Kuin nuoruuden ihastusta?

Hei!

Olen ollut eräällä ilmaiskurssillasi, Human Mating Dance – Intro. Kiitos siitä.

Kovasti olen koettanut löytää ”sen oikean” miehen mutta kun ei onnistu. Joka kerta on mennyt kaikki pieleen. Tunteet eivät ole riittäneet sitten kuitenkaan tai jokin muu asia on tullut esteeksi.

No nyt itse asiaan. Nyt olen nimittäin yllättäen tavannut erään ihanan miehen töissä. Aluksi katselin häntä siis silmiin, ja hän katsoi takaisin joka kerta. Kerran hän halusi minun toimittavan jonkin asian hänen puolestaan ja samalla hän kysäisi nimeäni. Kerroin huolettoman iloisesti nimeni. (Olin tietty onnessani että hän kysyi!)

Sitten minusta tuntui että hän jotenkin alkoi ”seurailla” minua. Katsoi jos liikuin hänen lähettyvillään. Kunnes sitten eräänä päivänä hän kaiken kiireen keskellä istui vapaana olevaan tuoliin yhteisessä työtilassa ja alkoi puhumaan säästä!! Minä olin tietty heti mukana ja aivan myyty. Sitten seuraavina päivinä alkoi tulla tilanteita että hän pyysi minua toimittamaan jos jonkinlaista asiaa tyyliin: ”Hei mistä täältä löytyy se ja se, yms?”

Ja minähän tyttö tein kaikkeni auttaakseni häntä ja etsin jos jonkinlaista ja neuvoin mistä ovesta mennään mihinkin. Hän kun teki ”tikusta asiaa”! Minä olin onnessani että noita kysymyksiä ja tikkuja löytyi!! Olin suoraansanoen aivan pökerryksissä, mutta pidin pokkani ja jatkoin työskentelyäni.

Usein olin luontevasti omana itsenäni hänen lähellään ja seurasin tiiviisti katseellani häntä. Huomasin heti että häntä alkoi hymyilyttämään jos katsoin häntä tiiviisti kohti. Tein sen jokseenkin tahallani! Mutta se tuntui tehoavan! Hän nautti saamastaan huomiosta!

No sitten tiemme erkanivat siinä mielessä että työpiste vaihtui. Emme nykyisin enää ole samassa yksikössä, periaatteessa kuitenkin samassa firmassa. En enää näe häntä kun olemme kaukana eri paikoissa.

Mutta kun sisäinen ääneni sanoo että tässä oli jotain! En ole koskaan kokenut vastaavaa. Hän oli utelias minusta, kysyi joitain omaan elämäänikin liittyviä asioita. Ja kiinnostuneena hän kuunteli kun kerroin itsestäni jotain.

Eli pitäisikö minun odottaa jos mies jatkaa aloitteen tekemistä? Olen hullaantunut hänestä ja nyt jos koskaan tarvitsisin neuvojasi, mitä ihmettä minä teen? En nimittäin usko että tämä mies olisi jaksanut uhrata niin paljon aikaansa ja energiaansa minun kanssa flirttailemiseen jos sillä ei sitten ollutkaan mitään merkitystä! Hän ei vaikuta miltään naistenmieheltä, on oikein ”kunnollisen” oloinen. Kohtelias ja asiallinen.

Mutta minkätyylisen emailin? Mitä sanoja…? Mutta silti, nyt ovat hyvät neuvot kalliit…..!

Kiitos avustasi Hanski!!

”Joanna” (Helsinki)

 

“DeittiTohtori” vastaa: Viestistäsi tulee vaikutelma teidän MOLEMPIEN olevan hivenen arkoja – johtuen ehkä torjunnan pelosta – ja tekemään aloite osoittamalla aktiivisesti kiinnostusta. Tästä seuraa molemmille tuskaa, kun homma ei etene voimakkaasta molemminpuolisesta kiinnostuksesta huolimatta. ”Kunnollisuus” on myös teille molemmille ilmeistä, koska ns. ”Pelimies / -nainen” ei arkaile vaan toimii – keinoja kaihtamatta ja lopputuloksesta välittämättä – ja sehän ei teille tule kysymykseenkään.

Päästäksesi tilanteessa eteenpäin sinun tulee tehdä rohkeasti aloite. Elämäsi tilaisuus ja rakkaus voi karata tiehensä pelkästään siksi että aikailet! ”Eikun kimppuun!” on hyvin toimiva iskulause! Muista että pitäessäsi verkkojasi veneen pohjalla et sa kalaa ja aika vonkale on se, joka vain toivomalla veneeseesi hyppää!!! 😀 Muistaa pitää myös se, että miehet ovat tarkoitushakuisia ja he eivät yleensä pidä turhasta odottelusta, vaan kyllästyvät. Älä siis enää aikaile yhteydenottoasi.

Lähetä hänelle seuraava sähköposti:

Terve!

Muistat varmaan minut, olen se, joka istui [siinä ja siinä], puhuttiin [sitä ja tätä]. No, katsoin sinua silloin vähän niin kuin ”sillä silmällä” ja toivoin niin kovasti että olisit pyytänyt minut kahville tai jotain; minusta kun vanhanaikaisesti miehen pitää tehdä aloite. Ajattelin että olet ehkä varattu ja vain ystävällinen kaikille, kun et langennut minun lemmentaikoihini, vaikka omasta mielestäni NIIN parastani pistin! 😉

Tämä nyt voi mennä ihan totaalisesti metsään, mutta en kestä ajatusta että oletkin vapaa ja minä täällä vain istun kiikkustuolissani kissoineni ja odotan. 😉 Voisit nimittäin tulla ja auttaa mua oikaisemaan sun takia altalähteneet jalkani ja viedä mut kahville! ;-D Voit soittaa mulle numeroon: [numero]. Mutta jos olet varattu, tai et vain ole kiinnostunut näinkin mielettömän upeasta naisesta, niin… no, aina ei voi onnistua.

Joka tapauksessa toivotan sinulle aurinkoista kevättä,

T: [nimesi]

 

Jos mies on varattu, hän kyllä osaa kertoa sen kohteliaasti. Jos häntä ei kiinnosta, niin hän ei joko ota yhteyttä ollenkaan tai hän selittelee työ- yms. kiireitään; se sinun on vain hyväksyttävä.

Miehelle puolestaan tylyt pakit voivat aiheuttaa useamman kuukauden ”kasaanparsimisen” ennenkuin hän pystyy lähestymään seuraavaa naista treffipyynnöllä yms. Jos hän on vapaa ja kiinnostunut – mitä hän ilmeisimmin käytöksestään päätellen myös on – hän on takuulla ilahtunut siitä että otit yhteyttä ja siten hän saa viestin että hän ei tule saamaan tylyjä pakkeja. Sopikaa siis pikaisesti ns. ”kahvitreffit”.

Treffeillä sinun kannattaa osoittaa positiivisia luonteenpiirteitäsi. Negatiivista ja valitusta pitää siirtää kauas hamaan tulevaisuuteen, koska ethän halua miehestä itsellesi terapeuttia!

Sinun tulee osoittaa miehelle lisää ”vihreää valoa”, jotta hän tietää etenemisen olevan turvallista. ”Vihreä valo” on aktiivista, positiivista, tyytyväistä ja myötäilevää suhtautumista miehen TEKOIHIN, ei siis suoranaisesti mieheen itseensä. Huomioi miestä osoittamalla kiinnostusta ja pitäväsi hänestä seuraavasti.

Ole (kohtuullisen) aktiivinen: sähköposti, SMS, puhelu 2-3krt /vko. Osoita olevasi tyytyväinen itseesi olemalla valittamatta (toisin kuin muut naiset) ja osoita tyytyväisyytesi miehen TEKOIHIN kertomalla miten hyvältä ne sinusta tuntuivat mm. HYMYILEMÄLLÄ ja nauramalla hänen vitseilleen, huonoimmillekin. Kohtuuttomiin pyyntöihin ja älyttömyyksiin ei tietenkään tarvitse suostua, MUTTA niihinkin pitää suhtautua positiivisesti / neutraalisti.

Vältä valittamista omista tunteistasi, ongelmistasi (sairaudet, ihmissuhteet, yms.) tai kritisoimasta miehen tekoja, puutteita, olemusta (esim. vaatetus), autoa, jne. Miehen auton mollaaminen muuten aiheuttaa miehelle samanlaisen tunnereaktion kuin naiselle aiheuttaisi se, jos mies haukkuisi naisen verhot pataluhaksi ja repisi ne kappaleiksi…. Tämän selittäminen kirjoittamalla olisi liian monimutkainen juttu ja siksi kerronkin siitä DVD – Flirttikurssillani.

Älä puhu miehestä, vaan siitä kuinka hyvältä hänen tekemisensä ja seuransa SINUSTA tuntuvat (=minäviesti). Kehumalla miehen tarjoamaa ruokaa tai hänen ehdottamaa leffaa mies kokee että hän on mestarikokki ja elokuvaohjaaja, joka onnistui miellyttämään sinua ja samalla hän kokee SINUT viehättäväksi.

Palkkio miehelle on jo pelkkä naisen tyytyväisyyden osoitus miehen tekoon, eli SITÄ SIIS EI PIDÄ KORVATA TAKAISIN. Se tuntuu miehestä siltä ettei hänen antamansa/tekemänsä asia kelvannut tai riittänyt, jos se piti antaa/korvata takaisin.

Kerron näistä flirttailuasioista lisää kirjassani Successful Human Mating Dance , jonka saat nyt alennettuun hintaan 27€ ja myös Suomen ensimmäisellä DVD – Flirttikurssilla. Kerron pomminvarmasti toimivista flirttikeinoista ja kaikista niistä keinoista, mitkä toimivat uuden suhteen luomiseksi. Opastan kuinka flirttailet niin naisen kuin miehenkin kanssa ja luot häneen ennennäkemättömän voimakkaan vetovoiman ja ilmennät omaa sisintäsi viehättävällä tavalla.

Katso videolta erään asiakkaani itsensä kertomana kuinka hänen ”flaksinsa” muuttui totaalisesti hänen sovellettuaan HMD-vinkkejä tästä.

Vinkkejä erityisesti miehen lähestymispelkojen voittamiseen löydät haastattelustani Jani ”Romeo” Päivärinnan kanssa, kts. esittely.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Tästäpä kevättä kohti,

T:
Hanski, ”DeittiTohtori”

PS. Piakkoin ilmestyy maaliskuun alussa pitämäni kurssin HMD – Internet Dating DVD-versio. Siinä on yli kolme ja puoli tuntia videota parinmuodostuksen dynamiikasta ja sen soveltamisesta internetdeittailuun mm. houkuttelevan profiilin muodossa. Lisäksi tulee myös Bonus CD, jossa on tarpeellista ja hyödyllistä materiaalia aiheesta. Tekemällä ennakkotilauksen osoitteeseen email@matingdance.fi varmistat sen että saat tuotteen heti sen ilmestyessä! Huomaa että ennakkotilaus ei vielä sido sinua mihinkään. Se vain varmistaa että tuotteen ilmestyessä sinulla on etuoikeus varsinaiseen tilaukseen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: