Miksi mies ei jää suhteeseen?

Olen jo keski-iän kynnyksellä oleva nainen. Takanapäin on elettyä elämää ja yksinkin olen saanut olla. Olen kuitenkin niitä ihmisiä jotka nauttivat hyvästä seurasta, älykkäistä keskusteluista ja tietysti myös erotiikasta. Pulmani kuitenkin on se että, saan kyllä miehen ihastumaan itseeni, joskus rakastumaankin, mutta kestävää parisuhdetta ei synny.

On ollut sairaan mustasukkaisia tai sitten varattuja. Kenenkään sylistä en tahdo ottaa, ja kenenkään ”omaisuutta” en ole, joten….. Olen suorasanainen ja osaan toki olla hienotunteinen. Ehkä liian kiltti…. Kannattaako minun odottaakaan kestävää parisuhdetta?

Epätoivoinen en ole mutta toisinaan kyllä yksinäinen. Autatko eteenpäin tässä asiassa?

”DeittiTohtori” vastaa: Et kerro kovinkaan paljon ongelmastasi. Siksi on lähes mahdotonta antaa siihen sinun kannaltasi toimivia ratkaisuja, koska joudun olettamaan asioita ja ne eivät välttämättä pidä paikkaansa sinun kohdallasi. Mutta siitä huolimatta tästä lähtee.

Miehet ihastuvat ensisijaisesti naisen ulkonäköön ja sen siis täytyy sinulla olla ”kunnossa”. Ongelmat alkavat, kun pitäisi siirtyä kiinteämpään ja jakamattomaan suhteeseen. Viittauksesi suorasanaisuuteen ja kiltteyteen kertoo sitä, että koet olevasi nykyään / olleesi aikaisemmin liian kiltti alistuja ja nyt haluat pitää puolesi; teet sen suorasanaisuudella. Uskallan väittää, että siitä johtuen miehet ihastuttuaan ulkonäköösi kokevat jäävänsä sinulle verbaalisesti ”kakkoseksi”. He jäävät vaille tarvitsemaansa arvostusta, kun latelet heille suorin sanoin listaa heidän vähäisistäkin puutteistaan, saati siitä etteivät he ole vielä valmiita suhteeseen. Et ymmärrä sitä että suorasanaisuutesi saa miehet varuilleen suhteen muodostamisesta mahdollisen äiti-täti-komentaja-mummo-dominan kanssa! Mies haluaa häntä arvostavan NAISEN, ei toista äitiä, joka saa hänet tuntemaan itsensä jatkuvasti paimennettavaksi tuhmeliini-sottapytty-pikkupojaksi. Tämä ei tarkoita ettäkö turhautumisesi olisi teeskenneltyä tai perusteetonta, mutta purkaessasi sitä ehkä tietämättäsikin mieheen hän menettää kiinnostuksensa pitkään parisuhteeseen kanssasi, koska pelkää joutuvansa kuuntelemaan valitustasi lopun ikäänsä.

Viime maanantaisessa (21.5.2007) TV1:n Prisma-ohjelmassa esitettiin englantilaista tieteellistä tutkimusta ihastumisen vaikuttimista. Nohevin nainen sanoi pikadeiteistä: ” Kyllä jokaisessa miehessä on JOTAIN positiivista ja meillä naisilla on kolme minuuttia aikaa sanoa se miehelle!” Yksi naisista oli jyrkästi eri mieltä. Hänestä miehien tulee nöyrästi palvoa naisten jalkojen alla olevaa maata. Voit hyvin kuvitella kummasta naisesta miehet kiinnostuivat. Puolet (50%) osallistuneista miehistä halusi tavata uudelleen tuon miehistä positiivisia asioita etsivän naisen, vaikka hän oli vähemmän viehättävä ulkoisesti!

Ei sillä, ettäkö naisten alistaminen olisi oikein, mutta tänä päivänä naisten oikeuksien esiinmarssi on mennyt jo liian pitkälle ja siitä kärsivät kaikki, niin naiset kuin miehetkin. Naisilla ja miehillä on omat roolit totaalisen sekaisin. Naisista on tullut hyvin miesmäisiä ja miehet puolestaan ovat nössöytyneet ja tilanne vain pahenee! Kestävää parisuhdetta ei todellakaan kannata jäädä odottelemaan, mutta mitä sitten olisi tehtävä sellaisen saadakseen?

On tiedostettava oma ”oikea” miehinen ja naisellinen rooli ja sovellettava sitä kaikkeen kanssakäymiseen toisten kanssa niin työ- kuin yksityisasioissakin. Silloin miehet saavat tarvitsemansa arvostuksen ja samoin myös naiset. Kuinka se sitten tapahtuu? No, kirjoitin siitä 200-sivuisen englanninkielisen deittioppaan Successful Human Mating Dance. Kerron siinä tukuittain eri keinoja kuinka miehet voivat olla jälleen TosiMiehiä ja naiset TosiNaisia ja vetää puoleensa sopivia kumppaneita.

Kun nettideittailu on nykyään NIIN suosittua, sovelsin näitä keinoja myös nettideittailuun ja tein niistä DVD-kurssin Human Mating Dance – Internet Dating. Kerron sillä mm. kuinka luot itsestäsi houkuttelevan nettiprofiilin ja tuot itsestäsi esille ne piirteet, joihin sinua kiinnostavat ihmiset tulevat sinussa ihastumaan.

Kesäterveisin,

Ystäväsi Hanski, ”DeittiTohtori”

P.S. Jos sinulla on parisuhteen muodostamiseen liittyviä kysymyksiä ja/tai kommentteja, niin lähetä ne ihmeessä minulle! Annan niihin vastauksia antamallasi nimimerkillä tulevissa uutiskirjeissäni. Osoite on email@matingdance.fi

PPS. Jos sinulla on ystävä, jota arvelet tämän aiheen kiinnostavan, niin kehoita häntäkin tutustumaan sivun http://www.matingdance.fi sisältöön.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: