Kysymys naiselta

”Tapasin pari kuukautta sitten ravintolassa miehen, jonka kanssa vietimme hurmaavan yön sängyssä. Ei sitten muuta sillä kertaa. Sitten ”kävelin” hänen syliinsä samassa ravintolassa, ja taas mentiin sänkyyn. Sillä kertaa hän sanoi moneen kertaan ettei hän ole yhden naisen mies, sanoin että asia on ok. Seuraavana iltana hän soitti ja sanoi ettei voi tavata minua, oli tullut siihen tulokseen että hän ei voi jatkaa näin, koska hänellä on suhde meneillään.

Sitten seuraavana aamuna minuun meni pikku piru, soitin hänelle ja sanoin: tuletko naimaan meille? Sovimme että tapaamme viikon päästä ja myös tapasimme. Vetovoima välillämme oli/on hyvin voimakas. Parin päivän päästä hän tuli taas yöksi luokseni. Yksi päivä oli välissä, sitten soitin hänelle ja pyysin sänkyyn. Hän sanoi ettei voi enää tavata minua koska hänen entinen naisystävä haluaa jatkaa hänen kanssaan. Sanoin hänelle että asia on ok, hävitämme toistemme yhteystiedot jatkaen kumpikin omaa elämäämme. Hän ei luvannut hävittää numeroani, ja soittikin minulle parin päivän päästä. Ongelma on nyt se, että kaipaan välillämme ollutta hyvää seksiä. Voinko lähettää hänelle tekstiviestin? Tai tietysti voin, mutta minkälaisen?

Kun hän kertoi jatkavansa suhdettaan, hän sanoi ettei tiedä kestääkö se viikon vai kuinka kauan, eikä hän tiedä mitä tapahtuu jos taas törmäämme uudelleen. Sanoin hänelle että kolmatta kertaa hän ei voi panna kanssani suhdetta poikki. En silloin arvannut kaipaavani häntä näin paljon. Siispä otanko yhteyttä vai en?”

Lintujen viserrystä Sinulle DT

t:

”Terttu”

”DeittiTohtori” vastaa: Tämänkaltaisia tarinoita olen aika monelta naiselta matkan varrella kuullut. Vaikka tämä tilanne ei pidäkään sisällään suhteen alkuun ja sen muodostamiseen liittyviä tyypillisiä vetovoimaongelmia, joihin siis pääasiassa vinkkejä annan, vastaan siitä huolimatta.

Tämä tilanne on kaikenkaikkiaan TODELLA vaikea. Miehestä on syntynyt kilpailu, jossa useampi nainen pyrkii saamaan yhden ja saman miehen jakamattoman huomion vaikka tilapäisestikin.

Koska vetovoima ilmeisimmin on kaikilla hyvin voimakas, olisi ensinnäkin kaikilla miehillä oppimista siinä, miten tuo mies toimii saadessaan useammassa naisessa aikaan näitä tuntemuksia. Naisilla puolestaan olisi oppimista siinä kuinka tähän tilanteeseen voi suhtautua, koska vaihtoehtoja on vähän ja mikään niistä ei ole mieluisa.

Ennen vaihtoehtojen esittämistä tulisi jokaisen naisen ja tietysti miehenkin listata kaikki ne asiat, joita suhteelta haluavat. Tämä on siis samanlainen ”toivelista”, minkä kehotan kursseillani käyvät ihmiset tekemään kumppania etsiessään, eli listaamaan ihannekumppaninsa ominaisuudet. Nyt listataan lisäksi SUHTEEN ominaisuudet, ja on siis huomattavaa ettei se sulje pois KUMPPANIN listan tarpeellisuutta.

Listaa siis KAIKKI ne asiat, jotka haluat tulevalta kumppaniltasi ja suhteeltasi. Ota myös huomioon, että pidätkö listaasi TODELLA realistisena suhteessa siihen mitä SINULLA on tarjottavana. Tämä edellyttää myös sellaisen ”tarjouslistan” tekemistä, joka määrittää mitä SINULLA on tarjota tulevalle kumppanillesi, vieläpä JUURI SILLE kumppanille, jonka itse määrittelet toivelistassasi. Kyse on aivan samasta asiasta, kun jos olet ostamassa vaikkapa autoa. Halutessasi ihannoimasi 100 000€ urheiluauton, et tule saamaan sitä 50 000€, vaikka kuinka haluaisit. Kumppania ei tietenkään voi verrata autoon, mutta autoKAUPPIAS tuskin on halukas sellaiseen diiliin, jossa hän antaa parastaan ja ei saa sille vastinetta. Ethän sinäkään hyväksy vaihtoautostasi puolta hintahyvitystä sen todellisesta arvosta?

Kun listat ovat valmiina – niiden luomisessa voi mennä kyllä aikaa ja ne voivat muuttua ajan myötä paljonkin – peilaa niiden sisältöä ympärilläsi oleviin potentiaalisiin kohteisiin.

Jos haluat jakamattoman suhteen, et tule sitä saamaan sitä jo nyt monen naisen kanssa pelehtivältä mieheltä kuin valtavan taistelun jälkeen. Toisaalta, olisitko sinä silloin aito itsesi, jos sinun pitäisi ”taistella” jonkun toisen eikä itsesi takia? Ja vaikka onnistuisitkin saamaan tuon miehen, voisitko hänen historiansa tuntien olla koskaan täysin varma hänen uskollisuudestaan vain sinulle? Lisäksi, koska miehellä on jo yksi nainen, miehen ”rosvoaminen” tuolta toiselta aiheuttaa mielipahaa hänelle. Haluaisitko sinä että sinun miestäsi oltaisiin koko ajan vokottelemassa vieraisiin ja hyväksyisitkö hänen lähtönsä vastalauseitta tai taistelutta? Miksi siis tekisit tietoisesti toisille sellaista mitä et halua tehtävän itsellesi?

Jos sallit TV4:n ohjelman Big Love tyyppisen ”moniajomallin” (yksi mies, monta naista), se todennäköisimmin edellyttää sinulta omien ominaisuuksiesi kehittämistä – siis sitä että lisäät ”tarjouslistallesi” ominaisuuksia, joita tuleva vaativampi suhde edellyttää. Se on tässä tapauksessa mm. lisää suvaitsevaisuutta ja vähän sama asia kuin että hankkisit lisää rahaa hienomman auton ostoon. Jos et ole siihen valmis, päivitä siis toivelistaasi vastaamaan paremmin tätä hetkeä ja tilannetta päästäksesi eteenpäin.

Mitä hyvänsä haluatkin, on syytä miettiä mitä olet valmis tekemään tavoitteesi saavuttamiseksi. Silloin osoittaa oman arvottomuutensa, jos pitää toista niin haluttavana, että on valmis hylkäämään itsensä ja omat TODELLISET tarpeensa tyydyttääkseen vain turhamaisia tarpeitaan. Ei sillä ettäkö seksi olisi turhamaista, mutta jos sitä pitää saada itsensä arvottomaksi tekemisellä, toisten liiton rikkomisen ja mielenterveyden uhallakin, niin eikö se ole liian iso uhraus? Hyvää seksiä, antoisa suhde ja rikas elämä pitää saada itseään kehittämällä, eikä uhraamalla.

Tälle itsensäkunnioituksen tielle opastan sinua mm. kirjassani Successful Human Mating Dance, josta eräs nainen kommentoi näin:

”Kirjassa selvennettiin hienosti miehen ja naisen eroista, pidän myös siitä, että asiat oli esitetty sopivan lyhyesti. En ole tutustunut muiden alan palveluntarjoajien tuotoksiin, mutta uskoisin että ohjeistus naisille jää muilla usein vähän vajavaisiksi. Pidän myös siitä, että kirjassa ylläpidetään kunnioitusta naissukupuolta kohtaan kuin myös yleisesti kannustetaan syvällisempiin ja rakentaviin ihmissuhteisiin (?), eikä miehiä suoranaisesti rohkaista pelimieheyteen.”

Tutustu kirjaan lisää tästä. Pikapuoliin julkaisen myös seuraavan DVD-tuotteen Human Mating Dance – Internet Dating. Sitä odotellessasi käy tutustumassa uusiin ilmaismateriaaleihin täältä:

T:

Hanski, ”DeittiTohtori”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: