Tekstariflirttiä

Jos haluat tutustua kaikkiin deittimenestystä parantaviin keinoihin, käyppä täällä: http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet.html

********************************************************

Olen parikymppinen mies ja ajan työkseni taksia, tapaan töissä paljon ihmisiä joukossa myös tyttöjä/naisia, jotka olivat mielestäni kiinnostavia. Useiden kanssa olen jutellut mukavia / flirttailut (en tosin ole käyttänyt vaikkapa sivuillasi esitettytyjä pelimies-tekniikoita, koska en vielä tuntenut niitä silloin), jutustelu on yleensä sujunut ihan mukavasti ja luontevasti matkan aikana. Monelta heistä olen pyytänyt numeroa ja suurin osa heistä on antanut sen tai pyytänyt omani. Viime kuukausien aikana olen ehkä saanut / antanut töissä 10-15 numeroa. Ongelma tässä onkin se kun olen sitten parin päivän päästä yrittänyt ottaa yhteyttä, niin kukaan heistä ei ole vastannut puheluihin, eikä soittanut minulle (vaikka numerot ovat olleet oikeita, olen yleensä heti tarkistanut numeron soittamalla siihen), muutamia tekstareita on tullut mutta ne eivät johtaneet mihinkään. Poikkeuksena on pari tyttöä, jotka olivat vain halunneet että toimin heidän kuskinaan, kieltäydyin siitä. Toisin sanoen en ole tavannut ketään noista tytöistä sen jälkeen, koska jostain syystä heidän kiinnostus minua kohtaan on hävinnyt ensi tapaamisen jälkeen. Mistä tämä johtuu? Voitko valaista asiaa. Kiitos.

Mr. F

”DeittiTohtori” vastaa: Tuttu juttu! Saat naisen numeron ja hänelle soittaessasi hän on joko juuri lähdössä johonkin, tullut juuri jostain, ylipäätään kiireinen mistä tahansa syystä tai… sitten hän ei vastaa ollenkaan. Soittaessasi hänelle tunnin kuluttua uudelleen hän ei edelleenkään vastaa, eikä jättämääsi viestiinkään. Jos hän kuitenkin vastaa ja sovitte treffit päivän parin päähän, ajattelet sinua lykästäneen, kun nainen ehdottaa että palaatte tarkempaan tapaamisaikaan ja/tai –paikkaan lähempänä. Kun h-hetki lähestyy, nainen soittaa / lähettää tekstarin ettei hän nyt pääsekään, kun [järkevä ja hyväksyttävä syy]. Tai sitten hän vain tekee täydelliset oharit, eikä vastaa puhelimeen yrittäessäsi soittaa hänelle ja kysyä lopullista tapaamisaikaa ja –paikkaa. Tätä listaa voisi jatkaa…

Kuulostaako tutulta? Minusta kuulostaa TOSI tutulta! En aikoinaan ymmärtänyt miten noissa tilanteissa olisi pitänyt toimia tai mitä tein väärin, saati miten olisin saanut NAISEN pyytämään MINUN numeroa eikä toisinpäin.

No, kirjeessäsi on havaittavissa muutamia perusjuttuja, tässä analyysiä:

1) Odotteluaika numeron saamisesta soittoon – varsinkin nuoremmalla iällä (=alle 40v) – on VÄHINTÄÄN kolme, mieluummin ehkä jopa viisi päivää. Naiset (varsinkaan yli 40v) eivät tätä tietenkään hyväksy, mutta liian aikainen soitto viestii miehen liiallisesta innokkuudesta ja tarvitsevuudesta, joka on naiselle myrkkyä iästä riippumatta. Naisen puolestaan PITÄÄ soittaa VIIMEISTÄÄN kolmen päivän päästä mutta se on toinen juttu, koska tämä posti käsittelee nyt asiaa miehen näkökulmasta.

2) Jos nainen pitää sinua henkilökohtaisena taksikuskina, se on ihan OK. Mutta koska se on sinun työtäsi, siitä pitää saada rahaa ja erikoispalveluna siitä pitää saada PALJON rahaa. Sikäli siis toimit viisaasti, kun et suostu tekemään ”ilmaisia palveluksia”. Niistä voi muuten lukea lisää uutiskirjeestäni: https://matingdance.wordpress.com/2006/07/15/nainen-testaa-miesta/

3) Et kerro tarkemmin mitä tarkoittaa: ”…heti tarkistanut numeron soittamalla siihen…”. Jos siis vielä naisen läsnäollessa soitat numeroon tarkistaaksesi onko se oikea ja nainen näkee epävarmuuden silmistäsi, on pelisi jo menetetty.

4) Syitä voisi arvailla lisää, mutta siirrytään eteenpäin.

Miten tämä ”temppuilu” siis loppuu? Naiselle pitää osoittaa että hänen kannattaa ottaa yhteyttä sinuun eikä ”temppuilla”. Sinun tulee olla mielenkiintoinen, koska nainen ei halua ”tavallista miestä”, vaan jotain parempaa. Siispä sinun tulee olla ”parempi mies”. Itsevarmuus ja huumorintaju ovat varmoja keinoja:

1) Kun saat numeron, sano naiselle: ”Kukas tästä numerosta vastaa? Sun mummos varmaan? Tai sit sun väkivaltainen ja mustasukkainen lähestymiskiellon saanut ex-aviomies, joka on töissä teurastamolla…?” Ja ehdottomasti leveää virnistystä perään! (=huumorintaju).

2) Kun soitat naisen vielä ollessa paikalla hänen numeroonsa ja epäillessäsi sen olevan jonkun toisen, pitää sinun jo paheksuvalla ilmeilläsi osoittaa että nainen on totaalinen pönttö, jos tämä oikeasti on antanut sinulle väärän numeron. Tällä osoitat ettet hyväksy moista käytöstä, olipa siihen aihetta tai ei (=itsevarmuus). Kun naisen puhelin soi hänen kädessään/laukussaan, sanot muka epäilevänä: ”Ettet sää vaan oo siepannu köyhän eläkeläismummo-paran kännykkää…?” Ja edelleen virnistystä perään… (=huumorintaju)

3) Kun nainen on mennyt pois, soita hänelle HETI! Sano jotain seuraavista:

a. ”Huomasitko muuten että sulta jäi tänne autoon luottokortti ja sen tunnusluku? Nyt meen ostaan sillä repullisen pakoputken laakereita. (tauko) Ei tosi. Aattelin että sulla tuli jo ikävä mua kun ei oo nähty pitkään aikaan. Mut koita kestää ny vielä vähän aikaa… Ehkä mä soitan sulle viikon päästä, jos silloin vielä olet mielessä… ;-)” (=itsevarmuus + huumorintaju)

b. ”Aattelin että sulla on varmaan ihan kauheen tylsää kävellä yksin kotiin, kun mä en oo siellä sua saattamassa. Suahan voi vaikka ruveta pelottaan, jos vaikka joku kauhee metsäpeikko tulee ja vie sun käsilaukun…. Jaa niin mut sähän voit pyytää vaikka sitä mummoas apuun!” (=itsevarmuus + huumorintaju)

c. ”Sitä mä vaan aattelin soittaa että kysy nyt hyvä ihminen siltä mummoltas, miten miesten kanssa flirttaillaan. Sulla meinaan on siinä vielä aika paljon parannettavaa…” (=huumorintaju). Jos nainen kysyy että missä hänellä olisi parannettavaa niin: ”Enhän mää nyt sellasta voi sanoo, sun pitää itse miettii tollaset. Et kai sä luule että heti kerron sulle mun heikot kohdat…?” Vaikka kuinka nainen tivaa ja mairittelee, niin ET MISSÄÄN TAPAUKSESSA KERRO MITÄÄN!!! (=itsevarmuus) Virnuilet vain että: ”Et shjungaan sää vain ole epävarma omasta viehästysvoimastas…?” (=itsevarmuus + huumorintaju)

d. Jos nainen soittaa sinulle HETI takaisin saatuaan testisoittosi perusteella numerosi, älä vastaa. Vastaat tekstarilla parin tunnin päästä tyyliin: ”Pitää välillä tehdä töitäkin. Ja minkä mä sille mahdan että kaikki naiset päättää ruveta puhelinhäiriköimään mua yhtäaikaa keskellä yötä! (sinähän viet naiset taksilla kotiin yöllä kapakasta?) Ja pitäähän ihmisen herranjumala joskus nukkuakin. #-)” (=itsevarmuus + huumorintaju)

Jos kuitenkin vastaat, sano: ”No mikä sulla nyt on hätänä? Mää kyllä ymmärrän että sullon jo nyt ikävä, mut voisitko vähän rajottaa että MULLEKIN kerkee tulla ikävä!” Suljet kaikissa näissä tapauksissa puhelimen alle (puolen) minuutin kuluessa toivottaen hyvää päivänjatkoa, etkä MISSÄÄN TAPAUKSESSA jää lörpöttelemään ”pehmeitä”. Jos/kun nainen yrittää pitkittää puhelua, olet vain jämäkkä ja suljet luurin kohteliaasti. (=itsevarmuus)

4) Odota muutama päivä ja soita naiselle. Ellei tämä vastaa, älä jätä viestiä. Soita seuraavana päivänä uudelleen ja ellei tämä edelleenkään vastaa jätä viesti: ”[nimesi] tässä terve. Aatelin soittaa ja kysyä että mitä mummolle kuuluu, vaan kun se ei näemmä ole kotona, niin se on sitten varmaankin kutomassa sukkia toisten mummojen kanssa! Älähän sitten kudo liikaa, ettei mene sormet rakoille…! Morjens!”

Etkä sitten soita perään, vaan odotat naisen soittoa. Jos sitä ei kuulu pariin päivään, voit vielä lähettää tekstarin perään: ”No, hei. Et kai sää ruvennu esittään vaikeestitavoteltavaa JO NYT?!?!?!? No hyvä. Emmä mitään helppoa nakkia alkaskaan. Millos sä aattelit tarjota mulle pullakahvit tms.?” Ellei naisesta kuulu mitään, vaihda seuraavaan. Ja aikaa ei muutoinkaan kannata tuhlata tämän yhden naisen odotteluun, vaan vääntää tätä samaa virnistelyä kaikkien muiden mahdollisten naisten kanssa. Ja tämä koskee myös niitä mummoja, koska iästään huolimatta heidän kanssa on hauskaa vääntää huumoria, vaikkei sillä muuta tarkoitusta olisikaan. Trust me, I know! #-D

Lisää puhelu- ja tekstarivinkkejä löydät nettideitti-DVD-kurssiltani http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/id%20-%20dvd.html. Samalta kurssilta saat luonnollisesti vinkkejä nettideittailuun, eihän netti ei ole sen kummempi kohtaamispaikka kuin entisajan ”Haku päällä” tai ”Senssit” –ilmoituksetkaan.

Kun olet saanut ensimmäiset treffit sovittua, mistä tiedät kuinka toimia herättääksesi niillä kiinnostusta niin, että pääset toisillekin treffeille? Siitä puhun kirjassani Successful Human Mating Dance. Siitä saat keinoja tunnistaa ”Se Oikea” tyyppi ja jatkaa puhelimessa alkanutta flirttiä. Elekielisestä flirtistä kerron lisää DVD-flirttikurssilla Human Mating Dance – Flirting Bodylanguage, jonka avulla voit herättää toisessa mielenkiintoa vaikket ole vielä edes jutellut hänen kanssaan.

Ujostuttaako sinua lähestyä todella viehättävää naista? Jotta pääsisit eroon lähestymispeloistasi ja voisit olla naisten silmissä itsevarma MIES, kuuntele Jani ”Romeo” Päivärinnan treffivinkkejä hänen kanssaan tekemästäni haastattelusta ”DeittiTohtorin” Tenttipenkki – haastattelussa ”Romeo”. http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/cd1.html

Ja jos et halua hukata kallisarvoista aikaasi lukemalla kirjoja, kuuntelemalla CD:tä tai katsomalla DVD:itä, vaan haluat tuloksia NYT HETI, tutustu HMD-puhelinpalveluun ja ihmisten sen avulla saamiin hyviin deittituloksiin. http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/puhelinkonsultaatio.html

Tutustu myös kaikkiin ilmaistuotteisiin, joissa on näytepätkiä em. DVD-kursseista. http://www.matingdance.fi/suomi/ilmaistuotteet.html

T: Ystäväsi, ”DeittiTohtori”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: