Kauhukakaroita?

Olen mielenkiinnolla seurannut alkuvuoden aikana kahta eri TV-ohjelmaa, joissa molemmissa käsitellään ”kauhukakaroita” ja heidän perheilleen aiheuttamia päänsärkyjä. On ilman muuta selvää, että ongelman todellinen syy löytyy vanhemmista, jotka eivät ole osanneet asettaa pienokaisilleen rakastavia rajoja. Eivätkä he osaa aina olla toisilleenkaan ymmärtäviä kumppaneita. Kaikki maailman perheet eivät luonnollisestikaan ole saaneet ohjelmissa esiintyvien kaltaisia lastenkasvattaja-ammattilaisia koteihinsa kertomaan miten lapsia oikeasti pitää kohdella, saati että he itse olisivat ammattilaisia.

Uskon vakaasti, että tämän päivän parisuhdeongelmat juontavat hyvin pitkälle juurensa lapsuudesta. Kun lapsuuden kommunikointiongelmiin sekoitetaan mukaan kumppaninvalinnan lisävaatimukset, niin kylläpä siinä on soppa valmis! Kaikilla on tietenkin aikomus toimia ”oikein”, tasapuolisesti jne, mutta kun omiin taitoihin nähden ylivoimainen haaste tulee vastaan, palaa käyttäytyminen kotona opittujen ja syvälle iskostuneiden reaktionomaisten tapojen tasolle.

Miten sitten nuo huonot tavat saadaan jalostettua paremmiksi? Ensin pitää tunnistaa että ylipäätään on ongelmia ja että niiden aiheuttajana olen minä itse. Se ei todellakaan ole helppoa. Samalla pitää tunnistaa myös se etten ole paha, vaan tekoni aikaansaavat sellaista, mikä on minun ja lähiympäristön tavoitteille haitallista. Silloin on mahdollisuus päästä eteenpäin ja siinä prosessissa auttaa mm. kirjani Successful Human Mating Dance.

Lisää vinkkejä naisen ja miehen väliseen flirttailuun löydät uusimmalta kurssiltani HMD – Internet Dating ja HMD – Sexual Seduction, sekä tietenkin viime syksyiseltä DVD – Flirttikurssilta.

Kerron pomminvarmasti toimivista flirttikeinoista ja kaikista niistä keinoista, mitkä toimivat uuden suhteen luomiseksi. Opastan kuinka flirttailet niin naisen kuin miehenkin kanssa ja luot häneen ennennäkemättömän voimakkaan vetovoiman ja ilmennät omaa sisintäsi viehättävällä tavalla.

Näytän flirttikeinoja, joista et taatusti ole missään ennemmin kuullut. Kerron myös miten sinun kannattaa toimia vetääksesi puoleesi sinulle sopivan ihmisen ja miten pidät kiinnostuksen yllä niin, ettei hän livistä karkuun. Tutustu DVD:hen tästä.

Vinkkejä erityisesti miehen lähestymispelkojen voittamiseen löydät haastattelustani Jani ”Romeo” Päivärinnan kanssa, kts. esittely.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Tältä pohjalta,

T:

Hanski, ”DeittiTohtori”

P.S. Jos sinulla on parisuhteen muodostamiseen liittyviä kysymyksiä ja/tai kommentteja, niin lähetä ihmeessä ne minulle! Osoite on email@matingdance.fi

PPS. Jos sinulla on ystävä, jota arvelet tämän aiheen kiinnostavan, niin ole ystävällinen ja kehoita häntä tutustumaan sivun http://www.matingdance.fi sisältöön.

Mainokset

2 vastausta to “Kauhukakaroita?”

  1. Hellu Says:

    Voisiko esimerkiksi miehen yhtäkkinen ahdistus seurustelun alkuvaiheessa johtua lapsuuden kokemuksista, tms? 🙂

  2. matingdance Says:

    Kylläpä hyvinkin. Toisaalta, kokemukseni mukaan monet naiset – eivät siis kaikki – ovat suhteen alussa hyvin kiireisiä selvittämään miehen kykenevyyttä huolehtimaan lapsista. Tämä koskee erityisesti pienten (alle 10v) lasten yh-äitejä. Tällöin mies ahdistuu ja juoksee karkuun, kun haluaisi tutustua ensin naiseen ja vasta sitten lapsiin. Valitettavan usein nainen luulee vian olevan miehessä ja hänen sitoutumiskammossaan, eikä ymmärrä omaa osuuttaan asiaan. Mutta meitä on siis moneksi. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: