Perustuu tositapahtumiin…

…Olin katsellut häntä jonkin aikaa baaritiskillä ja todennut että nyt pitää tehdä jotain ja pian tai sitten lähteä kotiin. Kadotin hänet ja olin jo menossa harmissani narikkaan, kun hän yhtäkkiä käveli editseni. Katsoin häntä pitkään silmiin ja mittasin katseellani päästä varpaisiin.

Nainen: [tuohtuneena] ”Ei tolleen saa ihmisiä katella!”

Minä: [huvittuneena] ”Joo mut naisia saa.”

Nainen: [tuohtuneena] ”Sullei oo siis mitään käytöstapoja!”

Minä: ”Eikä sullakaan. Sähän kattelit just mun takapuolta.”

Nainen: [hämmästyneenä] ”En muuten katellu!”

Minä: [muka loukkaantuneena] ”Eiks tää takapuoli sit muka oo susta hyvä? Kannattas varmaan käydä optikolla jos ei näe kunnolla!”

Nainen: ”Mä oon kuule sua paljon vanhempi, eikä tollaset iskukikat pure muhun.”

Minä: ”Tilanne on muuten se että SINÄ se tässä nuorempi olet. Tehääs silleen että jos sinä olet vanhempi, niin minä tarjoon kaljat ja jos minä olen vanhempi niin sinä tarjoot.”

Nainen: OK. [kävelee tiskille päin ja kääntyy puolessa matkassa]: ”Mitä sä juot?”

Minä: ”Omppusiideriä”

Nainen: [yllättyneenä] ”Siis litkit sä oikeesti tollasia naisten limujuomia??”

Minä: [muka tuohtuneena] ”Rupeet sä arvosteleen mun drinkkimakua? [käännän naisen olkapäistä takaisin tiskin suuntaan] Mees ny sinne tiskille äläkä rimpuile, kun oot kuitenkin jo hävinny tään vedon…”

Nainen: [ostaa mulle siiderin ja itselleen] ”No kuis vanha sä oot?”

Minä: [virnistäen] ”Pikkuneiti näyttää ne paperit ensin kun kerta alko uhoomaankin ensin.”

Nainen: ”Ei kun kerro nyt!”

Minä: ”Ota nyt se ajokortti vaan esille tai mää soitan poliisit.”

Nainen: [näyttää ajokorttiaan jossa syntymävuosi on vuoden myöhemmin kuin mulla]

Minä: ”No niin! Mähän sanoin! Sähän oot ihan pentu! Mä oon sua yli vuoden vanhempi!”

Nainen: [huvittuneena] ”Sä oot siis ihan hirvee mies!”

Minä: [virnuillen] ”Tykkäät vaan, kun sua joku pitää kurissa. Tollaset just isin polvelta kylille karanneet pikkuipanat tarvii aina vähän pientä verbaalipiiskaa etteivät yritä käyttää viattomia ja ujoja miehiä hyväkseen!”

Nainen: [nauraa ja alkaa jutella mitä on illan aikana puuhannut kavereidensa kanssa, yms.]

 

Illan viimeiset hitaat alkavat ja vien naisen lattialle sanoen: ”Et sit rupee yrittään mitään. Mä tiedän et tähän aikaan kaikki epätoivoiset naiset alkaa ettiä itelleen aviomiestä, jonka ne sitten aamulla heittää pihalle. Mä voin kuule kertoo ettet tule saamaan multa tänä yönä.”

Nainen: [virnuillen] ”No OK, mä lupaan olla kiltisti.”

Kappaleen luoputtua sanon naiselle: ”Mä haluun tavata sut vielä ja koska sä et heti ruvennu vonkaan mua sänkyyn, niin mä aattelin antaa sulle mahiksen. Jos sä annat sun puhelinnumeron, niin mä voin ehkä soittaa sulle ens viikolla.”

Nainen: [antaa numeronsa]: ”Ja sit kanssa soitat!”

Minä: ”Katotaan nyt, mähän voin vaikka unohtaa sut…”

Nainen: ”Olis muuten parempi soittaa! Mä en siis jakele numerooni kaikille.”

Minä: [supervirneellä] ”Niin… Noinhan sä varmaan sanot jokaiselle… No, katotaan nyt” [ja lähden kävelemään narikkaan]

Nainen: ”Ota teistä miehistä selvää…”

 

Vaikka naiset väittävät että he pitävät kohteliaista ja hyväkäytöksisistä miehistä, totuus on toinen. Erona on vain se, että samalla pitää olla huumorintajuinen ja ymmärtää mikä naista oikeasti miehessä viehättää ja miten hän haluaa miehen toimivan. Totaalinen törkimys ei tietenkään kiinnostusta herätä. Esimerkin tapainen ”törkimys” sai aikaan sen että nainen ihastui häneen/minuun, eikä minun tarvinnut lausua naiselle kohteliaisuuksia tämän ulkonäöstä tai tarjota juotavaa, tai muulla tavoin ”ostaa” hänen hyväksyntää. Minä haastoin naisen verbaaliseen väittelyyn, jonka jo ennalta tiesin myös voittavani. Lopputuloksena oli se ettei nainen ollut päästää minua karkuun, ainakaan ilman hänen puhelinnumeroaan…

Kuinka tämä kaikki sitten oikein tapahtuu? Kerron siitä lisää kirjasssani Successful Human Mating Dance: http://www.matingdance.fi/suomi/tuotteet/kirja01.html

Löydät kirjasta useita keinoja flirttailla naisen kanssa, pitää yllä keskustelua, pyytää häneltä puhelinnumeroa ja paljon muuta, mitä et ole koskaan tullut ajatelleeksi edes mahdolliseksi.

Vaikka edellä kertomani esimerkki onkin miehen maailmasta, kuvaan kirjassani samat kuviot myös naisen näkökulmasta. Niiden avulla tiedät kuinka lähestyä miestä ja näyttää hänen silmissään viehättävältä persoonalta olematta liian ”tyrkky”. Opit myös kuinka pidät hänen kiinnostusta yllä niin ettei hän karkaa tiehensä ennenaikojaan…

Käy tutustumassa myös ilmaismateriaaliin osoitteessa: http://www.matingdance.fi/suomi/ilmaistuotteet.html

T:
Hanski, ”DeittiTohtori”

P.S. Jos sinulla on parisuhteen muodostamiseen liittyviä kysymyksiä ja/tai kommentteja, niin lähetä ihmeessä ne minulle! Osoite on email@matingdance.fi

PPS. Jos sinulla on ystävä, jota arvelet tämän aiheen kiinnostavan, niin ole ystävällinen ja kehoita häntä tutustumaan sivun http://www.matingdance.fi sisältöön.

Jätä kommentti