Tyytyväisiä asiakkaita

Tässä erään asiakkaani ”raportti” tapahtumista käymämme puhelinkeskustelun jälkeen:

150% menestys!

Hän on eronnut nainen, urheilee, keho aivan täydellinen, ei grammaakaan liikaa missään. Seisoo ja kävelee hyvin kuninkaallisesti ja tietää kyllä arvonsa.

Ehdottamasi txt-viesti otti aika lujille, mutta sain sen kuitenkin lähetettyä tuntia ennen treffejä: ”Nyt syömässä, hyvä ja puhdas olo saunan jälkeen. Vaikka tänään onkin luvassa elokuva-, tunne-, ja makunautintoja, sen pidemmälle ei tänä yönä edetä.”

Seurasi aika pitkä tauko ennen kuin nainen vastasi: ”Selvä, valmistaudun elokuva-, tunne- ja makunautintoihin”.

”Niinpä niin, arvaan että tämä tulinen ja tunteellinen mies on sinulle vain seksiobjekti.”

Edelleen hitautta naisen vastaamisessa: ”Väärin arvattu, vaikka se kuulostakin aika hyvältä tulisuuden ja tunteellisuuden lisäksi!”

”Joo, mut siitä huolimatta mun pitää varmistua myös sun huumorintajusta.” Seurasi täysi hiljaisuus.

Tulin leffaan juuri kun näytös alkoi. Hän oli odottanut jo pitkään ja minua puolestaan odotti välitön iso hymy, halaus ja pusu.

Sitten leffassa tein juuri toisin kuin koskaan aiemmin: en koskenut, en tehnyt yhtään mitään. Ainoastaan pari kertaa leffan alussa ojensin käteni ja pyysin häntä valitsemaan minulle hyvän karkin, jonka hän myös teki. Parin kerran jälkeen hän ryhtyi antamaan omatoimisesti niitä tietyin aikavälein. Sitten menimme suoraan asunnolleni, ilman että edes sitä ehdotin!

Asunnollani juteltiin ja syötiin kaikessa rauhassa pari tuntia, itse asiassa ilman mitään koskettelua tai vihjailua, ikään kuin mitään seksiä ei olisi edes ollut ilmassa.

Sitten vain yhtenä hetkenä nousin ylös ja otin häntä kädestä ja hän oli täysin valmis. Omituista kyllä, ei tullut pienen pientäkään vastustusta millään tasolla! Korostan vielä että aivan uskomaton keho ja peppu, ja hän tietää sen!

Rakastelun jälkeen hän nousi ylös ja seisoi sängyn päädyssä täysin alastomana varsin pornosti, oli vain hiljaa, ja sitten kysyi jotakin tulevaisuudesta ja mitä mietin. Vastasin ”Olen lopettanut tulevaisuuden miettimisen jo jonkun aikaa sitten, olennaista on vain tämä hetki… sinä… ja minä…”. Hän puki päälleen seksikkäät alusasunsa harvinaisen hitaasti… Sitten saatoin hänet kotimatkalle.

Aamulla tuli txt-viesti: ”Kiitos mukavasta yöstä! Päässä liikkuu liian monia ajatuksia…”

Siispä yhteenveto: Uskomaton kokonaisuus, en olisi uskonut että toimimalla päinvastoin kuin mihin olen tähän mennessä tottunut ja mitä ns. ”äitimme ovat opettaneet” lopputulos voisi olla TÄLLÄINEN!

Suurkiitokset vinkeistä. Laita tiedot niin hoidan palkkiosi ilomielin!

K.T. (nimikirjaimet muutettu)

Niinpä. Aina ei onnistunut ilta tietenkään tarkoita em. kaltaista tapahtumaketjua, mutta kylläpä oli mieltä lämmittävä tarina! 🙂 Olen itse ollut aikoinaan NIIN monta kertaa vastaavissa tilanteissa. En silloin tiennyt YHTÄÄN miten voisin ”onnistua”, varsinkaan jos vastassa oli em. kaltainen kaunotar. Eipä ne kaunottaret toisaalta silloin pahemmin vastanneet… miten sen nyt sanoisi… palaviin tunteisiini.

Tärisin kädet jännityksestä hioten jo tunteja ennen treffejä, oli sitten kyse elokuvasta, ravintolaillallisesta, kävelylenkistä, iltakahveista tai mistä hyvänsä. Miten olisinkaan ollut hyvilläni, jos joku olisi minua silloin opastanut! No, koska jouduin selvittämään kaiken tuon itse, en halua kenenkään joutuvan käymään läpi sitä samaa turhautumisen tuskaa. Haluan opastaa sinuakin samalle deittimenestyksen tielle!

Saadaksesi puhelinkonsultaatiota käy täällä:

Lisää vinkkejä löydät mm. kirjastani Successful Human Mating Dance, uusimmalta kurssiltani HMD – Internet Dating, sekä tietenkin viime syksyiseltä DVD – Flirttikurssilta.

Kerron pomminvarmasti toimivista flirttikeinoista ja kaikista niistä keinoista, mitkä toimivat uuden suhteen luomiseksi. Opastan kuinka flirttailet niin naisen kuin miehenkin kanssa ja luot häneen ennennäkemättömän voimakkaan vetovoiman ja ilmennät omaa sisintäsi viehättävällä tavalla.

Vinkkejä erityisesti miehen lähestymispelkojen voittamiseen löydät haastattelustani Jani ”Romeo” Päivärinnan kanssa, kts. esittely.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Näin tällä kertaa,

T:
Hanski, ”DeittiTohtori”

Mainokset

Yksi vastaus to “Tyytyväisiä asiakkaita”

 1. Narol Denison Says:

  minä haluan lausua todistukseni teille all.i juuri naimisiin mieheni noinvuosi sitten alamme ongelmia kotona kuten pysähdymme nukkumassasamassa sängyssä , taistelevat pienistä asioista hän aina tulee kotiin myöhään illalla, juominen liikaa ja nukkuminen muiden naisten kanssa ulos side.i ole koskaan rakastamaan ketään elämässäni paitsi him.he on isä lapseni ja en halua menettää häntä, koska olemme tehneet niin kovasti yhdessä tulla mitä me olemme ja ovat today.few kuukausi sitten hän nyt päättänyt elää minua jalapsi, onyksinhuoltajaäiti voi joskus olla vaikeaa , joten minulla on kukaan kääntyä ja olin sydän broken.i nimeltään äitini ja selittää jokainen asia hänelle , äitini kertoi minulle Dr Jatto kuinka hän auttoi ratkaisemaanongelman hänen ja isäni olin yllätys siitä, koska he ovat olleet ilman toisiaan kolme japuoli vuotta, ja se oli kuinihme miten he tulivat takaisin toistensa . i ohjattiin tohtori Jatto ja selittää hänelle kaikki kaikessa , joten hän lupaa minulle ei tarvitse huolehtia, että hän loitsun ja tehdä asiat tulevat takaisin, miten me silloin niin paljon rakkautta uudelleen ja että se oli toinen naispuolinen henki, joka ohjasi minun husband.he kertoi minulle, että minun ongelma ratkeaa kahden päivän kuluessa , jos Luulen sanoneeni OK.So hän loitsun minulle ja kahden päivän kuluttua rakkauteni palasi pyytää minua antamaan anteeksi him.i Olen niin onnellinen nyt . joten miksi päätin jakaa kokemukseni kanssa jokainen elin , että on tällainen ongelma häneen yhteyttä sähköpostitse . drjattosplltemple@gmail.com
  Narol Denison

  1 . Saada ex rakastaja takaisin .
  2 . VOITTAMINEN arpajaisia.
  3 . Fertiilissä .
  4 . KATKAISUPISTEESTÄ Generation Course.
  5 . NÄIN työtä.
  6 . Työpaikkojen lisääminen .
  7 . RAHAA SPELL .
  8 . SPIRITUAL suoja.
  9 . Kasviperäisiä CARE .
  10 . BEAUTY SPELL .

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: