Kuinka viettelen ihannekumppanini?

Jos haluat tutustua kaikkiin deittimenestystä parantaviin keinoihin, käyppä täällä: http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet.html

Tervehdys taas! Seuraavassa erään miehen kirje. Voi olla että naiset eivät siitä pidä, koska siitä on mahdollisesti ymmärrettävissä että miehet haluavat vain seksiä. Tämä ei onneksi pidä paikkaansa. Kuten tämäkin mies, väitän että KAIKKI miehet haluavat terveen suhteen YHTEEN naiseen. Miesten tapa esittää asiat ovat vain sellaisia, että niitä ei nainen aina ymmärrä…

Naiset sanovat haluavansa kiltin, luotettavan, menestyneen, kohteliaan, koulutetun, itsevarman,… [pitkä lista ominaisuuksia] miehen. Kun nämä ominaisuudet omaava mies löytää mieleisensä naisen, tuo nainen ei sitten häntä haluakaan – vaikka kaiken järjen mukaan hänen pitäisi – ja sekös miehiä potuttaa! Niin monet miehet kun tuon listan ominaisuudet täyttävätkin, heiltä puuttuu jotain sellaista mikä on naisille täysin itsestäänselvää, mutta miehet eivät sitä tajua, vaikka kuinka selittäisi. Siis vaikka kuinka NAINEN selittäisi. Eli ei toimi kommunikointi toisinkaan päin… 😦 No, tästäpä siis kirje siitä kuinka hommat etenevät silloin, kun asiat alkaa loksahtaa kohdalleen:

Terwe pitkästä aikaa ja SuurKiitos avusta!

Kävin sun luennolla ekan kerran keväällä 2007. Mulla oli pallo silloin TÄYSIN hukassa – kärsin miehille tyypillisestä ”Liian kiltti mies-syndroomasta”. Tilasin sulta luennon jälkeen pari dvd:tä. Kesän aikana lueskelin sun nettiblogeja. Mutta koska epäselviä asioita oli edelleen NIIN PALJON, ja olin taas pahemman kerran sählännyt kesällä erään naisen kanssa ja TEHNYT ITSENI NAURUNALAISEKSI N-Ö-S-S-Ö-I-L-E-M-Ä-L-L-Ä, päätin tilata sulta viime syksynä puhelinkonsultaatioajan.

Konsultaatiossa tuli paljon asiaa, enkä muistanut sen jälkeen lähimainkaan kaikkea kertomaasi, mutta pikkuhiljaa seuraavien päivien aikana alkoivat kyseiset asiat palautua mieleeni ja aloin käsittelemään niitä tietoisesti ja varmaan myös alitajuisesti. Muutaman viikon päästä oli luento Kauppakorkealla. Siellä pitämäsi noin tunnin setti oli erinomainen; tajusin asiat jo valovuoden verran paremmin kuin puoli vuotta aiemmin, jolloin istuin H. Moilasena pari tuntia kestäneellä Sexual Seduction Intro -luennollasi.

Meni viikko ja sitten se tapahtui; ensimmäinen ”Ravintolasta suoraan sänkyyn -kokemukseni”. Jouduin kyllä kovaan tunnin tenttiin – nainen halusi itsepintaisesti tietää mitä teen työkseni. Väistelin taitavasti, nauroin ja keksin kaikkea älytöntä strippaamisesta lähtien. Noin tunnin tentin jälkeen päätin suudella ja hän oli heti mukana. Sitten hän luovutti ja kertoi itse mitä tekee työkseen. Siitä sitten päädyttiin hänen luokseen. Olin vähän pihalla, kun minun ei tarvinnut ehdottaa, eikä yrittää mitään – hän kävi päälle! En voinut uskoa, että tämä hyvän näköinen nainen halusi seksiä kanssani. No, halusi hän… 😉

Viikko edellisestä ja eräs daami ”pakotti” mut seksiin huoneessa, jossa nukkui samaan aikaan useampi henkilö, huh…olo oli kuin rippileirillä, yli kolmekymppisenä.

Kaksi onnistumista takana ja läksin taas metsälle itseluottamusta uhkuen. Nainen kävi suorastaan käsiksi; meikä tilaa pokkana baaritiskillä juomaa, kun tämä nainen kourii takaapäin, heh. Hain häntä ensin tanssimaan – meni muutama minuutti, kun jo suudeltiin – tunnin päästä lähdettiin mun luo. Oli aika nopeaa. Hän sanoi jälkeenpäin, että siellä baarissa olin suudellut ja halannut häntä niin ihanasti. (En siis kähminyt häntä, enkä vongannut seksiä kuola suupielestä valuen.)

Kolme naista kolmessa viikossa – jokin oli muuttunut.

Tämän jälkeen meni vähän aikaa ilman naista ja ajattelin jo, että kaikki oli moukantuuria; kunnes sitten minulla oli viikon aikana kolme naista. Muutos oli melkoinen. Aiemmin, hyvä jos vuoden aikana oli kolme naista – ja nekin säälittävillä treffi-ilmoituksilla etsittyjä.

Olin viimein alkanut muuttua naisia kiinnostavaksi MIEHEKSI, päälle kolmekymppisenä. Ymmärsin, mitä virheitä olin tehnyt vuosien aikana, kun en tajunnut naisista mitään. Ylikiltti, alistuva, nössö perusluonteeni kaikissa sosiaalissa suhteissa johti myös naisten kanssa nössöilyyn. Luulin, että naisia pitää käsitellä silkkihansikkain, pitää kuin kukkaa kämmenellä, olla mielinkielin. Jos joku nainen osoitti mielenkiintoa, olin heti 7. taivaassa, valmiina noutamaan kuuta. Olin liian innokas, tarvitseva, epätoivoinen. Epävarma, arka.

Nyt seurustelen ensimmäistä kertaa vakavasti. Eräs baarista iskemäni nainen alkoi parin tapaamisen jälkeen leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa. No, en jäänyt kotiin suremaan viikkokausiksi (kuten ennen olisin tehnyt), vaan läksin ravintolaan hakemaan uutta naista. Ja sillä tiellä ollaan…

Nyt jälkeenpäin ihmettelen, kuinka nopeasti miehistyin. Vuoden aikana tapahtui valtava muutos, oikea ”nahanluonti” – pojasta mieheksi. Väkisin ajattelee, että kunpa kaikki tämä olisi tapahtunut kymmenen vuotta aiemmin; ei olisi tarvinnut hakata päätä seinään ja turhautua vuosikausien ajan.

”Ei enää tarkoitukseton elämä”

Terveisin, Mr. T.

“DeittiTohtori” vastaa: Mahtava kirje. Tuossa on tiivistetty juuri kaikki se, joka estääihmisiä löytämästä Sitä Oikeaa. Luullaan äitien ja isien oppien toimivan tänäkin päivänä. Se mikä toimi 50 vuotta sitten ei toimi tänään; ihmiset ja tavat ovat muuttuneet. Kun opetellaan uusia keinoja, ovat tuloksetkin sen mukaisia. Oma kulta voi löytyä t-o-d-e-l-l-a nopeasti ja voi vain ihmetellä miksi kaikki oli ennen niin vaikeaa….

Kuinka kaikki sitten muuttuu? Oivaltamalla mistä kumppanin löytämisessä nykyisin on kyse. Siitä kerron tarkemmin kirjassani Successful Human Mating Dance.

Mies, tunnista Queen, joka ei yritäkään käyttää sinua hyväkseen maksattamalla sinulla ravintolailtaa ja sitten häviämällä tiehensä. Hän liimautuu seuraasi aina vaan tiiviimmin ja haluaa jatkaa iltaa jossain muualla…

Nainen, tunnista Knight, joka ei yritä saada sinua sänkyyn, saati että et enää kuulisi hänestä. Hän ottaa sinuun yhteyttä pian, kunhan vain tiedät kuinka toimia että HÄN jää kaipaamaan SINUN seuraasi…

Siitä voit lukea lisää mm. täältä:
https://matingdance.wordpress.com/2006/12/07/miten-luot-vetovoimaa/

Halutessasi lisää keinoja tunnistaa ”Se Oikea” tyyppi ja viehättää häntä sinulle luontaisella tavalla, lue siitä lisää kirjastani Successful Human Mating Dance.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

Kun kohtaat mielenkiintoisen ihmisen, tiedätkö kuinka flirtailla herättääksesi toisen kiinnostuksen? Kerron siitä DVD-flirttikurssillani Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage. Kerron kuinka voit elekielen keinoin viehättää toista sukupuolta jo ennenkuin edes juttelet häen kanssaan ja kuinka ilmennät miehisyyttä ja naisellisuutta niin että hän kiinnostu sinusta.

Ujostuttaako sinua lähestyä todella viehättävää naista? Jotta pääsisit eroon lähestymispeloistasi ja voisit olla naisten silmissä itsevarma MIES, kuuntele Jani ”Romeo” Päivärinnan treffivinkkejä hänen kanssaan tekemästäni haastattelusta ”DeittiTohtorin” Tenttipenkki – haastattelussa ”Romeo”.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Jos olet kovin kiireinen tai et muutoin halua etsiä seuraa kodin ulkopuolelta, niin nykyään seuraa on löydettävissä netistä. Niin, sen EI tarvitse olla yhtä dramaattista kuin erään nimeltä mainitsemattoman ministerin kohusuhde oli. Vaikka netissä joidenkin mielestä liikkuu kaiken maailman sekopäitä, niin kyllä niitä liikkuu kaikkialla muuallakin! 😉

Netti ei ole sen kummempi kohtaamispaikka kuin entisajan ”Haku päällä” tai ”Senssit” –ilmoitukset. Netissä vain pitää osata käyttäytyä tietyllä tavalla, jotta houkuttelee ”oikeita” tyyppejä, eikä saa ilmoituksen laittamisen jälkeen kahtasataa yhteydenottoa ensimmäisen päivän aikana! Ymmärtääksesi paremmin netikettiä ja luodaksesi itsellesi houkuttelevan nettiprofiilin, tutustu DVD-kurssiini http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/id%20-%20dvd.html

Opastan sillä kuinka flirttailet mielenkiintoisen kumppaniehdokkaan kanssa sähköpostilla, tekstareilla, puhelimessa, jne. Tämän lähes neljätuntisen DVD-kurssin hinta on nyt vain 27€!

Ja jos et halua hukata kallisarvoista aikaasi lukemalla kirjoja ja katsomalla videoita, vaan haluat tuloksia NYT HETI, tutustu HMD-puhelinpalveluun ja ihmisten sen avulla saamiin hyviin deittituloksiin.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/puhelinkonsultaatio.html

Tutustu myös kaikkiin ilmaistuotteisiin, joissa on näytepätkiä em. DVD-kursseista.
http://www.matingdance.fi/suomi/ilmaistuotteet.html

T:
Ystäväsi, ”DeittiTohtori”

Mainokset

Yksi vastaus to “Kuinka viettelen ihannekumppanini?”

 1. Nimetön Says:

  Hei !
  Hyvä kirjoitus. Mullakin menee tosi kehnosti sitä oikeaa
  etsiskellen….. treffipalstalle voitaisiin tehdä parempi ”mainos”.
  Ongelman nyt kuvaton ilmoitus ja kun lähetän kuvan, niin
  eräskin komentti oli ”kirjoittelen nyt parhaillan toisen kanssa,
  hyvää syksyä sinullekin terveisin Liisa”….
  Mitä tietoa tarvitset ”mainosta varten ?
  yt. Mr. Z
  ps. sun DVD:n jo hankittu reilu vuosi sitten

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: