Miten kiinnostunut nainen toimii?

Kiitokset ensimmäisenä arvokkaista tiedoista!

Sain iskettyä elämäni naisen jonkin aikaa sitten ja hyvin meni vähän aikaa (noin kolme kuukautta), mutta nyt se nainen on alkanut käyttäytymään kuin mies. Käyttää juuri samoja konsteja kuin miehet käyttää: On välinpitämätön ja etäinen ja vaikeasti tavoiteltava, ihan yhtä äkkiä käyttäytyminen muuttui kun en vastannut suoraan hänen tunteisiinsa. Tiedän että välillä hieman nössöilin, mutta sain korjattua tilanteen joka kerta.

Mitä pitäisi tehdä kun nainen lähettää kolme kertaa päivässä viestin, jossa hän ilmaisee ikäväänsä? Olenko omalla käyttäytymiselläni aiheuttanut tämän tilanteen vai testaako tämä nainen vain entistä kovemmin? Mitä voin tehdä, jotta saisin tämän naisen jälleen käyttäytymään kuin naisen pitää käyttäytyä? (nainen muuten tietää että saa kenet tahansa mukaansa, mutta on kuitenkin epävarma itsestään).

Kiitokset!

T: E.S.


”DeittiTohtori” vastaa: Tämä on selkeästi naisen testi. Kun hän kerran kuuluu ryhmään ”saan-kenet-tahansa”, hänen on pakko varmistaa oikein erityisen tarkasti, että mies ei ole ainakaan Nössö. Koska nainen on mahdollisen tulevan raskausaikansa takia evoluution näkökulmasta turvaton – kylläkin tänä päivänä aivan turhaan – pitää hänen muinaisten siskojensa tapaan varmistaa saavansa näennäinenkin turvallisuus itsensä ulkopuolelta, siis mieheltä. Siksi hän ei halua kumppanikseen toista epävarmaa, vaan hänen pitää saada turvallisuuden tunne siis voimakkaalta ja itsevarmalta mieheltä.

Todennäköisimmin olet tehnyt siis asiat aivan oikein, koska tuo voimakas testaaminen on merkki SUURESTA KIINNOSTUKSESTA! 🙂 Naisen pitää siis varmistaa ettet todella, todella, TODELLA ole Nössö, vaan MIES! 😉

Siksi sinun pitää ampua alas hänen lapselliset ”minä-kaipaan-sinua” tekstarit. Ensinnäkin, et saa vastata hänen jokaiseen tekstariinsa/puheluunsa, varsinkin jos ne kaikki alkavat olla ”kaipaan-sua” tyylisiä.

Kun aikanaan vastaat, pidä riittävästi väliä hänen tekstarinsa saapumisesta, vähintään pari kolme tuntia. Et siis ole koko aikaa hänen käytettävissään, vaan sinulla on omakin elämä. Sinä et ole hänen joka hetki saatavilla oleva rakastaja-lapsenvahti-tyttöystävä-kotipsykiatri, vaikka sinulla vapaata aikaa juuri silloin sattuisikin olemaan. Olet MIES, jolla on tehtävä taistella lohikäärmeitä ja leijonia vastaan ja tuoda kotiin paljain käsin oman hengen uhalla pyydystettyjä saaliseläimiä…

Kun nainen käyttäytyy kuin lapsi, kohtele häntä siis kuin lasta: ”Voi hellanlettas, on sulla varmaan ihan h-i-r-w-e-e-t-ä, kun isi ei ole sua koko aikaa kädestä kiinni pitämässä! ;-D” (tuo hymiö on ehdottomasti oltava mukana tekstarissa).

Ellei kiukuttelu lopu – ja eihän se lopu ennenkuin mä-saan-kenet-vaan-tuittupää-lapsi-nainen on varmistanut miehensä olevan itsevarma MIES ja oman olonsa turvallinen – anna hänelle se turvallisuus kohtelemalla häntä kuin kuritonta ja kiukuttelevaa lasta, muistaen kuitenkin että kyse on teidän yhteisestä leikistä:

”Hei, mä ymmärrän että sä haluut leikkiä mun kans kotista, mut enhän mä tollasen kurittoman itkupilli-ipanan kanssa mihinkään rupee! Mähän joutusin palkkaamaan lapsenvahdin niistämään sun nenän ja pyyhkimään sun takapuolen sillä aikaa, kun käyn kaupassa ettet sä vaan kuole sillä aikaa ikävään!” [hirvittävä virnistys] ”Olis siinä kuule Nannyllä hommaa! Aattele! Sulla on vellit pöksyssä jo ennen kun mä oon ees syöttäny sut!” ;-DDD

Sinun pitää siis viedä entistä rajummin niin kauan, että nainen luovuttaa ja suostuu vietäväksi sanomalla joko ristiriitaisen negatiivisen viestin leveästi hymyillen/virnuillen: ”Sä oot sit aivan mahdoton!”, ”Sä oot ihan hirvee!”, tai sanomalla selvän suoran viestin – edelleenkin hymyillen – ”Ai että mä NIIN susta tykkään!”.

Jos nainen sanoo mitään positiivista tai yrittää halailla tms., sinun tulee työntää hänet pois ja sanoa (edelleen HIRVITTÄVÄLLÄ virnistyksellä): ”Ai että tykkäät? No, mä puolestaan VIHAAN sua!” Tätä kutsutaan tule-tänne-mene-pois-, eli kissa-hiiri-leikiksi… Näistä viemis-seuramiskeinoista ja -leikeistä kerroin kurssillani Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage.

Muista EHDOTTOMASTI kun alat ottaa ohjaksia takaisin, eli viedä ehdottamillani keinoilla, nainen tulee 156% varmuudella testaamaan sinua entistä lujempaa. Et saa MISSÄÄN TAPAUKSESSA ALKAA NÖSSÖILLÄ, teki nainen mitä tahansa.

Jos hän ei vientiin suostu ja kehittää sinun käytöksestäsi lisää epämiellyttävää draamaa kuten huutaa, pitää mykkäkoulua, saati että hän uhkaa tappaa itsensä, hyökkää kimppuusi kynsin, teräasein, tms, hän ei ole ”terve”. Hänellä on mitä todennäköisemmin rankkoja käsittelemättömiä traumoja väkivallasta, yms. ja hänet on silloin parempi jättää hoitamaan ne ensin itse kuntoon, oli hän sitten muutoin kuinka ihana tai kaunis tahansa.

Niin rankalta kuin tämä kuulostaakin, on parempi alkaa suhteeseen terveen kuin epästabiilin ihmisen kanssa. Eihän naisetkaan halua kumppaneikseen väkivaltaisia entisissä (äiti)suhteissaan roikkuvia alkoholistimiehiä.

Siksi olen kehittänyt ”pehmeän erotekniikan” nimeltä S.W.A.T. Team, jonka opastan kirjassani Successful Human Mating Dance. Sen avulla voit erota toisesta lempeästi ja häntä loukkaamatta.

Voimakkaan vetovoiman synnyttävistä viemis-seuramiskeinoista kerron puolestaan DVD-kurssillani Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage. Niiden avulla tunnistat mm. naisen testit paremmin ja voit luoda voimakkaan vetovoiman. Sama pätee myös toisinpäin, eli kerron miten nainen pystyy flirttailemaan miehen kanssa niin että miehet kiinnostuvat hänestä.

Kerron samoista flirttailuasioista myös kirjassani Successful Human Mating Dance.

Katso ilmaiselta videolta erään asiakkaani itsensä kertomana kuinka hänen ”flaksinsa” muuttui totaalisesti hänen sovellettuaan HMD-vinkkejä. Erityisesti miehen lähestymispelkojen voittamiseen löydät keinoja haastattelustani Jani ”Romeo” Päivärinnan kanssa, kts. esittely. ”DeittiTohtorin Tenttipenkki – haastattelussa “Romeo”

Hellekelejä odotellen,

T:
Hanski, ”DeittiTohtori”

PS. Piakkoin ilmestyy maaliskuun alussa pitämäni kurssin HMD – Internet Dating DVD-versio. Siinä on yli kolme ja puoli tuntia videota ihmisenä kehittymisestä ja sen soveltamisesta internet-deittailuun mm. houkuttelevan profiilin muodossa.

Tekemällä ennakkotilauksen osoitteeseen email@matingdance.fi varmistat sen että saat tuotteen heti sen ilmestyessä! Huomaa että ennakkotilaus ei vielä sido sinua mihinkään. Se vain varmistaa että tuotteen ilmestyessä sinulla on etuoikeus varsinaiseen tilaukseen.

Mainokset

7 vastausta to “Miten kiinnostunut nainen toimii?”

 1. Hellu Says:

  Alkoi kiinnostaa tuo miten voi erota toisesta lempeästi ja loukkaamatta…usein kun mies on halunnut erota minusta, syyt ovat olleet aina jossain ulkopuolella. Lisäksi tätä on edeltänyt parin päivän katoamistemppu, vaikka tapaamisesta olisikin jo sovittu. Sen jälkeen olen sitten tullut jätetyksi puhelimitse. Tuttua varmaan monelle naiselle, ja kertoo sen, että mies ei edes ollut vaivan arvoinen. Se ei silti poista sitä, että eroaminen sattuu aina. Siksi haluaisinkin, että edes lyhyesti valottaisit miehille, miten toimia hienotunteisemmin.

 2. matingdance Says:

  Tuttua juttua kerrot. Ja kyllä nämä samat kuviot pätevät naisiinkin, eli jättäminen tehdään niin että toinen loukkaantuu. Siksi ”oikeaoppinen” jättäminen on minusta KAIKKEIN TÄRKEIN parisuhdetaito, koska se on kuin turvatyyny, joka ottaa vastaan pahimman rysäyksen. Silloin uuteen suhteeseen siirtyminen on helpompaa, kun ei tarvitse kantaa mukanaan NIIN suurta jätetyksi tulemisen tuskaa.

  ”Oikeaoppisesta” jättämisestä kerron mm. kirjassani Successful Human Mating Dance:
  http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

 3. nimetönmies Says:

  Niin… olen nuori poika joka kaipaa jonkun läheisyyttä. Jotenki joka kesä tulee joku vastaan ketä yrittää mutta jostain syystä ei koskaan tärppää!! En tiedä yhtään miten nainen pitäisi iskeä. Enkä yhtään tiedä missä on vika kun kukaan ei koskaan kiinnostu minusta??? Vakka kuinka yrittäis olla kohtelias siisti ja jotain hauskaa läppää heittää siihen. Aina ne kiinnostuu mun kavereista. Olenko sitten liian ujo?? koska olen kuitenkin hiljaisempaa sorttia aina uusien tuttavuuksien seurassa.
  Viimekesänä tuli tapailtuu paria tyyppii. Selvis että kännissä tuntu mukavalta seutalta kumpikin mutta selvin päin oli aika tylsää. Nyt keväällä yks tyyppi yllättäen kehu mua päissään. Seuraavan viikon olin vaalean punasissa pilvissä, mutta sitte selvisi että se o yllättäen kiinnostunu mun kaverista enempi??? mitä vittua… menee yli ymmärryksen????????????????

 4. eero Says:

  jos haluat naisia niin pukeudu hyvin ja oo kohtelias ja älä oo nöyrä vaa oo ihan normaali kuten muutkin mut jos oot -97-95 niin sun kannatta zemppaa.

 5. NimiVaaditaan Says:

  Siis toi deittitohtorin vastaus oli todella huono. Toivottavasti kukaan ei koskaan ota tosissaan tommoisia kirjoituksia

 6. Pekka Paholainen Says:

  Tämähän on pelkkää BULLSHITTIÄ.Oikukas nainen on aina oikeassa (luulee olevansa) jos hän tulee mustasukkaiseksi mies on aina syypää siihen! Skorpparin ja lejonan suhteessa alkaa lejonat taistelemaan!!

 7. matingdance Says:

  Höpö, höpö. Ja sama uudestaan. Eikö baarissa flaksannut ja sitten tulit tänne aamuyön tunteina purkamaan kiukkuasi?

  Jos tulet mustasukkaiseksi, SINÄ olet siihen itse syypää! Ihminen valitsee ajatuksensa – sinun aivoillahan ei muut kuin sinä ajattele, vai? – sen myötä myös tunteensa ja toimintansa. Jos tulet mustasukkaiseksi, miksi tulet? Pelkäätkö olevasi vähemmän viehättävä kuin ”se toinen”, joka siten saa miehen huomion eikä sinun? Pelkäätkö menettäväsi miehen ja pyrit pitämään hänet lieassa estääksesi häntä karkaamasta?

  Jos et siis pidä itseäsi kauniina ja viehättävänä ja laitat miehesi ”häkkiin”, luuletko että mies kauaa luonasi viihtyy? Mietippä uudelleen miten SINUN tulee toimia, jotta voi houkutella miehen luoksesi. Kun hän tulee vapaaehtoisesti, on suhteella mahdollisuus.

  Lukaisepa muuten tämäkin, erityisesti vastaukseni ”Mötikälle”:
  https://matingdance.wordpress.com/2009/01/12/varmoja-keinoja-karkottaa-nainen/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: