Naisen luotettavuus

Hei Deittitohtori!

Miten saada naisesta se koko totuus esille, eikä puolittaisia totuuksia? Nainenhan ei valehtele jos tämä jättää pari tärkeää sanaa totuudesta sanomatta lauseessaan (Siis omasta mielestään?).

Kun nainen kertoo totuuksia itsestään, jotka huonontavat hänen asemaansa miehen silmissä huomattavasti, onko hänen tarkoitus hankkia luottamusta, koska hän tietää olevansa epäluotettava? (Tiedän hänen valehdelleen ja pettäneen edellisessä suhteessa.) Luulisi että osa asioista kannattaisi jättää kertomatta, jos nainen haluaa, että mies koskaan luottaa häneen. Omituista kun nainen toimii juuri päinvastoin ja tietenkin miehen pitäisi arvostaa hänen rehellisyyttä, mutta samalla nainen luo miehen mieleen epäilyksen kuvan häntä kohtaan?

Eli miten testata naisen luotettavuus perinpohjaisesti?

T.P.A

”DeittiTohtori” vastaa: Naisen kertoessaan itsestään huomattavan huonoja seikkoja, hän etsii sillä huomiota ja sitä hyväksytkö hänet kaikkine vikoinensa, koska hän ei itse hyväksy itseään. Hän ei ota vastuuta omien vikojensa korjaamisesta, vaan toivoo jonkun ulkopuolisen tekevän sen, koska se on helpompaa, kuten on valehteleminenkin. Yltiöpäinen huomionkipeys rehellisyyden kaapuun puettuna ja siten omien keskeneräisten asioiden toisen harteille viskaaminen on myös tuskattomampaa kuin asioiden itse käsitteleminen. ”Jos toinen ei kaikkia vikojani hyväksy, se on hänen, ei minun vikani.”

Jos olet tästä naisesta oikeasti kiinnostunut – kaikkine vikoineenkin – sinun ei tarvitse testata hänen luotettavuuttaan mitenkään. Epäillessäsi hänen luotettavuuttaan osoitat vain oman epäluotettavuutesi joko muita tai itseäsi kohtaan, ja sen puolestaan nainen tulkitsee mikrosekunnissa epävarmuudeksi ja heikkoudeksi. Osoittaessasi naiselle ettet mene hänen asettamaansa huomionkipeyden ansaan ja ampuessasi alas hänen yrityksensä valehdella, sääliä ja aliarvioida itseään, hän ymmärtää sinun olevan itsevarma ja turvallinen mies, josta ei saa päästää irti. Hänen on pakko olla rehellinen itselleen ja sinulle, koska hän ymmärtää epärehellisyyden ja itsensä aliarvioinnin olevan varma keino karkottaa sinut tiehesi. Mutta se ei tule olemaan sinulle eikä hänellekään helppoa.

Nainen saattaa ensin kysyä sinulta välitätkö hänestä. Vaikka kuinka osoitat hänelle huomiotasi, hän vain vaatii lisää todisteita ja sanoo ettet kuitenkaan välitä hänestä riittävästi. Sinä puolestasi turhaudut, kun mikään ei riitä; haluathan sinäkin osasi hänen huomiostaan. Tästä nainen saa hyvän syyn loukkaantua ja ”lopullisen todisteen” ettet todella välitäkään hänestä. ”Et välitä mistään muusta kuin itsestäsi, niin paljon kuin olen sinun puolestasi uhrautunut!” Näin olet langennut naisen virittämään ansaan ja te molemmat turhaudutte.

Koska nainen on oppinut tehokkaat keinot kerjätä sääliä ja huomiota ja siten hallita muita, vaaditaan vastaavia järeitä keinoja tuon käyttäytymisen lopettamiseksi. Ensin pitää tunnistaa negatiiviset käyttäytymismallit ja niiden väliset pelit. Asia etenee yleensä reittiä kuulustelu – syytös – uhriutuminen, kuten edellä kuvasin. Tuo ketju pitää tunnistaa heti alusta, siis jo ”kuulustelun” alkaessa ja ampua se alas välittömästi.

Koska ”kuulustelija” on hyvin kokenut tässä toista alistavassa pelissä, hän ei tule luopumaan helpolla omistamastaan vallasta. Tunnistaessasi kuulustelun alkamisen, et lähde siihen mukaan, vaan alat kysellä takaisin. ”Epäiletkö etten välitä sinusta?” ”Miksi epäilet?” ”Olenko tehnyt jotain tai jättänyt tekemättä jotain, joka saa sinut tuntemaa etten välitä sinusta?” Nainen saattaa alkaa palata kyselyynsä hyvin nopeasti ja siksi sinun tulee pitäytyä tiiviisti siinä, että sinä kyselet ja nainen vastaa. Koska hänellä on ongelma, hänen täytyy se itse ratkaista ja naiset ratkaisevat ongelmansa – yllätys yllätys – puhumalla! Siksi sinun täytyy auttaa häntä ratkaisemaan omat ongelmansa, eikä ottaa niitä itsellesi. Sivumennen sanottuna näin naiset toimivat keskenänsä ja miehet eivät tajua sitä ollenkaan, koska toimivat puolestaan aivan toisella tavalla.

Tässä yhteydessä sanottakoon naisille, että älkää kuulustelko miehiä, kun TEILLÄ on ongelma. Kertokaa itse ongelmastanne, älkääkä kyselkö siitä mieheltä ja odottako että hän alkaisi kysellä takaisin. Koska mies on ongelmanratkaisukeskeinen, hän pyrkii ratkaisemaan ongelman – oli se sitten hänen omansa tai muiden – eikä hän voi mitenkään ymmärtää miksi häneltä kysytään neuvoa/ratkaisua, jos sitä ei haluta kuulla saati odotetaan että ratkaisun sijaan hänen pitäisi alkaa kysellä takaisin! Miesten kesken se on mitä hirvittävin loukkaus. Kun toinen mies pyytää mieheltä apua, hän osoittaa sillä osaamattomuutensa. Siihen vastakysymyksellä vastaaminen osoittaa mitä suurinta moukkamaisuutta ja toista alentavaa kohtelua, koska toinenhan on jo kysymyksellään osoittanut ettei osaa ratkaista ongelmaansa itse. Siksi miehen kysyessä naiselta neuvoa, auta häntä, äläkä ala kysellä mitä mieltä mies itse asiasta on. Muutoin keskustelusta muodostuu hyvin nopeasti tappelu ja negatiivinen peli on valmis etenemään pahimmillaan jopa käsirysyyn asti.

Vaaditaan lujaa päättäväisyyttä negatiivisien pelien katkaisemiseksi heti alkuvaiheessa positiivisilla keinoilla. Kuvaan lisää näitä keinoja ja niiden takana olevia käyttäytymismalleja kirjassani Successful Human Mating Dance ja varsinkin sen ensimmäisessä bonusopuksessa Behavior Patterns. Niiden avulla pääset selville toimimattomista käytösmalleista ja saat tilalle uudenlaisia positiivisia malleja, joita soveltamalla voit kehittää ihmissudetaitojasi aivan uusille urille!

Kesäterveisin,

Ystäväsi Hanski, ”DeittiTohtori”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: