Miten saat miehen takaisin exän pauloista?

Jos haluat tutustua kaikkiin deittimenestystä parantaviin keinoihin, käyppä täällä: http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet.html

********************************************************

Hei Hanski,

Annappas nyt vinkkejä neuvoja tällaiselle tarinalle:

Olen tavannut miehen viime syksynä. Ja ihastuttiin toisiimme syvästi. Hän ehkä minua kohtaan enemmän. Minä vähän varovaisemmin. Joulua kohti oltiin toisissamme kiinni, kunnes yht äkkiä hän sai ex tyttöystävältä joulukortin. Tämä minun seurustelu kumppanini otti ex naiseen yhteyttä ja kumpikin alkoivat tunteilemaan toisilleen. Puhuivat uudestaan rakastavansa toisiaan vieläkin. Ja minä ihmeissään kysyin kumppaniltani että mikä on homman nimi. Kun mehän tässä seurustellaan ja yhteistä asuntoakin ja tulevaisuuttakin suunniteltiin ja kihloja. Hän sanoi vielä minua rakastavansa. Mutta tunteilee myös ex nais ystävälleen. Ja alkanut minulle sanomaan että en ymmärrä häntä, olemme eri aaltopituudella, asun vuokralla, hän omassa asunnossa, minulla ei autoa, arvostelee minun pieni tuloisuuttani yms. Sanoo tätä ex naista myös rakastavansa. Minua mies rakastaa ja ei rakasta. Mitä teen. Hän saa tehdä suhteessa haaremi työtään ex naiseen ja arvostelee minua ihan perus asioista. Anna vinkkejä miten voin laittaa miehen anomaan minua takaisin.

Hurmio

”DeittiTohtori” vastaa: Joo. Miehen käytöksestä voisi päätellä kaikennäköistä ja analysoida sen syitä sekä seurauksia. Mutta tässä on nyt kysymyksessä naisen kirje ja vastaan siis siihen. Ole valmiina. Et ehkä tule pitämään siitä mitä kerron. Miksikö? No, haluat minun kertovan miten voisit manipuloida miestä tanssimaan pillisi mukaan, jotta saisit loukatuille tunteillesi oikeutusta ja ”korvausta”. Olet siis kostamassa miehelle sitä, että hän toimi toisin kuin olisit halunnut hänen toimivan. On hyvin ymmärrettävää että haluat tehdä niin, mutta se ei ole hyvä lähtökohta halutessasi tyydyttävän suhteen. Sinulla on nyt joitakin vaihtoehtoja:

1) Opettelet keinoja manipuloida miestä ja saada hänet toimimaan niin että koet saaneesi hänen takaisin ja hyvittämään hänen aiheuttaman mielipahan, vaikka sen aiheuttajana on SINUN omistushaluiset toiveet. Pistät miehen liekaan ja kuvittelet että olet hänen kanssaan onnellinen, kun sait mitä halusit; ehkä mieskin kuvittelee niin.

Samalla kylvät siemenet miehen tyytymättömyydelle sinuun ja halukkuudelle etsiä itselleen hänet sellaisenaan hyväksyvä nainen. Sen lopulta tapahtuessa voit todeta että vika ei ollut sinussa, vaan siinä ettei mies välittänyt sinusta riittävästi, tms. ja jatkat omistushaluisia pyrkimyksiäsi ymmärtämättä omaa osuuttasi suhteen kariutumiseen.

2) Surkuttelet itseksesi ja kavereillesi miten sikoja ja epäluotettavia kaikki miehet ovat ja kuinka heidän exänsä ovat viheliäisiä vamppeja. Katkeroidut kokemistasi epäonnistumisista ja seuraavan potentiaalisen miehen tavatessasi pyrit ottamaan hänestä tarkkaan selvää ennenkuin luotat häneen. Samalla karkoitat hänet tiehensä, koska hän ei kestä epäluuloisuuttasi.

3) Passivoidut ajatuksella: ”…kaikki hyvät ovat jo varattuja…” ja vetäydyt deittimarkkinoilta ”kiikkustuolimummoksi” ennenaikojaan. Kuoletat luonnolliset halusi sen sijaan että ottaisit itseäsi niskasta kiinni.

Tätä listaa voisi jatkaa mutta mennäänpä eteenpäin.

Voit myös kääntää kelkkasi ja toimia aivan toisin, koska sillä on hedelmällisemmät seuraukset.

1) Vika ei välttämättä ole kenessäkään, ei sinussa, ei miehessä eikä miehen exässäkään. Päästä siis mies menemään, äläkä yritä ottaa hyvitystä hänen kustannuksellaan. Toista et voi väkisin muuttaa, eli miksi siis alkaisit tehdä sellaista toisille mitä et itse haluaisi tehtävän sinulle?

Jos mies vielä alkaa kritisoida sinua, on parempi luopua hänestä kauniisti kuin yrittää muuttaa häntä väkisin saati yrittää muuttua itse luonnottomaan suuntaan. Kaikenmaailman lemmenrohtoja on kyllä yritetty keksiä ja juottaa ihastuksen kohteille maailman sivu, mutta yhtä kaikki ketään et voi pakottaa rakastamaan itseäsi. Siispä, päästä hänestä irti ja jatka eteenpäin.

Sanotko kenties: ”Mutta kun minä välitän hänestä NIIN paljon…”? Välitätkö hänestä niin paljon että olet valmis luopumaan omista todellisista tarpeistasi? Jos olet, kummasta välität enemmän, itsestäsi vaiko hänestä? Teetkö mieluummin itsestäsi uhrin, joka syyttää muita omasta huonosta olostaan, vaiko otat itsestäsi vastuun ja teet elämästäsi sellaisen, josta myös muut voivat nauttia?

2) Opettele flirttailukeinoja, joilla voit houkutella luoksesi SINULLE mieleisen kumppanin ja pitääksesi hänet kiinnostuneena sinusta ilman ”temppuja”. Kärpäset nimittäin tulevat hunajan luokse.

Miehet pitävät heidän tekoihinsa – ja varsinkin niihin töpeksimisiin – positiivisesti suhtautuvia naisia HYVIN viehättävinä. Jos mies tupeksii, hän useimmiten saa naiselta ”näpeilleen” kuten tuhma pikkupoika – ja useimmiten myös ihan syystä – mutta sellaista naista hän EI KOE VIEHÄTTÄVÄKSI!!! Miksi? Miestä rankaiseva nainen ei ole viehättävä nainen, vaan komenteleva äiti, eikä mies halua seurustella äitinsä kanssa.

Jos etsit itsellesi kilttiä pikkupoikaa, kohtele miestä kuin tuhmaa pikkupoikaa ja saat sellaisen! Voit pitää kaikkia miehiä ikuisina pikkupoikina ja heitä niin kohtelemalla he sellaisena sitten muuten pysyvätkin!

Sen sijaan jos et pura turhautumistasi mieheen ja annat hänelle anteeksi sen että hän on erehtyväinen MIES, hän tulee arvostamaan sinua ja pitää sinua poikkeuksellisena ja viehättävänä naisena pyrkien jatkossa onnistumaan paremmin.

3) Positiivinen suhtautuminen KAIKKEEN mitä mies tekee saa hänet pitämään sinua viehättävänä. Jos miehellä on kallis urheiluauto, moottoripyörä, vene, tms, älä kritisoi tai kyseenalaista sitä millään tavalla (esim. bensarosvoksi saastuttajaksi tai äijämäiseksi pullisteluvälineeksi) perustuen sinun kriteereihin kyseisestä vempeleestä, vaan ymmärrä että on kyse miehen reviirinhallintavälineestä. Tuskin haluaisit kuulla haukkuja omista ikkunaverhoistasi saati takapuolestasi!

Pyydä siis miestä ottamaan sinut kyytiinsä ja viemään ajelulle jonnekin mukavaan paikkaan. Kun lopulta kerrot kuinka kivaa sinulla oli, mies ottaa krediitit siitä itselleen ja pitää sinusta. Älä siis puhu siitä kuinka kiva mies oli, vaan puhu siitä kuinka hyvä fiilis sinulle tuli. Oman tyytyväisyyden ilmaiseminen on avain miesten pitämiseksi kiinnostuneina, koska niin monet naiset valittavat; sitä miehet vihaavat.

Lisää tehokkaita flirttailukeinoja niin naiselle kuin miehellekin kerron tarkemmin kirjassani Successful Human Mating Dance. Elekielisiä flirttikeinoja kerron DVD-kurssillani Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage. Kerron sillä kuinka voit elekielen keinoin viehättää toista sukupuolta jo ennenkuin edes juttelet häen kanssaan ja kuinka ilmennät miehisyyttä ja naisellisuutta niin että hän kiinnostuu sinusta.

Ujostuttaako sinua lähestyä todella viehättävää naista? Jotta pääsisit eroon lähestymispeloistasi ja voisit olla naisten silmissä itsevarma MIES, kuuntele Jani ”Romeo” Päivärinnan treffivinkkejä hänen kanssaan tekemästäni haastattelusta ”DeittiTohtorin” Tenttipenkki – haastattelussa ”Romeo”.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Jos olet kovin kiireinen tai et muutoin halua etsiä seuraa kodin ulkopuolelta, niin nykyään seuraa on löydettävissä netistä. Niin, sen EI tarvitse olla yhtä dramaattista kuin parin nimeltä mainitsemattoman ministerin kohusuhteet olivat!

Netti ei ole sen kummempi kohtaamispaikka kuin entisajan ”Haku päällä” tai ”Senssit” –ilmoitukset. Netissä vain pitää osata käyttäytyä tietyllä tavalla, jotta houkuttelee ”oikeita” tyyppejä, eikä saa ilmoituksen laittamisen jälkeen kahtasataa yhteydenottoa ensimmäisen päivän aikana! Ymmärtääksesi paremmin netikettiä ja luodaksesi itsellesi houkuttelevan nettiprofiilin, tutustu DVD-kurssiini http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/id%20-%20dvd.html Opastan sillä kuinka flirttailet mielenkiintoisen kumppaniehdokkaan kanssa sähköpostilla, tekstareilla, puhelimessa, jne.

Ja jos et halua hukata kallisarvoista aikaasi lukemalla kirjoja ja katsomalla videoita, vaan haluat tuloksia NYT HETI, tutustu HMD-puhelinpalveluun ja ihmisten sen avulla saamiin hyviin deittituloksiin.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/puhelinkonsultaatio.html

Tutustu myös kaikkiin ilmaistuotteisiin, joissa on näytepätkiä em. DVD-kursseista.
http://www.matingdance.fi/suomi/ilmaistuotteet.html

Aurinkoisen lämmintä deittikevättä,

T:
Ystäväsi, ”DeittiTohtori”

Mainokset

2 vastausta to “Miten saat miehen takaisin exän pauloista?”

  1. Joonas Says:

    Moikka, kuinka onnistun voittamaan tyttöystäväni takaisin. Rakastan häntä ja hän varmasti minua mutta ei pysty sanomaan sitä.. Sanoo kyllä että pitää ja olen tärkeä. Syynä oli riitely joka johtui alkoholista ja lupaan lopettaa lopullisesti kunhan hän jatkaisi kanssani.. kiitos.

  2. matingdance Says:

    Tämä alue ei kuulu ”ammattiini”, mutta voisin sanoa, että lopettamalla juomisen ja osoittamalla naiselle sen todella tapahtuneen, voit mahdollisesti saada hänen luottamuksensa takaisin. Alkoholiongelman selvittämiseen kannattaa hakea tukea sen alan ammattilaisilta.

    t.
    ”DT”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: