Ujo mies

Halutessasi tutustua keinoihin, jotka auttavat sinua tunnistamaan ja valloittamaan ihannekumppanisi sinulle luotevalla tavalla, käypä täällä:

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet.html

**************************************************

Seuraavassa lukijakirje (lyhennetty):

Hei!

Ensiksi alkuun haluan sanoa että blogisi on aivan mahtava, tästä löytyy todella paljon asiaa, ja varmasti jokainen löytää siitä itselleen jotain.

Sitten omiin ongelmiini….

En ole koskaan seurutellut kenenkään kanssa(edes suudellut), mutta minulla on jonkin verran naispuolisia kavereita joitten kanssa tulee aina välillä oltua kun ollaan kaveriporukan kanssa viihteellä. Minulla on ihan hyvin kavereita muutenkin, että en koe olevani yksinäinen. En vaan saa kerrotuksi tunteistani tytöille joista olen kiinnostunut.. Tuntuu aina niin masentavalta lähteä lähes joka viikonloppu baariin ja kun tietää jo etukäteen että kuitenkaan ei tule mitään tapahtumaan. Ilta menee aina siihen, että menemme eri baareihin ja juomme kavereitten kanssa jossain pöydässä ja käymme ehkä jossain vaiheessa tanssimassa ja kuitenkaan ei mitään tapahdu. Siitä sitten grillin kautta kotiin, ja aamulla on muistona vain iso lovi lompakossa.

Eli summa summarum painin samanlaisten ongelmien kanssa kuin moni muukin, mutta haluaisin painottaa tässä tekstissäni sanaa “itsetunto” että kuinka sitä voisin parantaa. Muistan yhden kirjoituksesi jossa puhut siitä kuinka flirttailla kassaneidille, niin tällainen huulenheitto tuntuu tällä hetkellä tosi vaikealta minulle. Kysyisin että olisiko jotain helpompaa tapaa aloittaa kuten vaikka erilaiset ilmeet, eleet, normaalit kuulumisten kyselyt(lisättynä ilmeillä ja eleillä), vai mikähän olisi semmoinen hyvä pieni askel kohti suurta tuntematonta? Tulipas sekava teksti, ja toivotaan että tää menee vielä oikeeseen paikkaan

Ystävällisin terveisin

Pekka

**************************************************

”DeittiTohtori” vastaa: Oli sinulla sitten silmälasit tai piilarit, läskit tai lihakset, oletpa pitkä tai pätkä, tumma tai vaalea, ei sillä ole MITÄÄN MERKITYSTÄ. Usko vain. Ulkomuodollasi ei toden totta ole MITÄÄN VÄLIÄ. Tulet sata varmasti saamaan naisen / naista, kun vain tiedät kuinka toimia. Et ehkä saa Miss Suomea heti ensiyrittämällä, etkä ehkä ketään muutakaan naista heti, mutta kun alat toteuttaa naisia viehättäviä käyttäytymistapoja, tulet aivan varmasti lentämään selällesi huomatessasi kuinka nopeasti naisten käytös sinua kohtaan muuttuu ja kuinka helppoa se oikeasti on.

Kuinka siis alkaa? Kerron DVD-flirttikurssillani Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage erilaisia flirttieleitä, joita voit käyttää naisen mielenkiinnon herättämiseksi sanomatta sanaakaan. Kun nainen sitten kiinnostuu, HÄN tulee juttelemaan SINULLE. Jos olet elehtinyt ”oikein”, naisen on suorastaan pakko tulla luoksesi, koska hän ei kestä tilannetta, jossa olet saanut hänet kuumaksi pelkällä katseellasi etkä sitten tulekaan kuolaamaan kuten kaikki muut miehet. Oletko siihen valmis?

Jani ”Romeo” Päivärinnalla on myös sanansa sanottavana sinulle:
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Jos keskustelun aloittaminen ylipäätään on sinulle vaikeaa, koskeeko se kaikkia ihmisiä, vaiko vain kauniita naisia? Jos osaat aloittaa keskustelun äijäporukassa, juttele seuraavaksi naapurin mummolle. Oikeasti. Tee se. Kysy häneltä suositteleeko hän mieluummin aidosta villasta kudottuja sukkia, vaiko sellaisia joissa on seassa keinokuituja. Keksi jotain aivan arkipäiväistä juttelunaihetta vaikka sitten säästä, niin tyhjänpäiväiseltä kun se tuntuukin. Koiraihmiset ovat hyvin innokkaita kertomaan koiraharrastuksestaan… 🙂

Hyvä tapa voi olla myös se, että ennen varsinaisen asian kysymistä tai kertomista sanot sinulla olevan kiire. Tällöin kohde ymmärtää ettet ole takertumassa häneen kolmeksi tunniksi ja että tulisit vuodattamaan elämäntarinasi hänelle. Silloin hänen ei tarvitse vaivaantua ja torjua sinua ennenkuin olet edes aloittanut: ”Moi! Mullois nyt tässä vähän hoppu linja-autoon, enkä kerkeä kovin kauaa rupattelemaan, mut voisit sä kertoo…”

Kun olet juttusi selvittänyt, lähdet tilanteesta pois. Aluksi pidät keskustelun kestona vaikka niinkin vähän kuin kymmenen sekuntia ja lisäät sitä seuraavalla kerralla. Otat tavoitteeksi lähestyä kymmentä uutta ihmistä joka päivä seuraavan kolmen kuukauden aikana. Tulet saamaan tylyyttä, öykkäröintiä ja muutakin negatiivisuutta, mutta yhdeksään sataan ihmiseen mahtuu takuulla paljon positiivisuutta ja useita satoja potentiaalisia naisiakin!

Lukaise myös tämä juttu:

https://matingdance.wordpress.com/2007/07/31/liian-kiltti-kaveri

Kun kohtaat potentiaalisen naisen, miten tunnistat sinulle sopivat tyypit?

Mies, tunnista ”Queen”. Sinun ei tarvitse miettiä mitä sanoisit lähestyäksesi häntä; hän tulee ja lähestyy SINUA! Hän ei tule maksattamaan sinulla ensin koko iltaa ja toivottamaan kuin tuhka tuuleen häviten: ”Hauskaa illanjatkoa”, vaan hän osoittaa ihastustaan sinulle koko ajan yhä vain enemmän. Kunhan vain tiedät miten vedät hänet puoleesi…

Nainen, tunnista ”Knight”. Hän ei yritä saada sinua vain sänkyynsä, jotta voisi hävitä tiehensä ennen aamua. Hän jää luoksesi, eikä saa sinusta tarpeekseen. Kunhan vain tiedät, miten pidät hänet sormesi ympärillä… Näistä leikkimielisistä ”peleistä” voit lukea lisää mm. täältä:

https://matingdance.wordpress.com/2006/12/07/miten-luot-vetovoimaa/

Halutessasi lisää keinoja tunnistaa ”Se Oikea” tyyppi ja viehättää häntä sinulle luontaisella tavalla, lue siitä kirjastani Successful Human Mating Dance.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

Entä kun kohtaat mielenkiintoisen ihmisen, tiedätkö kuinka flirtailla herättääksesi hänen kiinnostuksen? Kerron siitä DVD-flirttikurssillani Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage. Kerron kuinka voit elekielen keinoin viehättää toista sukupuolta jo ennenkuin edes juttelet häen kanssaan ja kuinka ilmennät miehisyyttä ja naisellisuutta niin että hän kiinnostu sinusta.

Jos olet kovin kiireinen tai et muutoin halua etsiä seuraa kodin ulkopuolelta, niin nykyään seuraa on löydettävissä netistä. Niin, sen EI tarvitse olla yhtä dramaattista kuin erään nimeltä mainitsemattoman ministerin kohusuhde oli. Vaikka netissä joidenkin mielestä liikkuu kaiken maailman sekopäitä, niin kyllä niitä liikkuu kaikkialla muuallakin! 😉

Netti ei ole sen kummempi kohtaamispaikka kuin entisajan ”Haku päällä” tai ”Senssit” –ilmoitukset. Netissä vain pitää osata käyttäytyä tietyllä tavalla, jotta houkuttelee ”oikeita” tyyppejä, eikä saa ilmoituksen laittamisen jälkeen kahtasataa yhteydenottoa ensimmäisen päivän aikana! Ymmärtääksesi paremmin netikettiä ja luodaksesi itsellesi houkuttelevan nettiprofiilin, tutustu DVD-kurssiini http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/id%20-%20dvd.html

Opastan sillä kuinka flirttailet mielenkiintoisen kumppaniehdokkaan kanssa sähköpostilla, tekstareilla, puhelimessa, jne. Tämän lähes neljätuntisen DVD-kurssin hinta on nyt vain 37€!

Ja jos et halua hukata kallisarvoista aikaasi lukemalla kirjoja ja katsomalla videoita, vaan haluat tuloksia NYT HETI, tutustu HMD-puhelinpalveluun ja ihmisten sen avulla saamiin hyviin deittituloksiin.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/puhelinkonsultaatio.html

Tutustu myös kaikkiin ilmaistuotteisiin, joissa on näytepätkiä em. DVD-kursseista.

http://www.matingdance.fi/suomi/ilmaistuotteet.html

T:

Ystäväsi, ”DeittiTohtori”

Naisen saa sänkyyn samana iltana tai viimeistään toisena, koska naiset haluavat seksiä siinä missä miehetkin. Jotkut jopa väittävät että naiset haluavat sitä miehiä enemmän, koska se on naisille enemmän kiellettyä ”huonon naisen” maineen takia. Naisen pitää olla haluttava mutta nainen ei saa haluta. Kun osaa tehdä naisen olon mukavaksi ja kohtelee häntä niin että tämä ei tunne itseään halvaksi saati tulevansa hyväksikäytetyksi, nainen tulee olemaan varsin suotuisalla tuulella. Onpa jopa käynyt niinkin että nainen suorastaan VAATII seksiä! Täällä erään asiakkaani itse kertoma tämän suuntainen esimerkki: http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/puhelinkonsultaatio.html

Ja vaikka olisikin tiedossa, että suhde ei kestä kuin yhden tapaamisen, pitää miehen silti kohdella naista kunnioittavasti, kuten pitää naisenkin kohdella miestä. Eikä sillä ole väliä missä kaupungissa ollaan liikkeellä. TosiMies ja nainen tunnistavat toisensa T-O-D-E-L-L-A NOPEASTI, eikä siinä kauaa nokka tuhise… tai siis tuhiseehan se… 😉

Mainokset

2 vastausta to “Ujo mies”

  1. Sofia Says:

    Hei mistä sinulle voi lähettää omia kysymyksiä ? 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: