Naisen seksitunnustukset

Jos haluat tutustua kaikkiin deittimenestystä parantaviin keinoihin, käyppä täällä: http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet.html

Seuraavassa HMD-menetelmän avulla naisen hurmanneen rakastuneen miehen kertomus. Lähettäkäähän vastaavia menestystarinoita ihmeessä lisää ja myös kysymyksiä joihin kaipaatte vastauksia!

**************************************************

Hei!

Olen tapaillut reilun puolen vuoden ajan erästä naista ja nyt olemme kumpikin hyvin rakastuneita. (Tämä on myös teidän arvokkaiden neuvojen ansiota joten SUURI KIITOS!)

Tapailimme molemmat alkuaikoina muitakin ja se oli molempien tiedossa. Noin neljä kuukautta tapaamisestamme nainen sanoi harrastaneensa seksiä viimeksi minun kanssani ja siitäkin oli jo 1,5 kuukautta. Tämän jälkeen hän vakuutteli vielä pari kertaa, että ei sekstaile kenenkään muun kanssa kuin minun. Kerroin hänelle etten ole harrastanut seksiä kenenkään muun kanssa tapaamisemme jälkeen, vain tapaillut ja enää en edes tapaile.

Noin 1,5 kuukautta sitten hän kertoi olleensa rakastunut jo jonkin aikaa. Hieman myöhemmin vastasin hänen tunteisiinsa. Jokunen viikko tämän jälkeen hän vielä vakuutteli ettei enää harrasta seksiä muiden kanssa, vaikka en koskaan edes kysynyt hänen seksielämästään.

Tässä vaiheessa herää paljon kysymyksiä siitä, miksi nainen haluaa vielä, tunnustettuaan rakkautensa, kertoa että ei ole kenenkään muun kanssa ja sanoa että siitä on aikaa. Eikö sen pitäisi olla itsestäänselvyys? Tällainen todistelu vie vaan luottamusta. Mikä on naisen logiikka tällaisesssa tapauksessa?

Kiitokset jo etukäteen!

T. E.A

”DeittiTohtori” vastaa: Mukava kuulla että olet saanut apua neuvoistani! On hyvä ettet ole innostuksissasi hätäillyt ilmaisemaan kiinnostustasi ennenkuin nainen on tehnyt sen ensin. Myös sopiva hidastelu seksin suhteen antaa naiselle aikaa maltillisen tutustumisen kautta ihastua rauhassa. Ihastumisen herättämät tunteet aikaansaavat puolestaan naisen seksiaalisen halun heräämisen ja silloin kyyti on kylmää… tai siis kuumaa! 😉

Kertomasi perusteella uskon ettei sinulla ole mitään hätää. Kun nainen tunnustaa rakkautensa mainitsemallasi tavalla, hän on jo tehnyt valintansa ja se olet sinä. Hän toistaa tunnustuksiaan, koska ei ole vakuuttunut sinun aikomuksistasi tai sitten hän ei ole saanut sinulta merkkiä siitä että sinäkin olisit vakuuttunut hänen aikomuksistaan. Hänellehän ne ovat itsestäänselviä, tai toisaalta, milloin nyt naisen omat tunteet olisivat hänellekään itsestäänselviä! ;-D

Nainen, huomaathan miten tämä tapa ilmaista omat aikomukset on sellainen, joka saa miehen epäilemään niiden todenperäisyyttä, suotta. Naisen olisi siis hyvä ottaa asiat esille suoraan, eikä olla noin epämääräinen viestinnässään. Huomaathan miten naisen pyrkimykset läheisempään suhteeseen on ajamassa häntä siitä kauemmaksi! Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten jonkun asian tavoittelu saa aikaan täsmälleen päinvastaiset reaktiot, kun ei ymmärrä toista.

Onko teidän välillä kuinka luottamuksellinen ja läheinen suhde muutoin? Meinaan, kannattaisiko kysyä naiselta itseltään miksi hän toistelee vakuutteluitaan siitä ettei makaa enää muiden kanssa? Siitä voi tietysti tulla pahimmillaan iso riita, jopa erokin, mikäli teidän tarkoitusperien ja niiden ilmaisemisen välillä vallitsee väärinymmärrysten vyyhti.

Sellaisen voit välttää menetelmällä nimeltään ”Sketchbook Conversation” eli suomeksi ”Lehtiökeskustelu”, josta kerron tarkemmin kirjassani Successful Human Mating Dance:

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

Sen avulla vaikeitakin ihmissuhdeasioita voidaan keskustella auki ilman pelkoa toisen syyttämisestä, syyllistämisestä, tunteiden salaamisesta tai asioiden totaaliseen umpikujaan saattamisesta.

Vaikeiden asioiden menestyksellinen läpikäyminen vahvistaa luottamusta ja lähentää suhdetta, vaikka on hyvä tietysti muistaa että jokaisen on ensisijaisesti seisottava omilla jaloillaan. Alkuhuuman pyörteissä on vaikeaa mieltää muuta kuin suurta keskinäistä läheisyyttä ja unohtaa oma elämä. Se on tietysti inhimillistä, kuten on liiallisessa innossa aloitetun suhteen rysähtäminen eron karikollekin.

Ero on useimmiten hyvin tuskallista jätetylle, vaikka ei jättäjäkään helpolla pääse. Jotta eroaminen ei olisi NIIN tuskallista, olen kehittänyt menetelmän nimeltään S.W.A.T. Team, suomeksi vaikkapa ”Täsmäisku”. Niin dramaattiselta kuin se kuulostaakin, sen avulla erotessa voidaan välttyä loukkaamasta toista, vaikka kipeäähän se aina tekee. Yleensähän ihmiset pyrkivät eroamaan toista loukkaamatta, mutta koska he itseasiassa eivät halua loukata itseään, he toimivat itsensä suojelemiseksi tietämättään siten että toinen loukkaantuu TODELLA pahasti. Jokainen takuulla tietää, miltä epäasiallisesti jätetyksi tuleminen tuntuu! Tässä on kysymys samasta tietämättömyydestä kuin mistä oli puhetta tämän uutiskirjeen alussa kertoessani ”Lehtiökeskustelusta” ja siitä kuinka tietyllä tavalla toimimalla tuloksena on juuri se, mitä haluttiin välttää.

Successful Human Mating Dance –kirjassa on luonnollisesti myös paljon vinkkejä parantaa deittimenestystä ja keinoja löytää ihannekumppani! Sehän on koko deittailun ensisijainen tarkoitus. Mikäli haluat deittailla netissä, antaa DVD-kurssini HMD – Internet Dating siihen hyvät eväät.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/id%20-%20dvd.html

Opastan sillä sinulle kuinka tehdä itsestäsi houkutteleva nettiprofiili ja kuinka flirttailla mielenkintoisen kumppaniehdokkaan kanssa sähköpostilla, tekstareilla, puhelimessa, jne. Tämän lähes neljätuntisen DVD-kurssin hinta on nyt vain 27€!

Jotta pääsisit kunnolla perille kuinka olla naisten silmissä itsevarma MIES, kuuntele Jani ”Romeo” Päivärinnan vinkkejä mm. ensitapaamiselle hänen kanssaan tekemästäni haastattelusta ”DeittiTohtorin” Tenttipenkki – haastattelussa ”Romeo”:

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Ja jos et halua hukata kallisarvoista aikaasi lukemalla kirjoja ja katsomalla videoita, vaan haluat tuloksia NYT HETI, tutustu HMD-puhelinpalveluun ja ihmisten sen avulla saamiin hyviin deittituloksiin.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/puhelinkonsultaatio.html

Tutustu myös kaikkiin ilmaistuotteisiin, joissa on näytepätkiä em. DVD-kursseista.

http://www.matingdance.fi/suomi/ilmaistuotteet.html

Aurinkoisin terveisin,
Ystäväsi Hanski, ”DeittiTohtori”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: