Miksi mies juoksee karkuun?

Hei!

Minulla olisi tällainen ongelma. Olen ollut hieman ihastunut työkaveriini viimeisen vuoden ajan, mutta aiemmin itse seurustelin ja hän seurusteli myös. Sitten noin kuukausi sitten tämä mies teki aloitteen kun sai tietää minun olevan vapailla markkinoilla. Sitä ennen mies oli jo pitkään flirttaillut ihan avoimesti, mutta se kuuluu hänen luonteeseensa. Aloitteen seurauksena olin mukana leikissä, mies teki heti selväksi ettei tällähetkellä halua seurustella, mikä sopi minulle koska en itsekkään ollut sellaiseen valmis. Vietimme yhden viikonlopun yhdessä, joka oli aivan ihana, meillä oli oikeasti hauskaa ja ensimmäistä kertaa näin tämän miehen aidosti, ilman sitä flirttailevaa macho kuorta.

Viikonlopun jälkeen se kaikki loppui ja mies muuttui oudoksi ja hän vältteli minua töissä. Kysyin asiasta mieheltä ja hän sanoi syyksi ettei halua nyt ihastua kehenkään tai että kukaan ihastuu häneen. Tein kyllä hänelle selväksi ettei hänen tarvitse sitä pelätä ja jos niin käy niin en ala miksikään riippakiveksi. Sitten pikku hiljaa hänen käyttäytymisesnsä töissä alkoi muuttua samanlaiseksi kuin ennen, mutta nyt vielä rohkeampana, hän saattoi jopa salaa koskettaa minua muilta huomaamatta, ja hän kehuu minua aina kauniiksi jne. Ajattelin näiden käyttäytymisen olevan merkki että hän haluaa jatkaa ”peliämme” ja laitoin hänelle humoristisen ja vihjailevan viestin jossa aika selvästi tein selväksi mitä halusin. Hän vastasi siihen että ”kiitos ihanasta tarjouksesta, mutta nyt on muita suunnitelmia..” Mitä tämä mies oikein haluaa? Välillä hän käyttäytyy minua kohtaan kaverina, on kiinnostunut asioistani, välillä jumaloi kauneuttani ja välillä välttelee, eikö hän itsekkään tiedä mitä haluaa, vai ei uskalla ja pelkää jotain? Hän on lähdössä kesäksi toiselle paikkakunnalle, niinkuin minäkin ja hän kerran vitsaili että ”meidän pitää sopia ettei kumpikaan ala seurustella”. Hän haluaa pitää minut narun päässä tai jotain. Ainakin hän kammoaa sanaa seurustella ja ei ole koskaan kunnolla seurustellutkaan. Mitä minun pitäisi tehdä? Tykkään ihmisestä kovasti ja haluaisin tutustua paremmin häneen.

T: Kirsi

“DeittiTohtori” vastaa:

Kuulostaa varsin selkeältä kuviolta. Lyhyesti, mies ei koe sinuun enempää vetoa. Hän toivoo ettei hänen tarvitsisi sanoa sitä sinulle suoraan ”päin näköä”, vaan että ymmärtäisit sen hänen välttelevästä käytöksestään. Kuka sanoikaan että epämääräisyys hienotunteisuuden verhoamana olisi naisten yksinoikeus! 😉 Syy miehen laimeisiin tunteisiin voi olla mikä tahansa, eikä sillä välttämättä ole mitään tekemistä sinun kanssasi. Se kuitenkin selvisi hänelle yhteisen viikonloppunne aikana. Hänellä voi olla joku mieltymys, johon sinä vain et sovi ja sillä sipuli.

Hän ei kuitenkaan halua rikkoa työ-/ystävyyssuhdettanne ja siksi hän flirttailee edelleenkin, vaikka sen määrä onkin aikaisempaa vähäisempi. Jos hän lopettaisi sen kokonaan, hän olisi sinulle tahallisen tyly ja sitä hän ei ilmiselvästi halua tehdä. Tuskin sinäkään pitäisit siitä.

Sinä puolestasi vaikutat olevan hänestä hyvin kiinnostunut, vaikka sanotkin ettet ole vielä valmis suhteeseen. Tämä yhdistettynä siihen ettei mies ole kiinnostunut ajaa hänet tiehensä entistä lujemmin, koska hän ei halua antaa sinulle vääriä signaaleja ja lupauksia.

Mitä sinun sitten pitäisi tehdä? Lyhyesti, etsi toinen mies. Oikeasti. Sanotaan että jos mies ei koe ensitapaamisen jälkeen naiseen riittävästi vetoa, nainen ei voi tehdä juuri mitään asian korjaamiseksi. Sama toimii luonnollisesti toisinkin päin. Et siis voi vakuuttaa miestä siitä, että olet hänen unelmiensa nainen. Hän ei tunne sinua kohtaan riittävästi ja se siitä. Hyväksy se ja kohdista energiasi hedelmällisempään suhteeseen, eli siis ”Get over it and move on”.

Jos pommitat miestä tekstareilla, soitoilla, kirjeillä, yms, hän vain juoksee kovemmin karkuun, kun tietää ettei halua sinusta enempää, ja kokee suurta tuskaa siitä että sinä ”et vain tajua”. Samalla sinä kulutat energiaasi hukkaan, kun voisit tehdä viisaammin. Mutta siis mitä???

Tee itsellesi ihannekumppanisi ominaisuuksista lista. Mieti, millaisen ihmisen kanssa olet tähän asti tullut kaikkein parhaiten toimeen ja millaisen et. Eli tee siis ns. ”aarrekartta” ja kiinnitä se paikkaan, jossa näet sen joka päivä. Mutta älä näytä sitä muille. Et edes parhaimmalle kaverillesi, koska se on SINUN aarrekarttasi. Kun mieleesi tulee lisää ihannekumppanin ominaisuuksia, laita ne karttaasi. Kartassasi voi hyvin olla myös kuvia esim. tilanteista joissa haluat kumppanisi kanssa olla. Olessassi listasi teossa kohtuullinen, realistinen ja rehellinen itsellesi, se alkaa toteutua.

Voit tietämättäsi etsiä myös sinulle täysin sopimatonta kumppania, jos et aidosti kuuntele itseäsi ja tuntemuksesi toisista värittyvät menneisyytesi ”haamuilla”. Miten sitten pääset näistä haamuista tietoiseksi ja lopulta eroon? Kerron siitä kirjassani Successful Human Mating Dance, tarkemmin sanottuna sen bonusopuksessa Behaviour Patterns. Sen avulla voit tunnistaa haitalliset käytösmallisi ja itse pääopusta käyttäen luoda itsellesi uudet toimintatavat paremman kumppanin löytymiseksi.

Tutustu kirjaan Successful Human Mating Dance, josta eräs nainen kommentoi näin:

”Kirjassa selvennettiin hienosti miehen ja naisen eroista, pidän myös siitä, että asiat oli esitetty sopivan lyhyesti. En ole tutustunut muiden alan palveluntarjoajien tuotoksiin, mutta uskoisin että ohjeistus naisille jää muilla usein vähän vajavaisiksi. Pidän myös siitä, että kirjassa ylläpidetään kunnioitusta naissukupuolta kohtaan kuin myös yleisesti kannustetaan syvällisempiin ja rakentaviin ihmissuhteisiin (?), eikä miehiä suoranaisesti rohkaista pelimieheyteen.”

Tänä päivänä voi kumppanin etsintä olla vaikeaa ja siksi sinun kannattaa hyödyntää myös siinä internettiä. Oikeanlaisen profiilin tekeminen ja sen avulla tapahtuva yhteydenotto voi olla ylivoimasta kokemattomalle, mutta nyt siihen on tarjolla pomminvarmoja vinkkejä. Kerron niistä Human Mating Dance – Internet Dating DVD -kurssilla. Tällä kurssilla on lähes neljä tuntia videota siitä kuinka teet itsesi näköisen profiilin ja houkuttelet ihannekumppanisi luoksesi. Opastan sinulle kuinka flirttailet niin naisen kuin miehenkin kanssa netissä ja luot häneen ennennäkemättömän voimakkaan vetovoiman ja ilmennät omaa sisintäsi viehättävällä tavalla. Lue lisää tästä nettideittailu DVD-kurssista täältä:

Tästäpä kesää kohti,

T:
Hanski, ”DeittiTohtori”

PS. HUOM! Nyt kaikille rekisteröityneille HMD-uutiskirjeen tilaajille minkä tahansa kesäkuun loppuun mennessä tilatun HMD-tuotteen yhteydessä ”DeittiTohtorin Tenttipenkki – haastattelussa “Romeo” ILMAISEKSI!!! Ja erikseen tilattunakin VAIN 7€!!! Normaalihinta on 17€.

Mainokset

9 vastausta to “Miksi mies juoksee karkuun?”

 1. Hellu Says:

  No voi hemmetti. Miksei mies voi sanoa naiselle suoraan, että minä en halua suhdetta kanssasi, ja sillä siisti. Minusta on väärin ja loukkaavaa antaa toisen kuitenkin uskoa, että joskus voisi vielä suhde olla mahdollinen. On helpompi jatkaa elämää ja päästä yli, jos peli on selvä.

 2. matingdance Says:

  Mies yrittää olla hienotunteinen, koska ei halua loukata naista sanomalla suoraan ja töykeästi, vaikka olisi tietenkin selvempää sanoa: ”Ei kiinnosta”.

  Tässä esimerkissä mies nimenomaan EI anna naiselle lupausta suhteesta. Nainen itse uskoo siihen, koska ei osaa tai innostuksissaan edes halua tulkita miehen hienovaraisia ”ei-kiinnosta” -viestejä oikein.

 3. Hellu Says:

  Mitä ”ei kiinnosta -viestejä”!! Kukkua! Mies tässä esimerkissä on se tossukka, joka ei uskalla suoraan sanoa naiselle mitä hän haluaa, ja satuttaa naista antamalla ymmärtää hänen olevan kuitenkin kiinnostunut naisesta. Nyt ei ole siitä, että nainen ei osaa tulkita näitä miehen ei kiinnosta- viestejä, vaan siitä, että tämä mies pitää naista narun päässä kun ei sano suoraan mitä hän haluaa.
  Mies kyllä ansaitsee tuskaisen olonsa, jos ei kerran pysty sanomaan naiselle ettei suhdetta halua, todennäköisesti kun kuvittelee naisen siitä suuttuvan. Ehei, luulenpa että moni nainen ilahtuisi moisesta rehellisyydestä.
  Pitäisi näppinsä erossa sitten naisesta, jos ei kerta kiinnosta.

 4. matingdance Says:

  Mies ei ole tossukka, hän haluaa olla hienotunteinen, koska heillä on myös työsuhde. Sitä mies ei halua rikkoa töiden onnistumisen takia; eihän se onnistu jos katkaisee yhteyden kokonaan (=pitää näppinsä erossa).

  Eikä mies nimenomaan ”pidä naista narunpäässä” ja anna hänen ymmärtää että on kiinnostunut. Tämä on naisen – ja siis myös sinunkin – väärä tulkinta miehen KÄYTÖKSESTÄ. Mieshän SANOI ettei halua suhdetta. NAINEN tulkitsee flirttailevan käytöksen kiinnostukseksi, mutta miehelle sanat haluttomuudesta suhteeseen ajavat normaalin työpaikkaflirtin yli.

  Mies puolestaan ei ymmärrä, että tämä käytös loppujen lopuksi loukkaa naista, toisin kuin on tarkoitus. Eikä miehellä ole tuskaista oloakaan, naisella on.

  Esimerkistä huolimatta naisetkin käyttäytyvät täsmälleen samalla tavalla, eli eivät tee asioita selväksi. Naiset selittelevät työkiireitä, yms. potaskaa, kun eivät halua loukata miestä ja toivovat miehen ymmärtävän vihjauksen. Mutta kun miehet eivät sitä ymmärrä. Se pitää sanoa rehellisesti ja suoraan mutta nätisti.

  Kommenttisi miehen ansaitusta tuskasta kertoo sinun halusta kostaa miehelle itse kokemasi vääryys, joka vielä perustuu omaan virhetulkintaasi! Siis mietihän nyt. Mies yrittää kertoa kohteliaasti ettei häntä kiinnosta ja nainen haluaa kostaa miehelle sen ettei tämä ollutkaan!! AIVAN ÄLYTÖNTÄ!!! Ja kaikki johtuu vain siitä että miehet ja naiset eivät ymmärrä toisiaan! Sinäkin kiukkuat mulle väärin tulkitsemistasi tilanteista ja minä yritän epätoivon vimmalla selittää niitä sinulle!!! Ei puutu kuin se ettet edes halua ymmärtää niitä ja alat taas inttää vastaan!! HAH HAH! On tämä hommaa…

 5. Hellu Says:

  Tiedän kyllä mitä minulla tämän tunteen taustalla on, ja halusin päästää vähän höyryjä ulos. Ja saada aikaan hieman keskustelua tähän blogiin, täällä kun yleensä on aika kuollutta. Mitenköhän tätä blogia saisi hieman tunnetummaksi, olisi meinaan hienoa saada sekä naiset että miehet keskustelemaan näistä asioista!

  Voin kertoa, että tulin todella pahasti loukatuksi entisen poikaystäväni taholta, ja se kirpaisee joskus vieläkin sydäntäni. Mutta eteenpäin on päästy kaikesta huolimatta ja uusi suhdekin voisi olla aluillaan. En vain oikein taas tiiä mitä sitä asialle tekis! Mies on todella ihana, ja näämme lähes päivittäin ja olemmepa kesällä lähdössä yhdessä reissuunkin! Kaverisuhde on hyvinkin kunnossa, mutta romantiikkapuolessa olisi vielä hiomista….:)
  En tiedä, kannattaako minun yrittää lähestyä miestä, sillä hän on juuri eronnut avovaimostaan, jonka kanssa vielä asuu hetken yhdessä. Olemme tunteneet jo kauan, ja viihdymme erittäin hyvin toistemme kanssa.

 6. Hellu Says:

  Ja vielä lisäys! En tiedä muistatko, siis mutta kyselin sinulta neuvoa aikanaan miten saisin tämän nyt jo ex-poikaystävän koukkuuni! Taisi olla meidän välillä aikas voimakasta vetovoimaa, joten eipä siinä paljon vinkeillä ollut jakoa kun jo kieriskeltiin lakanoissa. Mutta mutkia tuli matkaan, ja en sitten onnistunut selvittämään välejäni tämän miehen kanssa kunnolla. Vieläkin harmittaa, kun hyvän kaverinkin siinä sitten menetin. Suhde ei olisi varmaan onnistunut tuon kaverin kanssa muutenkaan, mutta se päättyi ikävästi.

 7. matingdance Says:

  Pistät vain kaveripiirissä jutun kulkemaan ja kavereille sama kehoitus, niin siitä se lähtee leviämään.

  V(ielä v)arattujen miesten wongaaminen on oma lukunsa ja kaikella on riskinsä, vaikka ihanaakin olisi. Ja onhan se… ;-D Sama tietysti koskee exiä ja kavereitakin, mutta sama lopputulos taitaa niistäkin tulla.

  Suosittelen uusien ihmisten lähestymistä ”Eikun kimppuun” -asenteella, niin siitä se lähtee.

 8. Hellu Says:

  Niin…eli onko sinusta jotenkin turhaa tai typerää yrittää eroamassa olevaa miestä?

 9. matingdance Says:

  Useimmiten liian pian eron jälkeen muodostettu uusi suhde johtaa huonoon lopputulokseen, koska eronnut ei ole vielä käynyt eroonsa liittyneitä asioitaan läpi riittävästi ja saattaa etsiä kipuihinsa ns. laastarisuhdetta. Siinä ei ole mitään pahaa – se on ehkä jopa suositeltavaa – mutta molempien on hyvä tietää mitä siitä seuraa. Ja todennäköisimmin se ei ole pysyvä parisuhde, ehkä kaveruus parhaimmillaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: