Nettideittailua

Olen tavannut netissä mielenkiintoisen naisen, chättäiltiinkin ja sovitiin sama seuraavaksi päiväksi. Mutta en huomannu kysyä kellon aikaa! Seuraavana päivänä kysyin naiselta että: ”…nii mihin kellon aikaan sulle sopis et taas keskusteltais? -:))”

Nainen lähetti mulle tämmösen viestin: ”Moro, en enää tänään tule nettiin, joten jos haluat viestitellä, lähetä tavallista viestiä 😉 ”

En oikeen nyt tiedä miten tästä jatkaisi ja mitä kirjotaisi, kun siinä pakkaa käydä sillai ettei se vastaa enää mun viesteihin! -:( Kun ois mukava ettei mun aina tarvis kysellä naisilta asioita ja että se menis välillä toisinkin päin!

Kiitos vastauksesta!

t: Jani

“DeittiTohtori” vastaa: Njoo. Tässä on vuorostaan näkyvissä se että miehet kohtelevat naisia kuin toisia miehiä eli kyselevät mm. lupia ja sitten ihmettelevät, miksi homma ei toimi.

Mainitussa tilanteessa miehen olisi pitänyt jättää kyselemättä naiselta, milloin tämä on vapaa chattailemaan. MIEHEN olisi pitänyt kertoa milloin HÄNELLE sopii, ja ettei vaikuttaisi liian dominoivalta antaa naiselle pari vaihtoehtoa, joista hän voi valita toisen.

Jos kumpikaan aika ei naiselle käy (=nainen ei suostu seuraamaan), tulee miehen viedä lisää: ”Ai jaa. Siis sä siis rupeet esittään vaikeesti tavoteltavaa JO NYT!?!? Ja mä kun luulin että sä olisit ihana ja rakastettava, mut taisin sit ollakin väärässä…”

Jos nainen vastaa tähän esim:
”No enkä alkanu vaikeeta, kun mun pitää mennä XYZ-paikkaan just sillon. Voin tulla sun luo niiden jälkeen ja tehdä sulle pannaria.”,

on tämä mitä ilmeinen naisen myötäily (=seuraaminen) miehen liikkeille (=viemiselle). Tällöin mies voi joko suostua siihen tai sitten voi viedä VIELÄKIN lisää: ”Jaa että pannaria…? Mitäs sulla on oikein mielessä…? Meinaatsä niinku että tie miehen makuuhuoneeseen käy keittiön kautta? ;-D

Jos nainen haluaa pitää miehen ja on riittävän huumorintajuinen, hän ymmärtää tämän vitsiksi ja jatkaa: ”Niin, no, voidaanhan me syödä se pannari siellä makkarissakin… mut kahvit juodaan sit keittiössä, ettei vahingossa läikytetä… peitolle! ;-)”

Jos nainen puolestaan suuttuu ja moittii miestä pelkästään seksiä janoavaksi #¤%&-pääksi, niin siitä mies tietää ettei tästä ehkä synny vuosisadan rakkaustarinaa…

Kun nainen pyysi miestä viestittelemään ”tavallisella” tavalla, on se tulkittavissa miehen viemiseksi tai sellaisen yritykseksi. Jos mies lähtee toistuvasti mukaan naisen pyyntöihin (=seuraa naisen vientiä) eli lähettää tässä tapauksessa naisen pyynnön mukaisesti ”tavallisen” viestin, eikä siis vie ja anna naiselle mahdollisuutta seurata, nainen lopulta kyllästyy. Siitä seuraa juuri tuo mitä epäilitkin eli ettei nainen vastaa viesteihin. Humoristisella tavalla flirttailemalla ja kiusoittelemalla naisen ja miehenkin mielenkiinto säilyy ja kasvaa.

Miten sitten viestitellä humoristisesti sähköposteilla, tektareilla ja puhelimessa? Kerron näistä lisää uunituoreella, Human Mating Dance – Internet Dating DVD kurssilla. Siinä on lähes neljä tuntia videota parinmuodostuksen dynamiikasta ja sen soveltamisesta nettideittailuun mm. houkuttelevan profiilin muodossa. Opastan sinulle kuinka flirttailet niin naisen kuin miehenkin kanssa netissä ja luot häneen ennennäkemättömän voimakkaan vetovoiman ja ilmennät omaa sisintäsi viehättävällä tavalla. Lue lisää tästä Suomen ensimmäisestä nettideittailu DVD-kurssista täältä:

Tästäpä Wappua kohti,

T:
Hanski, ”DeittiTohtori”

Jätä kommentti