Naisen halu kohdistuu miehen haluun

Halutessasi tutustua keinoihin, jotka auttavat sinua tunnistamaan ja valloittamaan ihannekumppanisi sinulle luotevalla tavalla, käypä täällä:

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet.html

**************************************************

Seuraavassa lukijakirje:

Hei,

Nyt on naisasiani niin ihmeellisellä tolalla, että on aivan pakko kysyä neuvoa.

Olen nyt muutaman kuukauden ajan ollut huomattavan paljon yhteudessä erääseen tyttöön ja kaikki näytti menevän todella hyvin, olimmehan käyneet kahvilla useasti ja jopa teatterissa ja hän oli alunperin ottanut minuun yhteyttä. Nyt kuitenkin eräänä päivänä hän soitti minulle ja puhelu alkoi aivan normaalisti niitä näitä juttelemalla, mutta yhtäkkiä hän kysyi: ”oletko kiinnostunut minusta?” no vastasin rehellisesti että ”joo kyllä olen” ja kerkesin jo vähän aikaa toivoa vaikka mitä. Mutta hän alkoikin valittaa miten hänellä on nyt niin rankkaa ja paljasti minun mielestäni joitain todella henk. koht. asioita ja kertoi myös miten ei ole vieläkään päässyt yli ex-poikaystävästää, josta erosi 2v sitten(!). Ja tämä keskustelu loppui yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin eikä loppupuhelun aikana ollut mitään puhetta noista asioista. Päinvastoin lopussa taas pientä flirttiä.

Eli mitä hemmettiä tässä nyt tapahtui?? Yrittikö hän sanoa että itse ei ole riittävän kiinnostunut minusta, vai oliko tämä vain joitain niitä naisten ”testejä”? Miten minun pitäisi jatkaa suhdettamme tästä eteenpäin?? Pitäisikö tässä nyt kunnella hänen surujaan vai mitä pitäisi tehdä? En halua todellakaan olla hänelle pelkkä lohduttava olkapää, sillä hän on ensimmäinen nainen ikinä kuka on todella tehnyt minuun syvän vaikutuksen kaikilla avuillaan. Ehkä se onkin ongelma, sillä olen itsekin huomannut miten en ole pystynyt hallitsemaan itseäni aina tavatessamme, vaikka oikeastaan aina muulloin olenkin hyvin rauhallinen ja ”karismaattinen”? Lisäksi hän on muutenkin persoonaltaan aika arvaamaton, joten en todellakaan osaa sanoa mitä hän tuolla kaikella tarkoitti.

Kiitos jo etukäteen!

Jussi

************************************************************

”DeittiTohtori” vastaa:

Morjensta vaan. Kun nainen kysyy: ”Oletko kiinnostunut minusta?”, se tarkoittaa että nainen ei tiedä vielä onko HÄN kiinnostunut miehestä. Selvittääkseen asiaa itselleen hän kysyy sitä mieheltä. Samalla hän ampuu kylläkin itseään jalkaan, koska odottaa miehen vastaavan kuten toinen nainen vastaisi, eli heittäisi kysymyksen takaisin. Nohevan miehen pitää tästä ymmärtää että nainen on epävarma tunteistaan. Jos mies menee tässä vaiheessa kertomaan sen mitä häneltä kysytään (=”Joo kyllä olen”), nainen tulee vieläkin epävarmemmaksi, ja… yllätys yllätys, alkaa valittaa mm. entisistä poikaystävistä!

Miehen pitää  sen sijaan heittää asia takaisin tunnistaen naisen epävarmuus ja esittää niinkuin mies itse olisi mukamas epävarma; lisäksi pientä haastavaa flirttiä sekaan: ”En mä nyt oikein vielä tiedä oonko… Mut sähän voisit tehdä mulle jotain hyvää ruokaa ja kutsua syömään… Mää voisin kato sit miettiä että olisitko sää potentiaalinen glamour-kokki ja kavereille esiteltävä tyttöystäväehdokas, vaiko vaan rokkistara-äijän seuraa haikaileva wanna-bee fani…?

Miehen EI pidä kertoa tunteistaan ennenkuin nainen on tehnyt sen ensin, koska muutoin nainen alkaa epäillä miehen olevan liian ”helppo nakki”. Ja naisen pitää kertoa tunteistaan miehelle ensin eikä kysellä niitä! Mies saa silloin ”vihreää valoa” ja on paljon innokkaampi tekemään asioita, jotka tekevät naisen onnelliseksi, kuten että osoittaa olevansa huumorintajuinen ÄIJÄ eikä mikään perässävedettävä pullamössö-nössö… 😉

Yleisesti: Miehen tulee toimia naisen suhteen määrätietoisesti ja yllätyksellisesti. Määrätietoisuus pitää yllä naisen turvallisuudentunnetta ja yllätyksellisyys puolestaan mielenkiintoa. Molempia tarvitaan!

Naisen puolestaan tulee suhtautua miehen tekoihin myötäilevän myönteisesti. Myötäily tarkoittaa että nainen ei arvostele miehen tekoja – niin paljon kuin mieli tekisikin ja syytä olisi (hah, hah!) – vaan suhtautuu niihin kuin tanssiessaan miehen vientiin. Myönteisyys puolestaan ruokkii sitä että mies kokee häntä arvostettavan, koska niin monet naiset hänen äidistään lähtien ovat häntä kaikesta moittineet. Kehujen saaminen omille teoille on siitä parasta mannaa… 😉

Kuinka näitä sitten voi soveltaa käytännössä ja tunnistaa itselleen sopivat tyypit?

Mies, tunnista ”Queen”. Sinun ei tarvitse miettiä mitä sanoisit lähestyäksesi häntä; hän tulee ja lähestyy SINUA! Hän ei tule maksattamaan sinulla ensin koko iltaa ja toivottamaan kuin tuhka tuuleen häviten: ”Hauskaa illanjatkoa”, vaan hän osoittaa ihastustaan sinulle koko ajan yhä vain enemmän. Kunhan vain tiedät miten vedät hänet puoleesi…

Nainen, tunnista ”Knight”. Hän ei yritä saada sinua vain sänkyynsä, jotta voisi hävitä tiehensä ennen aamua. Hän jää luoksesi, eikä saa sinusta tarpeekseen. Kunhan vain tiedät, miten pidät hänet sormesi ympärillä… Näistä leikkimielisistä ”peleistä” voit lukea lisää mm. täältä:

https://matingdance.wordpress.com/2006/12/07/miten-luot-vetovoimaa/

Halutessasi lisää keinoja tunnistaa ”Se Oikea” tyyppi ja viehättää häntä sinulle luontaisella tavalla, lue siitä kirjastani Successful Human Mating Dance.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

Entä kun kohtaat mielenkiintoisen ihmisen, tiedätkö kuinka flirtailla herättääksesi hänen kiinnostuksen? Kerron siitä DVD-flirttikurssillani Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage. Kerron kuinka voit elekielen keinoin viehättää toista sukupuolta jo ennenkuin edes juttelet häen kanssaan ja kuinka ilmennät miehisyyttä ja naisellisuutta niin että hän kiinnostu sinusta.

Ujostuttaako sinua lähestyä todella viehättävää naista? Jotta pääsisit eroon lähestymispeloistasi ja voisit olla naisten silmissä itsevarma MIES, kuuntele Jani ”Romeo” Päivärinnan treffivinkkejä hänen kanssaan tekemästäni haastattelusta ”DeittiTohtorin” Tenttipenkki – haastattelussa ”Romeo”.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Jos olet kovin kiireinen tai et muutoin halua etsiä seuraa kodin ulkopuolelta, niin nykyään seuraa on löydettävissä netistä. Niin, sen EI tarvitse olla yhtä dramaattista kuin erään nimeltä mainitsemattoman ministerin kohusuhde oli. Vaikka netissä joidenkin mielestä liikkuu kaiken maailman sekopäitä, niin kyllä niitä liikkuu kaikkialla muuallakin! 😉

Netti ei ole sen kummempi kohtaamispaikka kuin entisajan ”Haku päällä” tai ”Senssit” –ilmoitukset. Netissä vain pitää osata käyttäytyä tietyllä tavalla, jotta houkuttelee ”oikeita” tyyppejä, eikä saa ilmoituksen laittamisen jälkeen kahtasataa yhteydenottoa ensimmäisen päivän aikana! Ymmärtääksesi paremmin netikettiä ja luodaksesi itsellesi houkuttelevan nettiprofiilin, tutustu DVD-kurssiini http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/id%20-%20dvd.html

Opastan sillä kuinka flirttailet mielenkiintoisen kumppaniehdokkaan kanssa sähköpostilla, tekstareilla, puhelimessa, jne. Tämän lähes neljätuntisen DVD-kurssin hinta on nyt vain 27€!

Ja jos et halua hukata kallisarvoista aikaasi lukemalla kirjoja ja katsomalla videoita, vaan haluat tuloksia NYT HETI, tutustu HMD-puhelinpalveluun ja ihmisten sen avulla saamiin hyviin deittituloksiin.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/puhelinkonsultaatio.html

Tutustu myös kaikkiin ilmaistuotteisiin, joissa on näytepätkiä em. DVD-kursseista.

http://www.matingdance.fi/suomi/ilmaistuotteet.html

T:

Ystäväsi, ”DeittiTohtori”

Mainokset

2 vastausta to “Naisen halu kohdistuu miehen haluun”

 1. Pekka Says:

  Hei!

  Ensiksi alkuun haluan sanoa että blogisi on aivan mahtava, tästä löytyy todella paljon asiaa, ja varmasti jokainen löytää siitä itselleen jotain.

  Sitten omiin ongelmiini.. Olen parikymppinen mies hyvässä kunnossa oleva nuori myös. Harrastuksiini kuuluu liikuntaa monessa muodossa, ja koen omaavani ihan suht hyvän kropan. Kärsin kuitenkin huonosta itsetunnosta, joka tuntuu olevan yleinen ongelma monella miehellä. Minulla on silmälasit, ja koen että ne ovat osasyynä huonoon itsetuntooni. En tunnu pääsevän irti ajatusmallista jonka mukaan tytöt pitävät silmälasipäisiä poikia inhottavina ja vähemmän viehättävinä kuin poikia joilla ei oo silmälaseja. Tunnen vetovoimaa nuorempia tyttöjä kohtaan 16-19 vuotiaita ja pelkään että juuri tuon ikäisistä tytöistä löytyy paljon niitä jotka eivät hyväksy silmälaseja, koska moni on niin teinimäisiä ja pinnallisia. Uskon kuitenkin että ongelma ei tule ulkoapäin, vaan minun sisältäni. Oltuani istumassa iltaa kavereitteni kanssa erään tytön luona, niin tämä tyttö päätti humalassa avautua kunnolla että kuinka inhottavan näköinen olen hänen mielestä, ja sanoi että en tule koskaan saamaan naista ja tämä haukkuminen ja ”neuvominen” mitä minun pitäisi tehdä jatkui jonkin aikaa kunnes saimme kavereidemme kanssa tarpeeksi ja lähdimme…Se oli kova kolaus. Sillä tytöllä oli kyllä jotain muutakin minua vastaan. En ole kyllä kovinkaan monelta saanut ennen kuulla vastaavaa. Tarvitsen apua että saisin kohotettua itsetuntoani ja uskaltaisin lähestyä tyttöjä. Uskon että sinusta on apua.

  En ole koskaan seurutellut kenenkään kanssa(edes suudellut), mutta minulla on jonkin verran naispuolisia kavereita joitten kanssa tulee aina välillä oltua kun ollaan kaveriporukan kanssa viihteellä. Minulla on ihan hyvin kavereita muutenkin, että en koe olevani yksinäinen. En vaan saa kerrotuksi tunteistani tytöille joista olen kiinnostunut.. Tuntuu aina niin masentavalta lähteä lähes joka viikonloppu baariin ja kun tietää jo etukäteen että kuitenkaan ei tule mitään tapahtumaan. Ilta menee aina siihen, että menemme eri baareihin ja juomme kavereitten kanssa jossain pöydässä ja käymme ehkä jossain vaiheessa tanssimassa ja kuitenkaan ei mitään tapahdu. Siitä sitten grillin kautta kotiin, ja aamulla on muistona vain iso lovi lompakossa.

  Eli summa summarum painin samanlaisten ongelmien kanssa kuin moni muukin, mutta haluaisin painottaa tässä tekstissäni sanaa ”itsetunto” että kuinka sitä voisin parantaa. Muistan yhden kirjoituksesi jossa puhut siitä kuinka flirttailla kassaneidille, niin tällainen huulenheitto tuntuu tällä hetkellä tosi vaikealta minulle. Kysyisin että olisiko jotain helpompaa tapaa aloittaa kuten vaikka erilaiset ilmeet, eleet, normaalit kuulumisten kyselyt(lisättynä ilmeillä ja eleillä), vai mikähän olisi semmoinen hyvä pieni askel kohti suurta tuntematonta? Tulipas sekava teksti, ja toivotaan että tää menee vielä oikeeseen paikkaan 😀

  Ystävällisin terveisin

  Pekka

 2. gomoku888 Says:

  Äskeinen viesti meni kyllä ihan väärään paikkaan…Tuo on tarkoitettu lukijakirjeeksi ja olisin halunnut mahdollisuuden että Deittitohtori vastaa tohon, mutta nyt tuo viesti meni ihan väärään paikkaan, eikä minulla ole mitään tietoa että mihin/mitenkä noita lukijakirjeitä lähetetään =(

  Terveisin

  Pekka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: