Miten saada nainen takaisin?

Halutessasi tutustua keinoihin, jotka auttavat sinua tunnistamaan ja valloittamaan ihannekumppanisi sinulle luotevalla tavalla, käypä täällä:
http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet.html

Alkuun laitan saamaani palautetta matkan varrella antamistani vinkeistä:

Moi, Tohtori!

Mulla oli juttua pidemmän aikaa yhen tytön kaa, se tykkäs musta palio ja meillä oli kivaa, mut musta alko tuntuu ettei meijä suhe tulis kestämää kauaa jos seurusteltas. Niinpä mää pistin poikki. Se tuli tosi yllätyksenä sille tytölle, se oli vihanen ja surulline. Ja musta itestäki tuntu tooosi pahalta. Mää mietin sen jälkee monesti et oisko mun sittenkää pitäny laittaa poikki, se oli hyväkroppane, mukava jne..ja mietin edellee! Ja oikeesti mää itkin sitä tunnetta ku laittoin meijä jutun poikki. Musta tuntuu ku oisin kokonaa menettäny sen. Teinkö mää oikein sun mielestä? Oonko mää vaan nii herkkä vai mitä? Entä jos se oiski ollu hyvä mulle.. Onko sulla itellä kokemusta vastaavasta tilanteesta?

”JzeiJzei”

**************************************************

Montakin kokemusta näistä on ja liian myöhään sitten arvoin mitä OLISI voinut tapahtua…

Kumpiko sinua potuttaa enemmän. Sekö että huono suhde ei toimikaan ja joutuu eroamaan, vaiko se että hyvä suhde ei edes alkanut kun sinua pelotti?

On ymmärrettävää olla epävarma tulevan suhteen toimivuudesta ihanteellisen kumppanin kanssa ja siitä olen myös varoittanut: ”…sinulla tulee olemaan sitten ihan muunlaisia ongelmia…”.  🙂

Nyt soitat sille naiselle, kerrot miettineesi asiaa ja todennut tehneesi elämäsi suurimman munauksen. Sitten rakennatte suhteenne uudelleen ja elätte onnellisen elämän. Jos se ei toimikaan, niin sitten eroatte sovussa. Sekin on parempi kuin että erositte (tavallaan) riidoissa ja vielä asiasta, joka ei edes tapahtunut ja mietitte sitten molemmat loppuelämänne miten tuon kivan ihmisen kanssa kaikki olisi voinut toimia!

Tältä pohjalta.

t:
”DeittiTohtori”

Muutamia kuukausia myöhemmin…

Moro, Tohtori! Sun kehotuksesta korjasin meidän välit ja aloitettiin uudestaan puhtaalta pöydältä, ISO kiitos siitä! Yhtään en ole katunut ja nyt ollaan seurusteltu jo pitkään! 🙂

”JzeiJzei”

**************************************************

Moro,

Haluan kiittää isolla kädellä vinkeistä, DVD:istä ja blogistasi ! Ennen olin juuri kuten sieltä on tullut lueskeltua, että yritin aivan LIIKAA. Aina iskemismielessä. Nyt tapasin netin kautta eräältä deittisivustolta yhden Naisen ja pistin hänelle viestiä. Katsoin toki ensin Internet Dating DVD:t varmaan 100 kertaa että alkoi sisäistämään vähän mitä sanoa/miten toimia jne. Pistin hänelle viestiä jossa oli mukana huumoria sekä vientiä hieman.

Noh nainen otti yhteyttä seuraavana päivänä ja sanoi heti itse, että mennäänkö  siis kahville? Sanoin että jos SINUSTA tuntuu siltä, niin voisihan sitä EHKÄ käydä 😉 Eli en alkanut tuossakaan että: ”Tottakai tottakai ehdottomasti haluan!”

No sitten hän lisäsi minut facebookkiin jossa juteltiin niitä näitä enkä osoittanut minkäänmoista kiinnostuksen merkkiä… Eli ihan normijuttelua.

Lopulta hän tuumasi että voit laittaa tekstaria jos haluat ja antoi numeronsa. En laittanut mitään vaan odottelin kuten olet neuvonut, ja hän pisti itse viestiä. Eilen illalla hän sitten soitti minulle ja sanoi että: ”Älä rupea vielä nukkumaan, tulen käymään.”, eli en saanut edes vaihtoehtoja että käykö se vai ei! Hän tuli ja sitten juteltiin taas niitä näitä, jäi hän myös yöksi nukkumaan viereeni, tuumasin että ei mitään seksiä ole sitten tiedossa 😉 Tuossa livetapaamisessa käytin sitten Flirting body languagen vinkkejä hieman. Lähtiessä hän sanoi soittavansa ja tulevansa käymään.

Joten toistaiseksi mennyt paremmin kuin hyvin, kun sisäisti asioita että miten hommat oikein toimiikaan. Toivottavasti jatkossakin menee, joten KIIITOOS ! 🙂

Pieni lisäys pitää laittaa äskeiseen viestiin, eli tuo koko setti (Yhteydenotto netissä – puh nro – tekstarit – soitto – Livetapaaminen) on tapahtunut VAIN muutamassa päivässä. Tuntuu uskomattomalta mutta erittäin hienolta 🙂

”Mr. TV-dinner”

******************************

Hei Tohtori!

Onnistuin luomaan n.6 kk kestävän etäsuhteen naisen kanssa, jota näin yleensä viikonloppuisin. Tärkeä suhde päättyi naisen aloitteesta vähän aikaa sitten mm. siksi etten hänen mukaansa ollut valmis muuttamaan yhteen. Kesä oli tosi mukavaa aikaa. Sitten hän alkoi löytää musta kaikkia mahdollisia vikoja – varmaan suurin osa ihan tottakin, mutta joukossa paljon epäolennaisia yksityiskohtia. Itse mokasin siten, että mulla oli liikaa omia menoja. Varsinaista riitaa ei tullut kuin korkeintaan vähän ihan lopuksi. Nainen sanoi myös tykkäävänsä musta, mutta että suhde ei toimi. Hiukan erikoista oli se, että nainen kykeni tulemaan syliin, sänkyyn ja tekemään muitakin asioita melko normaalisti vaikka halusi erota. Naisella oli ennen mua pieni tauko, jota ennen hän oli seurustellut ja asunut yli 10v vuotta saman miehen kanssa. Suhteemme loppuaikoina ”exään vertailu korostui ja hiukan ärsytti mua.

Onko mahdollista jollakin keinolla saada nainen jatkamaan suhdetta tms. palaamaan suhteeseen? Miten toisin asian ilmi vaikuttamatta epätoivoiselta?

Olo on huono, ja on haasteellista ajatella muuta kuin häntä.. Olen tutkinut netistä erilaisia kursseja ihan muihin asioihin liittyen. Mitä muuta kannattaisi tehdä tässä tilanteessa?

Ystävällisin Terveisin,

”Lore”

******************************

”DeittiTohtori” vastaa:

Yleisesti sanotaan, että naisen pitää olla haluttava, muttei nainen saa haluta. Muuten hän olisi Huono tai jopa Paha Nainen. Tämän vuoksi miehen tulee haluta ensin naista, jolloin naisen halu herää. Mutta naisen halu ei kohdistu mieheen, vaan miehen haluun. Niin juuri, naisen halu ei kohdistu mieheen, vaan MIEHEN HALUUN. Miehen pitää haluta naista; silloin nainen kiinnostuu miehestä.

Kuinka monesti olet kuullut naisen kysyvän mieheltä: ”Mitä oikein minusta haluat?”. Tällä nainen ei tarkoita sitä mitä sanoi. Häntä ei kiinnosta mitä MIES naisesta haluaa. Häntä kiinnostaa se että mies kiinnostuu niistä asioista, mitä nainen pitää itsessään arvossa (= mitä NAINEN haluaa itsestään) ja osoittaa mielenkiitoa niitä kohtaan. Nainen ei välttämättä omia arvostuksiaan edes itse tiedä – nehän lisäksi muuttuvat koko ajan – ja vaikka tietäisikin, hän ei niitä kerro. Miksikö? No, jos nainen kertoisi miehelle mihin tämän OIKEASTI pitäisi kiinnittää huomiota, voisi mies huijata naista ja saada hänet väärin perustein kiinnostumaan itsestään.

Miehen pitää oivaltaa naisen sitä hänelle kertomatta, mitä nainen itsessään ja myös miehessä arvostaa. Ellei mies sitä tee tai jos hän ilmaisee arvostavansa naisessa muita arvoja kuin mitä nainen itse, nainen kokee ettei häntä arvosteta ”oikeista asioista”. Jos mies vastaa rehellisesti – sitähän naiset niin kovin vaativat meitä miehiä kertomaan – hän vastaa esim. pitävänsä naisen vartalosta. Koska suurin osa naisista ei pidä omasta vartalostaan, hän suuttuu, koska hän ei joko ymmärrä miten mies voi pitää siitä mitä hän itse inhoaa tai pitää esim. omaa luonnettaan arvokkaampana ja haluttavampana kuin omaa vartaloaan.

Lopputuloksena on se, että mies suuttuu, koska hän on ilmaissut REHELLISESTI sen mitä häneltä on kysytty, eli mitä MIES haluaa ja sitten se ei ole kelvannut. Nainenkin suuttuu, koska hän kokee ettei häntä arvosteta tai hänessä arvostetaan ”vääriä” asioita.

Tästä tilanteesta seuraa pääsääntöisesti se, että mies yrittää vimmatusti tehdä kaikkea sitä mitä nainen SANOO haluavansa ja ei ymmärrä että tehdessään niitä nainen saa kaikkea muuta mitä oikeasti haluaa tai tarvitsee. Nainen puolestaan kokee ettei saa tarpeeksi ja vaatii koko ajan lisää ja lisää huomionosoituksia. Noidankehän päätteeksi jompikumpi – pääsääntöisesti nainen – lähtee, koska tympääntyy mieheen. Mies puolestaan kokee tehneensä kaikkensa ja kun hänet on pumpattu tyhjiin, hänet jätettiin ilman palkintoa.

Ongelmassa naisia auttaa se, että miehen tehdessä ”oikeita” asioita häntä kiitetään siitä, jolloin hän saa lisäpontta jatkaa ja tehdessään ”vääriä” asioita niistä ei mainita, jolloin hän kokee ettei häntä syytetä enää siitä, mistä on kuullut jo ihan tarpeeksi. Ajattelitko kenties, että: ”Eihän minuakaan aina kiitetä, miksi minun sitten pitäisi…? tai ”Pitääkö minun sietää mieheltä mitä tahansa p***kaa, enkä sitten saa siitä edes mainita…? Jos todella haluat miehen huomion ja arvostuksen, annat sitä hänelle, sen sijaan että koko ajan moitit häntä siitä miten huono mies hän on.

Miehiä puolestaan auttaa se, että menet ja luet seuraavan blogin ja mietit miten voit ruveta kiusoittelemaan naista samaan tyyliin. Sen sijaan että yrittäisit miellyttää naista tekemällä mitä hän SANOO – eli annat naisen viedä – alatkin tehdä sitä mikä oikeasti tehoaa, eli SINÄ viet naista! Voi tietysti olla, että hän alkaa ihmettelemään, miten sinun tyyli on yhtäkkiä muuttunut ja hän jättää sinut liiallisena sikailijana, tms. Mutta sekin on parempi kuin nykyinen nössötyyli, jossa teet sitä mitä nainen SANOO haluavansa ja annat naisen tossuttaa itseäsi loputtomiin valittaen mitä kaikkea olet hänen puolestaan jo tehnyt. Siihen naisen seksuaalinen kiinnostus nimittäin loppuu, etkä tule koskaan saamaan häntä takaisin, etkä ketään muutakaan! Vaihtoehtona on naisen lisääntyvä hinku punkan puolelle ja muutenkin sinun suuntaan. Sinun vain tulee pitää kiusoitteleva tyyli – aina välillä – niin naisen mielenkiinto säilyy.

https://matingdance.wordpress.com/2006/12/07/miten-luot-vetovoimaa/

Uusi muutoksesi saa taatusti naisessa / naisissa aikaan epäilyä, MUISTA TÄMÄ!!!!! Lue siksi seuraava juttu, niin tiedät mitä on tulossa ja kuinka toimia:

https://matingdance.wordpress.com/2006/07/15/nainen-testaa-miesta/

Näillä eväillä voit vielä saada homman korjattua uusille urille!

Siitäpä sitten kohti uusia seikkailuja! 😀

**********************************

Kuinka olla MIES ja NAINEN ja tunnistaa sopivanlainen kumppaniehdokas?

Nainen, tunnista ”Knight”. Hän ei yritä saada sinua vain sänkyynsä, jotta voisi hävitä tiehensä ennen aamua. Hän jää luoksesi, eikä saa sinusta tarpeekseen. Kunhan vain tiedät, miten pidät hänet sormesi ympärillä…

Mies, tunnista ”Queen”. Sinun ei tarvitse miettiä mitä sanoisit lähestyäksesi häntä; hän tulee ja lähestyy SINUA! Hän ei tule maksattamaan sinulla ensin koko iltaa ja toivottamaan kuin tuhka tuuleen häviten: ”Hauskaa illanjatkoa”, vaan hän osoittaa ihastustaan sinulle koko ajan yhä vain enemmän. Kunhan vain tiedät miten vedät hänet puoleesi… Näistä leikkimielisistä ”peleistä” voit lukea lisää mm. täältä:

https://matingdance.wordpress.com/2006/12/07/miten-luot-vetovoimaa/

Halutessasi lisää keinoja tunnistaa ”Se Oikea” tyyppi ja viehättää häntä sinulle luontaisella tavalla, lue siitä kirjastani Successful Human Mating Dance.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

Entä kun kohtaat mielenkiintoisen ihmisen, tiedätkö kuinka flirtailla herättääksesi hänen kiinnostuksen? Kerron siitä DVD-flirttikurssillani Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage. Kerron kuinka voit elekielen keinoin viehättää toista sukupuolta jo ennenkuin edes juttelet häen kanssaan ja kuinka ilmennät miehisyyttä ja naisellisuutta niin että hän kiinnostu sinusta.

Jos olet kovin kiireinen tai et muutoin halua etsiä seuraa kodin ulkopuolelta, niin nykyään seuraa on löydettävissä netistä. Niin, sen EI tarvitse olla yhtä dramaattista kuin erään nimeltä mainitsemattoman ministerin kohusuhde oli. Vaikka netissä joidenkin mielestä liikkuu kaiken maailman sekopäitä, niin kyllä niitä liikkuu kaikkialla muuallakin! 😉

Netti ei ole sen kummempi kohtaamispaikka kuin entisajan ”Haku päällä” tai ”Senssit” –ilmoitukset. Netissä vain pitää osata käyttäytyä tietyllä tavalla, jotta houkuttelee ”oikeita” tyyppejä, eikä saa ilmoituksen laittamisen jälkeen kahtasataa yhteydenottoa ensimmäisen päivän aikana! Ymmärtääksesi paremmin netikettiä ja luodaksesi itsellesi houkuttelevan nettiprofiilin, tutustu DVD-kurssiini http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/id%20-%20dvd.html

Opastan sillä kuinka flirttailet mielenkiintoisen kumppaniehdokkaan kanssa sähköpostilla, tekstareilla, puhelimessa, jne. Tämän lähes neljätuntisen DVD-kurssin hinta on nyt vain 27€!

Ja jos et halua hukata kallisarvoista aikaasi lukemalla kirjoja ja katsomalla videoita, vaan haluat tuloksia NYT HETI, tutustu HMD-puhelinpalveluun ja ihmisten sen avulla saamiin hyviin deittituloksiin.

http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/puhelinkonsultaatio.html

Tutustu myös kaikkiin ilmaistuotteisiin, joissa on näytepätkiä em. DVD-kursseista.

http://www.matingdance.fi/suomi/ilmaistuotteet.html

T:

Ystäväsi, ”DeittiTohtori”

Mainokset

Yksi vastaus to “Miten saada nainen takaisin?”

  1. mariselaodom3407 Says:

    u554auff0cu5927u725bu4ebau90fdu8981u795eu535au58ebu540eu5566uff5euff5eu4f60u662fu6253u7b97u6765u7f8eu56fdu5417?u636eu8bf4u7531u4e8eu7ecfu6d4eu5f62u52b Click https://twitter.com/moooker1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: