Lukijoiden kirjeitä

Terve taas!

Tässä erään mieslukijani kommentteja HMD-menetelmästä:

”…minä aidosti uskon että tämä toimii. Ainoa este on se, että pitää olla riittävän monta epäonnistumista takana, että uskaltaa yrittää jotakin muuta, ja sitten tietenkin pokkaa.

Mutta p***le, tämä toimii!

Raportoin vain otsikkotasolla, ja kerron sitten 3 esimerkkiä

Odotin aivan kaikessa rauhassa, en siis lähestynyt millään tavalla, nojasin sohvalla taaksepäin, ja vain juttelimme, ikään kuin mitään kiirettä ei olisi. Alla oli ruokailu, ja sitten viesti että laita päälle jotakin seksikästä, ja se, että en kertonut tarkkaa aikaa koska tulen, vaan txtitin vasta viime hetkellä että kohta tulen….

Noh, kun riittävästi odottaa, niin ihan totta se nainen hyökkäsi, jolloin minä sitten kannoin hänet suoraan makuuhuoneeseen – hän vain huokaili että kukaan ei ole koskaan kantanut häntä makuhuoneeseen.

Sitten todellakin hidastelin, itse asiassa ensimmäistä kertaa elämässäni, ja siitä seurasi että nainen makasi yhdessä vaiheessa mahallaan alastomana sängyllä, minä vain sormellani koskettelin pitkin selkärankaa, ja hän sanoi seuraavat sanat, samaan aikaan ollen erittäin liikuttunut ja lähes tärisi ”älä tee minusta riippuvaista sinusta”… enpähän ole moista kommenttia koskaan kuullut!

Sitten asiat etenivät aika lailla odotuksien mukaan, mutta sitten tuli seuraava yllätys, kun minä (siis minä, ei hän) sain orgasmin, hän ryhtyi hiljaa itkemään, ollen erittäin liikuttunut…. enpä ole moistakaan koskaan kokenut. Muuten, tämän itkemisen jälkeen nainen avautui aivan täysin, ja sen jälkeen oli ehkä koko elämäni intohimoisin jakso, nainen oli aivan hurjana, estot olivatkin kadonneet jonnekin.

Sitten aikanaan lähdin, vaikka nainen käytännössä rukoili minua jäämään, ja oli kiinni kuin iilimato.

Sitten kun olin lähtenyt, autoon tuli 10 minuutin kuluttua txt: ”En mennytkään suihkuun. Haluan tuoksua sinulta aamuun 🙂 Turvallista matkaa”

Ja juuri nyt kun kirjoitan tätä, tuli taas txt: (johon en tietenkään muutamaan tuntiin vastaa mitään) ”No niin metsästäjä…nyt olet metsästänyt periaatteeni, yöuneni ja ruokahaluni. Mitä seuraavaksi, lurjus? Ja voisitko palauttaa edes 2 viimeistä!”

T:

”Mr. X”

”DeittiTohtori” vastaa: MA MAN! Hieno tarina. Kun mies ymmärtää, miten nainen ajattelee ja miten hänet saa vapautumaan estoistaan, seuraa jotain todella mielenkiintoista. Eikä aina tarvitse olla kyse seksistä.

Niin ne naiset vaan sanoo että pitää olla kohtelias, herkkä, huomaavainen, jne. ja niin tietysti pitääkin, mutta meidän miesten ongelma – jota emme yleensä tiedosta – on se että meillä on naisten kanssa se sama tavoitehakuisuuden tavoite kuin esim. töissäkin, eli siis KIIRE päästä nopeasti hyvään lopputulokseen; tässä tapauksessa sänkyyn. Ja kun 99% miehistä toimii sillä tavalla, niin nainen tulee epäluuloiseksi siitä että haluaako miehet nyt ylipäätään mitään muuta. Pientä malttia sopivissa kohdissa soveltamalla mies osoittaa naiselle kärsivällisyyttä ja salaperäisyyttä. Tämä saa aikaan sen, että nainen alkaakin ajatella että mikäs tässä nyt mättää, kun tämä mies ei käykään kimppuun kuten kaikki muut. Silloin hänen täytyy ryhtyä aktiiviseksi.

Tavoitteena miehellä on tietysti muutakin kuin vain seksiä, mutta puolestaan naisten ongelma on siinä että heidän tavoite on tutustua mieheen ensin muilla tasoilla ja miehen seksin liian aikaisesta tarpeesta johtuen he pyrkivät estämään sen olemalla liian pidättyväinen. Tämän seurauksena mies joko pitää naista saavuttamattomana ja menettää kiinnostuksensa nopeasti kun ei saa haluamaansa, tai sitten hän tavoittelee naista entistä kovempaa, jolloin nainen säikähtää liian voimakasta ihastumista ja lähtee karkuun. Naisen tulisikin heti alusta asti pystyä viestittämään miehelle se että hän ON saatavilla, muttei ihan vielä. Se pitää miehen kiinnostuksen yllä karkoittamatta häntä, jolloin naisellekin jää aikaa tutustua mieheen ja arvioida onko hänestä muuhunkin kuin vain sänkykamariin. Tällöin mies ei etene liian nopeasti ja molemmat saavat haluamansa.

*************************

Terve!

Tapasin joku viikko sitten yhden yh-äidin ja se tuntui ihan kivalta. Olen sen jälkeen muutaman kerran pyydellyt kahville, mutta hän ei ole ehtinyt, kun on töissä pitkiä päiviä ja lapset. Lapset on hänelle tosi tärkeitä, sinänsä ymmärrettävää. Viestien perusteella tuntuu kuitenkin, että haluaa tavata, kun vaan saa aikansa järjestymään.

Olen tässä luonnostellut hänelle tämmöistä viestiä, miltä kuulostaa?

”Hei, me ei olla vieläkään tavattu uudestaan. Sä taidat oikeasti pelätä, että alan tykkäämään susta. Mut mä en ole tosiaankaan helposti ihastuvaa sorttia. Mut jos mä jostakin viimein alan tykkäämään, olen mä sit eri kiva ja tosi reilu.”

J.T.

”DeittiTohtori” vastaa:

Joo. Jos on kiinnostusta niin on aikaa. Naiset selittelevät vaikka mitä, kun he eivät halua loukata. Se on se miten naiset useimmiten valehtelevat, sanokoot kuinka paljon tahansa arvostavansa rehellisyyttä. Naiset vaan nyt on sellaisia ja se on hyväksyttävä. Meillä miehillä on myös omat tapamme valehdella ja ne liittyvät suhteen aloittamiseen ja siihen miltä haluamme näyttää naisen silmissä. Kerron tästä joskus tulevissa uutiskirjeissä.

Sitten siihen tekstariin.

Pelisi voi olla jo pelattu, mutta aina kannattaa yrittää – jos ei muuten niin edes harjoituksen vuoksi. Silloin kehittyy, vaikkei joka kerta onnistuisikaan ja viilenneenkin kuvion voi saada lämpenemään tietäessään kuinka toimia.

Analysoin sun tekstarin tässä lausekohtaisesti, niin ymmärrät mistä on kyse.

”Hei, me ei olla vieläkään tavattu uudestaan.”

Tämä kommentti kertoo, että olet pahoillasi siitä ettette ole tavanneet ja haluat siis kiihkeästi tavata hänet = osoitat tarvitsevuutta = BAD, sekä hänen toiminnan vaikuttavan tunne-elämääsi = VERY BAD!

Tekstareiden ulkopuolella olet jo seurannut hänen passiivista ”vientiä” suostumalla hänen TOISTUVIIN kieltäytymisiin kahveista = VERY BAD!

”Sä taidat oikeasti pelätä, että alan tykkäämään susta.”

Periaatteessa hyvä kommentti, koska arvaus naisen tunteista osuu todennäköisimmin kohdalleen (hänen epäröinnistä johtuen). Naiset nimittäin pitävät siitä että mies ymmärtää heitä heidän sitä ääneen sanomatta. Mutta silti olisi parempi puhua siitä että NAINEN pelkää alkavansa tykätä sinusta. Palaan tähän kohta.

”Mut mä en ole tosiaankaan helposti ihastuvaa sorttia.”

Tämä on hyvä kommentti, se osoittaa että sinussa on haastetta naiselle, jolloin hänen pitää osoittaa olevansa sinun kriteeriesi arvoinen. Et aio myydä itseäsi halvalla – tiedostat siis oman arvosi – ja edellytät sitä myös muilta MUTTA ET SANO SITÄ SUORAAN.

”Mut jos mä jostakin viimein alan tykkäämään, olen mä sit eri kiva ja tosi reilu.”

Tämä on paha Nössö-kommentti, koska kehut itseäsi kivaksi ja reiluksi. Sanot siis SUORAAN millainen olet ja sitähän naiset ei usko elleivät sitä pääse itse toteamaan = VERY BAD!

Koska nainen lämpenee suhteelle yleensä aina miestä hitaammin, sinun pitää osoittaa ettei sinulla ole kiire – kuten ei ole hänelläkään – ja että hänen kannattaisi tutustua sinuun. MUTTA ET SAA SANOA SITÄ SUORAAN! Tässä miehet useimmiten menevät metsään, eivätkä naisetkaan tajua kiinnostuksensa vähenemisen syytä. Tyypillisimpiä naisten selityksiä: ”Ei-nyt-vain-tuntunut-siltä”, ”se oli liian innokas”, ”… eihän se edes tunne mua vielä…”.

Tekstari kannattaisi mennä kutakuinkin seuraavasti.

Täh, meinaatsä JO NYT ruveta esittämään vaikeestitavoteltavaa??? Sä taidat siis IHAN OIKEESTI pelätä, että oisinkin sellainen mies, johon voisit ihastua? Sehän se vasta hirweetä olis. Aattele! Joutusit lähettään hääkutsut kaikille iso-mummoilles jo ennen ekoja (toisia/kolmansia/?) treffejä. ;-D

Tässä analysointi rivi riviltä. Huomaa selitykset; voit käyttää niitä seuraavien tekstareiden soveltamisessa:

”Täh, meinaatsä JO NYT ruveta esittämään vaikeestitavoteltavaa???”

Tämä osoittaa että aavistat hänen mahdollisen ”kissa-hiiri-pelinsä” (jota SINUN pitäisi pelata, eikä hänen) ja ymmärrät hänen epäröivän, mutta osoitat EPÄSUORASTI että kyse on siitä että hän on jo ihastunut sinuun, koska hän (muka) aloitti pelinsä näin aikaisin ja että sinä arvostat itseäsi persoonana, johon pitäisi ihastua, vaikka hän ei sitä olisikaan. (huokaus, naiset nyt vain ovat joskus tälläisiä)

”Sä taidat siis IHAN OIKEESTI pelätä, että oisinkin sellainen mies, johon voisit ihastua?”

Pitkään sinkkuna olleet naiset ovat pettyneet monta kertaa ja joskus, huvittavaa kyllä, heitä pelottaa se että he voisivat OIKEASTI ihastuakin johonkin sellaiseen, joka on liikaa vonkuavasta ”pelimiehestä” tai päälletallottavasta ”Normi-Nössöstä” poikkeava aito TosiMies. Tässä kerrot hänelle mitä HÄN tuntee, mikä joidenkin naisten mielestä on juuri se mitä naiset haluavat miehen sanovan, kun toivovat MIEHEN kertovan OMISTA tunteistaan. (huokaus, naiset nyt vain ovat joskus tälläisiä)

”Sehän se vasta hirweetä olis. Aattele! Joutusit lähettään hääkutsut kaikille iso-mummoilles jo ennen ekoja (toisia/kolmansia/?) treffejä. ;-D”

Naiset voivat innostuksissaan miettiä kaikki suhteenne kiemurat lapsienne nimiä ja sukulaisien hyväksyntää myöden jo hyvin aikaisessa vaiheessa; siis aivan liian pitkälle. Miehethän eivät tätä tee ja eivät yleensä osaa ajatella naisenkaan sitä tekevän. Siksi tätä naisten taipumusta pitää/voi irvailla humoristisesti. Sillä osoittaa että ymmärtää naisen monimutkaista luonteenlaatua ja suhtautuu siihen ”kieli poskessa” (hymiö lopussa).

Kun jätät viestin tähän – et siis pyydä häntä jälleen kerran ulos yms.
– NAISEN on vastattava ja osoitettava oma huumorintajunsa
(=seurattava sinun vientiä) .

Niin vaikeata kuin tämä ”naisten logiikka” aluksi onkin, siihen sisään päästyä seuraa vain pelkkää hyvää. Kunhan vain muistaa ettei ala jälleen nössöilemään… 🙂 Se nimittäin onnistuu TODELLA HELPOSTI. Kun nainen huomaa sen, hän ajattelee miehen teeskennelleen jotain muuta mitä hän oikeasti olikaan

Kuinka kaiken tämän voi sitten oppia? Miesten tulee ymmärtää mitä nainen haluaa ja naisten mitä mies OIKEASTI haluaa, ja molempien tulee sovittaa omat ja toisensa tarpeet niin että kumpikin on tyytyväinen.

Kerron näistä kirjassani Successful Human Mating Dance , jonka saat nyt alennettuun hintaan 27€ ja myös Suomen ensimmäisellä DVD – Flirttikurssilla. Kerron pomminvarmasti toimivista flirttikeinoista ja kaikista niistä keinoista, mitkä toimivat uuden suhteen luomiseksi. Opastan kuinka flirttailet niin naisen kuin miehenkin kanssa ja luot häneen ennennäkemättömän voimakkaan vetovoiman ja ilmennät omaa sisintäsi viehättävällä tavalla.

Kuuntele erään asiakkaani oma kertomus siitä, kuinka hänen ”flaksinsa” muuttui totaalisesti hänen sovellettuaan HMD-vinkkejä tästä.

Vinkkejä erityisesti miehen lähestymispelkojen voittamiseen löydät haastattelustani Jani ”Romeo” Päivärinnan kanssa, kts. esittely.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Tästäpä kevättä kohti,

T:
Hanski, ”DeittiTohtori”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: