Jatkoa ihastukselle…

Hei Hanski!

Kiitos puhelinkonsultaatiosta ja hyvistä ajatuksista muutenkin! Tässäpä tulee nyt tarinani jatkokertomus:

Heti seuraavana päivänä puh.konsultaation jälkeen laitoin tälle miehelle sen mainion sähköpostin jonka olit muokannut kaikkine osa-alueineen. Muokkasin sitä enemmän omannäköisekseni vain muutamaa sanaa vaihtamalla, keräsin kaiken rohkeuteni ja painoin hiiren näppäintä!

Myöhemmin samana iltapäivänä tuli vastaus, jossa mies kiitti kohteliaasti viestistä. Sitten hän kertoi olevansa varattu jo parin vuoden ajan ja toivotti minulle lykkyä ja hyvää kevättä.

Huh….. Olihan se kolaus tietenkin. Sain tuon työpäivän jotenkin kasaan ja lähdin sitten kävellen kotiin. En jaksanut mennä ahtaaseen bussiin ihmisten sekaan vaan kävelin suht pitkän matkan asunnolleni. Samalla soitin kaverille maraton-puhelun; asiaa puitiin ja mietittiin oikein olan takaa. Päästyäni vihdoin asunnolleni huudatin cd-levyjäni isolla mölyllä ja siivosin kuin järjetön!!!

Mutta yhden seikan huomasin tuon e-mailin kirjoittamisen jälkeen. Olin ensinnäkin helpottunut siitä että kerroin miehelle tunteeni. Sitten toinen seikka jonka tunsin oli se että TUNSIN ITSENI NAISEKSI! Nuo lauseet jotka muokkasit saivat – kaikesta huolimatta – minut tuntemaan niin naiseksi etten muista milloin viimeksi olisin tuntenut vastaavaa tunnetta pelkän e-mailin kirjoittamisen jälkeen!

Olen käynyt suuren tunneskaalan läpi viime aikoina ja samalla olen ymmärtänyt että miehille pitää puhua aidasta eikä aidan seipäästä. Näinhän tässä e-mailissakin tehtiin. Joten tästä täytyy nyt vain toipua jotenkin ja sitten ottaa opikseen. Kiitos sinulle kaikesta tähänastisesta!!

Yst. terveisin

”Joanna”


”DeittiTohtori” vastaa: Niinhän siinä joskus käy, ei saa vastakaikua tunteilleen. Mutta itselleen rehellisenä oleminen ja sen muille rohkeasti näyttäminen saavat tuntemaan itsensä vahvaksi. Näin voi päästä irti erilaisista täyttä elämää rajoittavista asioista, kuten esim. lähestymisarkuudesta. Seuraava lähestymiskerta on sitten jo vähän helpompi. Ja tuntiessaan itsensä naiseksi tai mieheksi – tietenkin edellyttäen että ON mies – vetää puoleensa toisia, koska itsevarma ja omana itsenään olemisesta nauttiva ihminen herättää AINA huomiota ja kiinnostusta.

Kun osaa olla oma itsensä, käyttäytyy silloin kiinnostavasti ja viehättävästi. Niitä käyttäytymismalleja opastin kurssillani Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage ja tuon kurssin taustalla – kuten kaiken muunkin materiaalini – on arkipäivän ”naturaalien” flirttailijoiden käyttämiä tekniikoita, niin miesten kuin naistenkin. He eivät itse ole noista tekniikoista tietoisia, koska he toimivat kuten heistä tuntuu oikealta. Kun näistä keinoista tietämätön alkaa opetella näitä uusia käyttäytymismalleja, oppiminen on helpompaa mieltää ”tekniikoiden” avulla. Kun tekniikat opitaan riittävän hyvin, ne tulevat automaattisesti ja eikä niitä tarvitse enää ajatella. Silloin voi käyttää uusia taitoja kuin ne olisivat aina olleet osa itseä.

Nämä taidot ovat kenen tahansa opittavissa. Kerron niistä tarkemmin Suomen ensimmäisellä DVD Flirttikurssilla: Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage. Sen avulla myös sinä voit oppia näitä luonnollisia ja tehokkaita flirttikeinoja.

Kerron samoista flirttailuasioista myös kirjassani Successful Human Mating Dance.

Katso ilmaiselta videolta erään asiakkaani itsensä kertomana kuinka hänen ”flaksinsa” muuttui totaalisesti hänen sovellettuaan HMD-vinkkejä. Erityisesti miehen lähestymispelkojen voittamiseen löydät keinoja haastattelustani Jani ”Romeo” Päivärinnan kanssa, kts. esittely. ”DeittiTohtorin Tenttipenkki – haastattelussa “Romeo”

Hellekelejä odotellen,

T:
Hanski, ”DeittiTohtori”

PS. Piakkoin ilmestyy maaliskuun alussa pitämäni kurssin HMD – Internet Dating DVD-versio. Siinä on yli kolme ja puoli tuntia videota ihmisenä kehittymisestä ja sen soveltamisesta internet deittailuun mm. houkuttelevan profiilin muodossa. Lisäksi tulee myös Bonus CD, jossa on tarpeellista ja hyödyllistä materiaalia aiheesta. Tekemällä ennakkotilauksen osoitteeseen email@matingdance.fi varmistat sen että saat tuotteen heti sen ilmestyessä! Huomaa että ennakkotilaus ei vielä sido sinua mihinkään. Se vain varmistaa että tuotteen ilmestyessä sinulla on etuoikeus varsinaiseen tilaukseen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: