Mistä löytyy sopiva kumppani

Hei!

Miten voisin parantaa mahdollisuuksiani löytää kumppani. Olen 57 v nainen, eronnut vuosia sitten. Elellyt ihan yksikseni 5 vuotta ja nyt tuntuu että haluaisin kumppanin. Miten ja missä tämänikäinen voisi tavata sopivia miehiä? Voisitko joitain vinkkejä antaa? Monesti kuulen olevani liian ”ronkeli” miesten suhteen, mikä ei omasta mielestäni pidä paikkaansa, mutta juoppoa ja saamatonta miestä en huoli.

Vinkeistä kiitollinen ML.

 

“DeittiTohtori” vastaa: Varttuneemman väen yleisin ongelma varsinkin naisilla on potentiaalisten kumppaneiden vähyys. Mitä enemmän ikää, sitä vähemmän miehiä ylipäätään on ”tarjolla” ihan luontaisista syistä, koska naisten keskimääräinen elinikä on miehiä korkeampi.

Miten ja missä sopivia miehiä sitten voisi tavata? Tämä yksikertainen kysymys täytyy jakaa kolmeen osaan vastauksen löytymiseksi:

1) Ensinnäkin, mikä on ”sopiva”? Yleensä todella harva ihminen TIETÄÄ millainen ihminen on hänelle sopiva. Odotetaan vain että ”Se Oikea” tulisi kohdalle ja kuin taianomaisesti he ihastuisivat toisiinsa, ymmärtäisivät toisiansa täydellisesti ja heidän loppuelämänsä olisi yhtä vaaleanpunaista pilviunelmaa ilman mitään ongelmia. HAH!

Vaaditaan useiden kymmenien ihmisten kohtaaminen, minun tapauksessani useiden satojen, ehkä jopa TUHANSIEN ihmisten kohtaaminen, ennenkuin TIESIN millaisen ihmisen kanssa minun kannattaa yrittää suhdetta.

Siksi neuvonkin olemaan ronkeli ja tekemään listan toivotuista ja ei-toivotuista ominaisuuksista, jotka ovat toisessa ihmisessä SINULLE tärkeitä. Sinä et ole etsimässä kumppania kaverillesi, eikä kaverisi sinulle, vaan sinä olet etsimässä häntä itsellesi. Älä siis kuuntele kaveriasi millaisen kumppanin sinä haluaisit, vaan kuuntele itseäsi ja TEE SE LISTA. Paperille. Oikeasti.

Halutessasi lisää keinoja välttää vääränlainen ja toisia vain hyväksikäyttävä kumppani, mutta myös tunnistaa ”Se Oikea” tyyppi, lue siitä lisää kirjastani Successful Human Mating Dance, joka antaa vinkkejä moneen muuhunkin deittiongelmaan.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

Sen jälkeen voit miettiä ja tehdä listan ominaisuuksista joita SINULLA on tarjota kumppaniehdokkaallesi ja joita ei. Seuraavaksi on sitten vuorossa näiden listojen yhdistäminen, eli…

2) …miten kohtaat ihannekumppanisi ja hän oman ihannekumppaninsa eli sinut?

Odotatko vai suorastaan vaaditko että miehen TÄYTYY käyttäytyä kuten oli tapana 50 vuotta sitten? Tarkoitan siis että onko se AINA mies, joka tekee aloitteen, esittelee ensin itsensä, pyytää puhelinnumeroa, ottaa yhteyttä, kutsuu ulos, hakee (omalla) autolla ja tuo kukat, avaa ovet ja ojentaa tuolit, maksaa laskut, jne, ja lopulta nainen sitten pitkällisten ja monimuotoisten miehen kosiskeluyritysten jälkeen MAHDOLLISESTI suostuu?

Tuollaiset ”kosiskelumenot” olivat tarkoituksenmukaisia 50 vuotta sitten, mutta tänään ne ovat auttamatta vanhentuneita. Normaalit kohteliaisuussäännöt pätevät kyllä tänään siinä missä ennenkin, mutta ongelma on se että varsinkin miehet ymmärtävät kohteliaisuussäännöt väärin olemalla ylikohteliaita ja tahdottomilta vaikuttavia päälletallottavia nössöjä; eihän aikuinen nainen sellaista kestä!

Naiset puolestaan vaatiessaan em. asioita kiivaasti asettuvat tietämättään joko komentelevan tai hoivaavan äidin tai jopa molempien rooliin, eikä MIES kestä kumppania, joka käyttäytyy kuin hänen äitinsä!

Ennenmuinoin mies toi kotiin elannon, ja nainen hoiti kodin ja lapset. Tänäpäivänä naiset vaativat tasa-arvoa – hyvin ymmärrettävistä syistä – mutta flirttiasioissa tasa-arvosta ei ole tietoakaan ja sinkut ovat pahasti kadoksissa. Oppiaksesi ”oikeita” flirttikeinoja, tutustu DVD-flirttikurssiini Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage. Kerron sillä kuinka voit elekielen keinoin viehättää toista sukupuolta jo ennenkuin edes juttelet häen kanssaan ja kuinka ilmennät miehisyyttä ja naisellisuutta magneettisen viehättävästi.

3) Ja kolmanneksi, missä sopivia kumppaneita on?

Vastaus on hyvin yksinkertainen, MISSÄ VAIN! Jos et halua etsiä seuraa ravintolasta, sitä löytyy parhaiten erilaisista harrastuksista. Mistä harrastuksista pidät? Missä niistä liikkuu eniten miehiä / naisia? Mistä harrastuksista voisit pitää, mitä et ole vielä kokeillut ja missä kuvittelisit liikkuvan mielenkiintoisia ihmisiä?

Ujostuttaako sinua lähestyä todella viehättävää naista? Jotta pääsisit eroon lähestymispeloistasi ja voisit olla naisten silmissä itsevarma MIES, kuuntele Jani ”Romeo” Päivärinnan treffivinkkejä hänen kanssaan tekemästäni haastattelusta ”DeittiTohtorin” Tenttipenkki – haastattelussa ”Romeo”.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Jos olet kovin kiireinen tai et muutoin halua etsiä seuraa kodin ulkopuolelta, niin nykyään seuraa on löydettävissä netistä. Niin, sen EI tarvitse olla yhtä dramaattista kuin nykyisen pääministerin kohusuhde oli. Vaikka netissä joidenkin mielestä liikkuu kaiken maailman sekopäitä, niin kyllä niitä liikkuu kaikkialla muuallakin!

Netti ei ole sen kummempi kohtaamispaikka kuin entisajan ”Haku päällä” tai ”Senssit” –ilmoitukset. Netissä vain pitää osata käyttäytyä tietyllä tavalla, jotta houkuttelet ”oikeita” tyyppejä, etkä saa ilmoituksen laittamisen jälkeen kahta sataa yhteydenottoa ensimmäisen päivän aikana! Ymmärtääksesi paremmin netikettiä ja luodaksesi itsellesi houkuttelevan nettiprofiilin, tutustu DVD-kurssiini http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/id%20-%20dvd.html

Opastan sillä sinulle kuinka flirttailet mielenkintoisen kumppaniehdokkaan kanssa sähköpostilla, tekstareilla, puhelimessa, jne. Tämän lähes neljätuntisen DVD-kurssin hinta on nyt vain 27€!

Ja jos et halua hukata kallisarvoista aikaasi lukemalla kirjoja ja katsomalla videoita, vaan haluat tuloksia NYT HETI, tutustu HMD-puhelinpalveluun ja ihmisten sen avulla saamiin hyviin deittituloksiin.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/puhelinkonsultaatio.html

Tutustu myös kaikkiin ilmaistuotteisiin, joissa on näytepätkiä em. DVD-kursseista.
http://www.matingdance.fi/suomi/ilmaistuotteet.html

T:
Ystäväsi Hanski, ”DeittiTohtori”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: