Varmoja keinoja karkottaa nainen

Halutessasi tutustua keinoihin, jotka auttavat sinua tunnistamaan ja valloittamaan ihannekumppanisi sinulle luotevalla tavalla, käypä täällä:

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet.html

HUOM! Uusi kurssi:

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kurssit-hmd-ss2.html

**************************************************

Seuraavassa lukijoideni (osittain lyhennettyjä) kirjeitä:

Mulla on pieni ongelma. Noin muutaman viikon ajan sama viehättävän näköinen tyttö on katsellut minua monesti, aina kun tulemme toisiamme vastaan tai muussa tilanteessa. Olen huomannut että hän lähettää selviä kiinnostuksenmerkkejä minulle. Olen kiinnostunut myös hänestä ja olen pitänyt välillä katseen hänessä pitkään kunnes hän kääntää oman katseensa pois. Olen tällä tavoin viestittänyt että olen vahva persoona, mutta olen tehnyt näin vain muutaman kerran, jotta en leimautuisi kyttääjäksi hänen mielestä. Emme ole ikinä puhuneet vaan tilanne on alkuvaiheessa eli vain katseissa. Opiskelemme samassa oppilaitoksessa eli näemme toisemme päivittäin. En tiedä miten etenisin tilanteessa ja kaipaisin sinulta apua kyseiseen asiaan.

Terveisin: Berry 🙂

**************************************************

Moro!

Olen 22v mies kävin http://www.matingdance.fi sivustolla lukemassa mielenkiintoisia aiheita naisten iskemiseen.

Miten minun tulisi toimia kun olen mielestäni ujo ja en uskalla baarissa tai oikeastaan missään jutella naisten kanssa. Paitsi naispuolisten kavereiden joita minulle on kertynyt kun olen yrittänyt iskeä heitä. Olen kuullut varattujen naisten suusta usein kommentteja että olen niin hyvän näköinen ja saisit varmasti kenet vaan itsellesi. Ja näiden varattujen naisten miehet ovat erittäin mustasukkaisia kun vietän heidän kumppaneiden kanssa aikaa.

Täytyisikö minun luopua kaikista naispuolisista kavereista ja miten se olisi helppoa tehdä loukkaamatta heitä.

Mr. ”Z”

**************************************************

Tapasin tässä kesällä paarissa sopivan näköisen naisen, jonka sain lähtemään kämpilleni. Noh jätettiin p*****tta juurikin sen takia, koska aikomuksenani oli näyttää naiselle, että tässä jutussa voisi olla jotain vakavampaakin. Aamulla heräsin siihen kun naikkonen oli laittamassa kenkiä jalkaan ja ennenkuin kerkesin mitään sen kummempia ihmettelemään, niin jo ulko ovi kävi. Lähetin viestin perään, että ”mihinkä matka?”, johon ei tullut vastausta.

Sitten tapasin naisen jälleen paarissa. — Siinä illan aikana nainen ketoi, että kuinka ”mä” tuntuisin niin ”sopivalta”. Sitten naikkonen vielä vakuutteli että pitäs erota poikaveristaan, mutta se ei ole vaan niin helppoa. Noh sovittiin uudet treffit maanantai-illalle, jopa ihan tarkka-aika sovittiin.

Sitten taas alkoi jotain ihan käsittämätöntä tapahtua eli naikkonen teki oharit ja pyyteli kovasti anteeksi, että ei päässyt tulemaan. Noh ehdotin uutta aikaa seuraavalle päivälle ja taas sama juttu eli naiselta tuli puolituntia ennen treffejä viestiä, että ”sori mä en kerkeä tänäänkään millään ja että olisi mukava tavata”. Noh ehdotin taas seuraavalle päivälle uutta aikaa ja sanoin vielä loppuun että sitten on muuta menoa loppuviikolla, että en antaisi itestäni aivan nössön kuvaa.

Noh haluatko arvata tohtori, Mitä tapahtui? Jälleen oharit eli puoli tuntia ennen treffejä tuli viestiä, et ”sori mä en pääse ja toivottavst tavataan joskus”. Tällä kertaa en ehdotellut enää uutta aikaa vaan tiedustelin, että mikä tässä on niin vaikeeta, johon ei tullut vastausta.

Ongelma on juurikin tämä, että kun pitäsi nähdä toisen kerran, niin se ei tunnu naiselle sopivan enää ollenkaan.??? Komeaksin on kehuttu, joten tuskin tässä siitäkään on kysymys. Olen jo kumminkin mennyt niistä ajoista eteenpäin, kun nössöilin jo paarissa, niin paljon että naisilla tuntui olevan 5 minuutin jälkeen parempaa tekemistä. —

T: 6-pack

**************************************************

”DeittiTohtori” vastaa: On jotenkin turhauttavaa lukea tälläisiä kirjeitä. Miehet yrittävät aidosti luoda pitkäkestoisen suhteen ja naiset vain temppuilevat ja lopulta kaikkoavat. Jos naista ei kiinnosta, niin luulisi olevan yksinkertaista kertoa siitä rehellisesti, eikä tehdä ohareita ja tuhlata miesten kallisarvoista aikaa. Kun naisen lähestyminen on edelläkuvatun kaltaisesti ujolle miehelle todella hankalaa, pitääkö siitä tehdä vieläkin hankalampaa kohtelemalla miestä alentavasti?

No, tässä otetaan nyt miehestä mittaa. Naiset eivät viehäty heikoista, passiivisista ja aroista miehistä. Niinpä heidän täytyy ”testata” onko miehessä em. ominaisuuksia. Jos ei ole, miehestä voi silti saada vielä miespuolisen tyttöystävän, jolle kyllä naisilla löytyy käyttöä. Se ei ole miehelle kuitenkaan edullista, koska mies ei saa tälläisestä suhteesta juuri mitään; nainen käyttää siis miestä hyväkseen.

Miehen tuleekin olla tietoinen naisen testaamisprosessista – kerroin siitä tarkemmin täällä

https://matingdance.wordpress.com/2006/07/15/nainen-testaa-miesta

Samalla mies voi välttää seuraavassa lueteltuja varmoja keinoja karkottaa nainen:

1) Ole hänen miespuolinen tyttöystävänsä.
Kuuntele kaikkia naisen huolia, ole hänen tuki ja turvallinen olkapää sekä puhu hänen kanssaan herkkiä ”tyttöjen juttuja”. Älä puhu karkeuksia, ja jos satut vahingossa niin tekemään, pyydä nöyrästi anteeksi. Soita hänelle illalla ihan vain koska halusit jutella jostain ihmissuhdeasiasta ja ”kerro kaikki” hänelle.

2) Anna naisen ”temppuilla”.
Naisen peruessa useat treffit puoli tuntia ennen h-hetkeä se tuntuu ehkä pahalta, mutta ethän halua pakottaa häntä mihinkään. Hyväksyt vain naisen käytöksen ja alat mukautua siihen. Ehdotat uutta aikaa, soitat / viestität perään, kysyt mikä hätänä, jne. Jos naiselle ei sovi, ehdotat vieläkin uutta aikaa ja sovitat oman aikataulusi sen mukaan.

3) Ole aina saatavilla
Kun nainen soittaa tai tekstaa sinulle, vastaa joka kerta ja viivyttelemättä, äläkä lopeta puhelua ennenkuin nainen tekee sen. Kun nainen pyytää sinua tekemään jotain, suostu AINA hänen pyyntöihinsä. Vaikka olisit jo sopinut meneväsi mieskavereidesi kanssa jonnekin, peru se ja kerro naisellesi että hänen vuokseen olet valmis tekemään mitä tahansa.

4) Ole passiivinen
Odota että nainen tekee aloitteen tai ehdottaa jotain, esim. menemistä leffaan. Sinähän et halua tehdä mitään sellaista, mistä nainen ei pitäisi ja häneltä kysyminen on ainoa keino varmistaa ettet vain ehdota häntä inhottavaa asiaa. Kun nainen kysyy mitä haluaisit tehdä, kysy mitä HÄN haluaisi tehdä tai vastaa että: ”Ihan sama.” Odota että nainen tulee juttelemaan sinun kanssasi, koska mennessäsi juttelemaan hänen kanssaan voisit joutua noloon asemaan, jos hän ei pidäkään sinusta.

5) Pyri olemaan loukkaamatta ketään
Ethän halua loukata ketään, ole siis kaikille mieliksi ja varsinkin naisille. Lausu heille kohteliaisuuksia, vie heille kukkia, suklaata ja muita ”pieniä” lahjoja tai anna heille vähän väliä muita huomionosoituksia kuten nimppari/synttärionnitteluita, jne. Jos nainen sanoo jotain tyyliin: ”Kato, tollanen hirwee bensarosvo peltiromu!” ja huomion kohteena on sinusta mitä hienoin urheiluauto, älä vain sano mitään naisen kommenttia vastaan! Vaikka naisen kommentti olisikin miesten maailmassa verinen loukkaus, ethän halua kostaa sitä naiselle moittimalla hänen makuaan autojen suhteen; hänhän voisi vaikka loukkaantua siitä! Sen sijaan myötäilet naisen mielipidettä, etkä missään nimessä tuo esille sitä, että olet hänen kanssaan eri mieltä.

Miltäs kuulosti? Eikö juuri nämä asiat ole sitä, mitä naiset sanovat haluavansa? Jos teet kuten yllä ehdotan, tulet huomaamaan hyvin pian että nämä naiset haluavat olla kanssasi ”vain kavereita”. Seksiä ei tipu, vaikka ympärilläsi pyörii lisääntyvä katras naispuolisia ystäviä.

Ellet usko minua, voit vapaasti mennä kokeilemaan kuinka nopeasti miehinen vetovoimasi surkastuu ja samalla alat voida pahoin, kun sinusta sikamaisesti käyttäytyvät miehet vievät nuo naiset nenäsi edestä. Kun naiset heihin aikanaan pettyvät, heillähän on sinut turvanasi ja olkapäänäsi!

Päästäksesi tästä noidankehästä irti, sinun tulee tulla tietoiseksi mistä on kysymys. Kuten edellä sanoin, otetaan nyt miehestä mittaa eli oletko heikko vaiko vahva. Jokainen edelläoleva viiden kohdan kuvaus kertoo heikosta miehestä. Nainen ei halua heikkoa miestä, koska sellainen on turvaton. Miten sitten olla turvallinen ja vahva mies? Päästäksesi sinuiksi miehisen puolesi kanssa ja luodaksesi naisiin voimakkaan vetovoiman:

1) Luovu liioista naispuolisista ystävistäsi, varsinkin jos olet heistä seksuaalisesti kiinnostunut ja he eivät ole siihen lämmenneet. He eivät siitä tule pitämään, mutta mitä haluat? Sitäkö että kulutat aikasi sikamiesten jättämien naispuolisten ystäviesi surkuttelujen kuuntelemiseen, vaiko siihen että heräät kainalossasi upea misu, ehkä useampikin?

Siinä vaiheessa, kun ovestasi on kävellyt monta 10+ misua ja olet itse tyytyväinen heidän kanssaan muuhunkin kuin vain seksiin, sinua tuskin kiinnostaa loukkaantuiko joku siitä että halusit itsellesi paremman elämän!

Pukeutumisen suhteen on silti hyvä olla yksi hyvä naispuolinen makutuomarikaveri.

2) Älä hyväksy naisen temppuilua tutustumisvaiheessa MISSÄÄN TILANTEESSA. Kysymys on testaamisesta, eikä siitä että naisen mummo oikeasti olisi sairas, hänen tyttöystävälleen tulisi juuri silloin parisuhdekriisi, tai että naisella on juuri nyt tärkeä meno. Temppuilu pitää tiedostaa jo ennenkuin se edes alkaa. Kun se alkaa – se tulee tapahtumaan 100% varmuudella – siihen pitää reagoida. Tai paremminkin siihen EI pidä reagoida.

Kun nainen peruu treffit, miehen pitää heittää pallo naiselle ja kysyä: ”Kuinka sä aiot korvata tän henkisen kärsimyksen, kun mä uhrasin kokonaisen minuutin pukeutumiseen ja kampauksen laittamiseen?!?!?! Kohta multa katkee kynsi ja saan varmaan hyperventilaatiokohtauksen!” Miehen tulee viedä ja naisen vikistä, ei toisinpäin! Jos naisella OIKEASTI on ollut syy perua, hänen tulee ehdottaa jotain sen sijaan että vain peruisi tapaamisen.

Olemalla suostumatta temppuiluun mies osoittaa olevansa vahva => ”Miehet vie…”. Siitä nainen pitää, vaikka marmattaisikin, mutta sehän onkin se sanonnan toinen puoli ”… ja naiset vikisee”.

3) Kun nainen soittaa, älä vastaa joka kerta äläkä vastaa heti puhelimen soidessa. Laita soitonsiirron vastaajaasi viive maksimiin, se lienee vielä nykyäänkin 30s. Puhelimen soidessa katso kellosta 20s ja vastaa vasta sitten. Jos nainen ehtii sulkea ennen sitä, soita hänelle kohta takaisin ja nimitä häntä ”hätähousuksi”. ”Mihin sullon tommonen kiire!?! Sun elämäsi mies on just vastaamassa puhelimeen ja sä lyöt sille luurin korville!” … ja naurua päälle.

Älä tee näin joka kerta, vaan keksi jotain muuta sanottavaa, tai älä vastaa ollenkaan… vielä. Odota josko hän soittaa kohta uudelleen… 😉

Idea on että sinulla on aina jotain tärkeää miehistä puuhaa ja että sinulla on oma elämä, johon kuuluu muutakin kuin TV:n katselu tai netissä surffaaminen. Silloin nainen tietää että ”hädän hetkellä” hän voi turvautua sinuun, eikä hänen tarvitse pelätä että sinä takerrut häneen. Jos olet AINA saatavilla olet jo takertunut häneen!

4) Mene juttelemaan tai soita naiselle. Älä jää tuleen makaamaan. Suunnittele meneväsi jonnekin hauskaan paikkaan tai tapahtumaan, ja tarjoa naiselle mahdollisuutta tulla mukaan. Sinä menet sinne joka tapauksessa ja et ole riippuvainen siitä tuleeko nainen mukaan vaiko ei. NAINEN on riippuvainen siitä tuleeko hän mukaan, vaiko ei. Huomaa edellisessä kohdassa mainittu takertuminen. Jos nainen kokee että olet suunnitellut häntä varten jotain ”liian suurta”, hän kokee että hän on sinulle siitä velkaa, ja jättää mieluummin tulematta. Jos hän kokee menettävänsä enemmän jäädessään pois, hän tulee takuulla paikalle. Ole siis aktiivinen.

5) Pyrkiessäsi olemaan loukkaamatta ketään loukkaat eniten itseäsi. Pyydät anteeksi jokaisella solullasi sitä että olet olemassa ja toivot että muut antaisivat sinulle anteeksi sen että he loukkasivat sinua. Jos toimit aina niin ettet koskaan halua loukata ketään, et aseta itsellesi etkä siten muillekaan rajoja, ja siitä seuraa se että muut kävelevät jatkuvasti ylitsesi. Kukaan nainen ei ole kiinnostunut miehestä säälistä.

Jos sinä haluat ostaa ja ajaa kallista urheiluautoa, ei sinun tule suostua siihen että nainen aliarvostaa sinulle tärkeää asiaa. Pidä kiinni mielipiteistäsi ja perustele ne hyvin. Vaikka nainen ei olisi kanssasi samaa mieltä, hän arvostaa enemmän järkkymättömyyttäsi kuin sitä että olisit valmis luopumaan itsellesi tärkeästä asiasta. Silloin hän ajattelee ettet luovu naisestasikaan kovin helposti… 😉

Kaikessa lyhykäisyydessään miehen tulee toimia naisen suhteen määrätietoisesti ja yllätyksellisesti. Määrätietoisuus pitää yllä naisen turvallisuudentunnetta ja yllätyksellisyys puolestaan mielenkiintoa.

Naisen puolestaan tulee suhtautua miehen tekoihin myötäilevän myönteisesti. Myötäily tarkoittaa että nainen ei arvostele miehen tekoja, niin paljon kuin mieli tekisikin ja syytä olisi (hah, hah!), vaan suhtautuu niihin kuin tanssiessaan miehen vientiin. Myönteisyys puolestaan ruokkii sitä että mies kokee häntä arvostettavan, koska niin monet naiset hänen äidistään lähtien ovat häntä kaikesta moittineet. Kehujen saaminen omille teoille on siitä parasta mannaa… 😉

Kuinka näitä sitten voi soveltaa käytännössä ja tunnistaa itselleen sopivat tyypit?

Mies, tunnista ”Queen”. Sinun ei tarvitse miettiä mitä sanoisit lähestyäksesi häntä; hän tulee ja lähestyy SINUA! Hän ei tule maksattamaan sinulla ensin koko iltaa ja toivottamaan kuin tuhka tuuleen häviten: ”Hauskaa illanjatkoa”, vaan hän osoittaa ihastustaan sinulle koko ajan yhä vain enemmän. Kunhan vain tiedät miten vedät hänet puoleesi…

Nainen, tunnista ”Knight”. Hän ei yritä saada sinua vain sänkyynsä, jotta voisi hävitä tiehensä ennen aamua. Hän jää luoksesi, eikä saa sinusta tarpeekseen. Kunhan vain tiedät, miten pidät hänet sormesi ympärillä… Näistä leikkimielisistä ”peleistä” voit lukea lisää mm. täältä:

https://matingdance.wordpress.com/2006/12/07/miten-luot-vetovoimaa/

Halutessasi lisää keinoja tunnistaa ”Se Oikea” tyyppi ja viehättää häntä sinulle luontaisella tavalla, lue siitä kirjastani Successful Human Mating Dance.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

Entä kun kohtaat mielenkiintoisen ihmisen, tiedätkö kuinka flirtailla herättääksesi hänen kiinnostuksen? Kerron siitä DVD-flirttikurssillani Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage. Kerron kuinka voit elekielen keinoin viehättää toista sukupuolta jo ennenkuin edes juttelet häen kanssaan ja kuinka ilmennät miehisyyttä ja naisellisuutta niin että hän kiinnostu sinusta.

Ujostuttaako sinua lähestyä todella viehättävää naista? Jotta pääsisit eroon lähestymispeloistasi ja voisit olla naisten silmissä itsevarma MIES, kuuntele Jani ”Romeo” Päivärinnan treffivinkkejä hänen kanssaan tekemästäni haastattelusta ”DeittiTohtorin” Tenttipenkki – haastattelussa ”Romeo”.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Jos olet kovin kiireinen tai et muutoin halua etsiä seuraa kodin ulkopuolelta, niin nykyään seuraa on löydettävissä netistä. Niin, sen EI tarvitse olla yhtä dramaattista kuin erään nimeltä mainitsemattoman ministerin kohusuhde oli. Vaikka netissä joidenkin mielestä liikkuu kaiken maailman sekopäitä, niin kyllä niitä liikkuu kaikkialla muuallakin! 😉

Netti ei ole sen kummempi kohtaamispaikka kuin entisajan ”Haku päällä” tai ”Senssit” –ilmoitukset. Netissä vain pitää osata käyttäytyä tietyllä tavalla, jotta houkuttelee ”oikeita” tyyppejä, eikä saa ilmoituksen laittamisen jälkeen kahtasataa yhteydenottoa ensimmäisen päivän aikana! Ymmärtääksesi paremmin netikettiä ja luodaksesi itsellesi houkuttelevan nettiprofiilin, tutustu DVD-kurssiini http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/id%20-%20dvd.html

Opastan sillä kuinka flirttailet mielenkiintoisen kumppaniehdokkaan kanssa sähköpostilla, tekstareilla, puhelimessa, jne. Tämän lähes neljätuntisen DVD-kurssin hinta on nyt vain 27€!

Ja jos et halua hukata kallisarvoista aikaasi lukemalla kirjoja ja katsomalla videoita, vaan haluat tuloksia NYT HETI, tutustu HMD-puhelinpalveluun ja ihmisten sen avulla saamiin hyviin deittituloksiin.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/puhelinkonsultaatio.html

Tutustu myös kaikkiin ilmaistuotteisiin, joissa on näytepätkiä em. DVD-kursseista.

http://www.matingdance.fi/suomi/ilmaistuotteet.html

T:

Ystäväsi, ”DeittiTohtori”

Mainokset

5 vastausta to “Varmoja keinoja karkottaa nainen”

 1. Mötikkä Says:

  ”Naisen puolestaan tulee suhtautua miehen tekoihin myötäilevän myönteisesti. Myötäily tarkoittaa että nainen ei arvostele miehen tekoja, niin paljon kuin mieli tekisikin ja syytä olisi (hah, hah!), vaan suhtautuu niihin kuin tanssiessaan miehen vientiin.”

  Pitääkö naisen silloinkin myötäillä kun mies käyttäytyy sopimattomasti tai on muuten kusipää (tai alkoholisti yms.)?
  Tämä on ainoo asia jossa saatan olla eri mieltä, riippuen mitä tarkoitat. Missä kulkee raja?

 2. matingdance Says:

  Toisen ihmisen sopimattomaan käyttäytymiseen ja sairauteen kuten vaikkapa sokeritauti, vammaisuus, syöpä ja alkoholismi (niin, se ON sairaus) voi suhtautua myönteisesti ja myötäilevästi. Niin toimimalla mies kokee naisen viehättäväksi ja puoleensavetäväksi.

  Jos nainen puolestaan suhtautuu niihin tuomitsevasti eli haukkuu siaksi, impotentiksi, jne. tai alistuvasti eli sietää epäinhimillistä käytöstä, mistä kumpikaan EI ole myönteistä, mies kokee naisen joko komentoora-justiinaksi tai itkupilli-iitaksi, jotka eivät herätä miehessä intohimoa parisuhteen eikä makuuhuoneen suuntaan. Paitsi, jos niistä sattuu olemaan fetissi… 😉 No joo.

  Jos mies ei toistuvista yrityksistä huolimatta muuta epäasiallista käytöstään, tulee naisen joko hakea ammattiapua parisuhteelleen ja/tai lähteä. Nalkuttamalla saa ehkä oman pahan olonsa lievitettyä, mutta samalla siirtää sen miehelle, jolla selkeästi on ongelmia jo riittävästi.

  Jos tanssilattialla joku mies astuu jatkuvasti varpaillesi ja kourii takapuoltasi, haukutko hänet pystyyn muiden nähden, syljet silmille ja potkaiset munille, vai toivotatko hyvää illanjatkoa ja etsit toisen miehen? Se on myönteisen myötäilevää käytöstä.

 3. Mötikkä Says:

  En kyllä puhunut muista sairauksista. Alkoholismi on sairaus siinä missä se on myös addiktio ja siihen voi vaikuttaa. Vammaisuus, sokeritauti ja syöpä ovat sairauksia jonka ei voi lopettaa vain lopettamalla (eikä näitä voi edes lopettaa, muuta kuin vähemmän vaarallisen syövän) toisin kuin alkoholismin tai muun addiktion. Alkoholisti voi olla väkivaltainen (ei välttämättä, mutta voi olla), josta on sitten parempi lähteä menemään jos muutosta ei tule. Ja kokemuksesta voi kertoa, että harva alkoholisti edes haluaa siihen muutosta, jotka eivät edes myönnä tätä ongelmaksi.
  Sokeritaudista tuleva käyttäytyminen on ymmärrettävissä kuten muissakin sairauksissa. Sairauksissa tulee vain auttaa ja tukea toista, mikä alkoholismissa taas on paljon vaikeampaa, koska se on niin siitä itsestä kiinni.
  Naisille kyllä näissä asioissa pätee samat asiat, en puhunut tässä pelkästään miehistä.

  • matingdance Says:

   Halusin esittämilläni sairausesimerkeillä kiinnittää huomiosi siihen, miten SINÄ suhtaudut toisiin ihmisiin ja heidän käyttäytymiseensä. Miksikö? Koska viittaat kysymyksilläsi ja kommenteillasi siihen, miten ”siinä toisessa” on jotain vikaa ja miten hänen pitäisi muuttua täyttääkseen sinun kriteerisi, sen sijaan että valitsisit itse toisin.

   ”If you wanna make the world a better place, take a look at yourself, then make a change”
   -Michael Jackson: Man In The Mirror

 4. Pleieri Says:

  Tässä Pleieri blogin näkökulma miten toimia, jos nainen perui treffit

  http://pleieri.blogspot.com/2013/04/nainen-perui-treffit.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: