Ole mies, ole nainen

Hehheh, voi pojat.. en nyt muuta kommentoi, kuin että minä ainakin ottaisin nokkiini tuollaisesta itkuhälytin-replasta, ja luultavasti itse heittäytyisin hankalaksi. Kyllä naisetkin osaa pelata, ja ne, jotka eivät peleistä perusta, häipyvät kyllä jos tuollaista saavat kuunnella. Kuulostaa itse asiassa juuri sellaiselta k*sipää-puheelta, että minä kiertäisin mahdollisimman kaukaa. Kieltämättä joskus nuorempana olisin saattanut HETKELLISESTI erehtyä ottamaan ärsykkeen vastaan, mutta nyt alkaa kyllä ihan muut hälyttimet soida tuollaisesta käytöksestä.

T: ipa


DeittiTohtori vastaa:

Samantyyppisiä kommentteja kuultiin jo tässäkin keskustelussa:

https://matingdance.wordpress.com/2006/10/25/kuinka-voittaa-lahestymispelko

mutta tästä pitää näköjään vain vääntää lisää, että viesti menisi perille.

Jos nainen oikeasti suuttuu itkuhälytin-replasta, (josta puhutaan edellisessä uutiskirjeessä):

https://matingdance.wordpress.com/2006/12/29/mustasukkaisuuttako/

hän saakin suuttua. Pelin henki on se, että mies vie ja nainen vikisee. Jos nainen on päättänyt ottaa viejän roolin ja ruveta valittamaan ylenpalttista ikäväänsä, niin miehen homma on ottaa viejän rooli naiselta takaisin humoristisella ja naisen turhamaisuutta vähättelevällä tavalla. Vaikka pintapuolisesti vaikuttaakin siltä, että mies kohtelee naista alentavasti, hänen todellinen sanaton viestinsä on jotain aivan muuta:

”Tiedän sinun metkusi ja sinun on turha yrittää manipuloida minua niillä. Jos suutut lapsellisen virnuilevasta kommentistani olet joko tosikko, et oikeasti pidäkään minusta ja/tai haluat alistaa minua. Jos olet tosikko, meidän huumorintajumme eivät tule koskaan kohtamaan, enkä siis voi kiinnostua sinusta. Jos sinä et pidä minusta, miksi haluaisin olla kanssasi? Jos haluat alistaa minua, voit haluta minun olevan kiltti pikkupoika, josta voit huolehtia kuin äiti lapsestaan, ja peittää siten sen ettet osaa tai pysty huolehtimaan itsestäsi. Voit alistusyritykselläsi myös haluta varmistaa olenko minä riittävän vahva sietämään oikkujasi ja siten kykenevä huolehtimaan sinun kaltoin kohdellusta sisäisestä pikkutytöstä, koska et itse osaa tai pysty huolehtimaan siitä. Tai sitten haluat peittää oman sisäisen heikkoutesi ja epävarmuutesi dominoimalla minua.

Siinä tapauksessa toivotan sinulle hyvää jatkoa jonkun toisen kanssa. En etsi itselleni paimennettavaa pikkutyttöä enkä komentelevaa tai ylihuolehtivaa äitiä, vaan itseän arvostavaa ja omilla jaloillaan seisovaa aikuista naista, joka kylläkin osaa heittäytyä tarvittaessa äidilliseksi tai lapselliseksi… 😉

Jos todella sovimme toisillemme, tiedän että valittaessasi ylenpalttista ikävääsi et ole oikeasti tosissasi ja haluat osoittaa sillä että pidät minusta. Saadaksesi puolestasi minut pitämään sinusta, sinun tulee ymmärtää irvailuni huumoriksi ja vastata siihen samanlaisella huumorilla. Silloin tiedän sinun olevan omilla jaloillasi seisova itsevarma nainen, joka kykenee luottamaan itseensä ja siten myös mieheensä, sekä olemaan yhdenvertainen kumppani ja turvallinen vanhempi mahdolliselle jälkikasvullemme.”

Jos nainen ottaa toistuvasti ”viejän” roolin, hän ei ymmärrä miehen ja naisen välistä roolijakoa oikein. Samoin miehen tyytyessä seuraajan eli joo-joo-miehen rooliin hänkään ei ymmärrä, mitä häneltä odotetaan.

Tänä päivänä monet naiset valittavat että joutuvat suunnittelemaan perheen, pienemmänkin, kaikki askareet ja miestensä kommentoivan kysymyksiin miehen mielipiteestä ”Ihan sama”. Naiset siis tekevät kaiken valmiiksi ja mies reagoi olemalla passiivinen.

Valitettava tosiasia on se, että naiset saavat omalla toiminnallaan tuonkaltaisen miehen toiminnan aikaiseksi. Jaa, mitenkö? Eihän se nyt ole naisen vika, jos mies on passiivinen! Mutta, mutta. Hyvät naiset. Miesten maailmassa yksi tärkeimmistä asioista on se että energiaa pitää säästää. Jos joku ei ole rikki, sitä ei korjata. Jos ei ole asiaa, ei ole mitään puhumista. Jos sängyn alla oleviin villakoiriin ei kompastu, ei niitä sieltä NYT tarvitse siivota!

Samoin jos mies ehdottaa jotain aktiviteettia tehtäväksi – siis mitä tahansa, ei välttämättä aina seksiä – ja se ei syystä tai toisesta käy sellaisenaan naiselle, mies turhautuu. Hän voi innostuksissaan vielä yrittää ehdottaa jotain muuta. Mutta jos nainen toistuvasti torjuu miehen tekemät ehdotukset, mies kyllästyy ehdottamaan, koska se ei kuitenkaan joko riitä tai kelpaa ollenkaan ja hän siis tuhlaa energiaansa. Miksi siis nähdä vaivaa, kun nainen kuitenkin lopuksi päättää miten asiat tehdään ja mikä hänelle käy. ”Kun kerran vain naisen omat suunnitelmat kelpaavat, niin suunnitelkoot sitten kaikki itse. Minulle käy täysin se mitä hän suunnittelee, koska hän on siinä tosi hyvä; haluan vain välttyä siltä että tuhlaan omaa energiaani!”

Lopputuloksena näissä keskusteluissa on usein se, että molemmat ovat äärimmäisen turhautuneita. Nainen siksi että tuntee joutuvansa tekemään kaikki itse ja mies siksi ettei hänen ehdotuksensa joko riitä tai kelpaa ollenkaan. Mies kokee että teki hän mitä hyvänsä, nainen on aina tyytymätön. Jos hän suunnittelee asioita ne eivät kelpaa ja jos hän antaa naisen päättää itse, niin sekään ei kelpaa!!!

Näihin parisuhteen aikaisiin kommunikointiongelmiin löytyy hyvää apua John Grayn Mars & Venus –kirjoista.

Minä puolestani keskityn auttamaan ihmisiä parisuhteen muodostamisessa ilmenevissä ongelmissa, vaikka em. asioiden tietäminen auttaa myös tässä alkuvaiheessa. Koska 80% kaikista Suomessa olevista avioliitoista on sellaisia, joissa molemmat puoliskot ovat ensimmäisessä liitossaan, täytyy heidän tehdä jotain, mitä muut eivät joko tiedä tai osaa. Esittämäni esimerkit mm. näissä uutiskirjeissä ohjaavat kaiken kaikkiaan ihmiset sille polulle, jossa mahdottomalta tuntuva tehtävä saada miehen ja naisen erilaiset maailmat kohtaamaan siten kuin se ”oikeasti” ja luonnollisesti tapahtuukin.

Lisää vinkkejä naisen ja miehen väliseen flirttailuun löydät DVD – Flirttikurssilta ja kirjastani Successful Human Mating Dance.

Kerron pomminvarmasti toimivista flirttikeinoista ja kaikista niistä keinoista, mitkä toimivat uuden suhteen luomiseksi. Opastan kuinka flirttailet niin naisen kuin miehenkin kanssa ja luot häneen ennennäkemättömän voimakkaan vetovoiman ja ilmennät omaa sisintäsi viehättävällä tavalla.

Näytän flirttikeinoja, joista et taatusti ole missään ennemmin kuullut. Kerron myös miten sinun kannattaa toimia vetääksesi puoleesi sinulle sopivan ihmisen ja miten pidät kiinnostuksen yllä niin, ettei hän livistä karkuun. Tutustu DVD:hen tästä.

Vinkkejä erityisesti miehen lähestymispelkojen voittamiseen löydät haastattelustani Jani ”Romeo” Päivärinnan kanssa, kts. esittely.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Tältä pohjalta toivotan sinulle flirttirikasta uuden vuoden odotusta,

T:
Hanski, ”DeittiTohtori”

P.S. Jos sinulla on parisuhteen muodostamiseen liittyviä kysymyksiä ja/tai kommentteja, niin lähetä ihmeessä ne minulle! Osoite on email@matingdance.fi

PPS. Jos sinulla on ystävä, jota arvelet tämän aiheen kiinnostavan, niin ole ystävällinen ja kehoita häntä tutustumaan sivun http://www.matingdance.fi sisältöön.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: