Kuinka tunnistat kiusaajan?

Jos haluat tutustua kaikkiin deittimenestystä parantaviin keinoihin, käyppä täällä: http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet.html

Tervehdys pitkästä aikaa. Viimeisestä uutiskirjeestä onkin vierähtänyt jo muutama kuukausi. Tämänkertainen uutiskirje käsittelee vähän ikävää mutta jokaiselle arkipäiväistä asiaa, eli kiusaamista. Miten se liittyy deittailuun? No, joku voi haluta käyttää ihmisiä hyväkseen kostaakseen saamansa huonon kohtelun tai kun deittailu etenee parisuhteeseen asti, on mahdollista että toinen tai jopa molemmat kumppanit yrittävät muuttaa toisiaan haluamansa kaltaiseksi ja antamatta toisen olla oma itsensä.

Deittailun alkuvaiheessa on mahdollista selvittää toisen herkkyys ja halukkuus miellyttää kumppaniaan liikaa, jolloin ”kiusaaja” luo pohjan alistavalle suhteelle. Hän voi olla taipumuksestaan tietoinen tai sitten ei, mutta tärkeää on että etsiessään uutta kumppania kukin tietää millä tavalla hän voi tunnistaa mahdollisen kiusaajan ja välttää joutumasta suhteeseen sopimattoman kumppanin kanssa.

Miten sitten tälläisen kiusaajan tunnistaa? Hän käyttää tiettyä ”peliä” erilaisin variaation tunnistaakseen toisen ”heikot kohdat” ja käyttääkseen niitä myöhemmin hyväkseen. Tuo peli, jonka olen ristinyt Mitättömäksi Ruttaus Tekniikaksi eli MRT :ksi, etenee näin:

1) Kysytään viattomalta vaikuttava kysymys: ”Mitä mieltä olet X:stä?” tai ”Missä olit eilen…?” tai sitten esitetään voimakkaita tunteita herättävä väite: ”Naisten euro on 80 senttiä!, tms.”

2) Toinen vastaa jotain.

3) Tässä on useampi vaihtoehto:
– tekeydytään tyhmäksi ja/tai uteliaaksi ja kysytään lisää perusteluita.
– väitetään että toinen on väärässä
– siirrytään suoraan kohtaan 5)

4) Toinen vastaa lisää.

5) Kun toinen on vastannut riittävästi, hän luulee saaneensa viestinsä läpi ja ehkä saaneensa ensimmäisen vakuuttuneeksi kannastaan. Näin hänet on saatu riisuttua aseista, eli hänen ”muurinsa on alhaalla”, eikä hän osaa odottaa seuraavaa:

=> hänen vastauksestaan etsitään epätarkkuuksia, virheitä, huonosti perusteltuja kantoja ja ylipäätän mitä tahansa, jolla hänet saadaan rytättyä esim. täällä: http://www.cs.hut.fi/Opinnot/T-93.810/2003/argumentaatio.html mainituilla tavoilla. Keinoilla tai niiden oikeanmukaisuudella ei ole väliä, koska toinen pitää siis saada polvilleen keinolla millä hyvänsä. Takana tässä on mm. oma vallanhalu ja huono omanarvontunto, jonka kompensoimiseksi toinen pitää ”alentaa”.

6) Jos toinen ei tästä lannistu, vaan perustelee kantaansa lisää, palataan kohtaan 5) aikaisempaa voimallisemmin, esim. väittämällä hänen ”pilanneen kaiken” esim. harrasteseuran tai foorumi-keskustelun ilmapiirin. Jos toinen alkaa vuorostaan hyökätä tai perustelee kantansa voimallisesti ja yrittää paljastaa kohdan 1) kyselijän vilpilliset aikeet, palataan kohtaan 5) vieläkin voimallisemmin yrittämällä saada muita mukaan kiusantekoon tai sitten aletaan:

7) Esittää marttyyria ja syyllistetään toinen väittämällä hänen käyttäneen niitä samoja keinoja, joita häntä vastaan käytettiin kohdassa 5). Jos mukaan tähän peliin saadaan muitakin (esim, sukulaisia tai työkavereita), voi kohdan 1) kyselijä siirtyä sivuun ja alkaa:

8) Esittää supermarttyyriä, eli riidankylväjää, joka nauttii aiheuttamastaan epäsovusta vierestä katsoen, kun muut alkavat tapella keskenänsä tai sitten siitä että sai muut puolelleen ja voi rytätä toisen osapuolen totaalisesti. Parhaimmassa tapauksessa toinen ei edes tajua että miten tässä näin kävi ja uskoo että syy onkin hänessä. Jos sekään ei auta:

9) Katkaistaan keskustelu ”En puhu sulle” / ”Tätä et saa ikinä anteeksi” tms. kommentilla, tai sitten aletaan keksiä toisen nimestä, hänen ulkomuodosta, sukupuolisuuntautuneisuudesta tms. halventavia nimityksiä, ellei niitä ole jo käytetty kohdassa 5).

10) Jos mikään em. ei ole tepsinyt, otetaan käyttöön ns. Swiftboating-tekniikka http://en.wikipedia.org/wiki/Swiftboating , jolla esim. esitetään kohteesta perätön ja voimakkaasti tunteisiin vaikuttava negatiivinen väite, joka saa ympäristön kohtelemaan kohdetta hyljeksivästi, esim että mies on raiskannut naisen tai että nainen on ”antanut kaikille”. Kun väite lopulta osoittautuu perättömäksi, on se kohteen kannalta jo auttamattoman myöhäistä, koska hänet on joko hylätty porukasta tai muutoin ”lynkattu” julkisesti.

11) Sopivissa väleissä kiusaaja kehuu oman valta-asemansa kannalta vaarattomien osapuolten toimia vaikuttaakseen ympäristölleen hyväntahtoiselta ihmiseltä, varsinkin jos toimet kohdistuvat kohteeseen negatiivisesti, jotta kehuttujen arvostuksentarvetta voidaan käyttää hyväksi kuuliaisuuden ja liittolaisuuden luomiseksi ja kohteen rusentamiseksi joukolla.

12) Kun tilanne on näennäisesti rauhoittunut, palataan kohtaan 1), esitetään toinen väite / kysymys / tms. ja rumba alkaa taas alusta. Näin kohde ei koskaan tiedä milloin häntä kohtaan on tulossa seuraava kiusaamistilanne ja hän joutuu olemaan koko ajan varuillaan kiusaajan punoessa juoniaan rauhassa…

Katsopa mitä tahansa saippuasarjaa TV:stä, niin huomat tämän ryttäyksen olevan käynnissä.

Aikuisten ihmisten pitäisi olla viisaita ja potkia toisiaan persauksille heitä kannustaen, eikä tällä tavalla kohottaa itsetuntoaan valheellisesti potkimalla muita päähän saaden heidät itseään alemmaksi.

Miten tuon pelin voi välttää ja olla kannustava? Pelkkä tunnistaminen periaatteessa riittää, koska silloin toisen seuraavat liikkeet voi ennakoida ja puuttua niihin ajoissa. Tuosta tunnistamisesta kerron tarkemmin kirjassani Successful Human Mating Dance.

Mies, tunnista Drama Queen, joka yrittää käyttää sinua hyväkseen maksattamalla sinulla ensin kaiken ja toivottaen lopulta tuhkana tuuleen häviten: ”Hauskaa illanjatkoa”.

Nainen, tunnista Bad Boy, joka vain yrittää saada sinut sänkyyn ja kuitenkin häviää tiehensä ennen aamua. Jäät kaipaamaan hänen soittoaan, vaikka tiedät hyvin ettei sitä koskaan tule…

Mutta tätä peliä voi käyttää myös positiivisella tavalla, koska leikkimielinen ja hyväntahtoinen kiusoittelu on hauskaa. Siitä voit lukea mm. täältä:

https://matingdance.wordpress.com/2006/12/07/miten-luot-vetovoimaa/

Halutessasi lisää keinoja tunnistaa ”Se Oikea” tyyppi ja viehättää häntä sinulle luontaisella tavalla, lue siitä lisää kirjastani Successful Human Mating Dance.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

Kun kohtaat mielenkiintoisen ihmisen, tiedätkö kuinka flirtailla herättääksesi toisen kiinnostuksen? Kerron siitä DVD-flirttikurssillani Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage. Kerron kuinka voit elekielen keinoin viehättää toista sukupuolta jo ennenkuin edes juttelet häen kanssaan ja kuinka ilmennät miehisyyttä ja naisellisuutta niin että hän kiinnostu sinusta.

Ujostuttaako sinua lähestyä todella viehättävää naista? Jotta pääsisit eroon lähestymispeloistasi ja voisit olla naisten silmissä itsevarma MIES, kuuntele Jani ”Romeo” Päivärinnan treffivinkkejä hänen kanssaan tekemästäni haastattelusta ”DeittiTohtorin” Tenttipenkki – haastattelussa ”Romeo”.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Jos olet kovin kiireinen tai et muutoin halua etsiä seuraa kodin ulkopuolelta, niin nykyään seuraa on löydettävissä netistä. Niin, sen EI tarvitse olla yhtä dramaattista kuin erään nimeltä mainitsemattoman ministerin kohusuhde oli. Vaikka netissä joidenkin mielestä liikkuu kaiken maailman sekopäitä, niin kyllä niitä liikkuu kaikkialla muuallakin! 😉

Netti ei ole sen kummempi kohtaamispaikka kuin entisajan ”Haku päällä” tai ”Senssit” –ilmoitukset. Netissä vain pitää osata käyttäytyä tietyllä tavalla, jotta houkuttelee ”oikeita” tyyppejä, eikä saa ilmoituksen laittamisen jälkeen kahtasataa yhteydenottoa ensimmäisen päivän aikana! Ymmärtääksesi paremmin netikettiä ja luodaksesi itsellesi houkuttelevan nettiprofiilin, tutustu DVD-kurssiini http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/id%20-%20dvd.html

Opastan sillä kuinka flirttailet mielenkiintoisen kumppaniehdokkaan kanssa sähköpostilla, tekstareilla, puhelimessa, jne. Tämän lähes neljätuntisen DVD-kurssin hinta on nyt vain 27€!

Ja jos et halua hukata kallisarvoista aikaasi lukemalla kirjoja ja katsomalla videoita, vaan haluat tuloksia NYT HETI, tutustu HMD-puhelinpalveluun ja ihmisten sen avulla saamiin hyviin deittituloksiin.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/puhelinkonsultaatio.html

Tutustu myös kaikkiin ilmaistuotteisiin, joissa on näytepätkiä em. DVD-kursseista.
http://www.matingdance.fi/suomi/ilmaistuotteet.html

T:
Ystäväsi Hanski, ”DeittiTohtori”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: