Miestä pelottaa lähestyä naista

Olen jo 19-vuotias, enkä (jokseenkin noloa myöntää) ole vielä koskaan tuntenut ketään tyttöä. Lähestyminen on vaikeaa jo äsken mainitusta johtuen, tiedäthän, jopa itseäni pahemmalle Nössölle lähestyminen saattaa olla helpompaa koska hän on saanut useita ystäviä vastakkaisesta sukupuolesta. Kuinka vaikeammaksi tämä tuntemattomuus asian tekee? Juuri niin vaikeaksi kuin itse ajattelen, kenties?

Nössöilevän käytökseni selittää kasvatus ja huonot kokemukset tytöistä jo pienestä pitäen, vanhasta ohjelmoinnista voi olla vaikea päästä eroon. Kerro siis miten yllämainittuun seikkaan pitäisi suhtautua?

T:
Tuomas

 

Hyvät Matingdance henkilökuntaan kuuluvat. Olen sinkku mieshenkilö, jonka lopullisena päämääräänä olisi tulla p***mieheksi. Ainoa ongelma on, että pelkään ylikaiken lähestyä naista (ilm. mitä viehättävämpi, sitäkin enemmän).

Olen yrittänyt lähestyä yleisillä paikoilla ja baareissa, mutta MINÄ EN YKSINKERTAISESTI USKALLA LÄHESTYÄ NAISHENKILÖÄ JA PUHUA HÄNELLE.

Olen saavuttanut ”neuvokkuuteni” lopun, jotenka minä pyydän teiltä kaikkein nöyrimmässä mielessä apua. Pyydän tätä kaikkein vakavimmissa mielessä, sillä en keksi kehen muuhun voisin kääntyä. Pyydän että autatte.

T:
Jonni


“DeittiTohtori” vastaa: Tässäpä aluksi naisille esimerkkejä siitä, miten vaikeaksi miehet kokevat teidän lähestymisen. Voitte tietenkin ajatella, että nuo ovat epävarmoja Nössöjä tai kommunikointitaidottomia peräkamaripoikia, mutta miehenä voin sanoa rivien välistä kaikuvan suunnattoman tuskan, koska hyväntahtoisuus ja halu tutustumiseen on, sopivat kommunikointikeinot puuttuvat. Tämä on miehille valitettavasti kovin tyypillistä.

On hyvin todennäköistä että he molemmat edellä kirjoittaneet miehet ovat elämässään (opiskelu, työ, jne.) menestyneitä. Heidän tapansa kirjoittaa kertoo heidän analyyttisestä suhtautumisestaan ongelmiinsa ja he ovat hyvin tarkoitushakuisia niiden ratkaisemisessa. Näillä eväillä pärjätään miehisessä maailmassa hyvin, mutta naisten kanssa on toisin. Naisia ei kiinnosta kovinkaan paljoa kuinka paljon mies omistaa ja tienaa, miten hieno ja kallis auto hänellä on, puhumattakaan siitä kuinka nopeasti tuo auto kiihtyy 0-100km/h!

Naisen lähestymistä haittaa lisäksi se, että kun mies on HYVIN kiinnostunut naisesta, hänestä tulee puhekyvytön. Miehen aivot menevät lukkoon, koska sinne mahtuu kerrallaan vain yksi ajatus: ”KAUNIS NAINEN!” Puhuminen on vaikeaa, jopa mahdotonta. Jos mies kohtaa naisen kirkkaassa auringonpaisteessa, hänen ihastuksesta äärimmilleen laajenneet pupillit päästävät valoa silmiin liikaa ja mies sokaistuu. Tästä johtuu sanonta häikäisevän kaunis nainen. Miehen on käännettävä katseensa pois, jotta ei törmäilisi seiniin! Ja nainen kokee ettei mies ollutkaan hänestä kiinnostunut, kun ei katsonut häntä silmiin eikä tullut juttelemaan tai ylipäätään tehnyt mitään. Naisen havainto oli oikea, mutta tulkinta meni pieleen. Mies on puolestaan äärimmäisen tuskissaan, kun kriittisellä hetkellä meni sekä puhe- että näkökyky! Naisillahan tälläistä ei tapahdu, koska heidän aivonsa pystyvät käsittelemään monta asiaa yhtäaikaa.

Kuten Jonni edellä kertoi, mitä viehättävämpi nainen, sitä enemmän mies on lukossa. Tämän vuoksi teidän naisten on hyvä tietää tämä, koska silloin voitte helpottaa miehen elämää hoitamalla puhumisen alkumetrit niin, että miehelle jää aikaa miettiä mitä hän sanoisi ja koota itsensä ensijärkytyksestä.

MUTTA! Toisin kuin naisten kesken, naisen EI pidä kysellä mieheltä tämän ammattia tms, koska mies joutuu miettimään mitä sanoisi – mihin hän siis ei silloin pysty johtuen hämmingistään – vaan naisen pitää kertoa itse jotain vaikkapa päivän tapahtumista. Silloin mies voi rentoutua, eikä hänen tarvitse pelätä joutuvansa naisen kysymyksien pommitukseen, josta lopulta seuraa se että nainen poistuu paikalta miehen suoltaessa suustaan sammakoita.

Miesten puolelta ongelmien ratkaisu hoidetaan vähän toisella tavalla. Kirjoitin siitä blogissa:

https://matingdance.wordpress.com/2006/10/25/kuinka-voittaa-lahestymispelko/

Mies voi mennä sanomaan naiselle kahvilassa/bubissa/tms: ”Moi! Ootsä sinkku?” Jos nainen vastaa: ”Joo.”, jatketaan: ”No hyvä, ei se mitään. Mullon nyt just yks juttu kesken mun kaverin kanssa, mut mä saatan tulla juttelemaan sulle uudestaan vähän myöhemmin.” Jos nainen vastaa: ”Eiku mää oon varattu”, jatketaan: ”No hyvä, ei se mitään. Mullon nyt just yks juttu kesken mun kaverin kanssa, mut mä saatan tulla juttelemaan sulle uudestaan vähän myöhemmin.” Tämän sanottuaan mies voi poistua kokonaan paikalta.

Pointti on siinä, että toisen lähestyminen ei ole sen kummempaa kuin piimäpurkin ostaminen. Jos kaupassa ei satu olemaan piimää, mitä sitten? Käyt seuraavaksi katsomassa viereisestä kaupasta onko sitä siellä, sen sijaan että menisit kotiisi surkuttelemaan huonoa tuuriasi ja kasaisit itseäsi seuraavat kolme viikkoa pystyäksesi lähestymään seuraavaa piimäpurkkia!!!

On tietenkin harjoiteltava lähestymistä, jos se on ylivoimaista. Em. blogin keinoilla asiasta pääsee yli. Lisää keinoja naisen lähestymiseen löytyy tekemästäni haastattelusta Jani ”Romeo” Päivärinnan kanssa, kts. esittely. ”DeittiTohtorin Tenttipenkki – haastattelussa “Romeo”. Tämän CD:n hinta on kesäkuun loppuun asti nyt VAIN 7€!!! Jos tilaat jonkun muun HMD-tuotteen, saat sen ILMAISEKSI!!!

Sanattomia keinoja yhteyden luomiseksi löytyy DVD-kurssiltani Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage. Kerron sillä myös miten nainen testaa miestä ja kuinka miehen tulee näihin testeihin vastata, jotta vaikuttaisi naisesta kiinnostavalta.

T:
Hanski, ”DeittiTohtori”

P.S. Jos sinulla on parisuhteen muodostamiseen liittyviä kysymyksiä ja/tai kommentteja, niin lähetä ne ihmeessä minulle! Annan niihin vastauksia antamallasi nimimerkillä tulevissa uutiskirjeissäni. Osoite on email@matingdance.fi

PPS. Jos sinulla on ystävä, jota arvelet tämän aiheen kiinnostavan, niin kehoita häntäkin tutustumaan sivun http://www.matingdance.fi sisältöön.

Mainokset

2 vastausta to “Miestä pelottaa lähestyä naista”

 1. Henna Says:

  Olipa mielenkiintoista lukea sekä nämä kysymykset ja vastaus niihin. Nimittäin kaikkiin – ja niitä on paljon – aikaisemmin lukemiini kysymyksiin aiheesta ”mistä tietää onko mies kiinnostunut” on vastattu vakuuttelemalla, että ”kyllä mies sen näyttää” ja ”jos ei puhu mitään tai välttelee katsekontaktia jne. niin EI ole kiinnostunut”.

  Itse naisena – hyvin ujona sellaisena – tiedän käyttäytyväni hyvin poissaolevasti kiinnostavaa miestä kohtaan. Jos tilanne on luonnostaan helppo ja juttu luistaa, on suhteellisen helppo jutella ja olla iloinen. Mutta heti seuraavassa hetkessä saatan mennä lukkoon ja tulla epäluuloiseksi ja silloin varjelen haavoittuvaisuuttani haukan lailla. Kärsin siitä itse – en haluaisi olla niin ailahtelevainen ja ristiriitainen ja kylmä toista kohtaan. Oli hän kuka tahansa. Jokainen uusi kohtaaminen lähtee minulla nollapisteestä, enkä voi luottaa mihinkään, mitä on ollut aikaisemmin. Vaikka olisi ollut kuinka mukavia hetkiä, niin seuraavana päivänä niitä ei minulle ole olemassa ja koen tarvetta rakentaa kaiken jälleen uudestaan.

  Nyt työpaikallani on minua jonkin verran nuorempi mies, johon vähitellen olen ihastunut kovasti. Vielä tutustumisvaiheessa meillä oli oikein mukavaa ja hauskaa, mutta nyt olen itse tuuliajolla ja käyttäydyn ihan miten sattuu. Kysyin hiljattain työtoveriltani, tietääkö hän miehen parisuhdetilanteesta ja kuulin hänen olevan vapaa ja ”on sekin ihastunut suhun, kyllä mä sen nään”. Käytännössä kuitenkin mies välttelee minua (siltä se minulle näyttää) lähes jo koomisuuteen asti menevissä määrin. Hänellä on hyvä naispuoleinen tyotoveri. Tiedän, että suhde on neutraali, tässä ei ole kyse siitä, että heidän välillään olisi mitään. Suhde on enemmänkin isosisko-pikkuveli -tyyppinen. Heillä on myös muutaman vuoden yhteinen työhistoria, kun minä taas olen uusi paikalla. Hän kulkee naisen ”suojissa” kuin ankanpoika emon perässä. Kaikissa tilanteissa, joissa hän voisi puhua minulle tai jäädä seuraani, hän pakenee paikalta ja parkkeeraa tämän naisen vanaveteen. Minulle ei ole millinkään tilaa hänen ja tämän naisen välissä. Nainen on itse myös hieman omistava ja koen olevani uusi ja ulkopuolinen heidän joukossaan.

  Kun luen juttuja siitä, että ”noin mies käyttäytyy kun ei ole ihastunut”, vertaan itseeni ja ajattelen, että ”noin minä käyttäydyn kun olen ihastunut”. Ja ihmettelen, miksei mieskin sitten voisi mennä yhtä lukkoon. Olen sen verran hänestä luullut ymmärtäneeni, että hän kuuluu näihin arkoihin tyyppeihin näissä asioissa.

  Olen sen verran kaikenlaista (torjuntaa) kokenut ja ollut muutamaan otteeseen niin itseni menettänyt ja rikki, että olen päättänyt ottaa opikseni ja luvannut itselleni olla joutumatta ahdistaviin pattitilanteisiin – mitä tämä nyt jonkin verran alkaa olla. Koska en enää jaksa moista kisailua (tilanne on verrattain uusi – takana ei ole kuin muutama viikko tuttavuutta), aion nyt vain hoitaa työni ja siinä sivussa sosiaaliset suhteet asiallisesti ja neutraalisti. Ehkä työtoverini oli väärässä sanoessaan huomanneensa miehen(kin) olevan ihastunut. He tuntevat toisensa hyvin, joten tekisi mieleni luottaa tähän kommenttiin. Mutta mistäs sen oikeasti kuitenkaan tietää. Tai ehkä hän oli, mutta se loppui jo – parissa päivässä.

  Yhteenvetona palatakseni alkuperäisiin kirjoituksiin: miksei missään puhuta enempää siitä, että mies voi oikeasti olla niin hermostunut ja varovainen, ettei saa sanaa suustaan ja hakee turvaihmisiä ympärilleen? Vai eikö se sitten kuitenkaan ole tavallista käytöstä?

  • matingdance Says:

   Morjens,

   Olen kirjoittanut näistä aiheista paljonkin tänne HMD-blogiin mm. tähän:
   https://matingdance.wordpress.com/2006/11/16/pelimiehia-ja-tuijottajia/

   Miehet arastelevat ihan siinä missä naisetkin, koska tässä pariutumisriitissä on molemmilla NIIN paljon pelissä. Ihmisen evoluution alkumetreillä opitut keinot saada hyvä kumppani ovat vain tänä päivänä jo vähän vanhentuneita, vaikka niitä ei pidä kokonaan unohtaa. Hyvä olisi kuitenkin tiedostaa miten tänä päivänä ”homma toimii” parhaiten ja siitä lähtökohdasta olen juttuni opastukseksi kirjoittanut.

   Jos jää seinäruusuksi, eikä uskaltaudu menneisyyden pettymysten takia ulos kuorestaan, on ulkopuolisen – kovastikin kiinnostuneen ja yhteensopivan ihmisen – lähes mahdotonta herättää kuoren aukaisemiseksi tarvittavaa luottamusta. Tästä kertoo satu ”Kaunotar ja Peto”. Sen kirjoittaja on kuvannut naisen ujouden, arkuuden ja pelon prosessia viihteen ja sadun keinoin HYVIN viisaasti.

   Halutessasi tietää kuinka pääset eroon ujoudestasi ja kuinka saada mies tekemään aloite niin ettei sinulla ole pelkoa menettää kasvojasi, lukaisepa vaikka nämä:
   https://matingdance.wordpress.com/2006/11/19/ujoutta/
   https://matingdance.wordpress.com/2006/08/25/kuinka-tehda-aloite/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: