esiintyi ja että soittaa parin päivän päästä tapaamisesta. No kuitenkin, minua kiinnostaa vain tytön käännyttäminen takaisin tänne päin, joten muutama hyvää vinkkiä ei olisi pahitteeksi.

Kiitos jo etukäteen

M.M.

DeittiTohtori vastaa:

Kertomasi mukaan olet menestyneempi naisten kanssa kuin koskaan. Silti sinulla – kuten meillä kaikilla – on selkeästi vielä paljon opittavaa paitsi naisten kanssa olemisessa, niin myös ihmisenä kasvamisessa.

Kerrot ettet ole mustasukkainen. Luettelet kuitenkin pitkän listan toisen miehen huonoja ominaisuuksia. Osoitat siten pelkääväsi jääväsi kakkoseksi tälle ”pahalle hyväksikäyttäjä-pelimiehelle”, sen sijaan että olisit tietoinen omista vahvuuksistasi. Olet myös huolissasi naisen – jota sinulla ei vielä edes ole – joutumisesta pelimiehen pauloihin. Se osoittaa halusi saada nimenomaan JUURI HÄNET, eli olet siis mustasukkainen halusitpa tai et. Tämä on tietysti inhimillistä meille kaikille.

Liiallinen omistautuminen ja ripustautuminen johonkin tiettyyn henkilöön on paras keino karkottaa hänet tiehensä. Jotkut ihmiset haluaisivat niin mielellään toisilta loputonta tukea omaan ahdinkoonsa, eli ovat ns. energiasyöppöjä. Osoittamalla ettet ole tälläinen, vaan että kykenet olemaan vahva MIES ja tarjoamaan energiaasi valikoidusti muille, saat heidät kunnioituksensa ja kiinnostuksensa. Ja tämä koskee ihan kaikkia lähipiirisi ihmisiä, ei pelkästään naisia. Kun kehität taitojasi, tulet huomaamaan että muut miehet tulevat pitämään sinua kilpailijanaan.

Kiinnostuksen kohteenasi oleva nainen saattaa pitää sinua ”vain-kaverina”, koska et ole edennyt hänen kanssaan puusta pitkään. Tämäkin on ymmärrettävää, koska et halua edetä liian nopeasti – onhan hän melkein kuin sinun ystävä historianne takia.

Mutta, kerrot hänen osoittavan merkkejä ihastuksesta ja olevan siis kiinnostunut sinusta. Hän yrittää selkeästi härnätä sinua mustasukkaisuuteen toisesta ”pahasta” miehestä kertomalla ja saada sinusta siten esille aloitteen tekevän MIEHEN. Hän nimittäin takuulla huomasi sen että tunsit mustasukkaisuutta toisen miehen takia, kun sinäkin sen itsestäsi huomasit. Ja kyllä hän on jo kauan sitten tiennyt että olet hänestä kiinnostunut. Naiset ovat loistavia elekielen lukijoita, joten voit olla siitä varma. Periaatteessa sinun peli on jo pelattu, koska koet tietoisuuden tasolla olevasi heikoilla; nainen vaistoaa sen. Mutta hän selkeästi antaa sinulle vielä mahdollisuuden, jos vain toimit nyt oikein.

Sinun tulee vähentää yhteydenpitoa naiseen max kertaan kahteen per viikko. Treffaile vapaasti muita naisia, tai älä ainakaan ole tämän naisen saatavilla joka kerta, kun hän pyytää. Näin hän tajuaa että sinulla on oma elämä, etkä ole riippuvainen hänen huomiostaan, seurastaan, saati hyväksynnästään. Kun sinulla on oma elämä, hän kiinnostuu sinusta. Jos näin ei tapahdu, hän on jo päättänyt ettei ole sinusta kiinnostunut muussa kuin kaverimielessä ja sinulla ei ole sen suhteen juuri mitään tehtävissä. Sen vuoksi sinun kannattaa jatkaa uusien naisten tapaamista, koska kuten sanoin yhteen ripustautuminen on varmin tapa karkottaa hänet tiehensä. Samalla luot itsellesi uusia mahdollisuuksia ja parhaimmillaan tämä nainen tulee mustasukkaiseksi sinusta!

Huomaa kuitenkin että jos vähennät yhteydenpitoasi rajusti ja yhtäkkiä, hän tulee epäluuloiseksi. Hän saattaa luulla että olet heivaamassa häntä ”pihalle”. Siksi vähennä yhteydenpitoa harkitusti. Vähennä tapaamisien ja puheluiden määrää ja myös kestoa puoleen. Lopeta tapaamiset ja puhelut ensimmäisenä ja ”high-notella”, eli älä päästä keskusteluja lässähtämään. Sama koskee tekstareita. Et siis hylkää häntä, sinulla vain on kiireellisiä asioita. Annat samalla hänelle tilaisuuden ikävöidä sinua.

Sitten kun olet häneen yhteydessä tai tapaatte, jatka hänen leikkimielistä kiusoittelua. Missään nimessä et saa ruveta moittimaan sitä toista ”kilpakosijaa” huonoksi seuraksi, koska nainen tulkitsee tämän välittömästi sinun epävarmuudeksi. Jos toinen mies on esim. biker-tyyppinen, väännä siitä vitsiä, esim: ”Sehän on sulle todellinen ihannemies. Voitte laittaa yhteisen mukulanne prätkän tarakalle samalla kun ajatte tukka hulmuten huumeratsiaan!”.

Et myöskään saa vakavalla naamalla kertoa kuinka kauhea ikävä sinulla on ollut häntä tai kuinka pahoillasi olet, kun et ole pystynyt tapaamaan häntä enää yhtä usein. Se osoittaisi sinun olevan hänestä riippuvainen. Sen sijaan sano että HÄNELLÄ on ollut hirveä ikävä sinua! Jos hän valittaa mitään siihen suuntaan, että et enää pidä niin paljoa yhteyttä (=testaa sinua), sano että pitäisi varmaan ostaa itkuhälytin, jotta tiedät milloin nainen haluaa tutin suuhun. Tästä voisi tietysti vääntää vähän rankempaakin… 😉 Mutta päätä itse mikä on soveliasta.

Lue juttuni ”Nainen testaa miestä”, jotta pystyt valmistautumaan naisen testeihin. Niitä nimittäin tulee satavarmasti, kun nainen huomaa muutoksesi ja alkaa kiinnostua sinusta entistä enemmän. Hän testaa oletko todella, todella, TODELLA sellainen MIES, johon hän voi luottaa. Ja nuo testit siis alkavat siitä, että hän kommentoi yhteydenpitonne vähenneen. Varaudu siihen humoristisilla kommenteilla ja muista että testit tulevat muuttumaan rajummiksi.

Lisää vinkkejä naisen ja miehen väliseen flirttailuun löydät DVD – Flirttikurssilta ja kirjastani Successful Human Mating Dance.

Kerron pomminvarmasti toimivista flirttikeinoista ja kaikista niistä keinoista, mitkä toimivat uuden suhteen luomiseksi. Opastan kuinka flirttailet niin naisen kuin miehenkin kanssa ja luot häneen ennennäkemättömän voimakkaan vetovoiman ja ilmennät omaa sisintäsi viehättävällä tavalla.

Näytän flirttikeinoja, joista et taatusti ole missään ennemmin kuullut. Kerron myös miten sinun kannattaa toimia vetääksesi puoleesi sinulle sopivan ihmisen ja miten pidät kiinnostuksen yllä niin, ettei hän livistä karkuun. Tutustu DVD:hen tästä.

Vinkkejä erityisesti miehen lähestymispelkojen voittamiseen löydät haastattelustani Jani ”Romeo” Päivärinnan kanssa, kts. esittely.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Tältä pohjalta toivotan sinulle flirttirikasta uuden vuoden odotusta,

T:
Hanski, ”DeittiTohtori”

P.S. Jos sinulla on parisuhteen muodostamiseen liittyviä kysymyksiä ja/tai kommentteja, niin lähetä ihmeessä ne minulle! Osoite on email@matingdance.fi

PPS. Jos sinulla on ystävä, jota arvelet tämän aiheen kiinnostavan, niin ole ystävällinen ja kehoita häntä tutustumaan sivun http://www.matingdance.fi sisältöön.

Mainokset

2 vastausta to “Mustasukkaisuuttako?”

  1. ipa Says:

    hehheh, voi pojat.. en nyt muuta kommentoi, kuin että minä ainakin ottaisin nokkiini tuollaisesta itkuhälytin-replasta, ja luultavasti itse heittäytyisin hankalaksi. Kyllä naisetkin osaa pelata, ja ne, jotka eivät peleistä perusta, häipyvät kyllä jos tuollaista saavat kuunnella. Kuulostaa itse asiassa juuri sellaiselta k*sipää-puheelta, että minä kiertäisin mahdollisimman kaukaa. Kieltämättä joskus nuorempana olisin saattanut HETKELLISESTI erehtyä ottamaan ärsykkeen vastaan, mutta nyt alkaa kyllä ihan muut hälyttimet soida tuollaisesta käytöksestä.

  2. matingdance Says:

    Tämäpä vasta taas hieno naiskommentti! No, saan tästä hyvän pohjan seuraaalle uutiskirjeelle… 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: