Oikukas nainen

Hei!

Tapailin tässä äskettäin erästä nuorta naista noin kolmen kuukauden ajan. Tänä kyseisenä aikana emme nähneet kovinkaan montaa kertaa välimatkan takia, mutta olimme yhteydessä tekstiviestitse ja messengerin välityksellä monta kertaa viikossa, useimmiten hänen aloitteestaan.

Tähän mennessä olimme edenneet korkeimmillaan suuteluasteelle, useimmiten olimme nähneet baareissa ja muutaman kerran olimme viettäneet yön yhdessä, kuitenkaan harrastamatta seksiä. Vihjailin aiheesta kyllä hänelle, mutta tuntui siltä, ettei hän ollut siihen vielä valmis.

Jokunen päivä sitten hän ehdotti jos olisimme jotain muutakin kuin pelkästään ystäviä. Sanoin, että minun puolestani se on ihan ok ja niinpä tapasimme vielä samana päivänä. Vietimme päivän yhdessä ja kokonaisuudessaan tapaamisesta jäi ihan mukava fiilis, ainakin minulle.

Kuitenkin muutama päivä tapaamisen jälkeen hän viestitti minulle, ettei ole enää varma suhteestamme ja että ”haluasin sittenkin, että olisimme vaan ystäviä”. Muun muassa hän valitti ettei mikään välillämme muuttunut, vaikka nyt seurustelimme ja että olin kuulemma liian passiivinen.

En ymmärrä mitä minun olisi pitänyt tehdä toisin, koska ajattelin koko ajan että hän halusi edetä hitaasti. Osaisitko kertoa minulle missä meni vikaan ja mitä olisin mahdollisesti voinut tehdä toisin?

Kiitos jo etukäteen.

T: P.K.

”DeittiTohtori” vastaa: Tämä on loistava esimerkki siitä, miten kahden selvästi toisistaan kiinnostuneen ihmisen välillä menee hommat ”puihin”. Ja vaikka ehkä molemmista tuntuu että ”vika” oli miehessä, niin kyllä molemmilla on aihetta katsoa peiliin.

Kun nainen sanoo haluavansa olla edelläolevaan tapaan ”vain ystäviä”, hän tarkoittaa sillä: Pidin mahdollisena että meistä voisi tulla pari. Halusin ensin varmistaa että olet kiinostunut minusta myös ihmisenä etkä vain yhden illan seurana. Halusin myös nähdä oletko itsevarma mies, johon voin luottaa kaiken aikaa ja varsinkin heikkoina hetkinä kiukutessani. Kun olin tutkaillut sinua riittävästi ja todennut sinun vastaavan odotuksiani, halusin tutustua enemmän ja olla muutakin kuin ”vain ystäviä”. Annoin sinulle siten siis merkin edetä ja tehdä minuun vaikutuksen.

Koska olitkin passiivinen etkä tehnyt aloitteita, ajattelin ettet ole joko minusta riittävän kiinnostunut tai sitten et ole riittävän MIES ottaaksesi ohjaksia käsiisi ja ollaksesi aktiivinen. Kummassakaan tapauksessa en voi tuntea itseäni sinun kanssasi NAISEKSI, enkä halua sellaista suhdetta. Koska kuitenkin pidän sinusta ihmisenä (ja ehkä ystävänäkin) enkä halua loukata sinua, sanon että haluan olla ”vain ystäviä”.

Olen itse ollut tuossa samassa hyvin tuskallisessa tilanteessa monta kertaa – itseasiassa monta SATAA kertaa – ja seurannut niitä kerran jos toisenkin myös vierestä. Nyt kun tiedän jutun molemmat puolet, annan ensin kunnon verbaalipiiska-selkäsaunan naisille. Miksikö? Koska te naiset kohtelette meitä miehiä kaikkea muuta kuin miten MIESTÄ tulee kohdella! Te kohtelette meitä kuten naisystäviänne! Te kuvittelette että kohdatessanne ”Sen Oikean” hän ymmärtää hienovaraiset vihjauksenne – kuten toinen nainen ymmärtäisi – siis kuin taianomaisesti ja teidän sitä meille miehille suoraan kertomatta. Ja ellei näin tapahdu, mies ei voi olla ”Se Oikea”.

On ymmärrettävää että nainen ei halua loukata miestä, mutta EI MIES YMMÄRRÄ SELLAISTA YMPÄRIPYÖREÄÄ SELITTELYÄ! Ensin ollaan kiinnostuneita, muttei haluta kiirehtiä. Sitten ollaankin yhtäkkiä tosi kiinnostuneita ja halutaan seurustella – ollaan siis jo melkein kihloissa – mutta heti taas vedetään liinat kiinni ja sanotaan, että ollaan ”vaan-kavereita”!!! Juuri tästä Friman lauloi aikoinaan laulussaan Kaksi lensi yli käenpesän: ”…Siinä kesä meni kolisten, ja rakastuttiin. Sitten löit sä luukkusi kiin-ni….”

Mies kokee tämän ns. ”vemputtamisen” äärimmäisen turhauttavana. Teki hän mitä hyvänsä, niin se ei koskaan joko kelpaa tai riitä ja lopulta tulee aina pakit, eikä ole MITÄÄN havaintoa siitä miksi näin kävi. Mieshän teki kaiken minkä nainen halusi, eikä nimenomaan ollut liian päällekäyvä! Kun mies saa lopulta tietää että naista ei kiinnostanut, hän suuttuu verisesti. Ei siksi että hän sai pakit, vaan siksi että hän kokee että hänelle on valehdeltu. Naisethan NIIN haluavat miehen olevan rehellinen ja sitten he eivät ole sitä itse! Mies siis kokee, että häntä ei pidetä edes miehenä, koska hänelle ei kerrota totuutta (=ei kiinnosta), vaan selitellään ”nättejä juttuja” (=ollaan vaan kavereita); sen mies kokee tässä yhteydessä siis miehisyyttä epäkunnioittavaksi valheeksi.

Siksi MIEHELLE pitää sanoa suoraan, kuten ”Joanna” edellisessä mailissaan aidanseipäisiin viittasi. Eron ollessa kyseessä asia pitää vain sanoa nätisti. Tähän on olemassa ihan oma tekniikkansa nimeltä S.W.A.T. team, jonka opastan kirjassani Successful Human Mating Dance. Se tuo asian ilmi riittävän selvästi, jotta mies (ja nainenkin) sen ymmärtää, mutta se ei loukkaa, koska on rehellinen. Älkääkä nyt naiset viitsikö selittää että ”ei siihen mitään tekniikkaa tarvitse, olet vain oma itsesi”. Jos te naiset kohtelette miehiä kuin olisitte oma itsenne, te kerrotte asiat MIEHEN NÄKÖKULMASTA niin epämääräisesti, että mies ei niitä ymmärrä, vaan on täysin ymmällään ja/tai suuttuu.

*********

Kun vuorostaan mies ilmaisee naiselle ettei halua jatkaa suhdetta, hän jättää kertomatta sen kokonaan ja siitäkös puolestaan naiset suuttuvat! Miehen tavoite olla loukkaamatta on ihan yhtä kunniallinen kuin naisenkin, mutta soittamatta jättäminen on yhtä loukkaava tapa NAISTEN MIELESTÄ kuin ”vaan kavereita” selittely MIESTEN MIELESTÄ. Niin se vaan on ja siksi S.W.A.T. team –tekniikan aikoinaan kehitinkin. Ymmärsin että jätettävää pitää kohdella hellästi, mutta silti riittävän jämäkästi ettei kummallekaan jää avoimia epäselvyyksiä.

No, jotta homma menisi alunalkaen ”putkeen”, on naisen tehtävä miehelle HYVIN tiettäväksi, että hänen ollessaan kiinnostunut miehen aktiivisuus otetaan vastaan positiivisesti. Miehelle pitää siis näyttää ”vihreää valoa”. Kun naiset eivät halua vaikuttaa ”liian helpoilta” he tietämättään näyttävät ”punaista” käyttäytymällä siten, että mies kokee naisen mahdottomaksi ja luovuttaa kokonaan. Toisessa ”punavalotapauksessa” mies kokee mielenkiintoisen naisen vain vaikeasti tavoiteltavaksi, jolloin hän tavoittelee naista liikaa ja antaa hänelle ohjakset, sen sijaan että ottaisi ne itse. Se nimimerkki P.K:nkin olisi pitänyt tehdä. Naisen pitää siis näyttää kiinnostuksensa miehelle, jotta tämä tietää etenemisen olevan turvallista ja saavan aikaan ”kipinöintiä”. Sitä ei pidä toisaalta näyttää liikaakaan, koska muutoin mies pitää naista ”halpana”.

Mikä sitten on ”oikea määrä” vihreää? Jos sitä näyttää liian vähän ei tapahdu mitään ja jos liian paljon, tapahtuu liikaa… 😉 Se on jokaisen vain itse kokeiltava, sillä sopivasti vihreää näkevä mies pitää naista tavoiteltavana. Hän rohkaistuu ja ottaa ohjat käsiinsä ja silloin myös nainen saa haluamansa.

”Värivaloteoriasta” huolimatta asiansa osaava ja itsevarma MIES puolestaan etenee aktiivisesti ja naiselta mitään kyselemättä, saati lupaa pyytämättä. Jos hän etenee liian nopeasti, nainen kyllä osoittaa sen.

Miehen tulee siis tehdä aloitteita, eikä odotella loputtomiin naiselta vihreää. Jos naiselta ei tule sitä, pitää häntä houkutella näyttämään se ”testaamalla” naisen halukkuutta mieheen. Jos esim on sovittu treffit, tulee miehen lähettää naiselle tekstari ennen treffejä, jossa hän sanoo: ”Mä tiedän että sua jännittää nää treffit niin ettet ole viimeyönä nukkunut hetkeäkään. Mut voit silti olla ihan huoleti, mä en ota sua viereeni ens yönä. Se olis ihan HIRWEETÄ, jos sä et sit aamulla enää rakastaskaan mua ja heittäsit mut pois kuin likaiset sukat! ;-D”

Silloin naisen on reagoitava positiivisesti miehen viestiin – eli siis seurattava ja näytettävä sopiva määrä vihreää – josta mies puolestaan saa lisää energiaa jatkaa lähestymistään. ”Enhän mä nyt sua pois heittäs! Keittäsin aamukahvit ja voisin ehkä näyttää kuinka paljon mä sua rakastankaan… Oisko sulla jotain hyviä ehdotuksia…?”

Jos nainen puolestaan ei millään suostu ”vietäväksi” ja ei näytä vihreää ollenkaan (esim. suuttuu OIKEASTI tai on itse puolestaan liian passiivinen) tulee miehen jättää nainen. Mies etsii itselleen NAISTA eikä tosikkomaista ja/tai komentelevaa äitiä, kuten ei nainenkaan etsi itselleen paapottavaa lasta, vaan MIEHEN!

Näistä viemis-seuramiskeinoista kerron DVD-kurssillani Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage. Kerron miten nainen testaa miestä ja kuinka miehen niihin tulee vastata, jotta vaikuttaisi naisesta kiinnostavalta.

Kerron samoista flirttailuasioista myös kirjassani Successful Human Mating Dance.

Katso ilmaiselta videolta erään asiakkaani itsensä kertomana kuinka hänen ”flaksinsa” muuttui totaalisesti hänen sovellettuaan HMD-vinkkejä. Erityisesti miehen lähestymispelkojen voittamiseen löydät keinoja haastattelustani Jani ”Romeo” Päivärinnan kanssa, kts. esittely. ”DeittiTohtorin Tenttipenkki – haastattelussa “Romeo”

Hellekelejä odotellen,

T:
Hanski, ”DeittiTohtori”

PS. Seuraavassa uutiskirjeessä mieheensä turhautunut nainen purkaa tuntojaan…

PS2. Piakkoin ilmestyy maaliskuun alussa pitämäni kurssin HMD – Internet Dating DVD-versio. Siinä on yli kolme ja puoli tuntia videota ihmisenä kehittymisestä ja sen soveltamisesta internet deittailuun mm. houkuttelevan profiilin muodossa. Lisäksi tulee myös Bonus CD, jossa on tarpeellista ja hyödyllistä materiaalia aiheesta. Tekemällä ennakkotilauksen osoitteeseen email@matingdance.fi varmistat sen että saat tuotteen heti sen ilmestyessä! Huomaa että ennakkotilaus ei vielä sido sinua mihinkään. Se vain varmistaa että tuotteen ilmestyessä sinulla on etuoikeus varsinaiseen tilaukseen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: