Riutua vai rohkaistua?

Jos haluat tutustua kaikkiin deittimenestystä parantaviin keinoihin, käyppä täällä: http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet.html

*******************************************

Olen neljäkymppinen nainen ja kokenut suhteita joista suurin osa ei ole ollut kovin miellyttäviä. Olen selvästi väsynyt uskomaan ihmiseen joka on jossain minua varten. Väsynyt uskomaan sellaiseen yhteiseloon jossa ei ole samoja ongelmia ja huolia kuin aikaisemmin (alkoholi ja väkivaltaisuus). Olen myös tullut aremmaksi aloitteen tekemisessä. Myös aktiivinen liikkuminen ”ihmisten ilmoilla” on huomattavasti vähentynyt enkä siis näin muodoin tapaa uusia ja mahdollisia kiinnostavia ihmisiä eli miessukupuolen edustajia.

Tai olen siis tavannut yhden mielenkiintoni herättäneen mutta en uskalla lähestyä häntä muuta kuin hänen ammattinsa puitteissa. Hän on näes pankissa asioitani kanssani henkilökohtaisesti hoitava rahoitusneuvoja.

Syyt jotka estävät kertomasta tunteistani ovat oletus asioinnin muuttumisesta vaivautuneeksi ja ehkä kankeaksi eikä se ole kummallekaan miellyttävää.

Toisaalta on myös nautinnollista että on edes yksipuolinen (tietääkseni vain minä tunnen voimakasta vetoa häntä kohtaan), voimakas, ihana ja energiaa tuottava tunne ja hetki jonka saa aikaa joku, vaikkakin lähes tuntematon ihminen. Taidankin pelätä hänen torjuntaansa sekä tunteitani ja sitä että hyvä ja kaunis tunteeni hiipuu torjunnan seurauksena.

Mitä neuvoja annat? Unohtaako tunteiden ilmaisu ja nauttia vain eli tykätä salaa? Antaako mennä omalla painollaan. Odottaa miehen tekemää aloitetta?

Kommenttia ja neuvoja odottaen

Väsynyt ja Epäilevä.

“DeittiTohtori” vastaa:
Kuten olen aiemminkin neuvonut, kysy itseltäsi: ”Mitä haluan?” Tee itsellesi lista niistä ominaisuuksista, joita toivot kumppanillasi olevan ja mitä ei. Tee myös lista siitä mitä sinulla on tarjota ihannekumppanillesi ja mitä ei. Mitä teette yhdessä ja miltä sinusta tuntuu hänen kanssaan? Kun olet listasi tehnyt, huomaat kiinnittäväsi huomiota juuri sellaisen tyyppisiin ihmisiin ja he kiinnittävät huomiotaan myös sinuun.

Vaikka tämä neuvo tuntuu ”liian helpolta” se ohjaa sinut uudelle polulle. Miksikö? Kun luen kertomustasi, tulee vaikutelma siitä että keskityt pääasiassa ongelmiisi (väkivalta, alkoholismi, väsymys, turhautuminen, pelko, torjunta, jne.) sen sijaan että etsisit positiivisia ratkaisuja niihin. Niin tyypillistä kuin naisille ongelmista puhuminen pahan tunteen helpottamiseksi onkin – ehkä jo tämän kirjeen kirjoittaminen paransi oloasi – se auttaa vain pahanolon tunteeseen, ei sen aiheuttajaan.

Olet myös passivoitunut ja ”jäänyt tuleen makaamaan”. Kieriskelet tunteiden sekamelskassa ensin epätoivossa ja sitten hullaantumisessa. Koet tuntevasi pankkineuvojaasi kohtaan kuten teinitytöt tuntevat pop-idoleita kohtaan! Kaukaista, ihanaa, turvallista, ja… niin… täyttä itsepetosta. Haet epätoivon tuskaan lievitystä turvallisesta hullaantumisesta kuin narkkari huumeannoksesta. Olet ehkä ihastunut pankkineuvojaasi vain siksi, että hän on ainoa tai lähes ainoa vieras ihminen, jonka kanssa ylipäätään olet tekemisissä tuttujesi lisäksi. Tunnet vetoa häneen sen takia että näet hänet sopivin väliajoin ja hän on ”turvallinen”. Et halua riskeerata, vaan pelaat varman päälle ja toivot että tilanne korjaantuisi ilman että sinun tarvitsisi itse tehdä yhtään mitään. Et siis uskalla elää!

Loukkaannuitko? Jos loukkaannuit, niin HYVÄ! Osuin silloin arkaan paikkaan, jota yrität peitellä, sen sijaan että ottaisit ”kissan pöydälle” eli omat ongelmasi hallintaan ja alkaisit elää SINUN ELÄMÄÄSI. Siksi sinun tulee kysyä itseltäsi: ”Mitä haluan?”. Kun tiedät sen, otat vastuun itsestäsi, alat menestyä, vastoinkäymiset vähenevät, kohtaat mielenkiintoisia ihmisiä, saat energiaa ja alat siis ELÄÄ OMAA ELÄMÄÄSI! Totta kai se tekee kipeää ja mokauksiakin tulee, mutta silloin et ole enää päämäärättömästi muiden ehdoilla moottorit sammuksissa myrskyssä karia kohti ajelehtiva ja vuotava kuolemanlaiva, vaan koneet täysillä käyvä päämääräänsä kohti purjehtiva huvijahti!

Tee siis em. lista ja ala toteuttaa sitä. Kun näet mielenkiintoisen miehen, HYMYILE! Miehet pitävät tyytyväisistä naisista, koska he kokevat että iloista naista on helppo miellyttää. Nainen, joka on tyytyväinen miehen tekoihin on miesten mielestä viehättävä. Ei tarvitse tietenkään koko ajan olla suu virneessä, mutta jos kulmat on kurtussa ei miehiä voisi vähempää kiinnostaa ottaa niskoilleen naisenkin ongelmia! Hymyile siis, etsi elämästäsi miellyttäviä asioita ja harrastuksia, joiden parissa voit aktivoitua samanhenkisten ihmisten seurassa.

Halutessasi lisää keinoja tunnistaa ”Se Oikea” tyyppi ja viehättää häntä sinulle luontaisela tavalla, lue siitä lisää kirjastani Successful Human Mating Dance.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

Kun lopulta kohtaat mielenkiintoisen ihmisen, etkä tunne osaavasi ”oikeita” flirttikeinoja, tutustu DVD-flirttikurssiini Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage. Kerron sillä kuinka voit elekielen keinoin viehättää toista sukupuolta jo ennenkuin edes juttelet häen kanssaan ja kuinka ilmennät miehisyyttä ja naisellisuutta magneettisen viehättävästi.

Ujostuttaako sinua lähestyä todella viehättävää naista? Jotta pääsisit eroon lähestymispeloistasi ja voisit olla naisten silmissä itsevarma MIES, kuuntele Jani ”Romeo” Päivärinnan treffivinkkejä hänen kanssaan tekemästäni haastattelusta ”DeittiTohtorin” Tenttipenkki – haastattelussa ”Romeo”.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Jos olet kovin kiireinen tai et muutoin halua etsiä seuraa kodin ulkopuolelta, niin nykyään seuraa on löydettävissä netistä. Niin, sen EI tarvitse olla yhtä dramaattista kuin nykyisen pääministerin kohusuhde oli. Vaikka netissä joidenkin mielestä liikkuu kaiken maailman sekopäitä, niin kyllä niitä liikkuu kaikkialla muuallakin! 😉

Netti ei ole sen kummempi kohtaamispaikka kuin entisajan ”Haku päällä” tai ”Senssit” –ilmoitukset. Netissä vain pitää osata käyttäytyä tietyllä tavalla, jotta houkuttelet ”oikeita” tyyppejä, etkä saa ilmoituksen laittamisen jälkeen kahta sataa yhteydenottoa ensimmäisen päivän aikana! Ymmärtääksesi paremmin netikettiä ja luodaksesi itsellesi houkuttelevan nettiprofiilin, tutustu DVD-kurssiini http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/id%20-%20dvd.html

Opastan sillä sinulle kuinka flirttailet mielenkintoisen kumppaniehdokkaan kanssa sähköpostilla, tekstareilla, puhelimessa, jne. Tämän lähes neljätuntisen DVD-kurssin hinta on nyt vain 27€!

Ja jos et halua hukata kallisarvoista aikaasi lukemalla kirjoja ja katsomalla videoita, vaan haluat tuloksia NYT HETI, tutustu HMD-puhelinpalveluun ja ihmisten sen avulla saamiin hyviin deittituloksiin.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/puhelinkonsultaatio.html

Tutustu myös kaikkiin ilmaistuotteisiin, joissa on näytepätkiä em. DVD-kursseista.
http://www.matingdance.fi/suomi/ilmaistuotteet.html

T:
Ystäväsi Hanski, ”DeittiTohtori”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: