Naisen suojelua ja sankarin kivitystä

Halutessasi tutustua keinoihin, jotka auttavat sinua tunnistamaan ja valloittamaan ihannekumppanisi sinulle luotevalla tavalla, käypä täällä:

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet.html

**************************************************

Hei!

Mulla on nyt ollut jotain puoli vuotta nainen josta minä tykkään ja viihdyn hänen seurassaan. Minä käyn hänen luonaan useamman kerran viikossa ja olen myös hänen luona yöt. Minusta on nyt alkanut tuntumaan että hän ei ole oikein enään kiinnostunut minusta. Onko mulla mitään mahdollisuutta testata häntä että onko hän todella kiinnostunut minusta.

Terveisin Repa

**************************************************

Seuraavassa lukijakirje (lyhennetty):

Hyvä DeittiTohtori,

Olen jo useamman vuoden ollut kiinnostunut eräästä tytöstä jonka olen tuntenut musiikkipiireistä kaupungissa jossa ennen asuin ja hän yhä asuu. En ole jutellut tytön kanssa koskaan livenä sen syvällisempiä keskusteluja (netissä kylläkin). Ensimmäiset keskustelumme olivat joskus kolmisen vuotta sitten jolloin ainakin itse olin vielä ihmissuhteissa melko kokematon ja epävarma.

– – –

Välillämme oli sellaista on-off tykkäämistä eli silloin kun hän ilmaisi että hän tykkää minusta ja haluaisi käydä treffeillä ja ehkä jopa aloittaa seurustelun jolloin minä menin tilanteessa lukkoon ja päinvastoin. Satunnaisissa keskusteluissamme viime aikoina (myös joissakin silloin useampi vuosi sitten) hän on ollut varsin harvasanainen ja minusta tuntuu että joudun pitämään keskusteluja yllä täysin omin voimin eikä hän olisi ollenkaan halukas puhumaan. Tämä on mielestäni varsin erikoista sillä hän on muuten todella avoin ja värikäs persoona.

– – –

Tuntuu että annan itsestäni varsin epätoivoisen ja säälittävän kuvan jos yrityksistäni huolimatta en saa keskustelua hänen kanssaan aikaan? Voiko tämä olla sitä ”testaamista” josta matingdance-sivustolla puhut? Voisitko valottaa tilannetta jonkin verran sillä olen täysin ymmyrkäisenä ja hyvin epävarma tilanteesta. Mitä hänen päässään liikkuu? Tykkääkö hän minusta ollenkaan?  Jos joitakin yksityiskohtia tarvitsee valottaa niin kysy ihmeessä tarkennusta.

-Tuukka

**************************************************

”DeittiTohtori” vastaa:

Morjensta taas, pitkästä aikaa. ”DeittiTohtori” on pitänyt hiljaiseloa jonkin aikaa, kun muut aktiviteetit ovat vieneet huomion. Mutta nyt siis päivän aiheeseen.

Yhteiskunta on luonut turvaverkoston naisten kohtaamaa väkivaltaa ja sen uhkaa vastaan. On turvakoteja, lähestymiskieltoja, vertaistukiryhmiä, jne. Väkivalta ja/tai sen uhka tulee, niin, mistäpä muualta kuin miehestä, joka on nykyinen tai entinen puoliso tai miesystävä. Ehkä joku yli-innokas, pettymään joutunut ja hyökkääväksi käynyt ihailijakin mahtuu joukkoon. Yhtä kaikki siis naista pitää suojella, koska hän, saati äiti pienine lapsineen, ovat heikkoja. Mies tulee laittaa teoistaan vastuuseen eli linnaan tai vähintäänkin lähestymiskieltoon. Tämä malli juontaa juurensa ihmiskunnan alkuhämäristä, jolloin tilanne sukupuolten välisten voimasuhteiden kanssa oli sama kuin nytkin, eli mies on vahvempi ja nainen heikompi. Miehen pitää luoda naiselle turva ja ellei hän sitä tee, vaan luokin turvattomuutta, niin eihän se semmoinen käy!

Entäpä miehet sitten? Kuka heille antaa turvaa? Ei kukaan! Miehen tulee vahvempana sukupuolena luoda oma turvallisuutensa ja jakaa sitä naiselle; siihen hänellä on luontaiset kyvyt. Mutta. Siinä missä naisia pitää suojella, miesten pitää selvittää keskinäinen arvo- tai ”nokkimisjärjestyksensä” nimensä mukaisesti ”nokkimalla” / kivittämällä. Kuka tienaa eniten rahaa, kenellä on eniten omaisuutta, kuka on vahvin, nopein, ovelin, viisain, jne. Hän on suuri sankari ja hän on nokkimisjärjestyksessä korkeammalla kuin muut. Hänelle suodaan sellaisia erioikeuksia, jota muille ei.

Siinä missä naisille on etua siitä, että miehet suojelevat naisia, on heille etua myös siitä, että naiset suojelevat naisia. Samoin naisille on etua siitä että miehet nokkivat miehiä – sehän helpottaa naisten valintaa saada itselleen miesten arvostama turvallinen ”nokkamies” – on naisille etua myös siitä että naiset itse nokkivat miestä. Vaikka mies olisi miesten arvoasteikossa korkealla, hän ei välttämättä ole sitä naisen asteikolla!

Korkea-arvoinen sotilas voi kotona olla onneton ”kyllä-rakas-mitä-vain-sinä-haluat-rakas” eli NÖSSÖ. Paljon ansaitseva ja omistava metsätilallinen voi olla lutuinen peräkamari-mammanpoika. Heistä kumpikaan ei ole naiselle turvallinen eikä varsinkaan jännittävä kumppani. Uuden miehen kohdatessaan naisen tulee selvittää PIAN, ettei mies vain ole nössö ja siihen soveltuu blogissani nainen testaa miestä…

https://matingdance.wordpress.com/2006/07/15/nainen-testaa-miesta

…kertomani testauskeinot, jotka pääsääntöisesti ovat, niin, mitäpä muuta kuin miehen kivittämistä!

Naisen vietti tulla äidiksi ja miehen vietti tulla sankariksi on äärimmilleen vietynä haitallista. Miksikö? Jos nainen hylkää naiseutensa ja samaistuu lapsiensa kautta vain äidin rooliin, ei miehelle ole siinä kuviossa tilaa. Ei mies halua vaimokseen äitiä, eikä nainen miehekseen lasta, joksi mies voimakkaan äiti-naisen vaikutuksessa muuttuu.

Jos mies tavoittelee liikaa sankariutta, hän unohtaa miehisyytensä ja sitä kautta mahdollisen isyytensä YHDEN naisen kanssa. Jos sankariutta tavoitellaan ylenpalttisesti, voi siitä menettää jopa henkensä. Kuinkas kävikään saunomisen MM-kisoissa?

Naisen tulee pitää itsensä naisena, jonka rooli on tilanteesta riippuen äiti, vaimo, rakastaja, keittiöapulainen, hoivaaja, jne. Miehen tulee pitää itsensä miehenä, jonka rooli on tilanteesta riippuen isä, sankari, Remontti-Reiska, suojelija, puolustaja, jne.

Kuten edelläolevista kirjeistä on nähtävissä, ovat miehet hukassa. Heitä kivittävät miehet ja naiset niin vimmatusti, että heistä tulee arkoja, epävarmoja ja tietämättömiä kuinka naisen kanssa pitäisi olla. He yrittävät olla naiselle mieliksi ja kokevat ettei mikään kelpaa. Samalla naisista tulee agressiivisia, vihaisia ja katkeria siitä kuinka miehet ovat heitä kaltoin kohdelleet ja välttääkseen tämän, he kohtelevat miehiä entistä ankarammin. Siitä puolestaan miehet käyvät vain aremmiksi.

HERÄTYS!!!!! Miesten pitää olla MIEHIÄ ja naisten NAISIA! Kun nainen alkaa testata eli kivittää miestä selvittääkseen onko tämä MIES, tulee miehen TIETÄÄ tämä jo ennakkoon. Naisen alkaessa testinsä, selviää mies kaikkien nopeiten niistä heittämällä kehiin omat vastatestinsä naiselle! Niistä kirjoitin täällä: https://matingdance.wordpress.com/2006/07/27/%e2%80%9dseinaruusu%e2%80%9d-%e2%80%9dkomentava-akka%e2%80%9d-vai-nainen

Näin mies voi osoittaa naiselle olevansa MIES, joka tarjoaa turvaa ja suojaa ja on luotettava pitkäaikainen kumppani. Jos nainen niistä vimmastuu, hän osoittaa olevansa loukattu pikkutyttö, joka ei tarvitsekaan miestä vaan isän, joka silittää päätä kun on paha olla. Tällöin miehen tulee tunnistaa naisen tarve isälle, jolloin parisuhteen kannalta on parempi jättää pikkutyttö-nainen ja etsiä itselleen aikuinen ihminen kumppaniksi. Eihän nainenkaan halua itselleen tahdotonta pikkupoika-miestä, joka kysyy lupaa mennä kavereiden kanssa ulos! Naisen tulee ymmärtää, että hänen turvansa ei välttämättä olekaan pelkästään miehessä, vaan hänessä itsessään.

Kuinka siis olla MIES ja NAINEN ja tunnistaa sopivanlainen kumppaniehdokas?

Nainen, tunnista ”Knight”. Hän ei yritä saada sinua vain sänkyynsä, jotta voisi hävitä tiehensä ennen aamua. Hän jää luoksesi, eikä saa sinusta tarpeekseen. Kunhan vain tiedät, miten pidät hänet sormesi ympärillä…

Mies, tunnista ”Queen”. Sinun ei tarvitse miettiä mitä sanoisit lähestyäksesi häntä; hän tulee ja lähestyy SINUA! Hän ei tule maksattamaan sinulla ensin koko iltaa ja toivottamaan kuin tuhka tuuleen häviten: ”Hauskaa illanjatkoa”, vaan hän osoittaa ihastustaan sinulle koko ajan yhä vain enemmän. Kunhan vain tiedät miten vedät hänet puoleesi… Näistä leikkimielisistä ”peleistä” voit lukea lisää mm. täältä:

https://matingdance.wordpress.com/2006/12/07/miten-luot-vetovoimaa/

Halutessasi lisää keinoja tunnistaa ”Se Oikea” tyyppi ja viehättää häntä sinulle luontaisella tavalla, lue siitä kirjastani Successful Human Mating Dance.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

Entä kun kohtaat mielenkiintoisen ihmisen, tiedätkö kuinka flirtailla herättääksesi hänen kiinnostuksen? Kerron siitä DVD-flirttikurssillani Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage. Kerron kuinka voit elekielen keinoin viehättää toista sukupuolta jo ennenkuin edes juttelet häen kanssaan ja kuinka ilmennät miehisyyttä ja naisellisuutta niin että hän kiinnostu sinusta.

Ujostuttaako sinua lähestyä todella viehättävää naista? Jotta pääsisit eroon lähestymispeloistasi ja voisit olla naisten silmissä itsevarma MIES, kuuntele ”Romeon” treffivinkkejä hänen kanssaan tekemästäni haastattelusta ”DeittiTohtorin” Tenttipenkki – haastattelussa ”Romeo”.
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Jos olet kovin kiireinen tai et muutoin halua etsiä seuraa kodin ulkopuolelta, niin nykyään seuraa on löydettävissä netistä. Niin, sen EI tarvitse olla yhtä dramaattista kuin erään nimeltä mainitsemattoman ministerin kohusuhde oli. Vaikka netissä joidenkin mielestä liikkuu kaiken maailman sekopäitä, niin kyllä niitä liikkuu kaikkialla muuallakin! 😉

Netti ei ole sen kummempi kohtaamispaikka kuin entisajan ”Haku päällä” tai ”Senssit” –ilmoitukset. Netissä vain pitää osata käyttäytyä tietyllä tavalla, jotta houkuttelee ”oikeita” tyyppejä, eikä saa ilmoituksen laittamisen jälkeen kahtasataa yhteydenottoa ensimmäisen päivän aikana! Ymmärtääksesi paremmin netikettiä ja luodaksesi itsellesi houkuttelevan nettiprofiilin, tutustu DVD-kurssiini http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/id%20-%20dvd.html

Opastan sillä kuinka flirttailet mielenkiintoisen kumppaniehdokkaan kanssa sähköpostilla, tekstareilla, puhelimessa, jne. Tämän lähes neljätuntisen DVD-kurssin hinta on nyt vain 27€!

Ja jos et halua hukata kallisarvoista aikaasi lukemalla kirjoja ja katsomalla videoita, vaan haluat tuloksia NYT HETI, tutustu HMD-puhelinpalveluun ja ihmisten sen avulla saamiin hyviin deittituloksiin.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/puhelinkonsultaatio.html

Tutustu myös kaikkiin ilmaistuotteisiin, joissa on näytepätkiä em. DVD-kursseista.

http://www.matingdance.fi/suomi/ilmaistuotteet.html

T:

Ystäväsi, ”DeittiTohtori”

Naisen saa sänkyyn samana iltana tai viimeistään toisena, koska naiset haluavat seksiä siinä missä miehetkin. Jotkut jopa väittävät että naiset haluavat sitä miehiä enemmän, koska se on naisille enemmän kiellettyä ”huonon naisen” maineen takia. Naisen pitää olla haluttava mutta nainen ei saa haluta. Kun osaa tehdä naisen olon mukavaksi ja kohtelee häntä niin että tämä ei tunne itseään halvaksi saati tulevansa hyväksikäytetyksi, nainen tulee olemaan varsin suotuisalla tuulella. Onpa jopa käynyt niinkin että nainen suorastaan VAATII seksiä! Täällä erään asiakkaani itse kertoma tämän suuntainen esimerkki: http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/puhelinkonsultaatio.html

Ja vaikka olisikin tiedossa, että suhde ei kestä kuin yhden tapaamisen, pitää miehen silti kohdella naista kunnioittavasti, kuten pitää naisenkin kohdella miestä. Eikä sillä ole väliä missä kaupungissa ollaan liikkeellä. TosiMies ja nainen tunnistavat toisensa T-O-D-E-L-L-A NOPEASTI, eikä siinä kauaa nokka tuhise… tai siis tuhiseehan se… 😉

Mainokset

2 vastausta to “Naisen suojelua ja sankarin kivitystä”

  1. Hyvää tekstiä ;) Says:

    Jep, hyvää tekstiä ;). Tässä juuri nössöilin äsken tytön kanssa kun ”yyh, se ei vastaa mun viesteihin!?!? teinkö jotain väärin!?!?” noh otin tässä itse ohjat käsiin ja rupesin testaamaan naista: lähetin viestin että: ”sulla on varmaan mua ihan kauhea ikävä kun en ole pitänyt suhun neljään päivään yhteyttä ;D.” Kiitän deittitohtoria nuista testeistä neuvomaan. Alan pikkuhiljaa käsittämään tätä asiaa ;). Miehelle ohjat käsiin tai ei se suhde loppujen lopuks toimi. Terveisin Jouni 17v. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: